Waterfilterpatroon basis K7 - actieve koolstoffilter met Aqualen - Aquaphor Waterfilterpatroon basis K7 - actieve koolstoffilter met Aqualen - Aquaphor
 Waterfilterpatroon basis K7 - actieve koolstoffilter met Aqualen - Aquaphor Waterfilterpatroon basis K7 - actieve koolstoffilter met Aqualen - Aquaphor
Waterfilterpatroon basis K7 - actieve koolstoffilter met Aqualen - Aquaphor
8 Reviews | Review toevoegen
Korting bij meerdere patronen. Snel en makkelijk verwisselbaar en een sterke bescherming tegen verontreinigingen en zware metalen zoals lood.

Verzendkosten

€ 4,95

€ 25,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

QC Waterfilterpatroon Aquaphor K7 actieve koolstoffilter met Aqualen®
 

Bij aankoop van 2 stuks K7 waterfilterpatronen ontvangt u 5% korting en bij 3 of meer 10% korting. 

Het waterfilterpatroon basis K7 van Aquaphor heeft een sterke stuctuur en is snel en makkelijk verwisselbaar. Geeft een sterke bescherming tegen verontreinigingen en zware metalen zoals lood. 

 • Sterke structuur, een sterke bescherming tegen verontreinigingen
  De Aqualen® structuur filtert het water gelijkmatig door een ionen uitwisseling vezel gemaakt van kokos schaal die is verweven met de fijnere koolstof korrels.
 • Er ontstaan geen waterkanalen in het filterpatroon
  de filterstructuur met Aqualen® houdt het filterpatroon qua werking stabiel

 • Langdurige werking
  de Aquaphor filters hebben een capaciteit tot 10.000 liter

 • Beschermt tegen bacteriële aanvallen en bindt veel schadelijke stoffen
  bevat zilver ionen in actieve vorm, geen ander filter heeft deze gecombineerde kracht


Hygiënisch filter wisselen in een paar seconden

Het geïntegreerde in en uit kliksysteem van het QC filter is heel gemakkelijk in een paar seconden uit te voeren. De waterfilters bestaan uit een filter kop/deksel en een filterpatroon Ze leveren een hoog niveau van hygiënische bescherming.

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.

Waterfilterpatroon basis K7 actieve koolstoffilter met Aqualen. Snel en makkelijk verwisselbaar en een sterke bescherming tegen verontreinigingen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Deborah - 15-02-2022 10:24

Prima product! Ik gebruik waterfilterpatronen al een aantal jaren en ben er heel tevreden mee. Vind ze ook goed betaalbaar en ze zijn makkelijk te verwisselen!

Henk - 25-01-2022 20:02

Ik gebruik de patronen al jaren. Simpel te verwisselen, hoewel ik elk jaar daar even goed over na moet denken. Hoewel het Nederlandse waternetwerk in beginsel goed is, hoor je elk jaar steeds weer over de microvervuiling met bijv geneesmiddelen. Filteren geeft mij in ieder geval een beter gevoel. Al het water dat wij drinken of waarin gekookt wordt filteren we op deze manier.
Het is lastig te zeggen wanneer een patroon vervangen moet worden. Doe dat nu om het jaar en de herinneringskrant van Heerlijk water helpt me ‘te onthouden’. Maar ik kan niet beoordelen of dit te vroeg of te laat is. Het aantal liter waters dat je tapt is immers niet te volgen. Kan in ieder geval niet zien of proeven wanneer het vervangen moet worden.
Bij de vervanging van het patroon is me nooit 100% duidelijk wanneer het water weer drinkbaar is (na installatie is het eerste water tamelijk donker en na een wat onduidelijk protocol van laten stromen en wachten zou het goed moeten zijn. Zekerheidshalve laat ik dan eerst maar een paar liter water doorstromen

Mariette - 03-12-2021 15:04

prima water weer! Voor water om te drinken giet ik het in donker violette Miron glas glazen flessen dit soort glas visualiseert als het ware het water en blijft langer goed. Dus ook goed voor het bewaren van gevirtualiseerd en gezuiverd water! Van violet is bekend dat het zich op een frequentie bevind die hoger is dan zo goed als alle andere kleuren, behalve goud en platina. Door de hoge trilling (frequentie) die het in zich draagt, is het o.a. in staat producten zoals groenten langer goed te houden en negatieve energieën te neutraliseren. en/of zelfs te transformeren. Daarvoor zijn de nodige potten en potjes te verkrijgen.

dennis - 12-06-2021 10:55

na het vervangen merk je weer hoe lekker het water kan zijn met filter!

Mariette Lammers - 21-05-2021 10:52

goed dat er ruim van tevoren erop wordt gewezen dat het tijd is om het filter weer te vervangen. Men zou het zelf bijna vergeten. Weer heerlijk verantwoord water om te drinken en in te koken.

Wouter - 05-05-2021 13:34

Prima product

Mariette Lammers - 08-10-2020 13:56

snelle levering met goed her verbruikte verpakking. Weer voorzien van prima water!

Hans Bal - 13-11-2019 12:02

Waterfilters snel geleverd, makkelijk te plaatsen, weer opnieuw heerlijk gefilterd water! Een absolute aanrader!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water