Occhio de Angelo - Therapeuten energieplaat - Leliveld
1 Reviews | Review toevoegen

Deze Leliveld energieplaat voor therapeuten heeft een dubbele wand. De energie van deze plaat geeft de therapeut de mogelijkheid om op een diep niveau te werken met degene die behandeld wordt.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 189,00
€ 159,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

Therapeuten energieplaat - Leliveld


Voor het energetisch behandelen van mensen en het versterken van het energieveld.

Deze energieplaat voor therapeuten heeft een dubbele wand.
De energie van deze plaat geeft de therapeut de mogelijkheid om op een diep niveau te werken met degene die behandeld wordt.
 
Een onprettig gevoel is een innerlijke weerstand of energetische/emotionele blokkade in de mens die aanwezig is omdat er weerstand wordt geboden tegen dit gevoel. De weerstand en de mens die deze weerstand ervaart zijn gescheiden. Behandeling met de energie van deze plaat helpt de weerstand te accepteren waardoor deze opgelost en de Mens met een hoofdletter overblijft.
 
De cirkel staat voor de energie van de aarde en de plaat bestaat uit twee cirkels met ruimte er tussen. Getal twee staat voor tegenstelling of dualiteit, door deze tegenstelling 'rond' te maken kan de verstoring in de energie van degene die wordt behandeld worden losgemaakt en losgelaten.
 
De therapeut verbindt zich met de energie van de plaat. Door zich te verbinden met en af te stemmen op degene die behandeld wordt kan de therapeut blokkades van de cliënt naar boven laten komen en laten oplossen. Daarbij worden de handen op een intuïtieve manier boven of op de plaat bewogen.
 
Het is essentieel dat degene die behandelt en degene die behandeld wordt zich vooraf verbinden met de onderkant van de voeten en beiden in een ontspannen houding aanwezig zijn, waarbij het mogelijk is dat er wordt gestaan.
 
U ontvangt bij deze plaat een oefening om de aarding en de verbinding tussen de verschillende lichaamsdelen te verbeteren.
 
Verder is op deze plaat alle informatie van toepassing die u bij de ‘gewone’ energieplaat kunt vinden.

De energieplaat voor therapeuten heeft een Bovis waarde van 173.000 en daarnaast specifieke extra krachtige werking voor het oplossen van weerstanden op fijnstoffelijke niveaus.
 

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.
 

Verzending

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen

  • Wordt als pakket verzonden

  • Verzendkosten € 3,95

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Arjan - 17-01-2019 21:20

Nu een kleine week in gebruik en ik merk duidelijk verschil. Behandelingen gaan makkelijker en dieper, energetisch zeker van waarde! De ruimte voelt zachter en energieker aan, mede door de 2 energieplaten die ik er bij heb gekocht.

Erg blij met de aankoop en zeker een aanrader.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.