Waterbehandeling systemen Heerlijk Water
 

Heerlijk gezuiverd drinkwater met een hoge vitaliteit. Op deze pagina vindt u onze filter/vitaliser productcombinaties!
 

De optimale combinatie van waterbehandelingen voor het beste drinkwater.


Diverse vitaliser/filter combinaties met korting!
Meer informatie over de verschillende soorten waterbehandelingen


Heerlijk Water zorgt voor het beste drinkwater omdat we de natuur als voorbeeld nemen!

Bij het behandelen van water gaan wij uit van de principes die ook werkzaam zijn in de natuur.


Water Vitaliseren

De energie die ontstaat door het stromen van water zorgt er in de natuur voor dat water vanzelf wordt gevitaliseerd. Het water komt in contact met stenen en planten waaruit het een breed scala aan mineralen en gezonde trillingen opneemt. Daarom is stromend water of bronwater uit de natuur van oorsprong krachtig. Waar de mens het water nog niet beïnvloed heeft is het nog zuiver.

Dat is de reden dat onze vitalisers weer natuurlijke trillingen van het zuiverste bronwater toevoegen aan ons drinkwater. Daardoor smaakt het water heerlijk zacht en wordt het makkelijk opgenomen door het lichaam. Naast dat het water makkelijk wegdrinkt heeft de vitaliser een positief effect op de energie in de ruimte of in het huis waar deze is geplaatst. 


Water Filteren

In de natuur is er een natuurlijke zuivering van water aanwezig door waterplanten waarin talloze micro-organismen werkzaam zijn die mineralen opnemen en afvalstoffen omzetten om opnieuw opgenomen te kunnen worden als voedingsstof. Ook ons lichaam heeft water nodig dat mineralen bevat. Onze filters laten voldoende mineralen in het water achter en maken het daardoor mogelijk dat het lichaam water met een hoge energiewaarde beter kan opnemen. 

Onze waterfilters zijn gemaakt van hoogwaardige actieve kool afkomstig kokosschaal. Het filtermedium bevat vele hele fijne poriën waarin chemische bestrijdingsmiddelen, medicijnen, chloor en stoffen die gemaakt zijn van aardolie zoals plastics uit het drinkwater worden verwijderd. Ook halen onze waterfilters zware metalen zoals lood en koper uit het drinkwater. Daardoor smaakt het water weer helemaal zuiver. De zilver ionen in het filter zorgen voor een antibacteriële werking en dus extra hygiëne.


Water Ontkalken/Ontharden

Water met met harde kalkdeeltjes drinkt zwaar en je hebt er gauw genoeg van. Dieren in de natuur drinken dit ook niet, die gebruiken over het algemeen regenwater als drinkwater. De reden om een ontkalker te gebruiken is dat het water daardoor licht en makkelijk drinkbaar wordt. Bovendien bespaart u energie omdat de kalk in de leidingen oplost waardoor het water minder snel afkoelt.
De ontharder op magneet basis is een extra toevoeging voor de vitaliser die ook al de kalk deeltjes in het water fijner maakt en de aanslag aanzienlijk verminderd.

Inmiddels heeft Heerlijk Water ook een zout ontharder in zijn assortiment die instelbaar is, dit is aan te raden in gebieden met hard water, bijvoorbeeld boven de 8 of 9 Duitse graden. We kunnen deze zout ontharder zodanig instellen dat er toch voldoende kalk en magnesium in het water aanwezig blijven het water een goede structuur te geven.


Watervitaliser

Een watervitaliser zorgt ervoor dat het water een optimale energiewaarde krijgt. De kracht van het vitale water werkt door in degene die het water drinkt, immers we bestaan voor meer dan 70% uit water.
Wij leveren watervitalisers voor het hele huis die op de hoofdleiding worden geplaatst, maar ook vitalisers voor op de keukenkraan, onder het aanrecht en voor de douche. Lees meer over water vitaliseren
 

Waterfilter

Een waterfilter zorgt ervoor dat fysieke verontreinigingen zoals chloor, pesticiden, lood, cadmium en zelfs ijzer uit het water worden gehaald. Vooral in gebieden waar oppervlaktewater de basis is van ons drinkwater kunt u een waterfilter overwegen. Oppervlaktewater bevat meer chemische verontreinigingen (onder andere van medicijnen en bestrijdingsmiddelen) dan grondwater. Wij leveren waterfilters voor het hele huis en ook inbouwfilters voor onder het aanrecht. Lees meer over water filteren
 

Waterontharder op zout basis

           
Een waterontharder op magneet basis zorgt dat de kalk in het water uiteen valt, hierdoor wordt zelfs het hardste water zacht. Zo voorkomt u slijtage aan apparaten en kunt u ook aanzienlijk besparen op de gasrekening. Als de kalk in de leiding oplost, wordt de warmte beter geleid en hoeft u minder hard te stoken. De kalkaanslag in de douche vermindert aanzienlijk (zeker in combinatie met een vitaliser), hoeveel is afhankelijk van de waterhardheid. De waterontkalker kan gemakkelijk op de buitenkant van de leiding worden geklemd en is dus gemakkelijk te installeren. Lees meer over waterontharder op magneet basis

Tegenwoordig heeft Heerlijk Water ook een waterontharder op zout basis in zijn assortiment, wanneer u veel last heeft van kalkaanslag is dit een mogelijkheid, de kalkdeeltjes worden dan fysiek uit het water gehaald. Op die manier heeft u geen last meer van aanslag in de douche, kranenapparaten et cetera.


Diverse combinaties voor zuiver en gezond drinkwater.
 

Als u heerlijk zacht en zuiver drinkwater wilt dat zowel gevitaliseerd als gefilterd is, adviseren wij een productcombinatie van een vitaliser en filter te gebruiken (door op het plaatje te klikken ziet u de korting die u krijgt).
 

Waterfilterkannen met een penvitaliser

Inbouwsystemen voor in de keuken op en/of onder het aanrecht.
 


 

 

 


 


Water per kraan vitaliseren + filtersysteem voor het hele huis  


 

Hele huis watervitaliser + keuken inbouw filter


 

Watervitaliser + filtersysteem voor het hele huis
 Magneet waterontharder

Zoek op internet wat de hardheid van uw water is, is dit lager dan zeven Duitse graden (hardheidsaanduiding), dan is alleen een vitaliser voldoende, als het water harder is dan zeven Duitse graden kunt u een combinatie van een vitaliser met een magneet waterontharder te gebruiken om het water zachter te maken. Daardoor vermijdt u ook schadelijke effecten van de kalk in het lichaam. Daarnaast bespaart u energie en kunt u de kalkaanslag in de douche,  afhankelijk van de waterhardheid, aanzienlijk verminderen. 

De magneet waterontharder wordt gemonteerd achter de watermeter maar altijd vóór de vitaliser.

De kosten van een magneet waterontharder is voor een 15mm leiding € 109 en voor een 22mm leiding € 209.  
 

Zoutwater ontharder

Wanneer u erg hard water heeft en veel kalkaanslag heeft en daar beslist vanaf wilt dan kunt u een zoutontharder gaan gebruiken. Heerlijk Water heeft verschillende modellen zoutontharders in het assortiment, installatie van een zoutontharder kunt u door een lokale looodgieter laten doen of wij helpen u een goede installateur te vinden, onze eigen monteur installeert geen zout ontharders.

Prijzen zijn exclusief installatie en reiskosten (bij installatie van een leidingvitaliser zijn de eerste 100km reiskosten gratis).


Volgorde van plaatsing

Als u een combinatie wilt van een waterfilter, waterontkalker en een vitaliser dan wordt eerst geplaatst, de ontkalker vervolgens het waterfilter of/en de vitaliser.

Optioneel kan er, als het filter voor het hele huis niet past, een filter onder het aanrecht geplaatst worden. 

U kunt ons offerteformulier invullen dan nemen wij contact met u op voor een passende offerte.
 

Voorbeelden van combinaties
  
Voorbeeld van een combinatie van een hele huis
waterfilter, ontkalker en watervitaliser
 
Keuken aanrecht waterfilter
 
Aanrecht-inbouw-watervitaliser
 
Kraan-watervitaliser 
  Waarom zou ik een combinatie van een vitaliser, waterfilter en ontkalker bij u kopen?


Watervitalisers

De unieke energietrillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren, waarbij een veel dieper krachtiger effect word gerealiseerd dan bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.
Daarnaast wordt het water door de vitaliser zachter en is er aanzienlijk minder kalkaanslag.
 

Over onze waterfilters

Onze Aquaphor  waterfilters hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Door de speciale Aqualen vezel matrix die ervoor zorgt dat de koolstofkorrels goed op hun plek blijven voorkomen de filters dat het filterpatroon voortijdig dichtslibt. Dit geeft in tegenstelling tot veel andere filters die alleen actieve kool gebruiken, een hoge en stabiele filterprestatie gedurende de gehele gebruiksperiode. Er is een optimale opname van schadelijke stoffen door een zeer groot actieve kool contactoppervlak. 


Onze waterfilters werken bij: 

  • chloor en afbraakproducten van chloor
  • organische verbindingen,
  • pesticiden en pesticidenresiduen
  • residuen van medicijnen
  • deeltjes en zwevende deeltjes
  • zware metalen zoals lood en koper
  • asbestdeeltjes 
  • ijzer
  • met geactiveerd zilver tegen bacteriegroei
  • optioneel tegen bacteriën en parasieten


Ontkalker

De waterontkalker die wij bieden is effectief en eenvoudig te installeren aan de buitenkant van de waterleiding en gebruikt in tegenstelling tot veel andere ontkalkers geen onthardingszout. De kalk in het water en de leidingen wordt gebroken en verandert in de lichte ongebonden vorm van kalkaragoniet. Het water krijgt daardoor een lichte afdronk waardoor het makkelijker drinkt. Deze ontkalker heeft geen onderhoud nodig.

De waterontkalker zal in het begin de leidingen schoonmaken waardoor het tijdelijk meer kalk zichtbaar wordt in de douche. Na verloop van tijd wordt dit minder en zal de kalk op een minder hardnekkige manier aanslaan in de douche en verdwijnt de kalk gemakkelijker bij het schoonmaken. Voor maximale vermindering van aanslag kunt u een combinatie van een  ontkalker  met een  vitaliser voor het hele huis gebruiken.

Wanneer u erg hard water heeft en veel kalkaanslag heeft en daar beslist vanaf wilt dan kunt u een zoutontharder gaan gebruiken.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de werking van een ontkalker met uw waterhardheid.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies