Energetische armband (oud model) - Anello Linfonodo - Leliveld Energetische armband (oud model) - Anello Linfonodo - Leliveld Energetische armband (oud model) - Anello Linfonodo - Leliveld
 Energetische armband (oud model) - Anello Linfonodo - Leliveld Energetische armband (oud model) - Anello Linfonodo - Leliveld Energetische armband (oud model) - Anello Linfonodo - Leliveld
Energetische armband (oud model) - Anello Linfonodo - Leliveld
12 Reviews | Review toevoegen
Deze energetische armband zendt een energie uit die de mens verbindt met zijn eigen centrum. De energie blijft beter bij uzelf en u bent beschermd tegen straling, zelfs 5G!

Verzendkosten

€ 2,95

€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Centrerende en aardende energetische armband - Anello Linfonodo - Leliveld


Deze energetische armband zendt een energie uit die de mens verbindt met zijn eigen centrum. Daardoor blijft uw energie beter bij uzelf en bent u beter beschermt tegen straling. Uw lichaam herkent zelf de energie van de armband die de natuurlijke stroom van levensenergie in uw lichaam stimuleert .

De armband heeft een kleine opening die staat voor het openen van het lichaam. Het brengt de energie van opengaan, loslaten en verder groeien. De armband helpt om beter in contact met uw gevoel en lichaam te zijn en de aandacht meer gefocust te houden. Veel mensen ervaren dat spanningen in hun lichaam loskomen en beginnen weg te stromen.
 
De energie die ervan uitgaat is afkomstig van een levend bewustzijnsveld dat zich via de energie armband met de mens en aarde verbindt.

De energetische-armband geeft extra energetische bescherming, vooral in situaties van drukte en stres

U kunt zelf voelen of u de armband aan de linkerkant (de kant van het meer ontspannen en loslaten) of de rechterkant (de kant van meer doen) om de pols wilt dragen.

Voor sommige mensen duurt het wat langer voordat ze de effecten merken, wij adviseren om het product zeker eerst vier weken te proberen.
 

Voordelen Energetische-armband

 • Wanneer de armband gecombineerd wordt met een radisafe antistralingsticker en ze allebei in het aura/in de buurt van het lichaam aanwezig zijn, dan beschermt deze armband ook effectief tegen 5G uit de omgeving. Tevens wordt straling uit het lichaam verwijderd.
 • Slijtvast

 • Blijvende werking, hoeft niet te worden opgeladen

 • De energie van de armband is ook veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces dat al gaande is

 • De energetische armband heeft een Bovis waarde van 126.000

 • Op dit product zit een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie
   

Verschillende maten

Er zijn armbanden in de maten  6, 6.5, 7 en 7.5 cm (binnendiameter). Hun werking is gelijk.  De armband kan om de pols worden gedragen of ook in de broekzak worden gedragen.

6 cm = smalle tot normale dames hand
6,5 cm = normale tot bredere dames hand
7 cm = smalle mannen hand of brede dames hand
7,5 cm = mannen hand

De armbanden zijn door een krachtig iemand iets uit te buigen, wel op eigen verantwoordelijkheid!

U kunt de maat van de armband bepalen door de breedte van de hand op het smalste punt, door de hand zoveel mogelijk samen te drukken en dan de afstand in cm te meten. Op de foto hiernaast is de hoogte 6 cm (+1 cm onderkant liniaal). Wanneer de hand samengedrukt zou zijn kom je uit op 6 a 6,5 cm. De maat die u dan meet moet u bestellen.
 

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.

Deze energetische armband zendt een energie uit die de mens verbindt met zijn eigen centrum. De energie blijft beter bij uzelf en u bent beter weerbaar tegen straling.

Sorteren op:

Review toevoegen
Ellen - 21-01-2021 14:44

Al jaren heb ik 2 van deze armbanden, 1 om en de andere ligt in mijn waterkan om het water te vitaliseren. Ik voel als ik de armband om doe dat er iets in het lichaam en hersenen schakelt, het aardt en harmoniseert me.

Margriet Koopmans - 27-07-2020 14:39

Snelle reactie bij vragen. Helemaal prima

Evi - 11-06-2020 10:23

Na het opmeten van m'n hand kwam ik op maat 6,5 die bleek te groot. Ook de 6 valt dan nog ruim. Ik ga hem dan ook nog omwisselen. Wat een service dat je het 30 dagen mag proberen. Ik voel de energie heel krachtig, ik heb meer energie, mijn energie veld wordt er krachtiger van. Ook wordt ik sindsdien elke ochtend uitgerust wakker, zelfs bij een korte nachtrust.

N. S. - 20-09-2019 20:57

Lang geaarzeld, toch gekocht om uit te proberen. Na een week ook voor de rest van het gezin en huisdier (onder slaapkussen leggen) gekocht. Wij zijn er heel blij mee. Ik ervoer direct veel meer energie, kan eindelijk weer doen wat ik wil, zonder na een paar uur in te storten. Ik kan beter focussen, heb veel minder last van straling. Ik voel me sterker, blijer. Ik zit eindelijk weer goed in mijn vel en kan in mijn eigen energie blijven. Raak niet zo gauw meer uit balans. Super! Rest van het gezin: een kind kan nu beter concentreren op school, komt minder moe thuis (sterke wifi). Andere kind slaapt beter, hoofd blijft helder. Echtgenoot rust iets meer uit. Kat met niesziekte moet nog even wachten, heb haar ring uitgeleend. Als ik pijn voel leg ik de ring op die plek en bijna altijd trekt het weg, of wordt het na een minuut al veel minder. Ik vind het een fantastisch produkt, en wil er voorlopig niet meer zonder.

Jetty - 26-02-2018 13:54

Ik ben positief over de armband. Voel meer balans en rust in mijn hoofd. Ik draag de armband links, heb rechts nog niet geprobeerd. 's Nachts gebruikt mijn partner hem onder zijn kussen en slaapt daardoor ook rustiger.

Shakti Alexandra - 30-07-2017 18:16

Door een allergie voor de verdoving Articaine van de tandarts, heb ik er overgevoeligheid voor straling, gamna- en Ultra Violet straling en Wifi en andere electrosmog. Niet blij mee zoals je zult begrijpen. De armband helpt me erg om de scherpe kantjes eraf te halen... Ik voel dat ik makkelijk in mijn eigen kracht kan blijven. Helaas nog steeds gevoelig voor de verschillende stralings maar de armband heeft zeker een enorm,goed effect op mijn lichamelijke energie balans. Heel blij mee.!

Maria - 24-07-2017 20:53

Mijn katten zijn niet meer bij me weg te 'slaan'. Ook zij vinden de energie van de armband heerlijk. Ik voel me veel rustiger en mensen om me heen zeggen dat ik er veel beter uitzie, terwijl ik ze nog niet verteld heb dat ik de energie armband draag. Ik draag hem afwisselend links en rechts, net wat ik op dat moment nodig lijk te hebben.

Frey - 01-06-2017 11:25

Na het ontvangen van de eerste armband, ben ik m in eerste instantie rechts gaan dragen. Ik merkte dat ik een beetje overactief werd en heb m toen om mijn linkerarm gedaan. Alhoewel ik al enige tijd last had van mijn rechterarm kwam het niet meer in me op om m rechts te dragen. Toch na maanden heb ik m gewisseld en ik merkte meteen verandering in mijn arm – ik was stomverbaasd dat de pijn verdween. Toen heb ik nog een armband besteld voor mijn linkerarm. Meteen na het omdoen voelde ik een soort verzadigde vermoeidheid. Net zoals bij de eerste armband voelde het heel erg fijn om m te dragen, een soort gevoel van hè hè ik kan even loslaten.
Ook voel ik meer verbondenheid en eenheid met mijn eigen lichaam.

Martina - 07-09-2016 11:43

Ik werd in de eerste dagen heel sloom en moe, mijn dromen werden helderder, duidelijker, meer kleur. Na een week raakte ik practisch al mijn stress kwijt, geen last meer van allerlei irritaties, mijn vriend krijgt geen op en aanmerkingen meer naar zijn hoofd, voel me eindelijk weer 'normaal', rustig, kan weer genieten, geen last van drukte, op straat of op de weg, in winkels, goh wat was ik aan deze armband toe.

Wilma - 13-02-2016 19:23

De armband voelde vanaf het eerste moment goed. Minder twijfel- en piekermomenten. Het gaat allemaal makkelijker en meer vanzelf.
Ben er heel blij mee! Bedankt!

Chinta - 02-02-2016 16:54

Ik kan niet nalaten even te melden hoe blij ik ben met de armband.
Het is ongelooflijk wat er nog schoongemaakt word op emotioneel gebied, en dat
ik weer erg goed voel hoe ik in mijn eigen kracht kan zitten!!!.
Het schrijfwerk gaat dan ook van een leien dakje...
Het werd tijd dat er weer een boekje van me uit moest komen!!!

Sean - 24-01-2015 15:06

Ik loop nu al een tijdje rond met de armband. Hoewel ik zijn werking niet persé voel als iets fysieks moet ik wel opmerken dat de manier van ‘’zijn’’ wel sterk is veranderd. Vanaf het moment dat ik de armband om had ging ik eerst door een dip om er met een soort kracht weer vanuit te komen. Veel nieuwe inzichten opgedaan ook en een zekere rust in het zijn. Dat het er ook nog eens leuk uitziet is helemaal mooi meegenomen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water