Mineralisatie waterfilterpatroon K7M - Aquaphor 
 

K7M wordt gebruikt om belangrijke mineralen weer toe te voegen aan het water. Bijvoorbeeld na behandeling door een osmose-apparaat of wanneer het water onthard is door een zoutontharder en praktisch geen mineralen meer bevat. Daarnaast verwijdert dit filter met actieve kool ook chemische verontreinigingen en zwarte metalen uit het water. 

Het is belangrijk dat het water deze mineralen bevat omdat het ervoor zorgt dat het water structuur krijgt. Het bevordert ook de opname van het water door het lichaam omdat via de mineralen er als het ware een elektrische uitwisseling is tussen het lichaam en het water. De mineralen functioneren als een geleider. 
 

Bij aankoop van 2 stuks krijgt u 5% korting en bij 3 stuks 10% korting.


Voordelen van de K7M:
 • Optimale balans van mineralen
 • Mineralen in actief opneembare vorm
 • Magnesium voor ondersteuning van het hart
 • Creëert een gunstige zoutbalans
 • Bevat natuurlijke mineralen
 • Verwijdert chemische verontreinigingen en zware metalen uit het water
K7M heeft een unieke technologie om de balans van nuttige elementen in het water te optimaliseren. Het gezuiverde water gaat een interactie aan met het mineraal dolomiet, bestaande uit de natuurlijke mineralen calcium en magnesium. Het water komt in contact met de mineralen in het filterpatroon, waardoor het water optimaal in balans komt.

Het K7M filterpatroon bevat samen met actieve kool het mineraal dolomiet (een mengsel van calcium-, magnesium-, natrium- en kaliumcarbonaten). Wanneer water in contact komt met dolomiet, komen calcium-, magnesium-, natrium- en kaliumionen in het water terecht.
 • Sterke structuur, een sterke bescherming tegen verontreinigingen.
  De Aqualen® structuur filtert het water gelijkmatig  door een ionenuitwisselingsvezel, gemaakt van kokosschaal verweven met de fijnere koolstofkorrels.

 • Er ontstaan geen waterkanalen in het filterpatroon.
  De filterstructuur met Aqualen® houdt het filterpatroon qua werking stabiel en heeft een goede doorstroom gedurende de gehele levensduur.

 • Langdurige werking.
  De Aquaphor filters hebben een capaciteit tot 10.000 liter.

 • Beschermt tegen bacteriële aanvallen en bindt veel schadelijke stoffen.
  Bevat zilverionen in actieve vorm. Geen ander filterpatroon heeft deze gecombineerde kracht.

  Dit mineralisatie waterfilterpatroon K7M combineert een breed opnamespectrum van schadelijke stoffen met weinig drukverlies. Het filterpatroon verwijdert onder andere chemische verontreinigingen, bestrijdingsmiddelen,  zware metalen, troebelheid, zwevende delen en andere deeltjes tot aan de filter fijnheid toe. Ook worden smaakbeïnvloedende stoffen en chloor verwijderd.

Dit waterfilter verwijdert:

 • chloor en afbraakproducten van chloor

 • organische verbindingen
 • pesticiden en pesticidenresiduen

 • deeltjes en zwevende deeltjes

 • zware metalen zoals lood en koper

 • asbestdeeltjes

 • medicijnresten

 • ijzer
 • en nog meer stoffen (zie bijlage)

Gefilterd en gevitaliseerd water met voldoende mineralen heeft een gunstig effect op ons lichaam en ondersteund lichamelijke processen zoals optimale verterings- en uitscheidingsfuncties, temperatuurbalans, reproductie van de cellen etc. 

Dit mineralisatie inbouw waterfilter wordt geplaatst op de plek waar het ook wordt gebruikt, meestal onder het aanrecht in de keuken.
 
Dit waterfilter systeem is volledig BPA vrij.

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 27,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 4,95 

Voorraad

8

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Alle kortingscombinaties met dit artikel:

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water