Hier vindt u vier varianten stickers/cards tegen de meest voorkomende soorten straling.
 
 • Radisafe - Stralingsbeschermende mobiele telefoon sticker:
  Voor op een mobiele of draadloze telefoon, babyfoon, wifi modem en slimme meter en microgolven (magnetron). Kan ook gebruikt worden tegen 5G met een aluminium plaatje die u mee kunt bestellen (past onder een plastic hoesje die om de telefoon heen valt). 
   
 • 5G Protect Stralingsbeschermde Sticker
  Voor extra bescherming bij gebruik van 5G netwerken of het hoogste niveau van bescherming mogelijk op de mobiele telefoon.
   
 • BioProtect anti-stralingssticker
  Voor op een laptop, tablet, computer, beeldscherm, lampen, kabels, bluetooth, gps navigatie, waterkoker en oven. Meer toepassingen vindt u bij het product.
   
 • BioProtect card
  Om bij u te dragen ter bescherming tegen straling, tegen statische elektriciteit van kunststof knuffels in bed bij kinderen en apparaten zoals radio, TV en lampen neutraliseren vanuit de meterkast.
Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water