5G-producten
De opkomst van de 5G technologie brengt belastende en mogelijk gevaarlijke effecten voor biologische organismen. Het probleem van deze straling is dat er een heel hoogfrequent veld (van 0,7-26 GHz aan toe) gebruikt wordt om grote hoeveelheden informatie over te brengen. Allerlei toepassingen zoals zelfrijdende auto’s, mobiele telefoons, apparatuur in de landbouw en in de techniek kunnen dan via dit netwerk goed en al dan niet automatisch functioneren.

Doordat deze apparaten voortdurend verbinding maken met dit hoogfrequente veld krijg je twee velden, een laagfrequent veld van het apparaat zelf dat zich verbindt met het hoogfrequente veld van het 5G netwerk. Dit hoogfrequente veld straalt dus door via het apparaat dat wordt gebruikt. Er ontstaan daardoor twee velden tegelijkertijd die het lichaam extra belasten, omdat het lichaam ook functioneert op elektromagnetische velden die zowel laag- als hoogfrequent zijn.  

De stralingsniveaus worden hierdoor enorm hoog en het vergt een grote aanpassing om hiermee om te gaan.

Waarschijnlijk zal de technologie geleidelijk aan wel veiliger worden, maar nu is het feitelijk een proef waarbij de mens toch wat gebruikt wordt als een proefkonijn.


 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies