Penvitaliser - Penna Vitale d' Oro - Leliveld Penvitaliser - Penna Vitale d' Oro - Leliveld
Penvitaliser - Penna Vitale d' Oro - Leliveld Penvitaliser - Penna Vitale d' Oro - Leliveld
Penvitaliser - Penna Vitale d' Oro - Leliveld
21 Reviews | Review toevoegen
De penvitaliser is een handig mobiel type vitaliser waarmee u water en andere dranken in glas of kop kunt vitaliseren.

Verzendkosten

€ 2,95

€ 75,00
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Penvitaliser - Penna Vitale d' Oro - Leliveld

De penvitaliser is een mobiel type vitaliser waarmee u water en andere dranken in glas of kop kunt vitaliseren. U kunt hem overal mee naartoe nemen zodat u altijd verzekerd bent van gezond water en tevens van een goede energie om u heen. U kunt de pen voor alle, koude en warme dranken en vloeistoffen gebruiken. De vitaliser is verguld met 14 karaats goud.

Met de klok mee 5 seconden roeren in uw drinkwater of drankje, en het is gevitaliseerd!

De pen is door de jaren heen onderhevig aan lichte slijtage, dit heeft geen invloed op het vitaliseren van het water. De pen heeft een blijvende werking en hoeft niet te worden opgeladen.

Werking

Deze pen watervitaliser geeft energetische vitaliserende informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, wordt hierdoor getransformeerd. Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het wordt zacht en vol en smaakt weer heerlijk.

De pen watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

Dit is een onverslijtbaar product dat vitaliteit toevoegt aan het water dat iedere plant, dier of mens gebruikt, hierdoor wordt duurzaamheid een letterlijke ervaring! Het product is in Nederland ontwikkeld en gefabriceerd en wordt door tienduizenden mensen naar tevredenheid gebruikt.

 

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel omdat we voor 70% bestaan uit water.
Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van balast.
 

Optionele penhouder

Via het keuzemenu aan de rechterkant kunt u optioneel een houder bijbestellen voor de penvitaliser zodat deze mooi blijft en goed beschermd is. 

 

Verzending

  • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1-2 werkdagen.
  • Bij een totaal bestelbedrag van € 100 is de verzending gratis.

De penvitaliser is een handig mobiel type vitalier waarmee u overal waar u naartoe gaat verzekerd bent van vitaal drinkwater en tevens goede energie om u heen!

Sorteren op:

Review toevoegen
Kayleigh - 06-01-2023 10:37

Na het gebruik van de pen smaakt mijn water echt anders. Top kwaliteit product en ontzettend goede en vriendelijke service van het bedrijf!

Antoine - 30-04-2022 08:57

Heb de pen al ruim zes jaar en moet zeggen dat het goud laagje op de pen zich goed houd. Alleen op de punt zie je wat slijtage. De werking van de pen is iedere maal weer te merken, in thee, koffie, water, vla of ander vloeibaar toetje. Zelfs slechte wijn wordt er eningzins weer drinkbaar door. De smaak wordt zachter, voller en ronder. Of het mij vitaler maakt, weet ik niet, omdat ik ook hydrogeen water 3 x per dag drink. En daarbij doe ik aan sport en let op wat ik eet. En door mijn gehele huis 7,8 Hz Schumann generators voor Golven Ultra-Lage Frequentie Puls. In dat licht gezien, moeten we maar aannemen dat al die verschillende factoren mij goed laten voelen zoals ik mij nu voel. Maar in mijn beleving is het logies dat gevitaliseerd water door je lichaam beter wordt opgenomen, daar het water weer in zijn oervorm terug gezet wordt. Zelf ben ik er vanaf de eerste dag blij mee en heb hem altijd bij mij, waar ik ook kom. Hoop dat iemand wat aan mijn ervaring heeft.

Jolande - 26-10-2021 10:48

Ik gebruik de pen nu 2 weken, eigenlijk alleen in het water dat ik drink, dus 1,5 liter per dag. Dat lijkt me genoeg toegevoegde vitaliteit. Vanmorgen heb ik een test gedaan om het verschil te proeven. Ik gebruik ook altijd een brita filter. Ik vond het verschil niet zo groot, toch was het vitale water zachter, ronder. Dus ik ben er wel tevreden mee, maar had eigenlijk een groter verschil verwacht. Ik voel me prima, fit, maar ik probeer ook gezond te leven. Ook daarin is het verschil niet zo groot. Dus het is oké!

Ingrid de Geus - 08-09-2021 17:04

eerlijk gezegd merk ik daar nog niet zoveel van

Rosa - 15-03-2021 17:18

Sinds de installatie van de Aqua Mondiale vitaliser voor het hele huis lusten we geen ongevitaliseerd water meer! Het verschil is zo sterk merkbaar; we konden niet anders dan deze pen aanschaffen voor on the road. Het werkt fantastisch: kraanwater, koffie, thee, de enkele keer dat we een frisdrankje drinken, niets gaat de maag meer in zonder aangeraakt te zijn door de pen. Het verschil is te proeven en energetisch merkbaar. We zijn heel blij met dit product!

Nicola - 02-02-2021 17:55

I was skeptical about this but got it as a gift as my partner had been talking about vitalised water and I though it was worth a try. The pen works very well it changes the water and makes if fuller and softer.. My partner was very pleased with the gift.

Davien perik - 18-07-2020 20:31

Frist...i am no sir...i am a woman...
Second...i am glad i have thus product
It feeks good and drink with much more trust
Thans you gor selling these products

Karen - 16-06-2020 20:09

Na gebruik van de penvitaliser proeft het water zachter en ik merk het energetische verschil .
Bovendien hoef ik mijn waterkoker minder snel te ontkalken.

Niek - 05-05-2020 07:24

Prachtig product! Doet wat het belooft, water is voller en voelt beter, werkt ook goed voor plantwater

Jeannette - 20-01-2020 20:03

De vitalizer pen is voor mij een prima product! Het water smaakt lekkerder en ik krijg er meer energie van..

MC - 01-09-2019 17:05

Super product

Loes - 28-08-2019 12:10

De pen heb ik heel spoedig ontvangen meteen de dag na mijn bestelling echt super!! Bedankt hiervoor🌹
Ik gebruik hem elke dag😁👍

Ernst - 29-01-2019 09:36

Superhandig om onderweg de smaak en energie van het dode water op te wekken! Aanrader

Jeanne - 10-12-2018 08:51

Ik ben zeer tevreden. Na het gebruik smaakt het water gewoon beter en zachter. Ik gebruik hem dagelijks en gebruik nauwelijks nog bronwater.

Hugo - 26-02-2018 22:32

Ik geloof er in dat het werkt en dat is voor mij het belangrijkste. Echter in de smaak en textuur kan ik nog niets merken.

Lea Dings - 02-08-2017 22:17

Het water smaakt zachter en lichter.
Ik kan nu ook meer water drinken.

mariejosé - 29-01-2017 13:41

Merk weinig verschil,maar woon in een gebied met duinwater en dat smaakt op zich niet verkeerd. Drinken van grotere hoeveelheden gaat wel iets vlotter dan voorheen.

Trudi - 23-01-2017 13:03

Tevreden !!

Ineke Kooij - 11-01-2017 17:34

Het water smaakt lekker zacht en het is een prettig idee dat mijn drankjes nu van goede energie zijn voorzien

Margot - 03-01-2017 18:20

Het water voelt zachter en lichter aan, wanneer je het door je mond laat gaan.
Ik kan nu ook meer water achterelkaar drinken.
Ik ben blij met de penvitalisator en denk nu aan het aanschaffen van een kraanvitalisator.

Ingrid - 12-11-2016 11:55

De penvitaliser gebruik ik om het water uit mijn watercooker te vitaliseren. Verder ook voor andere warme en koude dranken. Door het gebruik van de penvitaliser smaakt het drinken veel zachter, voller en meer smaakvol. Ook is de penvitaliser erg handig voor gebruik onderweg en op reis.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water