K7B + K7 Tweevoudig keuken inbouw waterfiltersysteem - antibacterieel- Aquaphor Waterfilter met dubbele werking Het filter in een paar seconden verwisselen met een kliksysteem uitleg over AQUALEN De fijnheid van de actieve kool in het AQUALEN filter het hollevaten filterpatroon K-07B K7B + K7 Tweevoudig keuken inbouw waterfiltersysteem - antibacterieel- Aquaphor afsluitkraan waterfilter
K7B + K7 Tweevoudig keuken inbouw waterfiltersysteem - antibacterieel- Aquaphor Waterfilter met dubbele werking Het filter in een paar seconden verwisselen met een kliksysteem uitleg over AQUALEN De fijnheid van de actieve kool in het AQUALEN filter het hollevaten filterpatroon K-07B K7B + K7 Tweevoudig keuken inbouw waterfiltersysteem - antibacterieel- Aquaphor afsluitkraan waterfilter
K7B + K7 Tweevoudig keuken inbouw waterfiltersysteem - antibacterieel- Aquaphor
3 Reviews | Review toevoegen
Dit antibacteriële waterfilter met 2 geschakelde filterpatronen combineert een breed opnamespectrum van schadelijke stoffen en zware metalen. Filtert het water extra effectief.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 179,00
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tweevoudig keuken inbouw waterfiltersysteem - antibacterieel met Aqualen® - Aquaphor

Actieve koolstof filter met bescherming tegen bacteriën door microben barrière

 

Dit tweevoudig keuken inbouw waterfilter met 2 geschakelde filterpatronen combineert een breed opnamespectrum van schadelijke stoffen en zware metalen.

Een tweevoudig keuken inbouw waterfilter met dubbele werking voor extra zuiverheid van uw drinkwater. Dit filter zuivert het water niet alleen van roest of zand maar ook van chloor, organische chemicaliën, pesticiden, medicijnen en zware metalen. Bovendien beschermt dit actieve koolstof filter met Aqualen® K7B - met hollevatensysteem tegen bacteriën door een microben barrière van 0.1 micron.

Het filter verwijdert ook troebelheid, zwevende delen en andere deeltjes tot aan de filter fijnheid toe. Daarnaast worden smaakbeïnvloedende stoffen verwijderd. 

Door het combineren van twee filterpatronen is er extra filtercapaciteit en opname van schadelijke stoffen.

 

De voordelen van de twee verschillende waterfilterpatronen in het kort:​​​​​​

 • Filtratie met waterfilterpatroon Aquaphor K7B actieve koolstof filter met Aqualen® met hollevatensysteem met bescherming tegen bacteriën door microben barrière
  Het eerste filterpatroon dat in serie wordt gebruikt is de K7B. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ook de bacteriën uit het water zijn gefilterd.
   
 • Filterpatroon Aquaphor K7 voor sterke structuur, een sterke bescherming tegen verontreinigingen
  De Aqualen® structuur completeert het filterproces door een ionen uitwisseling vezel gemaakt van kokos schaal die is verweven met de fijnere koolstof korrels.
 • De sterkste samenwerking in een waterfilter.
  Het waterfilter met anti-bacterieële werking heeft het voor ons sterkst bekende tweeledige effect van een enkel filterpatroon mogelijk.

 • Er ontstaan geen waterkanalen in het filterpatroon.
  De filterstructuur met Aqualen® houdt het filterpatroon qua werking stabiel.

 • Langdurige werking.
  De Aquaphor filters hebben een capaciteit tot 10.000 liter.

 • Beschermt tegen bacteriële aanvallen en bind veel schadelijke stoffen.
  Bevat zilver ionen in actieve vorm, geen andere filter heeft deze gecombineerde kracht.

Het hollevaten membraam van het K7B filterpatroon heeft met betrekking tot hygiëne als belangrijkste eigenschap een constante filtratie fijnheid en effectiviteit, dat bereikt wordt door de micro filtratie. De holle vaten zijn als een strohalm opgebouwd het water kan alleen maar door de microscopisch fijne poriën van de wand binnenkomen en aan de opening aan het einde weer naar buitengaan. Naast dat deeltjes uit het water worden gefilterd zorgt het filter ervoor dat er een ondoordringbare barrière voor micro-organismen is waardoor het resultaat hygiënisch onbelast water is.

 

Indicatie filterprestatie  
chloor  100%
chloroform 99%
benzeen 95%
fenol  96%
pesticiden (lindaan)  97%
zware metalen (lood) 95%
koper 98%
cadmium 99%
Werking tegen bacteriën > 99,9999%

Dit waterfilter verwijdert: 

 • chloor en afbraakproducten van chloor
 • organische verbindingen,

 • pesticiden en pesticidenresiduen

 • deeltjes en zwevende deeltjes

 • zware metalen zoals lood en koper (Zie hier een recente kopertest met dit waterfilter)

 • asbestdeeltjes
 • ijzer (tussen de 50 en 95%)
 • residuen van medicijnen
 • genx en pfas
 • en nog meer stoffen (zie bijlage)

Dit filter wordt geplaatst op de plek waar het ook wordt gebruikt, meestal onder het aanrecht in de keuken.
 

Technische gegevens:

 

Technische gegevens tweevoudig aanrecht inbouwfilter

Doorstroom capaciteit

Ongeveer 5 l per minuut

Werking tegen bacteriën  

> 99,9999% (alleen bij de K7B Hollevatenmodule,  filter fijnheid 0,1 micron)

Maat 40 cm hoog, 9 cm diep en 20 cm breed. 

 

Hygiënisch filter wisselen

Het geïntegreerde in en uit kliksysteem van het QC filter is heel gemakkelijk in een paar seconden uit te voeren. De waterfilters bestaan uit een filter kop/deksel en een filterpatroon Ze leveren een hoog niveau van hygiënische bescherming (vervangen werkt bij enkelvoudige en meervoudige filters hetzelfde).


Het waterfilter wordt geleverd met: 

 • 1 K7B koolstof filter 0,8µm met een uiteindelijke filtratie 0,1µm microfiltratie membraan tegen bacteriën.
 • 1 K7 QuickChange actief koolstof filter met AQUALEN 0,8 µm.

 • Polyethyleen ophangbord met tweevoudig filterdeksel waar het filterpatroon makkelijk kan worden ingeklikt waardoor het snel te verwisselen is.

 • Slangen en benodigde koppelingen.

 • Optioneel een aparte kraan voor extra bacteriologische hygiëne.

 • Voor een combinatie met een inbouw aanrecht watervitaliser kunt u deze onderaan de pagina met korting toevoegen.
   

Aandachtspunten:

 • Water doorstroomsnelheid wordt normaal gesproken met ongeveer 1/3 verminderd en is afhankelijk van de druk in de waterleiding en de lengte van de gebruikte slang.
   
 • De losse filter patronen moeten na maximaal 8 maanden worden vervangen. Kosten van twee nieuwe filterpatronen zijn € 49 + € 25. U kunt deze bestellen via deze link (5% korting bij twee stuks en 10% korting bij drie stuks)
   
 • Maat van de leiding waar de slang van het filter op wordt geplaatst (3/8 (10 mm) of half duims (15 mm), kunt u bovenaan de pagina aangeven bij 'opties'
   
 • U kunt tijdens het bestelproces ook kiezen voor het toevoegen van een aparte kraan op het aanrecht.
   
 • Dit product wordt geleverd met een stap voor stap installatie handleiding.
   
 • Niet plaatsen voor, maar achter een afwasmachine
   
 • U kunt (wanneer u niet erg handig bent) het filter en de kraan laten installeren door een lokale betrouwbare ervaren klusjesman
 • Aquaphor waterfilters zijn gecertificeerd door de TUV. (Technischer Überwachungsverein, English: Technical Inspection Association) dit is een certificerende wereldwijde technische inspectie organisatie (zie bijlage)
   

Product kwaliteit

 • Aquaphor waterfilters zijn gecertificeerd door de TUV. (Technischer Überwachungsverein, English: Technical Inspection Association) dit is een certificerende wereldwijde technische inspectie organisatie (zie bijlage).
 • Ter illustratie van het filter vermogen vindt u in de bijlage een test gedaan met de K7B waterfilter. Deze test is gedaan in Maleisië. In Nederland is het water natuurlijk van veel betere kwaliteit  dan in Maleisië en daarom zal het gezuiverde water in Nederland veel zuiverder zijn dan het water in de beschreven test. 
   

Tijdens het bestelproces kiest u:

 • De juiste maat via de volgende afbeelding, u kunt kiezen uit de volgende twee maten (halfduims 1/2 links, 3/8 rechts):

 

 • Of u een extra T-stuk met extra slang en koppelingen erbij wilt voor een bestaande aparte filterkraan op het aaanrecht.
 • Of u een extra T-stuk met extra slang en koppelingen een aparte kraan wilt die te monteren is op het aanrecht voor het gefilterde water.


Een filter in combinatie met een watervitaliser?

Wij adviseren altijd een combinatie met een watervitaliser. Water werkt namelijk, ook al zijn de fysieke chemische verontreinigingen eruit door het filteren, als een soort homeopathisch middel dat toch de belastende trillingen van deze verontreinigingen vasthoudt en daardoor je lichaam belast. Door de vitaliser wordt het water als het ware gereset en het smaakt ook direct veel zachter, het is veel voller, drinkt veel makkelijker weg, beter opneembaar voor het lichaam en bovendien is er ook minder kalkaanslag. Onderaan of naast deze pagina staan filter/vitaliser combinaties (met korting).

Neem contact met ons op als u wilt dat wij de installatie voor u uitvoeren, wij maken dan een offerte op maat.

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.

Gebruik een tweevoudig keuken inbouw waterfilter voor extra heerlijk zuiver water!

Sorteren op:

Review toevoegen
Roy - 08-08-2021 17:26

Wij hebben het Tweevoudig keuken inbouw waterfilter - met Aqualen® + hollevatensysteem - Aquaphor + Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld geplaatst. Het water smaak heerlijk zacht. Prima producten. Plus een super service. Ik had wat technische vragen, plus een klein lekkage maar deze is ook verholpen na contact via WhatsApp. 👍

Mathieu - 17-07-2021 20:19

Na het hele huis filter ingebouwd te hebben, hebben we voor de zekerheid ook nog een keuken inbouw waterfilter in de aanrechtkast ingebouwd.
Ook dit tot grote tevredenheid.
Een en ander zelf ingebouwd en ook dit is zeer goed te doen. We hebben nu een extra kraan op de aanrecht waar dit extra gefilterde water uit komt. Smaakt heerlijk.
Een echte aanrader !

Luis Diaz - 16-10-2020 21:17

Voor de tweede keer erg tevreden met de uitstekend klanten service en advies!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water