Stralingsbeschermende Sticker - Bioprotect
Stralingsbeschermende Sticker - Bioprotect
11 Reviews | Review toevoegen
De stralingsbeschermende sticker van BioProtect neutraliseert voor het lichaam belastende elektromagnetische golven van apparaten zoals wifi, laptops en tablets.

Verzendkosten

€ 2,95

€ 7,90
Prijs per stuk

Voorraad : 137

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stralingsbeschermende Sticker - BioProtect 

De BioProtect stralingsbeschermende Sticker heeft een afmeting van 1,5 x 2,5 cm en kan makkelijk op verschillende apparaten worden geplakt.

De stralingsbeschermende Bio-Protect Sticker functioneert als een medium dat met belastende stralingsgolven resoneert en deze absorbeert. De stickers hebben een continue en blijvende werking en hoeven niet te worden opgeladen.


Toepassingen

De BioProtect stralingsbeschermende Sticker kan onder andere toegepast worden bij:

 • lampen

 • kabels (laagfrequent)

 • laptop, iPad, computer, beeldscherm

 • draadloze headset
 • bluetooth
 • gps
 • waterkoker

 • televisie

 • in de auto

 • elektrische apparatuur in het algemeen
   
 • slimme meter indien deze op meer dan 2 meter afstand is.

Voor het gebruik van een mobiele of draadloze telefoon, wifi modem en slimme meter in uw nabijheid raden wij de RadiSafe telefoon sticker aan in verband met de intensiteit van de straling.

Elektrosmog is in onze omgeving een continu en toenemend probleem. Het merendeel van de mensen neemt elektrosmog niet waar en daardoor is het extra gevaarlijk. Elektrische metingen door middel van elektroacupunctuur op het menselijk lichaam hebben aangetoond dat iedere vorm van elektrosmog belastend is, zelfs een gewone lamp. De mate van belasting wisselt per stralingsbron en is met name groot bij mobiele telefoons.

Als de werking van elektrosmog op het lichaam meetbaar is met behulp van elektroacupunctuur, ligt het voor de hand om met dezelfde meetmethodes naar oplossingen (of bescherming) te zoeken. BioProtect is het resultaat van deze zoektocht.
 

Waarom BioProtect producten?

Onder andere omdat BioProtect door het Internationaal Instituut voor Elektromagnetische Comptabiliteit (IIREC) op haar positieve werking is getest, IIREC nummer 82/2007. Wilt u hier meer over lezen, klik dan op deze link (in het Duits).

Tijdens het onderzoek is gebleken dat elektromagnetische golven altijd bestaan uit twee soorten golven. Enerzijds de transversale golven, die men met normale meetapparatuur kan meten en die momenteel hoofdzakelijk worden gebruikt, ook in de mobiele telefonie. Anderzijds zijn er de longitudinale golven, ook wel Teslagolven genoemd, naar de ontdekker ervan, Nicola Tesla. Tesla is eveneens de eenheid waarin magneetveldsterkte wordt aangegeven. Deze longitudinale golven hebben nadelige biologische effecten (uitwerkingen), meetbaar via het acupunctuursysteem, op de groei van celculturen of veranderingen van hersengolven in een EEG. Deze golven zijn wat we elektrosmog noemen.

Met technische meetapparatuur kan men de longitudinale golven niet rechtstreeks meten, hun biologische negatieve uitwerking is echter zeer zeker aantoonbaar. Deze golven hebben specifieke fysische eigenschappen, die anders zijn dan de transversale golven. Nicola Tesla heeft ze al in 1880 beschreven en ermee geëxperimenteerd. Door deze andere eigenschappen kan men de longitudinale golven gericht uitfilteren, hiervoor heeft men echter een medium nodig dat met deze golven resoneert en ze absorbeert.

Met behulp van elektroacupunctuur heeft Dr. Med. Dietrich Grün verschillende methodes ontwikkeld om deze longitudinale golven te absorberen. Deze methodes worden in de BioProtect produkten toegepast.

Alle positieve werkingen van BioProtect produkten zijn door middel van elektroacupunctuur getest en aangetoond, vervolgens in de praktijk bij een groot aantal personen getest en aangetoond.

Let op! Afnemende werking bij de combinatie dit Bioprotectproduct met andere stralingsbeschermingsproducten
De BioProtect stralingsbeschermende sticker valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband, 5G hanger, 5G card en de Radisafe telefoonsticker. De sticker kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 15 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de sticker niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De andere stralingsbeschermende producten verdragen elkaar ondeling goed.

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.

De anti-straling sticker van BioProtect neutraliseert voor het lichaam belastende elektromagnetische golven van apparaten zoals wifi, laptops en tablets.

Sorteren op:

Review toevoegen
Tom - 19-01-2021 20:28

We merken dat er duidelijk veel minder straling van de tablet en tv afkomt. Heel prettig. Ook aan te raden voor de audiofielen. Plak ze op de boxen of versterkers en het geluid verbetert. Geluidsboxen zijn ook een grote bron van straling

elly van den Berg - 16-08-2020 11:21

steeds meer wordt mijn aandacht naar de bioprotect stickers getrokken.Ik had al een sticker op mijn mobiel en deze heb ik op mijn l;aptop geplakt.
Heb in ieder geval een gevoel dat ik op deze manier iets kan doen aan de negatieve straling die in de wereld om ons heen onzichtbaar ons fysiek systeem belast en schade aan kan richten.met dit produkt om kan buigen.De woorden op het plaatje helpen me herinneren dat leven in een groene aarde boven aan mijn verlanglijstje staat en ook innerlijk hieraan mee kan werken door eigen blinde vlekken te zien en te erkennen.Daar ben ik mee bezig,stap voor stap kom ik op diepere lagen.

Helma - 16-05-2020 19:20

Gebruik de stickers voor de router en in de meterkast. Bevalt goed

Anoniem - 07-08-2019 16:48

Deze anti-stralingssticker heeft naar mijn zien een bereik van zo'n 5m2 waar het de straling in neutraliseert, ideaal voor de apparaten die staan aangegeven in de beschrijving. Neem indien mogelijk altijd maatregelen tegen EMF. Wat zoeken op internet en u heeft zo een aantal dingen gevonden. Zorg goed voor jezelf en elkaar. Het feit dat het niet te zien is betekent niet dat het niet daar is? Hoe bekijkt u anders dan deze website die in zekere zin uit "de lucht" op uw laptop wordt weergegeven. Men beseft niet dat hetgeen wat we niet kunnen zien daadwerkelijk een rol speelt in ons leven. Neem dit feit dan ook voor lief en bescherm u en uw familie tegen schadelijk radioactieve frequenties / straling.

W.H.R. Nectar - 10-08-2018 16:59

Ik had last van de wifirouter, nu niet zo meer. Dank je.

Erna - 30-07-2018 13:19

Heb de sticker op de Garmin (navigatie) in de auto geplakt. Kwam voorheen na een lange autorit weleens compleet overprikkeld (trillend) aan. Dit jaar niets meer van gemerkt. Lijkt goeie koop geweest te zijn.

Chantalle Buckx - 28-07-2018 10:31

Ik geef dit product vijf sterren, en ik ben nog lang niet klaar met het plakken van deze sticker!
Onbewust gebruiken we steeds meer apparatuur in huis, auto of je werk.
En als je er over gaat nadenken, zitten we eigenlijk iedere dag in een spinnenweb van onzichtbare elektrische lijnen .

Zelf ben ik als hsp persoon zeer gevoelig voor te veel prikkels in welke vorm dan ook, en onlangs letterlijk in mijn lichaam te veel aan elektra prikkels mogen ervaren. Vandaar dat ik zeer dankbaar ben, dat ik wist waar ik deze stickers kon krijgen en heb dan ook advies ingewonnen en dezelfde dag nog besteld. Een dag later in huis de stickers ontvangen en het verschil was na het opplakken voor mij direct voelbaar!

Het was voor mij een openbaring en een cadeautje tegelijk!

Maria - 27-03-2018 22:55

Vooral stickers geplak op de wifi, en de slimme meter en in mijn auto. Ik heb wel het gevoel dat het helpt. Zeker voor de wifi.

O. - 12-09-2017 13:20

De stickers werken heel goed, en de energieplaat (die onder onze topperin bed ligt) verbetert onze nachtrust! Heel fijn 😀

Anja - 01-02-2017 14:33

Deze stickers gebruik ik op mijn Tablet en iPad op de TV en Magnatron
De iPad en de Tablet werden altijd erg warm. Dat merkte ik vooral als ik deze opschoot had.
Nu de sticker erop zit voelen zij niet meer warm aan.
Ook wat de TV en Magnatron betreft ben ik heel erg tevreden.
Het voelt anders.
Deze stickers zijn een aanrader.


Sean - 25-01-2015 10:41

Altijd als ik met mijn nieuwe telefoon belde kreeg ik zo’n pijn aan het oor waar de mobiel op dat moment tegenaan zat. Sinds ik de stickers (2 stuks) erop heb geplakt heb ik duidelijk minder last van de straling van de telefoon. De pijn die de telefoon hierdoor veroorzaakte is grotendeels verdwenen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water