Product reviews

Dit zijn allemaal oprechte en vrijblijvend geschreven ervaringen (reviews) van de gebruikers van deze producten. We hopen dat u ook uw ervaring met ons wil delen ter inspiratie voor anderen smiley. U kunt uw ervaringen direct op de productpagina bij een specifiek product toevoegen en/of lezen.
 

Kiyoh service/ervaring beoordelingen:


 

Heerlijk Water productbeoordelingen en ervaringen:
 

Leiding-watervitaliser
Kraanvitaliser
Douche - en aanrecht inbouwvitaliser
Waterfiltersystemen

Energieplaat (enkele, met 5G bescherming)
Energieplaat (dubbele, extra krachtig met 5G bescherming)
Energie-armband/ring

Pen vitaliser
BioProtect Card
BioProtect Sticker
RadiSafe telefoonsticker
5G stralingsbeschermende hanger
Watervitaliser drinkfles

Diverse video ervaringen, tuinbouw, paardenhouderij en compostering

 

 

 


Ervaringen leiding-watervitaliser voor het hele huis 


Ik ben ontzettend blij met de Verstelbare-Watervitaliser-Aqua-Scettro-Regolare.
Het is elke dag een feest om gezond water voor het hele huis te hebben.
Vroeger was het water in huis verschrikkelijk vies en stonk ook. Als ik een was draai kwamen er bruine vlekken op de kleding en de wasmachine stonk, nu heb ik dat helemaal niet meer. Ik kan niet genoeg zeggen, hoe blij ik ben, met de watervitaliser, ook is er een rust in mijn huis.
Als je vragen hebt, helpt Jay je ook heel goed.
Judith


Ik ben erg tevreden over de watervitaliser Van Leliveld en Heerlijk water. Ik heb deze aangeschaft in combinatie met een waterfilterpatroon onder het aanrecht. Al bij het plaatsen kon ik het effect van de vitaliser op mijn energie voelen toen ik deze vasthield. Eenmaal geïnstalleerd merk ik dat het water zachter en lekkerder is. Ook mijn huid is extra zacht geworden en het water voelt prettig en schoon om te drinken.
Esther

*
Na het installeren van de vitaliser smaakt het water voller en zacht met een sneeuwsmaak achter op de tong. Heerlijk.
Er zijn ook magneten geïnstalleerd tegen het kalk. We hoopten dat we dan geen Britta filter meer nodig hadden om het vliesje op de thee te voorkomen. Dit is niet het geval.
De installatie verliep snel en probleemloos door een gedreven en kundig persoon. (Opmerking van Heerlijk Water: kalk wordt fijner door de magneten waardoor het minder aanslaat maar blijft wel in het water, in dit geval naar de wens van de klant is een waterfilterkan een goede oplossing).
Maria en Ruud 

*
I bought the Aqua Oriënte - Leliveld and the installation was a smooth process, nice chatty plumber also. You notice the difference in the water straight away .. difficult to say whether it feels better (or worse). I just want to know that I'm doing the right thing and bring energy back to water. Its a beautiful object that gives great vibrations. Thanks!
Ricardo Afonso 

*
We zijn nog steeds heel blij met de vitaliser. Er gebeurt veel met ons. Onze tweede zoon is heel druk. En nog steeds druk, hij moet echt zijn plek vinden hier. Heel plagerig naar ons en andere kinderen van school. We letten en luisteren goed naar hem. Het huis reageert energetisch veel op ons. De dieren op de buurt. De buren! Er gebeuren zachte ontwikkelingen. Bij mij emotionele explosie geweest toen we de Orient net hadden. Heeft mij goed gedaan. Vanaf deze week wat meer balans met z'n allen als gezin. Verhuizen, klussen, ordenen, iedereen zijn eigen plek. Het was en is veel. Maar nu alles begint anders te stromen. We slapen goed, komen op een hele andere manier tot rust. De onrust waar we eerst woonden is weg. Energetisch is het hier gezonder voor ons als gezin.
L. van den Berg

*
Ben supertevreden. Ook nog een bedankje aan Johan.
Het klopt allemaal: water smaakt zachter en voller, het gevoel dat je hakken de grond in getrokken worden, de rustige sfeer in huis.
Ik heb er geen spijt van dat ik de oriënte aangeschaft heb. Top!
Update: ik heb de Oriënte in combinatie met waterfilter en magneetontkalker nu 3 maanden en geen seconde spijt gehad. Het water smaakt aangenaam zacht en vol. Geen kalkaanslag meer. Veel minder wasmiddel en schoonmaakmiddelen nodig. Dus ook nog eens beter voor het milieu. Planten doen het heel goed. Een vriendin voelde meteen dat haar voeten de grond in werden getrokken. Een andere vriendin zei dat het huis heel zen aanvoelde. En dat laatste merk ik iedere keer weer als ik thuiskom van mijn werk en de schoenen uittrek. Heel geaard. Mijn eigen oase van rust.
Patricia

*
Aqua ’d Oro vitaliser: Perfecte service bij bestelling en plaatsing. Nu een maand in gebruik - het is heerlijk thuis komen, het water smaakt naar meer - het blijft een bijzondere ervaring om het te drinken, het tintelt, er is iets dat je prikkelt en je goed doet voelen. Heerlijk water :-).
Martijn

*
Na lang wikken en wegen hebben we voor de Aqua Mondiale gekozen voor in ons woonhuis. Jay was meer dan behulpzaam en geduldig en dacht goed mee met onze situatie. Het voelde gek om de Mondiale te laten installeren in huis terwijl hij bedoeld is voor spirituele centra, maar het bleek absoluut de juiste beslissing te zijn.
De installatie verliep vlekkeloos. Johan is een hele bijzondere man met zeer veel kennis, zowel technisch als spiritueel. De rust waarmee hij zijn werk deed en een harmonisch geheel maakte van het leidingwerk, was een groot voorbeeld voor me om zelf meer rust en geduld in mijn leven en werk te brengen. De stralingsmeting wees uit dat onder andere de AppleTV veel straling afgaf, dus er is gelijk een sticker op geplakt om de straling ronder en minder schadelijk te maken.
Na de installatie van de vitaliser voelde het huis langzaamaan veel rustiger, bijna gelijk aan een tempel. Mensen die het huis binnenstappen merken dit ook op. Direct na de installatie voelde ik dat er zware energie uit mijn lichaam werd losgetrild en dit blijkt een doorgaand proces te zijn. Bij de eerste slok van het water vormde er voor mijn ogen een beeld van een rivier die uitstroomde uit een bergmeer met drijvende ijsbergen. Mijn partner kwam later thuis, en had, afzonderlijk van mij, hetzelfde beeld voor ogen! De eerste dagen kon hij niet stoppen met water drinken. Het was alsof we het bestaande water in ons lichaam langzaamaan vervingen door het vitale water.
Het water smaakt ronder (als dit mogelijk is) en de SodaStream waarmee we dubbelwater maakten staat inmiddels te verstoffen. Het water is zoveel lekkerder. Het is bijna alsof je een goed glas wijn drinkt. Ik kon het zelf bijna niet geloven, maar familie en vrienden beamen dit. We merken daarnaast een opgewekter en vitaler gevoel, alsof het lichaam lichter is. Yoga strekkingen gaan makkelijker en geestelijk voelen we ons scherper. Ook de Kefir groeit harder. Omdat het een vitaliser voor het hele huis is, merken we daarnaast verschil met douchen, de huid blijft zachter en ons haar heeft meer volume.
Rosa

*
Verstelbare watervitaliser Aqua Scettro Regolare: Wij vinden dat het water makkelijker drinkbaar is.
Daarnaast is mijn haar soepeler en minder droog dan voorheen.
Leonie 

*
Wij hebben de Ouroboros in oktober 2020 gekocht. Het heeft even geduurd voor de vitaliser door een installateur is geplaatst. Sinds 8 januari 2021 is de vitaliser dan eindelijk in gebruik genomen. En......
Naar volle tevredenheid. Het water is zachter. De smaak is heerlijk. Al zolang naar uitgekeken en nu willen we hem niet meer missen.
Na het douchen is in smeren met bodylotion eigenlijk overbodig, het is wel lekker maar niet noodzakelijk.
Wij hebben voor een Ouroboros vitaliser gekozen omdat er geen toevoegingnen, zoals zout, noodzakelijk zijn. Zoals je veel in reclames ziet.
Het effect is hetzelfde, dus ook nu geen kalk aanslag, lekker zacht water met de Ouroboros.
Puur genieten.
Geert Hemmes

*
Ben supertevreden. Ook nog een bedankje aan Johan.
Het klopt allemaal: water smaakt zachter en voller, het gevoel dat je hakken de grond in getrokken worden, de rustige sfeer in huis.
Ik heb er geen spijt van dat ik de Oriënte aangeschaft heb. Top!
Patricia

*
Aqua 'd Oro vitaliser: Het water is heerlijk en zacht! Ontzettend blij dat we het filter en de vitaliser hebben laten plaatsen.
Chantal 

*
Ouroboros vitaliser: Ik ben heel blij met de vitaliser. Het water smaakt Heerlijk. Mijn wasgoed komt schoner uit de wasmachine.
Ook lichamelijk herstel gaat sneller. Op de dag dat de vitaliseren geplaatst werd ben ik op straat vol op mijn gezicht gevallen tanden door mijn lip mijn neus stuk en mijn gezicht vol met schaafwonden. Door het zuiveren water was mijn gezicht binnen een week weer hersteld.
Ik ben dankbaar dat ik in de gelegenheid was om dit aan te schaffen.
Maria van Alten

*
Ouroboros vitaliser: Ik heb die afgelopen weekend kunnen installeren, dus een beetje te vroeg. 'T is wel zo, m'n bak kraanwater die ik buiten heb staan voor m'n kamerplanten om te "ontchloren", had de volgende dag géén "melkachtig" filmpje op de wateroppervlakte zoals gewoonlijk. 'T ziet er mooi helder uit.
John

*
Ouroboros vitaliser: Ik heb een paar weken geleden een vitaliser op de waterleiding laten plaatsen en een ontkalker in badkamer en de keuken.
Er komt nu heerlijk zacht water uit de kraan.
Het eerste wat me opviel was dat mijn katten gelijk van dit water gingen drinken. Ze dronken nooit leidingwater, dronken altijd buiten. Mijn planten reageren ook heel erg, mijn citroenboompje die ik binnenshuis heb staan begon na een week knoppen te ontwikkelen en stond de week daarna volop in bloei. Hij bloeit nog steeds, ben benieuwd of er nu ook vrucht aan komt.

Na een paar weken douchen in dit water voel ik dat mijn huid veel zachter is geworden, ook mijn haren zijn veel minder droog en pluizig.
Ik drink nu ook veel meer kraanwater, het is gewoon erg lekker en hoef geen flessenwater meer te kopen.
Mijn kinderen proefden meteen het verschil en komen nu af en toe hier wat water tappen...hihi..
Ik ben erg tevreden met de snelle levering en de installatie. Zeer vriendelijke en duidelijke service. Bij installatie hebben ze ook gelijk de straling gemeten in mijn huis en me goede tips gegeven hierover. Ook heel erg blij mee.
Ik ben erg blij dat ik deze beslissing heb genomen, zal er mijn levenlang plezier en profijt van hebben.
Freya-Lissia

*
Ouroboros vitaliser: Telefonisch contact is goed, duidelijke informatie vanuit Jay. Top service op alle gebieden! De installatie verliep uitstekend en het belangrijkste: het water smaakt zacht, zuiver en heeeerlijk!!
Amad


Ouroboros vitaliser: Ik had al een vitaliser op de kraan maar heb onlangs een waterfilter en vitaliser op de leiding laten plaatsen. Had ik eerder moeten doen, nooit gedacht dat het zo'n verschil zou maken met douchen. Heerlijk!
Fred Struik

*
Aqua Oriente: Wij wilden graag de plastic berg aan waterflesjes verminderen door zelf goed water en dan met name gefilterd met bubbels te maken vanuit de waterkraan. Na wat uitzoekwerk bij Jay terecht gekomen, hij geeft goed advies, luistert en is enthousiast. Uiteindelijk ook voor een vitalizer gegaan op de hoofdleiding en een waterfilter op de keukenkraan, met de gedachte dat enige rust en extra energie wel welkom zouden zijn (met een gezonde dosis scepsis). De installatie is dik 2 maanden geleden gedaan en eigenlijk alleen maar positieve ervaringen. Belangrijkste is dat ik gedurende de dag echt moe kon worden, met name na de lunch, en daar heb ik helemaal geen last meer van gehad. Haardos heeft echt meer volume, en dat was echt futloos. En de jongste van 11 slaapt tegenwoordig zonder nachtmerries. Douchewater is veel zachter en het water dat we drinken heerlijk fris. Mijn mannen in huis wisten niet van de installatie maar merkten direct verschil. Zeker doen dus, ook als je niet thuis bent in energievelden en spirituele dingen maar gewoon meer energie wilt en aan je gezondheid wilt werken.
Susanne

*
Ik ben zeer blij met de Ourobos vitaliser. Energetisch schudt het zaken uit, en mensen, die niet meer bij mij passen. Daar werkt het ondersteunend in. Meest mooie is dat ik vanaf maart dit jaar de tuin ben gaan aanleggen (want ik werd diep ongelukkig bij het idee een hele zomer tegen steen en zand aan te moeten kijken...) en door droogte veel heb moeten bewateren. Mensen zijn verbaasd over hoe mooi het erbij staat( ik ben zelf erg verheugd, zie het ook). Vooral ook de geraniums in potten want die werden wat meer begoten. (...) Het nieuw aangeplante fruit doet het ook goed. Er kwamen ook al heel snel vogels in de tuin, insecten, vlinders en een kikker. Voorheen was deze tuin een zandvlakte met een paar verdwaalde planten. De aangrenzende buurvrouw benoemde dat ze meer energie kreeg en een groot verschil ervoer met de vorige buren qua energie.
Monique Ranjani Bogaers

*
Aqua Oriënte vitalizer: Omdat ik heldervoelend ben kon ik vooraf al ‘intunen’ op het energieveld van de vitalizer. Na wat overleg met Jay was dit model de beste keus ter ondersteuning van mijn spirituele groei. Jay voelt met je mee bij de aanschaf en geeft oprecht adviezen en deelt zijn inzichten over hoe het product kan helpen op de verdere spirituele groeiweg. Duidelijk kon ik voelen hoe deze vitalizer nadruk legt op het verhogen van het bewustzijn in mijn buikgebied en hartgebied. Omdat ik hooggevoelig ben en snel overprikkeld wilde ik minder in mijn hoofd en meer in mijn lichaam zijn. Toen de vitalizer geplaatst was proefde het water anders – zachter en vitaler - en voelde ik de kwaliteiten van het energieveld in het appartement. Mijn hifi muziek installatie produceerde zelfs meer bas.

De eerste keer douchen was letterlijk met een flits van een stromende waterval in mijn bewustzijn. Het duurt een aantal maanden voor het veld helemaal was opgebouwd. Het is prachtig om te realiseren dat onze groenten, ons bad, ons toilet, onze planten nu gevoed worden met helend vitaal water. (...) Het is niet zo dat al mijn kwalen miraculeus genezen zijn maar het product steunt mij zeker om meer in mijn lichaam te zijn, het nog beter te zuiveren en de trillingsfrequentie te verhogen. Na een aantal maanden ben je zo gewend dat het je eigenlijk niet meer opvalt maar ik zou zeker niet meer terug willen. Als ik het nodig heb stem ik af op de krachtige energie en voel ik weer wat het product voor mij doet.
Jos

 * 
Op ons verlanglijstje voor het nieuwe huis stond Aqua Oriente Vitaliser met filter. Gelukkig hebben we dit kunnen realiseren. Wat wij er vooral van merken is een veel minder droge huid. Ik maak eigenlijk geen gebruik meer van een bodylotion en ook veel minder shampoo. En merken allemaal meer volume van ons haar. Ik dronk al veel gefilterd water en merk daarin geen verschil. Het is nog steeds heerlijk! Nu wonen we op een redelijk rustig stuk aan de rand van de duinen. De energie voelt goed hier en aangezien hier niet eerder huizen stonden kan ik daar geen verschil in merken door de vitaliser. We krijgen hier wel regelmatig te horen dat het in huis zo sereen voelt en wat ons betreft heeft de vitaliser daaraan bijgedragen. De installatie verliep fijn en vakkundig.
Tamara de Boer

*
Ourosboros Leidingwatervitaliser:
Wij zijn zeer tevreden met onze water Vitaliser en ontkalker.
Het installeren was zo geregeld door een uiterst bekwame vakman die ook veel te vertellen had over de werking van het gevitaliseerde water.
Het water smaakt veel zachter en puurder. Ook merken we de invloed in de sfeer in huis. Die is merkbaar beter geworden.
Douchen zonder kalk is ook een stuk prettiger voor het haar. (...)
Al met al zeer tevreden en willen niet meer zonder!
Bastiaan en Vanessa

*
We hebben de Ourosboros gekocht en alles transformeerde meteen. Voordat ik 'm zelf heb geinstalleerd vroeg ik de watermoleculen in m’n lichaam zich af te stemmen op de informatie in de Ourosboros. Wat gebeurde valt niet te omschrijven, alsof er een herkenning, uitlijning en vitalisatie plaatsvond, voorbij woorden. Nu hij in huis is geïnstalleerd voelt het erg goed om te douchen, te drinken en de huisdieren water te geven. We hebben voor het drinkwater nog een Alkalinisator erbij voor het zuurstof verhogen en het spelen met de Ph tussen de maaltijden door. Deze zuivert het water nog eens extra op fysiek niveau. Beide onmisbaar zo voelden wij. Nog Rozekwarts bij de waterleidingen gelegd en het is compleet. Een 5 dimensionaal huis met briljant water in het bos. Dank jullie wel voor deze prachtige creatie!!!
Jeroen Postma

*
Hele huis waterfilter en Aqua d’Oro watervitaliser: zeer tevreden, water is heel zacht en smaakt lekker.
Veronique

*
Over de Aqua d’Oro watervitalisator ben ik zeer tevreden. Als ik moet reizen, neem ik dan ook mijn eigen water mee. Voor noodsituaties (thee) heb ik de vitalisator pen altijd bij me. Wat het meest opvalt, zijn mijn planten. Ze zijn groener en al mijn orchideeën bloeien. Ook planten die daar moeite mee hadden bloeien volop. Dat is elke dag genieten. De hondjes zijn ook erg relaxt.
Renske

*
Het plaatsen van de Aqua Oriente ging vakkundig en prettig door een ervaren installateur die veel verstand en affiniteit met het produkt had. Ik vond het vooraf heel moeilijk om een keuze te maken tussen 2 vitalizers, daarom was het heel prettig dat ik ze thuis allebei mocht zien en voelen. Vooraf had Jay al aangegeven welke hij voor mij geschikt dacht, die is het uiteindelijk ook geworden. We zijn er heel blij mee. De energie in huis is veranderd, het water is veranderd en smaakt en voelt veel zachter en prettiger. Ik kan alleen nog niet goed beoordelen of de hoeveelheid kalkaanslag verminderd is. 
Ik drink nu uit behoefte, regelmatig een half glas of zo. De Aqua Oriente werkt op zo veel fronten en lagen in het lichaam en de woning. Het is een doorlopend proces van groei, ontwikkeling en zuivering.
M. Miltenburg

*
Heel tevreden over de Ouros boros die Johan bij ons heeft geïnstalleerd. Het water smaakt zachter, de bloemen in de vaas blijven langer goed en mijn huid voelt zachter aan. Daarnaast heeft Johan de straling in ons huis gemeten en een aantal adviezen gegeven die we hebben opgevolgd. Heel blij met zijn bezoek en de Ouros Boros. 

Ik had al jaren het idee voor een water vitaliser (door verschillende natuurgeneeskundige en dhr. Hans Moolenbergh aangeraden) maar het is er nooit van gekomen totdat ik de website en verhalen van een vriendin over Jay en Heerlijk Water hoorde. Het voordeel is dat ons gehele huis wordt voorzien van kwalitatief hoogwaardig water zonder verdere inspanning en onderhoud). Helder en duidelijke informatie en een goed onderbouwd verhaal.
Bedankt Johan en Jay!!
Connie 

*
Al enkele maanden de Aqua Oriente vitaliser en filter en ik merk dat mijn huid minder droog is dan vroeger. Ik moest me altijd insmeren en dat hoeft helemaal niet meer! Om te drinken super lekker! Mijn honden vinden dit trouwens ook.... ;-)
En de planten laten een duidelijk verschil zien! De plaatsing ging vlot en de uitleg kon niet completer! Een pluim voor de mensen die dit verzorgden tot in de puntjes!
Daniella Piedfort

*
Beste Jay,
Zoals je weet ben ik op 13 december 2016 geconfronteerd met keelkanker. Ik hoef niemand te vertellen wat de impact is wanneer een arts je mededeelt dat er kanker is geconstateerd. Gelukkig ga ik niet passief in een hoek zitten en laat mij niet uitsluitend behandelen door de reguliere geneeskunde. Zeer vaardig deze geneeskunde, maar ook onder grote invloed van Big Farma (geld!).

In mijn zoektocht stuitte ik op een aantal Japanse onderzoeken waarin de waarde van gevitaliseerd water werden beschreven, met name op het gebied van gezondheid. Uiteindelijk ben ik bij jou terecht gekomen en jij was direct bereid mij met een bezoek te vereren. Na een goed gesprek heb jij in mijn huis een aantal spanningsvelden kunnen traceren, die wellicht een slechte invloed zouden kunnen hebben op de gezondheid van mijn gezin en uiteraard ook op mijn ziekte.

Ik heb toen direct de knoop doorgehakt en ik heb ten eerste een vitaliser (Aqua Scettro Regolare) aangeschaft. Bovendien een Aquaphor waterfilter, stralingstickers en de Energieplaat Lamina Radiazone. Op de energieplaat na heb ik alles conform voorschriften gebruikt. De energieplaat heb ik, en dat doe ik nog steeds, geplaatst onder mijn kussen. Af en toe breng ik deze plaat in contact met de aarde om te ontladen.

Direct ontstond er in mijn huis een bepaalde ontspanning. Ik maakte mij direct minder zorgen over mijn ziekte, en het water smaakte veel beter. Een week later ben ik met de behandeling gestart in het Anthonie van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. De behandeling betrof 35 bestralingen van een lymfeklier in mijn hals en een bepaald keelgebied.

Inmiddels ben ik meer dan een jaar verder is is gelukkig de kanker tot nu toe volledig verdwenen. Wat echter het meest verraste was dat ik bijna geen last heb gehad van de toch wel zware behandeling. Het hoofd-hals gebied is een van de meest kwetsbare plekken van je lichaam en de beschrijving van de te verwachten klachten maken je niet bepaald vrolijk. De oncoloog vroeg zelfs aan mijn vrouw hoe ik dit voor elkaar heb gekregen en de logopedist heeft geen enkele achteruitgang van mijn slik- en spreekvermogen geconstateerd. Verdere logopedische behandeling had dan ook geen enkele zin meer. Bovendien is mijn gebit volledig in tact gebleven.

Ik ben dan uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het contact met jou en met de aangekochte producten een belangrijke bijdrage hebben geleverd op mijn situatie tijdens en na de behandeling van mijn ziekte. Ik zal dan ook voorlopig altijd gebruik blijven maken van deze producten, en mocht ik ook een keer verhuizen, de vitaliser zal ik altijd meeverhuizen naar mijn nieuwe huis!

Ik kan iedereen dan ook aanraden deze producten te gebruiken en niet alleen als je kampt met een aandoening, maar zeker ook voor je algehele welbevinden.

Het rest mij even om jou persoonlijk te bedanken voor je bezoek en levering van de producten. Je hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn genezing.
Hans Bal

*
Een paar maanden geleden is de Aqua Oriente watervitaliser geplaatst.
Vooraf had ik veel vragen, maar die zijn allemaal door Jay beantwoord. Een afspraak voor de installatie gemaakt en dat ging goed. Er ontstond een heel fijn gesprek tijdens de installatie. En toen kon ik beginnen te voelen wat er gebeurde met een zachtjes lopende kraan. Ik voelde mijn handen tintelen, mijn benen en kreeg een ander gevoel in mijn borstkas.
De eerste dagen erna merkte ik dat het water veel zachter aanvoelde met afwassen. Nu voel ik het niet meer zo. Waarschijnlijk omdat ik er aan gewend ben. En in die eerste weken kreeg ik een soort tegenreactie op die hogere energie. Ik ging opeens meer koekjes eten en mezelf met een lagere energie vullen om het te compenseren. Na een tijdje is dat vanzelf verdwenen.
Toen kreeg ik heel veel zin om water te drinken in plaats van thee en heb ik liters heet water gedronken (niet op een dag natuurlijk).
Het water smaakt me veel beter en ik drink veel meer en gemakkelijker water dan voorheen. Ik ben tevreden.
Evelien

*
Wij zijn veel geaarder en mijn praktijk betere resultaten met onze behandelingen. Heel blij dat we een vitalizer zowel privé als in de praktijk hebben laten plaatsen.
Ellen

*
Er is hier een Aqua Goccia Leliveld waterleidingvitalisator in huis geplaatst door een informatieve fijne installateur.
Met het echt heerlijke water ben ik dan al bekend door de aanschaf van o.a. de kraan- en douche vitalisator.
Nu stroomt het water dus al maanden door alle buizen en kranen en het effect is voelbaar. Het is rustiger, harmonischer geworden. De sfeer is lichter, alsof er een glans over alles gekomen is. Het ruikt frisser in badkamer en toilet.
En ik kijk er naar uit om de groenten in de tuin met dit water te begieten.
Door ervaring ben ik het met de genoemde voordelen op de website eens.
Mijn dank is groot.
Margot

*
Aqua Oriënte leidingvitaliser + hele huis waterfilter:
Het installeren was even puzzelen, maar het is goed gelukt! Het water is zacht, helder en vitaal, echt HEERLIJK WATER!

Ook in huis lijkt de sfeer te veranderen. Kan het niet goed benoemen, maar het voelt fijn. Je begrijpt, we zijn er ontzettend blij mee.
Winfried & Carin

*
De watervitaliser aqua mondiale is in mijn praktijk geïnstalleerd.
Het was niet alleen een technisch gebeuren. Ik was blij met de professionele en spirituele service van de installateur.
Direct na installatie voelde ik de energie in mijn lichaam duidelijker stromen en was ik ontroerd; het voelde als thuiskomen bij mezelf.
Bezoekers van mijn praktijk bevestigen een sterk gevoel van landen, geaard zijn, in rustig vaarwater verkeren, uit je hoofd gaan, zorgeloosheid.

Enkele uitspraken van deelnemers van Vitaliteitsweken (vijfdaagse retraite):
- Ik voel me als een Michelinmannetje die leegloopt.
- Het is stiller in mijn hoofd.
- Sinds ik bij jou ben kan ik mij beter met mezelf verbinden.
Deze vitaliser met hoge energietrillingen laat mijn cliënten nog sneller door processen gaan en daar pluk ik ook de vruchten van.         
Mariska Jak
Lifecoach, Polyenergetisch therapeut, Trainer, Medium
Poort naar Geluk

*
Wij zijn heel tevreden met de verstelbare watervitaliser. Heerlijk zacht water en lekker water om te drinken.
De glazen ruiten in de badkamer zijn weer helder en alles is met minder kalk. Minder zeep en shampoo gebruik etc.
F. en T. Everts

*
Ik ben tevreden over de verstelbare watervitaliser maar het is niet zo dat ik daar veel mee bezig ben. Ik kan hem wel als energie voelen als ik er met mijn handen bij kom. Het water smaakt ook beter . Dus mijn rapport cijfer is een dikke 8 !
G. Veldhorst

*
Leiding vitaliser voor het hele huis - Aqua Oriënte:
Ben Superblij met mijn Aqua Oriente! Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van onderstaande gebruikers. Zeker weten, dat ik meer verbonden ben met de aarde. En dat van de douche! Heb dezelfde avond na de installatie gedoucht en het water was zoooo zacht! Mijn haar heeft gewoon minder shampoo nodig en nog maar een heel klein beetje conditioner. Mijn haar is lang en steil en glimt altijd, maar nu nog meer. Zelfs de "nare plek" in de grond in mijn slaapkamer is weg?! Gewoon weg!? Eigenlijk is mijn hele huis zachter en vriendelijker van uitstraling.

Ik ben nog liever thuis dan voorheen. En zelfs de kat is vaker binnen dan buiten, terwijl hij anders altijd op straat was te vinden?! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik Super blij ben. Ook blij, dat ik gespaard heb, om in 1 keer een vorm aan te schaffen, die het hele huis omvat. En Jay en Johan: dank voor jullie raad en daad en snelle/goede afhandeling!
Els de Lange

*
Ouroboros Basis vitaliser:  Prachtig produkt - duidelijk onmiddellijk positieve verandering. Plaatsing betaalbaar, snel en proper.
Zeer tevreden. Wat de vitaliser betreft merkte ik gelijk verschil.
Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx

*
Ben na een zware periode (scheiding, alleen gaan wonen, gezondheidsproblemen) in oktober ingestort en voelde me aldoor ‘wiebelig’. Het woord ‘ontworteld’ kwam niet voor niks in me op. Ik voelde me als een plantje dat zonder kluit was overgeplant. Heel kwetsbaar. Ook alsof ik niet meer helemaal in mijn lijf zat ofzo.

Toen Johan de vitaliser instelde, bijna op zijn laagst (en ik had zelf al het vermoeden dat dat nodig was) voelde het alsof in aan mijn hakken in de grond werd getrokken.
Ik voel me sindsdien anders. Steviger. Ben er blij mee!

Wat ik je nog wil vertellen is hoe ik er toe kwam om juist voor een Leliveld vitaliser te kiezen. Want dat ging op een heel bijzondere manier.
Ik kwam op internet een boel info tegen en zag door de bomen het bos niet. Wat moest ik nou kiezen. Ik overwoog mijn coach te vragen om advies maar wist al wat ze zou gaan zeggen, nl dat ik dat zelf moest voelen. Nou, ik voelde niks.

Ik besloot het gewoon te vragen. Aan mijn innerlijke bron, mijn gidsen, het universum, wat dan ook: ‘Mag ik hier een antwoord over ontvangen. Over wat voor mij de beste keuze is’.

Vervolgens kreeg ik een beeld van lelies. Witte lelies. Ik wist niet wat ik er mee moest. Was het de bedoeling dat ik witte lelies om de waterleiding ging visualiseren? Ik voelde geen ‘ja’. Had ook het idee dat dat niet krachtig genoeg zou zijn. Het bleef een paar dagen hangen. En toen zat ik weer informatie te lezen. Dit keer op jouw site. Het duurde even en toen viel het kwartje: lelies, Leliveld! Wauw! Ik voelde het in mijn hele lijf… zo gaaf! Dit voelde voor mij als een onmiskenbaar ‘ja’.
Even later heb ik je gebeld om een afspraak te maken.
Manja

*
We waren in september verhuisd en vervolgens hadden we een watervitalisator en filter bij u besteld. Helaas voelde het water erg zwaar, zoals mijn moeder u toen had verteld. Het lukte me niet goed om er van te drinken. Ik moest er echt moeite voor doen. Ik weet zeker dat de vitalisator me hielp met aarden (ik had altijd een hekel aan rood en opeens koos ik overal rood en is het een kleur die ik ontzettend mooi vind), maar voor mij was het een te zware energie.

U heeft toen verschillende kannen opgestuurd en druppeltjes, wat ik ontzettend fijn vond en heel aardig dat u zo meedacht met ons. Het was echt een hele goede service dat we de vitalisator konden omruilen en dat dit al zo snel kon. Nu is er een andere vitalisator (speciaal geïnformeerde Ouroboros) geplaatst en hier zijn we erg tevreden mee! Het water voelt heel licht en ik drink nu heel graag van het water. Laatst moest ik een paar dagen weg en toen heb ik een aantal liters van het water mee genomen. En met de druppels ben ik ook erg geholpen. Deze gebruik ik elke dag door voeding heen, omdat het dan ook lichter en makkelijker verteerbaar lijkt te worden, het is niet meer zo zwaar.

Ik wilde u dus ontzettend bedanken voor de goede service van het afgelopen jaar en de mooie producten die u aanbiedt. Ik ben er in elk geval dagelijks mee geholpen en dat wilde ik u nog even laten weten.
Celine

*
Erg blij met mijn aankoop van de leidingwatervitaliser voor het hele huis, de Aqua Oriënte - Leliveld in combinatie met de waterontkalker. Voor deze producten gekozen zodat het hele huis ervan profiteert. Het water is veel zachter, smaakvoller en voller. De structuur van het water is door de leiding vitaliser en ontkalker veranderd wat merkbaar is aan de fijne waterdampdruppels op de glazen wanden van de douche.. Ook is er veel minder tot geen cremespoeling meer nodig bij het haarwassen. Harmonieuze sfeer merkbaar in huis. Door de vitaliser ben ik meer gaan voelen. Als ik de keukenkraan zachtjes laat lopen, voel ik de energie stromen door mijn handen. Ook word ik met mijn hakken de grond in getrokken, dus een aardende werking merkbaar.

Verder een groot compliment voor de service en de installatie! Snelle levering, snelle beantwoording van vragen, goed advies en goede nazorg. Zeer betrokken en persoonlijke aandacht. Echt top!
Ingrid

*
Ben begonnen met de pen-vitaliser. Een aanrader ter kennismaking en voorbereiding van het installeren van de Aqua d'Oro of een andere grote huis-watervitaliser. Zodat de transformatie gestadig gaat. Het effect is direct en ronduit verbazingwekkend, zowel fysiek als in huis meteen voelbaar, alles wordt lichter. Optimale verbetering van smaak en zachtheid van het water. Tevens van eten dat erin is gekookt.
Focus op essentiële zaken makkelijker, nog meer genieten van 'going with the flow', creatief leven!
Kortom: Op alle niveau's de investering 100 % waard! Met hartelijke dank, ook voor de goede service.
B. M. B. Amsterdam

*
Het is nu 6 weken geleden sinds de installatie van de vitaliser (en hele huis waterfilter) en ik merk zeker dat het water in kwaliteit veel beter, lekkerder, zachter en "voller" smaakt. Ik vind het lastig te omschrijven wat er in het huis is veranderd. Het eerste wat opkomt is fluweel. Alsof de atmosfeer zachter, fluweelachtig, wollig is geworden. Op dit moment logeren mijn dochter, echtgenoot en drie kinderen bij ons. Dat gaat altijd in harmonie, maar nu lijkt het nog vrediger te zijn. Kan het niet zo goed omschrijven, een warme zachte deken?!

Misschien een leuke bijkomstigheid, mijn echtgenoot heeft de ziekte van Parkinson en sinds de installatie van de vitaliser lijkt het wel of zijn gevoelsleven wakker aan het worden is. Hij heeft " kwetsbare hersenen", zoals de neuroloog het uitdrukt waardoor hij niet meer echt aanwezig is, meestal. Ik moet toegeven dat ik ook experimenteer met andere voedingssupplementen, chlorella, dus kan ook combinatie zijn. Feit blijft dat hij fitter is en meer aanwezig op een liefdevolle manier. Wow........ De wonderen gebeuren echt nog wel voor hen die ze zien!!!
Een harte groet, en dank je wel!
Dolly van Donk

*
Ik ben zeer blij met onze watervitaliser. 
Vooral het douchen beleef ik iedere keer weer als een feestje. Het lijkt erop dat de luchtwegen helemaal van opengaan.
Drinken van dit water is ook heerlijk. Kortom, helemaal tevreden!
Agata Bengsch-Soltyszewska

*
Ben blij met de vitaliser. Samen met de waterontkalker is het water zachter. Het smaakt lekker, is bruisender en douchen en haren wassen kan ik me echt op verheugen! Een kamerplant, die het anders 's winters best moeilijk had, krijgt nu allemaal nieuwe bladeren.
Marjan

*
Wij lieten de Ourosboros, in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht, plaatsen in ons appartement in Zuid Frankrijk op onze waterleiding. Het duurde even maar inmiddels is er een groot verschil. Het water smaakte erg naar chloor. Wij proeven geen chloor meer en het water smaakt heerlijk. Wij vullen lege flessen met dit water als we weg gaan. Want ander water drinken we niet meer. We zullen zeker de voordelen gaan opmerken in de komende tijd, wat betreft de planten. Dank aan mijn zus die mij de vitaliser aanraadde.
Tika

*
Met veel plezier drink ik mijn eigen bronwater, al jaren. Hoef geen plastic flesjes, gewoon heerlijk water. Ik zou zeggen: ga allemaal naar Jay en laat de vitaliser installeren!
Erika Stulp

*
Douchen is een feestje!!!! De energie spat van het water af, huid is zachter, haar is weer als nieuw en wij ook!!!!! Bedankt voor alles xxx
Tamara Rietveld

*
Beste aankoop ooit!
Werkelijk het is een genot, douchen, wassen, drinken, de vogels en de hond genieten en stralen! Hun vacht glimt, ook die van de hond ondanks zijn 11,5 jaar. Krijgt voer van Yarrah en drinkt dagelijks vitaal water wat hem vitaal houdt, mensen denken allemaal dat het een jonkie is van 2 jaar.

De vogels zit heel graag in de spoelbak met een rustig straaltje water, te wassen en te poetsen.
Iedereen die op visite komt kijkt uit naar het water en sommige nemen een fles mee om te vullen voor de terug weg, haha.
Echt, wat zijn wij dankbaar !
Christian Neuteboom

*
Na goed invoelen hebben we gekozen voor de Ourosboros. 
We hebben hem direct bij de hoofdkraan aan laten sluiten door degene die ook de waterontharder (het water heeft hier een hardheid van 42 °f ) heeft geplaatst. Omdat twee systemen bij elkaar komen was het in eerste instantie moeilijk om het te proeven. Gelukkig was de monteur enorm benieuwd hoe het water zou smaken. Hij zelf was de waterontharder al jaren gewend dus hadden we toch een soort graadmeter.
Deze monteur was aangenaam verrast door zijn smaakbeleving. Hij zei dat er weer een bite in het water zat en hij wilde alle gegevens van deze producten hebben om voor zichzelf ook zoiets te kopen.
Het is nu bijna een jaar later en we zijn nog steeds heel blij dat we dit gedaan hebben.
We nemen het water dan ook bijna overal mee naartoe. Het voedt je en het smaakt lekker, je wordt schoon en opgeladen onder de douche of in bad. De planten doen het beter dan ooit. Absoluut een aanrader. Een van de beste investeringen in jezelf en je directe omgeving!
We gebruikten het ook voor het verdunnen van de muurverf en het cement bij de verbouwingen. Het huis voelt stukken lichter dan voorheen. Dank voor deze prachtige techniek.
Arno

*
Het water smaakt heerlijk. Mijn dochter is heel prettig in het water geboren!
Mathilde Westerhof

*
Ik heb de Ourosboros nu al bijna 3/4 jaar op de hoofdkraan zitten. Het is nog elke dag een plezier om onder de douche te staan. Het water voelt veel zachter aan en ik weet nog dat ik in het begin vaak dacht aan de keren dat ik als kind bij een regenbui in de zomer expres het water op mijn gezicht liet regenen want dat voelde zo heerlijk! Die sensatie geeft de douche nog steeds.
 Mijn vader die te oud werd om zijn goudvissen goed te kunnen zien, laat ze sinds ruim een jaar bij mij logeren en het is me opgevallen dat ik de bak veel minder vaak hoef te verschonen dan eerder. Er ontstaat makkelijk een soort natuurlijk evenwicht.
Ook de gedachte dat ik iets heb aangeschaft dat me van binnen en buiten goed doet stemt me heel tevreden. De installatie is prima verlopen en leverde nog een paar mooie gesprekken op bovendien. Dank je wel.
Annemarieke

*
Inmiddels hebben we 10 maanden de vitaliser in huis. Ik kan met zekerheid stellen dat ik minder hoef te niezen en volgens mijn vrouw is het snurken minder (luidruchtig). Vanaf maart staat de vitaliser op chakra 6 - dat bevalt ons het beste. Chakra 7 leverde nogal wat hoofdpijn op - binnenkort niet meer hopelijk. 1 tot 2 liter drink ik dagelijks en als ik ander water drink merk ik het meteen. Onze kat drinkt ook meer water merk ik en het vitale water zit nu ook in het CV-systeem. Ik vind het een van de meest waardevolle aankopen die we ooit gedaan hebben. Dat wou ik even kwijt.

Reactie 4 jaar later:
De tevredenheid is nog steeds 5 en de ervaringen zijn nog steeds van toepassing. De laatste 2 jaar (of wellicht wat langer al) staat deze op chakra 7. Er hangt een mooie energie en merk aan mensen die er zich onprettig bij voelen niet meer of minder vaak op bezoek komen. Ook dat ruimt de vitaliser op :-)
Roger 
 
*
De installatie is prima verlopen en ben erg dankbaar dat de vitaliser op mijn pad is gekomen. Ik heb ook de vitaliseerpen dus vanaf dat moment heb ik alleen nog maar gevitaliseerde dranken gedronken ik heb een dikke week behoorlijke ontgiftings verschijnselen gehad om me daarna allen maar fitter te voelen en nu heb ik de luxe dat het vitale water uit de kraan komt ik voel veel meer rust als voorheen en zit lekker in mij vel en ik voel dat het bewustwordings proces waarin ik inzit weer verder gaat. En verder smaakt het water goddelijk en is een weldaad voor huid en haar. Ik ben dus erg tevreden en verheug op alles wat nog komen gaat want ik heb het gevoel dat dit alles pas het begin is.
Karen

*
De vitalisator bevalt prima! In huis voelt het rustig en zacht, water voelt en smaakt zacht en vol. Je bent er niet altijd zo bewust van maar we waren een weekje weg en toen ik thuis kwam voelde ik echt wel het verschil, heel apart hoor. Veel zachter, ik voel het vooral met douchen als het water zo over je heen stroomt.
Donalda

*
Meteen na installatie van de vitalisor proefde en voelde ik het verschil. Het water voelt zachter als je je handen wast. Het water geeft een fijne sfeer in huis. Ook de haren van mij en mijn dochter zijn meer gaan glanzen. 
Saskia

*
Wat de energie betreft het volgende. Nu ga ik met plezier onder de douche. Mijn huid voelt erna zacht aan. Heb geen last van irritaties bij mijn polsen. Het water proeft smaakvol. In huis zijn wij nu ook aardiger voor elkaar. Tot nu toe alleen maar positief, in alle opzichten.
Jose

*
De vitalizer is heel krachtig. En je kaart voor de laptop trouwens ook!
Reinier

*
Ik ervaar heel duidelijk dat de vitaliser helpt om negatieve energie om te zetten in positieve energie. Het geeft me letterlijk meer ruimte en dat voel ik terug in mijn lichaamscellen. Mijn lichaam is een stuk gezonder, vitaler en meer stromend geworden. Een leuke bijkomstigheid nog van het vitale water... de vaatdoekjes die normaal na twee dagen onprettig begonnen te ruiken, blijven nu veel langer fris en de snijbloemen staan nu veel langer.

Het water hier in huis is zoveel lekkerder dan voorheen en dat ervaren de andere mensen die hier komen ook . Het heeft een bijzonder effect, want ik word er blij van als ik ga douchen of baden; het water voelt goed. Er vindt veel verandering plaats nu op het terrein, er groeit spontaan waterkers in de vijver en er komen andere zeldzame planten voor. Ook lijken dieren nu veel meer naar deze plek toegetrokken te worden. Ik denk dat de vitaliser bijdraagt aan een verandering van bewustzijn in niet alleen onszelf, maar ook in die van de aarde. Alles is immers bewustzijn, dus als het water verbetert komen er minder beperkende factoren en dat geeft meer ruimte in de hele omgeving . Net zoals mensen die meer ruimte in zichzelf ervaren, ook automatisch goede dingen naar zich toe trekken .
Emilia 

*
Omdat ik wel meer van wilde weten van vitaal water, heb ik me via Jay opgegeven voor een excursie naar Boudewijn van Leliveld. Hier kon ik daadwerkelijk voelen wat gevitaliseerd water doet met je lichaam. In zijn laboratorium laat hij je ervaren hoe je lichaam reageert en hoeveel sterker, krachtiger je wordt van gevitaliseerd water.
Ook heb ik een vitaliser op mijn hoofdkraan. Hierdoor is het water dat ik drink, waarin ik douche, wat mijn katten drinken en mijn planten krijgen, gevitaliseerd. Mensen die bij mij thuis komen voelen het aan de energie. Alle stress, drukte en overbodige energie stroomt van je af naar de aarde. Ik voel me zeker vitaler door het water en merk dat mijn proces van ontwaken, bewustwording gestimuleerd wordt door dit gevitaliseerde water.
Lilian

 

Ervaringen kraan watervitaliser


Wat een verschil, het water is echt een stuk zachter en lekkerder. Zowel een glas water als thee, alles smaakt zoveel beter en fijner. Een absolute aanrader!
Astrid
 
*
De watervitaliser had ik als eerste op de keukenkraan aangesloten, al voordat de kalkbreker gemonteerd was en dat gaf direct veranderd water. Het water is zachter van smaak, verfijnder, stroomt anders de kraan uit. Ik vind het nu fijner om water te drinken. Voorheen deed ik het wel, maar niet van harte, wetende en voelende dat het niet optimaal was. Elke slok water drink ik bewust, wetende dat ik zuivere kristallen tot mij neem. Het is veel fijner om te koken, thee te zetten met dit mooie water!

Ik heb ook gemerkt dat in kopjes minder aanslag achterblijft, bijvoorbeeld van koffie en het is gemakkelijk schoon te spoelen; het hecht niet zo vast. Ik constateer dat de kalk enorm afneemt. Ik zie geen/uiterst minimale kalkafzetting op de waterkoker of op de kraan in de douche.

De energie in huis is meditatiever; vlak na komst vitaliser zijn we gestart met een dieet, dat mij in intensere meditatieve staat bracht. Wij beiden ervoeren ons lichaam en onze geest als: schoon, puur, zuiver tijdens het dieet. Het is heel fijn om mensen na een energetische behandeling dit water aan te bieden!
Christien Boosten

*
Ik ben super onder de indruk!
Ik werk dagelijks met energie en ik had niet verwacht dat het ZO voelbaar zou zijn
(ik voel het al buiten de kraan en onmiddelijk in mijn handen als het water eroverheen stroomt, de afwas doen is nu een feestje haha).
Ik heb 'm nog maar een paar uurtjes en overweeg nu al een extra aan te schaffen voor de douche hahaha!!

Mijn kraanwater smaakt nu rond en zijdezacht.
Ik hou van spelen met water en heb ervaring met drinkwater wervelen en opladen met zon, kristallen, intenties, kleuren en/of mandala's- en ik kan steeds de verschillen proeven! Maar dat dit water na het vastzetten van 1 verloopstukje onmiddellijk de kwaliteit heeft van water waar zo hard aan 'gewerkt' is - had ik werkelijk niet durven dromen. Ik filter het water wat ik voor consumering gebruik nog wel met een re-mineralisered filter, maar dan heb ik ook echt het water uit mijn dromen haha!
Kortom ik ben helemaal verkocht! :) 
W.Koolhof

*
Heerlijk zacht water, al na een paar dagen.
Jan & Ria
 
*
Sinds 2 weken Kraanvitaliser in keuken. Zet er mijn koffie en thee mee en doe de afwas ermee en kook ermee.
Verder gebruik ik het i.p.v. mijn mineraalwater. Voelt allemaal erg zacht en lekker. Hoe de planten er op reageren is me nog niet echt duidelijk, zie nog géén verandering. Mijn lichaam voelt zacht aan en ik vind het water ook zacht en lekker....vandaag pas gelezen wat ik er nog meer aan kan toevoegen qua energie/triling/gedachte etc.
Nog vele mogelijkheden.
Mariënne Govers
 
*
Wat een aanwinst in huis.
Omdat ik in een duplexwoning woon en gebruik maak van een gezamenlijke waterhok, vond ik het beter om de Kraanvitaliser te gebruiken.
Het water danst weer en is helder en vooral zacht van smaak.
Mijn bloemen en planten blijven langer staan en zien er mooi uit.
Had wel in het begin het gevoel dat ik meer afvalstoffen aan het afvoeren was. Maar dat was mooi meegenomen.
Ik ben mezelf er steeds meer bewust van wat de dingen met mij doen.
Ben erg tevreden en dankbaar voor dit heerlijke water. Het is een aanrader voor een ieder die net begint met gevitaliseerd water.
En een low budget heeft.
Anja

*
Zacht water dat is direct te proeven. Ook krachtiger. Ik heb 2 jaar mijn drinkwater afgetapt bij een bron op een landgoed hier in De Steeg, gefilterd bronwater. Dit water proeft zuiverder, zover ik dat kan beoordelen..., dus misschien ga ik er nog een filter bij kopen!
Mona Smit

*
Ik vind het water veel zachter als voordien en een betere smaak hebben. Met de planten heb ik nog geen ervaringen kunnen maken. Ik ben echter positief ingesteld.
Rudy Liem

*
Beste aankoop ooit! Ben er heel tevreden mee. Héérlijk sprankelend water zo uit de kraan. Het voelt ook heerlijk als je je armen onder de kraan houdt. Er is beslist iets veranderd in dit water. Ik voel me gevitaliseerd en drink met plezier veel vaker een glaasje water nu.
Werd ook snel en keurig netjes afgeleverd. Is zo gemonteerd en ook nog eens gratis verzending.
Het is misschien een kleinigheid, maar ik vind het echt uitstekende service dat je zelfs gratis een aangetekende verzending er van mag maken. Kortom ... een aanrader!
Irene van Iersel

*
Na aankoop van de water vitaliser voelde ik me zelfbewuster naarmate ik het water dronk. Ik ben katholiek en ik merkte ook dat ik in de kerk beter bij mezelf bleef en minder verstoord werd door mijn omgeving, het water maakt mij lichter.
Mark

*
De kraanvitalisator is top! Eindelijk weer lekker water drinken, dorst lessen.
Het water smaakt super. zoals ik het in de zwitserse bergen geproefd heb, sprankelend.
En ik hou erg van de energetische uitwerking .. als een spiegeltje spiegeltje aan de wand :)
Gea van der Wal

*
Het water in Kleve (DL) heeft weinig kalk en smaakte erg schraal. Na plaatsing van de vitaliser smaakt het zachter voller, lichter en ronder. Ik kon direct de energie van de vitaliser voelen toen ik zachtjes de kraan aan deed.
Anne 

*
Best tevreden met mijn aankoop. Mijn partner stond zeer sceptisch over deze aanschaffing, maar ondertussen is er toch een overeenkomst dat we nu lekker water kunnen drinken. Geen gesleep meer met flessen, een echte vooruitgang. In een glazen kan doe ik er nog extra kristallen en mineralen in. Super.
Agnes

*
Ik dronk de eerste dagen veel water, omdat ik het lekker vond, angsten die anders te erg werden trokken weg (angst voor ziekte, autorijden, zorgen maken). Ik voelde dat deze handelbaarder waren en niet doorsloegen naar te veel angsten. Ik merkte op dat autorijden fijn werd en ik visualiseerde hoe fijn autorijden was en is.

Veel lijntjes uit mijn gezicht verdwenen, niet allemaal. Ik kreeg weer een voller gezicht. Energieën van andere mensen gaan gemakkelijker van mijn lichaam af (negatieve energieën). Ik dronk graag water, de koffie en de thee smaakten lekkerder. Ik ben directer in mijn uitspraken geworden, confronterender. Ik kom meer voor mijzelf op en zelfverzekerder geworden, meer mijzelf dus.

Mijn man is ook positief veranderd, meer in harmonie door het gebruik van de vitaliser.
De kleinkinderen zijn, als ze boos zijn, net wat minder boos, dus niet over de grens. Ouders hoeven dan geen standjes te geven of tot orde te roepen (voetjes van de kleinkinderen voelde warmer aan, waren eerst koud). De kleinkinderen zijn liever naar elkaar en naar de ouders. Ouders ook liever naar de kinderen en naar elkaar. Spreken meer lieve woordjes uit, zoals ik houd van jou en dat heb je goed gedaan.
De jongste zoon is resoluter geworden naar de buitenwereld en zijn gezin, hij was te lief.

Ik ben blijer met mijzelf en heb meer energie, pak nog wel wat stress op vandaar energiering gekocht.
Wil Damen, Baarle Nassau

*
Het is ongelofelijk; ik heb nu al zeker 6 glazen water bijna achter elkaar gedronken en blijf ervan drinken. Mijn handen heb ik gewassen en zijn heel zacht. Het is ongelofelijk! Ben heel blij en wacht af hoe mijn douchewater morgenochtend voelt. Mijn planten heb ik er ook al water mee gegeven. 
Hartelijk dank voor je advies! Ik ga verder kijken op je site wat ik eventueel nog wil aanschaffen, ook voor mijn praktijk
L. Diederik, Rotterdam

*
De vitaliser is goed aangekomen, blijdschap alom!
Wat een smaakverschil!
Anna

*
Dag Jay,
Vanmorgen heeft TNT de Vitalizer bezorgd. Ik heb 'm meteen op de kraan geschroefd en een 'blinde' proef uitgevoerd.
Drie identieke glaasjes onderop genummerd, 1 gewoon kraanwater, 2 ander gefilterd-water, 3 Leliveld water. Rondgedraaid zodat ik niet meer wist welke en toen geproefd. Resultaat: heel duidelijk zachter water dan de andere twee was nr. 3!!! :o) het proefde 'voller', 'ronder' en 'wolliger', als je dit van water kunt zeggen.
Het verraste me eens te meer omdat ik had gezien dat de Vitalizer van binnen hol is. Ik had verwacht er een ingewikkeld gangensysteem in aan te treffen. Dat ik het verschil tussen het kraanwater en gefilterde-water niet proefde verbaasde mij ook, terwijl ik pas vorige week een nieuwe filter erin had gedaan.
David

*
Wij wonen in Hong Kong en waren al een tijdje op zoek naar lekker en gezond kraanwater. Nu kan het kraanwater in Hong Kong gewoon gedronken worden, maar hebben wij daar toch onze twijfels over. In overleg hebben wij gekozen voor de Vitaliser in combinatie met een filter (om de zware vervuiling eruit te halen) en dat blijkt een goede keuze. Iedere dag genieten wij van nu van heerlijk vol water en we gaan altijd de deur uit met een gevulde RVS fles om ons water ook buiten de deur te kunnen blijven drinken. We zijn in ieder geval erg enthousiast en denken eraan om een grotere Vitaliser aan te schaffen zodat we kunnen profiteren van de kracht van dit water overal in huis.
Valerie

*
Ik ben heel blij met de vitaliser en voel wel degelijk het verschil. Ik vertel dit ook tegen andere mensen.
Wil

*
Ik heb net een glas water zo uit de kraan gehad, deze was wat metaalachtig van smaak, er zat in ieder geval een smaakje aan. Daarna de vitaliser gebruikt, het water voelt veel zachter aan en het is helder van smaak, heel apart. Eindelijk weer water uit de kraan drinken, bedankt en ik laat je weten wat het in de toekomst met ons gedaan heeft :))
Sandra

*
Het water smaakt als Water.
Elly

*
Voel me vitaal en verbonden. Ik ben blij met de water vitaliser.
Zacht en fijn water, het is een beetje magisch en moeilijk te geloven, maar het werkt echt.
En ik heb weer zin om water te drinken.
Deep

*
Ongelofelijk hoe zacht het water nu is en lekker van smaak.
Kaat

*
Heeeeeeerlijk water nu, net alsof je erin hapt zo vol van smaak, ben altijd een water drinker geweest en dit is de kroon op het “gewone” water.
Ans

*
Het water is zeker HEERLIJK
Theo

*
Over het gevitaliseerde water kan ik zeggen: nadat ik veel over water en zijn eigenschappen gelezen en gezien had, werd ik zo blij van binnen en voelde het zo waar en zo goed, dat bij mij de wens ontstond om het te ervaren. Toen deed zich het moment voor dat ik bij Boudewijn een avond mocht bijwonen die ging over gevitaliseerd water, deze avond heeft op mij veel indruk gemaakt.
Het voelen van de energie die vrijkomt na het aanzetten de kraan, verbonden met verschillende vitalisers was eveneens een bijzondere ervaring, bij de ene voelde ik me zwaar, bij de ander weer licht of het gevoel hebbende achterover te vallen.
Ik vind het bijzonder te weten en heb mogen ervaren, dat een vitaliser de moleculen van het water op een dusdanige manier herschikt dat het water gewoon weer goed voelt en goed smaakt. Het smaakt naar meer.
Verbazingwekkend vond ik het ook om te zien dat het water in een glas eruit kan zien als een zachte substantie met bubbeltjes, wat ook nog eens heerlijk vol en rond smaakt.
Anya

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water