Individuele healing/coaching sessie

Heb jij last van innerlijk conflict en beperkende gedachten? Vind je het moeilijk los te komen van negatieve vastgeroeste patronen? Zou jij graag meer innerlijke vrijheid en geluk ervaren?

Negatieve ervaringen in je leven uit je verleden, waar je toen niet mee om kon gaan, heb je in de vorm van emoties weggestopt in je onderbewuste.  Zodat je in staat was je aan te passen, om te kunnen functioneren en te overleven.

De kans is vrij groot dat deze onverwerkte emoties je nog steeds dwarszitten omdat je nog steeds gelooft in de beperkende ervaringen uit het verleden. Deze gedachten patronen en emoties zitten vast in je lijf waar ze stress, onrust, conflict en lichamelijke klachten creëren.
 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Graag ondersteun ik jou om een toestand van geluk te ervaren. Wanneer je in een innerlijke toestand van vrede en geluk terechtkomt ga je heel anders naar de wereld kijken. Plotseling zie je oplossingen en mogelijkheden in plaats van tekort, dreiging en beperkingen.

Wat dit concreet betekent is dat we in een sessie samenwerken om de emotionele ladingen in jouw systeem op te lossen en tot innerlijke vrede, helderheid en inzicht te komen.

Daarnaast is het een kwaliteit van mij om mee te kijken wat je praktisch kunt aanpassen in je leven om beter te functioneren om er meer voldoening uit het te halen.
 

Mijn werkwijze met Deeksha

Tijdens een sessie met mij maak ik gebruik van mijn kwaliteiten als healer, mijn heldervoelendheid en helderwetendheid. Ik gebruik Deeksha energieoverdracht om jou in contact te brengen met het veld van eenheid, het goddelijke. Vanuit deze toestand heb je afstand tot je beperkende gedachten en emotionele ladingen en ben je in staat deze te ontladen. Weerstand en angst om jouw innerlijke wereld te ervaren zal daardoor verdwijnen. Daardoor durf je jezelf te zijn en ben je in staat om blijvend te groeien op alle gebieden van het leven.

Ik maak daarnaast gebruik van mijn vermogen om de juiste vragen te stellen om zo tot de kern te komen van jouw beperkende innerlijke structuren. Zodat je inzicht krijgt volgens welke overlevingsstrategieën jij functioneert.
Met deze transformatie neem jij de kracht weer in eigen hand en durf je jouw problemen aan te gaan en op te lossen. Zo word je een vrijer en gelukkiger mens.

Tijdens de sessie voelen veel mensen energie door hun lichaam stromen en ervaren een diepe ontspanning, weerstanden in jouw lichaam en chakra’s worden getransformeerd, er komt ruimte.

Mijn sessies zijn een integratie van verschillende aspecten, zoals lichaamswerk, coaching/counseling, heldervoelend/wetendheid, healing en Deeksha.
 

Wat zijn de gevolgen van een sessie?

De gevolgen van een Deeksha sessie zijn:

  • beter kunnen ontspannen, meer innerlijke rust
  • lekkerder in je lijf zitten
  • natuurlijke verbinding met je innerlijk weten
  • meer vertrouwen en innerlijke kracht
  • op een natuurlijke manier beter je grenzen aangeven
  • meer inspiratie en helderheid
  • toename van lichamelijk welzijn
     

Hoe vaak is het nodig en wat kost een sessie?

Dit is afhankelijk van jouw eigen behoefte.
De sessie is erop gericht om jou zelfstandig te leren om innerlijk te transformeren naar een prachtige toestand van geluk.
Het is over het algemeen aan te raden om drie sessies te doen zodat de transformatie dieper gaat en beter integreert.
De kosten van een behandeling zijn slechts € 65 per uur inclusief btw en de behandeling vindt plaats in een prachtige kamer (krachtplek) in mijn huis in Groningen.
 

"Ik heb de sessie als zeer prettig en goed ervaren. Mijn thema werd goed belicht, doorvoelt en er kwam bewustzijn op. Je voelde me goed aan en er gebeurde veel in m'n systeem. Het voelt alsof het gereset is, waardoor ik meer helderheid en rust ervaar. 

De handige praktische oefeningen heb ik meegenomen en zijn makkelijk even toe te passen en erg efficiënt. Je kan merken dat je veel ervaring hebt in het werken met energie en daarbij af te stemmen op de ander. Daarnaast ben je erg liefdevol en check je goed af of iets klopt of passend is. Heel erg bedankt."


- Marleen

 

Wil jij je ook graag vitaler, vrijer en gelukkiger voelen?
Boek dan gerust een individuele behandeling bij mij. Wil je meer informatie dan kan je contact met mij opnemen 06 28 4140 36

Meer informatie op onze website: www.spiritueleverdieping.nl

Individuele healing/coaching sessie


 

Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 65,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 0,00 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is tot 1 December gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het meerendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.
- Radisafe stralingstickers
 

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl onder vermelding van uw volledige adres. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 December terug te zien. Graag tot ziens.

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water