(deel 1) Vitaal water, de vierde fase van water? Water, zo vanzelfsprekend voor iedereen, het komt uit de kraan en het zit in alles wat je drinkt, je bestaat er voor 70% uit, je kunt er niet zonder en als je maar genoeg van binnenkrijgt is er niks aan de hand. Toch?
 
Maar wat als we water anders zouden zien. Als we zouden beseffen dat water een opslagplaats is voor energie en dat bij een toename van de energie in water de structuur van het water verandert.
 
Zou het kunnen dat natuurlijk water van oorsprong meer energie hoort te bevatten? Waardoor de mens fundamenteel op een betere manier door water kan worden gevoed?
 
In dit eerte artikel van een serie van vier wil ik ingaan op het indrukwekkende werk van Gerald Pollack een professor aan de universiteit van Washington.
 
Professor Pollack besloot nieuwe ideeën over de eigenschappen van water van de wetenschapper Gilbert Ling in het Engels te vertalen en te onderzoeken.
 
Pollack ontdekte dat als water in aanraking komt met een water aantrekkende stof (bijvoorbeeld een gel) het water aan de rand van deze stof veranderde in een negatief geladen zone met een toegenomen hoeveelheid elektronen.
 
Deze ‘uitsluitingszone’ scheid het bulk water met deeltjes en opgeloste stoffen (H2O) van het anders gestructureerde water in de zone. Het bulk water is positief geladen en bevat meer protonen. Het negatief geladen gestructureerde water bevat meer elektronen en noemt Pollack H3O2.

Ook in onze lichaamscellen bevinden zich allemaal water aantrekkende vaste stoffen zoals eiwitten waar omheen dus vanzelf gestructureerd water wordt gevormd.
 
Omdat water moleculen zo klein zijn bestaan 99% van alle moleculen in ons lichaam uit dit gestructureerde water.
Dit gestructureerde water vormt in tegenstelling tot gewoon water zeshoekige (hexagonale) structuren.

Masaru Emoto fotografeerde ijskristallen en laat zien dat als het water met liefde wordt behandeld er ook een zeshoekige structuur ontstaat!
 

De foto links is een ijs kristal van verontreinigd water. De foto rechts is hetzelfde water opnieuw bevoren nadat een helend ritueel met het water was gedaan. Je kunt duidelijk zien dat we het vermogen hebben het water op een positieve manier te beïnvloeden met ons bewustzijn.

Zelf heb ik ervaren dat in vitaal afwaswater ook duidelijke 6 hoekige (hexagonale) structuren ontstonden.

In 2008 stuiten wetenschappers op een soort eiwit dat als het ware water inkapselt, door een vorm van lichtbreking konden ze een foto maken van de structuur, welke ook bestond uit zeshoekige vormen.

Pollack laat zien dat deze kristallijn negatief geladen zone, in het water (net zoals ijs dat doet) vervuiling en oplossingen met meer protonen buitensluit.
Als de hoeveelheid negatieve lading toeneemt ontstaat er een groter spanningsverschil in het water tussen de plussen en de minnen. Daarmee ontstaat een meer stabiele waterstructuur.
Dit is het eerste artikel van een reeks van vier. Lees het tweede: over vrije energie en hoe gestructureerd water ontstaat door een water vitaliser.

Het zou mooi zijn als je dit artikel wilt delen, of een reactie achterlaat, dankjewel.smiley
 
      23-05-2016 18:02     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Jan Kraaijenoord -  11-12-2019

Het is daarom dat ik zoveel als mogelijk Yin yoga beoefen en verspreid. Met yin yoga hydrateer je het bindweefsel (opnieuw) om zodoende informatie (beter) te vervoeren langs de digitale "watersnelweg" wat we (ver)bindweefsel noemen.

 N. Keupink -  30-05-2016

Deze vierde fase van water heet: plasma

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.