Heerlijk Water producten, integratie en veranderingen in de energie

Energetische veranderingen en integratie van de nieuwe energie in huis in relatie tot de producten van Heerlijk Water.

Op ieder moment van het leven gaan we als mens door groeiprocessen en ervaren we veranderingen in ons bewustzijn. De producten van Heerlijk Water kunnen ons helpen te ontspannen en bewustzijnsgroei activeren. Daarbij kan het lichaam anders gaan aanvoelen. Daarom de volgende informatie:

Suggesties voor energetische integratie energieplaat en/of leiding-watervitaliser in huis.

  • Een huis is de omgeving waar je samenleeft, dat huis heeft een bepaald energieniveau, een trilling die meestal niet overal in huis gelijkwaardig is.

  • De functie van de energieplaat/watervitaliser is het omzetten van negatieve energie in huis die verstorend werkt. Als één of meerdere platen of een leidingvitaliser in een huis worden geplaatst waar de energie belast is, kan diezelfde energie opeens of geleidelijk positief en sterker worden. Er onstaat een bewustzijnsveld waarin mensen gevoeliger worden voor zichzelf en anderen.  

  • Als je als persoon gewend bent aan een huis met belastende energie zal  de verandering best intens kunnen zijn. De nieuwe energie vraagt een aanpassing van je systeem. Daarbij kunnen zich tijdelijke klachten voordoen, zoals hoofdpijn, kou in de benen, energiestromen in het lichaam, moeheid, zwaarte. Er kan dus een zekere integratietijd nodig zijn voor het aanpassen aan de nieuwe energie en het loslaten van de oude.

  • Iedere ervaring is een mogelijkheid om te groeien. De mens is niet afgescheiden van het huis waar hij woont. De mens is er niet schuldig aan dat de energie belast is. Maar op de één of andere manier wordt deze ervaring aangereikt om jezelf, je familie en de energie in het huis te transformeren en in harmonie te brengen.
     

Manieren om je aan de energie aan te passen zijn:

  • Samen mediteren, de energie helemaal voelen, los van het denken. Als je met meerdere mensen in een huis woont, is het goed om samen bewust de tijd te nemen om de energie te integreren. Door jezelf te openen voor wat je voelt, iets helemaal te doorvoelen, te doorzien, transformeer je zware energie naar lichtere energie.

Er is een principe dat zegt: alles wat volledig wordt ervaren, verandert in rust, geluk, liefde. Je kunt dit toepassen door te zitten, je aandacht naar je ademhaling te brengen en als er lastige gevoelens zijn, deze zo vriendelijk mogelijk, zonder verzet, in je innerlijke ruimte toe te staan. Je zult merken dat ze zachter worden en verdwijnen en je de nieuwe energie integreert.

  • Een andere manier om te integreren is jezelf toestaan te bewegen zoals je lichaam vanuit zichzelf wil bewegen. Dit kun je doen door ontspannen, met licht gebogen knieën, met je billen naar achteren te gaan staan. Schouders laag, kaak los en dan langzaam van voren naar achteren schommelen. Het kan helpen om de ogen daarbij te sluiten.

Het lichaam kan op deze manier in balans komen. Er kunnen tintelingen ontstaan of soms emoties in beweging komen. Als je alles gewoon toestaat en accepteert zoals het is, kan er ontspanning en meer ruimte komen.

  Jay Uijttewaal     13-03-2019 12:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.