Stralingsbeschermende en harmoniserende 5G hanger - Heerlijk Water
7 Reviews | Review toevoegen

Deze harmoniserende 5G stralingsbeschermende hanger beschermt effectief tegen de belastende effecten van zowel laag als hoogfrequente elektromagnetische straling als ook 5G straling.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 29,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stralingsbeschermende en harmoniserende 5G hanger - Heerlijk Water

 

Deze 5G stralingsbeschermende hanger beschermt effectief tegen de belastende effecten van zowel laag- als hoogfrequente elektromagnetische straling alsook 5G straling.

Deze hanger bestaat uit drie unieke componenten die samen deze krachtige neutraliserende werking creëren:
 

 1. De hanger is gemaakt van roestvrijstaal en bestaat uit twee cirkels die in wezen een 8 vormen. Deze acht staat symbool voor de energie van eenheid in oneindigheid. Er is een voortdurende cyclische stroming tussen de twee cirkels.

 2. Op de hanger is een dun rond aluminium plaatje geplakt, dit aluminium plaatje is essentieel voor de weerkaatsing van een krachtige straling als 5G.

 3. Bovenop het dunne aluminium plaatje zit een Radisafe sticker die bestaat uit het mineraal shungite. De moleculaire structuur van het mineraal is optimaal geschikt om straling op te nemen en op die manier te neutraliseren. Het neemt makkelijker straling op dan uw lichaam, vandaar de goede werking. Om ervoor te zorgen dat de straling die wordt opgenomen ook goed wordt afgevoerd, gebruiken we de roestvrijstalen achtvorm van de hanger. Deze zorgt ervoor dat een continue energiestroom aanwezig is die de sticker ontlaadt.

  Bovendien is de 5G hanger is energetisch geïnformeerd met harmoniserende frequenties die bewustzijnsgroei ondersteunt.
   

Om beter het effect te kunnen merken van de hanger is het belangrijk om eerst even zelf energetische verbinding te maken met de hanger door deze 5 minuten ontspannen in je linkerhand te houden om verbinding te maken met de energie ervan.
Daardoor verbind je je energetisch op een dieper niveau en zal de verbinding met de hanger ook op een dieper niveau blijven werken en kan het zijn dat je de hanger (nog) duidelijker gaat voelen.

De reden hiervoor is dat in werkelijkheid ieder object, iedere plant, dier of mens een essentie heeft, een wezen heeft. Bij de mens is dat natuurlijk wat opvallender dan bij een 5G hanger maar desalniettemin is dit contact belangrijk. Want dit contact zorgt dan automatisch voor een soort wederkerigheid. Wanneer je iets ervaart doordat je er aandacht aan geeft ontstaat er concentratie en innerlijke ruimte. Vanuit die ruimte is er automatisch verbinding met je eigen geestelijkheid/
intuïtie.

Aandachtspunt:
Voor sommige mensen is de hanger te intens en kan de goede aarding nog niet ontvangen worden, in dat geval raden wij aan om de hanger niet constant te dragen en een aantal weken (bij voorkeur minimaal 21 dagen) te werken aan de eigen aarding, het basis chakra. Door de eigen verbinding met de aarde kan namelijk de diepere aarding van de hanger ook worden ontvangen. Tot die tijd kun je hem op je eigen gevoel bijvoorbeeld een beperkte tijd bij je dragen of er af en toe even mee zitten en mediteren of spelen.Toepassingen van de 5G stralingsbeschermende hanger

 • De 5G stralingsbeschermende hanger kan worden gedragen aan de broek of in de broekzak of aan een ketting om de hals.

 • De 5G stralingsbeschermende hanger kan ook prima in de tas worden gedaan en op die manier meegenomen.

 • De 5G stralingsbeschermende hanger kan ook binnenshuis gebruikt worden om binnenkomende 5G straling te blokkeren, bijvoorbeeld bij de slaap- of werkplek. De hanger moet daarvoor geplaatst worden tussen de stralingsbron en de locatie van de persoon.

 • De 5G stralingsbeschermende hanger is uitermate geschikt voor gebruik wanneer u bijvoorbeeld de stad in gaat, of in situaties waar het druk of stressvol is, hij ondersteunt en centreert zodat u beter in uw eigen energie blijft.
 • De hanger ondersteunt ook in uw innerlijke transformatie naar 5D bewustzijn. Hij helpt om weerstanden los te maken zodat deze bewust worden en ervaren kunnen worden, waardoor de lading ervan afgaat en er heling plaatsvindt. 
   

Eigenschappen

 • Materiaal: Het metaal van de hanger is van RVS (roestvrij staal bevat 10% nikkel)
 • Gewicht: 26 gram
 • Lengte: 8 cm
 • Breedte: 3,5 cm 


Belasting door 5G straling

De opkomst van de 5G technologie brengt belastende en mogelijk gevaarlijke effecten voor biologische organismen. Het probleem van deze straling is dat er een heel hoogfrequent veld (van 0,7-26 GHz aan toe) gebruikt wordt om grote hoeveelheden informatie over te brengen. Allerlei toepassingen zoals zelfrijdende auto’s, mobiele telefoons, apparatuur in de landbouw en in de techniek kunnen dan via dit netwerk goed en al dan niet automatisch functioneren.

Doordat deze apparaten voortdurend verbinding maken met dit hoogfrequente veld krijg je twee velden, een laagfrequent veld van het apparaat zelf dat zich verbindt met het hoogfrequente veld van het 5G netwerk. Dit hoogfrequente veld straalt dus door via het apparaat dat wordt gebruikt. Er ontstaan daardoor twee velden tegelijkertijd die het lichaam extra belasten, omdat het lichaam ook functioneert op elektromagnetische velden die zowel laag- als hoogfrequent zijn. 

De stralingsniveaus worden hierdoor enorm hoog en het vergt een grote aanpassing om hier mee om te gaan.

Waarschijnlijk zal de technologie geleidelijk aan wel veiliger worden, maar nu is het feitelijk een proef waarbij de mens toch wat gebruikt wordt als een proefkonijn.
 

Ontwikkeling van de 5G hanger

Deze hanger is ontwikkeld in samenwerking met zeer arvaren therapeuten. De hanger is met kinesiologie getest op 5G straling met een frequentie van 26 GigaHz. Daarnaast hebben we getest dat de hanger ook beschermt tegen andere belastende energieën uit de omgeving en van mensen. 
 

Verzending

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen

 • Wordt als envelop verzonden

 • Verzendkosten € 3,95


Effectieve bescherming tegen 5G straling met deze krachtige stralingsbeschermende hanger.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Ellen - 08-08-2021 18:51

Heel fijn, een mini uitvoering die overal mee naar toe kan, ervaar niets van een heftige nikkelallergie bij gebruik van deze hanger (zo ook niet bij de Leliveld armband).

Reina - 06-05-2021 08:24

De hanger draag ik om mijn nek en 'snachts ligt hij naast mijn kussen. Ik ervaar dat ik mij meer in evenwicht voel. Ik slaap ook rustiger. Goede aankoop!

Louise - 07-04-2021 12:01

Wij hebben geen invloeden van buiten meer. Geeft mij soms innerlijke rust als ik het in mijn hand hou, niet om mijn nek. De ketting is prachtig.

boukje luttjeboer - 26-03-2021 10:19

Beste Jay,

Ik ben erg blij met de hanger. Alhoewel ik hem (nog) niet kan dragen ben ik er wel blij mee. Ik behandel mezelf met de hanger. Dit heeft veel effect, de doorstroming in het lichaam wordt sterk bevorderd.

Mvg Boukje

bennie tapper - 21-03-2021 09:27

Snelle service ,mooi product,
Ben zeer tevreden.

Christine Willems - 18-03-2021 17:00

Ik ben tevreden met de RadiSave hanger, het is een mooi product, alleen jammer dat hij nikkel bevat, zodat ik hem niet op mijn huid verdraag.

Adrie - 18-03-2021 13:29

ik draag hem nu een week ongeveer maar kan nu nog niet zeggen of hij werkt ik weet ook nog niet
of er bij ons al 5G is geinstalleerd is

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.