Mineralisatie filterpatroon K7M - Aquaphor 
 

K7M wordt gebruikt om belangrijke mineralen weer toe te voegen aan het water bijvoorbeeld na behandeling door een osmose-apparaat of wanneer het water onthard is door een zoutontharder en praktisch geen mineralen meer bevat.

Het is belangrijk dat het water deze mineralen bevat omdat het ervoor zorgt dat het water structuur krijgt. Het bevordert ook de opname van het water door het lichaam omdat via de mineralen er als het ware een elektrische uitwisseling is tussen het lichaam en het water. De mineralen functioneren als een geleider.


Voordelen van de K7M
  • Optimale balans van mineralen
  • Mineralen in actief opneembare vorm
  • Magnesium voor ondersteuning van het hart
  • Creëert een gunstige zoutbalans
  • Bevat natuurlijke mineralen

Een unieke technologie om de balans van nuttige elementen in het water te optimaliseren. Het gezuiverde water gaat een interactie aan met het mineraal dolomiet, bestaande uit de natuurlijke mineralen calcium en magnesium. Het water komt in contact met de mineralen in het filter waardoor het water optimaal in balans komt.
De K7M-module bevat samen met actieve kool het mineraal: dolomiet (een mengsel van calcium-, magnesium-, natrium- en kaliumcarbonaten). Wanneer water in contact komt met dolomiet, komen calcium-, magnesium-, natrium- en kaliumionen in het water terecht.

Gefilterd en gevitaliseerd water met voldoende mineralen heeft een gunstig effect op ons lichaam en ondersteund lichamelijke processen zoals optimale verterings- en uitscheidingsfuncties, temperatuurbalans, reproductie van de cellen etc.

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 49,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 3,95 

Voorraad

3

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.