5G Protect Stralingsbeschermende Sticker
5G Protect Stralingsbeschermende Sticker
6 Reviews | Review toevoegen
Wanneer deze 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker op de mobiele telefoon wordt geplakt, wordt de mobiel 80% minder verhit en de 5G straling geharmoniseerd.

Verzendkosten

€ 2,95

€ 22,90
€ 18,99
Prijs per stuk

Voorraad : 157

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

5G Protect Stralingsbeschermende Sticker - Mobiele telefoonsticker 


Let op! Deze sticker moet elke maand 5 min op fysieke aarde liggen om te ontladen (zie tekst).

De opkomst van de 5G technologie brengt belastende en mogelijk gevaarlijke effecten voor biologische organismen. Het probleem van deze straling is dat er een heel hoogfrequent veld (van 0,7-26 GHz (!)) gebruikt wordt om grote hoeveelheden informatie over te brengen. Allerlei toepassingen zoals zelfrijdende auto’s, mobiele telefoons, apparatuur in de landbouw en in de techniek kunnen dan via dit netwerk goed en al dan niet automatisch functioneren.

Doordat deze apparaten voortdurend verbinding maken met dit hoogfrequente veld krijg je twee velden: een laagfrequent veld van het apparaat zelf dat zich verbindt met het hoogfrequente veld van het 5G netwerk. Dit hoogfrequente veld straalt dus door via het apparaat dat wordt gebruikt. Er ontstaan daardoor twee velden tegelijkertijd die het lichaam extra belasten, omdat het lichaam ook functioneert op elektromagnetische velden die zowel laag- als hoogfrequent zijn. De stralingsniveaus worden hierdoor enorm hoog en het vergt een grote aanpassing om hiermee om te gaan.

Waarschijnlijk zal de technologie geleidelijk aan wel veiliger worden, maar nu is het feitelijk een proef waarbij de mens gebruikt lijkt te worden als een proefkonijn.
 

Product informatie 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker


Elektromagnetische straling (EMR) Test Laboratorium CIEMS in de USA heeft de 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker getest en gecertificeerd op 99,80% EMR. De effectiviteit is getest bij een stralingsfrequentie van 9,375GHz.

Wanneer deze 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker op de mobiele telefoon wordt geplakt, wordt de mobiel 80% minder verhit en de 5G straling geharmoniseerd. De sticker beschermt tegen de opwarming van het hoofd en de belastende straling die wordt uitgestraald door de telefoon. Dit gebeurt zonder enige verstoring van het functioneren van de telefoon.           

De werking van het product wordt ondersteund door betrouwbare klinische rapporten en toonaangevende laboratoria. Zie bijlagen

Deze sticker raden wij aan voor mobiele telefoons (die gebruik maken van het 5G netwerk) maar kan ook gebruikt worden voor DECT telefoons en babyfoons. Deze sticker biedt de meest optimale bescherming.


Unieke en bewezen meest effectieve technologie 

 • De 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker beschermt ook goed tegen 2,3 en 4G.
 • 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker is slechts 1,5 mm dik. Het past gemakkelijk onder het hoesje van de mobiele telefoon.
 • Het contactoppervlak van de 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker met de mobiel is minstens 4 keer groter dan enig ander soortgelijke sticker ter wereld en dus efficiënter!
 • Uw mobiel ziet er mooier uit met een opgeplakte 5G Protect Straling Sticker.
 • 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker – EMR Shield is van dezelfde uitvinder als de RadiSafe sticker (al meer dan 10 jaar de meest verkochte Mobile Radiation Shield ter wereld en tot tevredenheid gebruikt door miljoenen mensen ter wereld).

Waarom de 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker gebruiken?

 • Vele wetenschappers hebben gewaarschuwd dat de introductie van 5G een enorme belasting zal geven voor de natuur, mens en dier. Het is een serieuze waarschuwing. Vooral wanneer we in ogenschouw nemen wat er vereist is om 5G operationeel te maken.
 • 4G netwerken gebruiken frequenties onder 0,7 GHZ, maar 5G gebruikt extreem hoge frequenties in het bereik van 30 tot 300 GHz.
 • Om superhoge frequenties een duidelijk signaal te laten sturen, zonder verstoringen als  vochtigheid, regen, bomen e.d., naar het ontvangende apparaat, zijn er meerdere antennes nodig om op een grotere afstand 5G te waarborgen. Dit betekent mogelijk antennes op iedere straathoek.
 • Meer zenders zorgen voor meer blootstelling aan elektromagnetische straling, wat een gigantische belasting geeft op onze gezondheid.
 • Ziektes en stress kunnen het gevolg zijn omdat mensen, dieren en planten niet het hoofd kunnen bieden aan de toenemende belasting van elektromagnetische straling.
 • Kinderen zijn extra kwetsbaar met hun tere, nog ontwikkelende brein.
 • Bomen zullen gekapt moeten worden omdat bomen en struiken de straling breken en daardoor het bereik van 5G blokkeren. De ecologische balans wordt daardoor ernstig verstoord.

In het kort: de mens wordt door het uitrollen van het 5G netwerk in steeds hogere mate blootgesteld aan straling waarvoor er geen lange termijn studies zijn uitgevoerd om de risicofactoren vast te stellen.
 

Opladen van de 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker   


We hebben recent een test gedaan met de telefoonstickers om te kijken of na verloop van tijd de werking afneemt. Dat blijkt zo te zijn. Er zit een mineraal (shungite) in dat gemiddeld één keer per maand 5 min opgeladen moet worden voor maximale werking.  

Dit opladen kan zeer eenvoudig door de sticker (met telefoon) 5 min met de intentie van opladen op de aarde te leggen (bijvoorbeeld op het gras in de zomer) of in een plantenbak, of een dichtgeknoopt plastic zakje met zand op de sticker plaatsen (zie afbeeldingen).

Na het opladen is de werking van de sticker weer 10 op een schaal van 0 tot 10.
Als u regelmatig oplaadt is er verder geen afnemende werking, ook niet op lange termijn.
 

Plaatsen van de 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker is eenvoudig

 • Verwijder stof of vet van de achterzijde van uw mobiele telefoon of dect telefoon.
 • Verwijder de beschermstrip van uw 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker.
 • Plak deze zodanig op de telefoon dat deze op oorhoogte zit terwijl u belt.
 • Kleef de sticker goed vast (de richting is niet belangrijk).
 • De dikte van de sticker is 1,5 mm.
 • De sticker kan eventueel ook op de buitenkant het hoesje van telefoon worden geplakt als deze samen met de telefoon niet in een hoesje past.


Veelgestelde vragen over de 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker 

EMR = elektromagnetische straling
EMF=  elektromagnetische frequentie
4G, 5G= vierde en vijfde generatie
GHZ= GigaHerz, miljard trillingen per seconde

Let op! Afnemende werking bij de combinatie van de Bioprotectproducten met de andere stralingsbeschermingsproducten

Deze 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker dient op een bepaalde afstand van de volgende anti-stralingsproducten te blijven om afnemende werking te voorkomen. Namelijk:

 • De Bioprotect stralingsbeschermende Card (op 40 cm van dit product houden)
 • De Bioprotect stralingsstickers (op 15 cm van dit product houden)

Verder verdraagt dit product de andere stralingsbeschermingsproducten in ons assortiment goed.

Als u vragen heeft over het combineren van stralingsbeschermende producten of andere producten die u in gebruik heeft, neem dan contact met ons op.

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

Voor informatie over het combineren van deze producten gaat u naar de algemene stralingsinformatie.
 

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.


De 5G Protect Stralingsbeschermende Sticker - Effectief tegen 5G straling op de mobiel. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Roger - 28-05-2022 17:14

Helaas net zoals de andere stickers
op de markt, werkt deze niet. Ben gevoelig
Voor de straling van de telefoon (stroom gevoel en steken door je handen heen) dit veranderd
Niet door deze stikker .

Ivo - 31-01-2022 07:48

Ik heb meerdere artikelen gelezen over straling en de mogelijke gevolgen hiervan. Jay biedt hier een hele mooie oplossing voor. Zelf had ik niet direct last van de straling, maar better save than sorry.

Product was snel verzonden en de communicatie met Jay verliep super!

Ann - 16-06-2021 18:39

Sinds ik de 5g sticker op mijn telefoon heb heb ik geen hoofdpijn meer gehad.
Ik heb ook, sinds ik in de menopauze ben beland, en soort van gerinkel in mijn hoofd. Als ik de sticker tegen de kruin van mijn hoofd hou verlinderd dit direct aanzienlijk.
Heel fijn maar wel een gek zicht 😊
Heel tevreden

Anoniem - 08-06-2021 12:47

Snelle levering en goed werkend product. Telefoon wordt minder warm

Joyce - 10-05-2021 15:42

Snelle levering, transparante communicatie en ik merk dat mijn telefoon minder warm is.

Susanne - 28-04-2021 19:11

Snelle en betrouwbare levering, erg tevreden

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water