Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld
Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld Watervitaliser drinkfles - Leliveld
Watervitaliser drinkfles - Leliveld
63 Reviews | Review toevoegen
Deze watervitaliser drinkfles is geïnformeerd met Leliveld trillings informatie en wordt direct gevitaliseerd, het water smaakt weer zacht en vol. Leverbaar in rood, groen, wit, blauw en zilver.

Verzendkosten

€ 4,95

€ 29,00
Prijs per stuk

Voorraad : 72

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Watervitaliser drinkfles - Leliveld


Deze watervitaliser drinkfles is geïnformeerd met specifieke trillingsinformatie.

Water in deze fles wordt direct gevitaliseerd met als gevolg dat het water weer zacht en vol smaakt.
Het water krijgt weer een natuurlijke structuur met fijn georganiseerde watermoleculen die makkelijk door onze lichaamscellen kunnen worden opgenomen.

Bovendien is deze waterfles een krachtig energetisch product. De fles zal u ondersteunen om meer bij uzelf te blijven. U zou deze fles bijvoorbeeld onder een stoel kunnen plaatsen op het werk of tijdens een vergadering.

De watervitaliser drinkfles is leverbaar in de kleuren: groen, rood, blauw, wit en zilver.
 

Upgrade met 5G-Stralingsbescherming

Tegenwoordig is het mogelijk om de vitaliserfles te bestellen in combinatie met een Radisafe sticker met een aluminium plaatje. In combinatie met de energie van de fles zelf zorgt dit voor een krachtigere stralingsbescherming, zelfs tegen 5G straling. Hiermee wordt u minder gestoord door elektromagnetische velden en blijft u beter in verbinding met uzelf.

Gebruik watervitaliser drinkfles

U kunt gewoon de fles rechtop houden en het water via het tuitje uit de fles zuigen.
Om de fles goed af te laten sluiten is het belangrijk dat u het tuitje stevig aan drukt bij het dicht doen.
 

Schoonhouden

  • De buis in de waterfles kunt u schoonmaken met afwasmiddel, een Saté stokje (of een ander soort stokje) en een doekje, het tuitje kunt u schoonmaken met een wattenstaafje.
  • Reinig de fles regelmatig van binnen met borstel en afwasmiddel.

Technische informatie watervitaliserfles

  • Materiaal: hoogwaardig roestvrij staal
  • Hoogte: 27,5 cm
  • Breedte: 7 cm
  • Gewicht: 300 g
  • Inhoud 0,5 l

De fles is gemaakt van Roestvrij staal, silicone en polypropyleen (dat is een onschadelijke stof zonder belastende chemicaliën die ook wordt gebruikt bij waterfilters). LET OP! Het bijgeleverde rietje kunt u in de dop plaatsen (voor aanzuigfunctie) en is alleen geschikt voor koud water consumptie. Bij gebruik met warm/heet water kan er BPA vrijkomen uit het rietje. U kunt ook uit de fles drinken zonder rietje.

Achtergronden van de watervitalisers

Boudewijn Leliveld is een natuurgenezer die al tientallen jaren werkt met mensen en een specialist is op het gebied van het inzetten van energetische trillingsfrequenties om het lichaam en de organen weer in balans te brengen. Hij heeft in zijn jarenlange ervaring ingezien op welke wijze het menselijk lichaam door de omstandigheden van deze tijd wordt belast.

We hebben bijvoorbeeld te maken met: voeding van steeds lagere energiewaarde, belasting door straling, stress, belasting door chemische medicijnen, luchtverontreiniging en belasting van ons drinkwater.
 
Vanuit zijn ervaringen met zijn cliënten in zijn praktijk zocht Boudewijn naar een manier om mensen op grote schaal te helpen zelfbewuster en autonomer te leven.
Hij realiseerde zich dat water een ideale manier was om mensen te bereiken en ging op zoek naar een geschikt medium om de krachtige energie waarmee hij zich als natuurgenezer kon verbinden over te dragen aan het drinkwater. Zo ontstond de eerste watervitaliser. In eerste instantie werd daarvoor keramiek gebruikt. Daarna is hij overgegaan op roestvast staal, dat zeer bros is en goed energie trillingen kan vasthouden.

Hij ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: zilver en goud en informatie van schelpenkalk kon toepassen om de effecten van de vitaliser te versterken en te verbreden. Op deze wijze worden mensen via het gevitaliseerde water fysiek en energetisch ondersteund om vanuit hun eigen kracht te leven en beter om te gaan met belastende omstandigheden in het leefmilieu.
 

Verzending

  • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
  • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.

Met een watervitaliser drinkfles smaakt het water direct zacht en is vol met smaak.

Sorteren op:

Review toevoegen
Moniek - 25-01-2023 20:27

Fijn en bijzonder product, die waterfles. Ik voelde er meteen een verbinding mee toen het pakketje binnen kwam. Het water proeft zachter en 'liefdevoller' en het is fijn om de fles in mijn handen of in de buurt te hebben. Hij ziet er ook nog eens prachtig uit.
Ik kende Heerlijk Water helemaal niet, maar wat ben ik blij en dankbaar dat ik dit bedrijf gevonden heb! Jay beantwoordt vragen snel en vriendelijk. Je voelt de bezieling voor zijn bedrijf en producten, super.

Dorien Tholen-Spijker - 07-10-2022 16:11

het drinkt makkelijk uit de fles, anderen zagen de drinkfles en wouden ook 1 aanschaffen. ik heb echter geen idee of het water ook echt anders word. ik drink ook meestal gedestilleerd water. de kinderen vinden het ook leuk om uit deze fles te drinken, zo drink je wel makkelijker meer water op een dag :) ik ben er blij mee en hoop dat de fles doet wat hij zegt vitaliseren. wat ook super is... is dat het water koel blijft ook als de fles in de zon staat.
prettige communicatie met de verkoper:)

Antoine - 21-05-2022 09:39

Twee a drie weken geleden kocht ik een vitaliserwaterfles. De fles zag er optische fantastisch uit. niet alleen in de kleur samenstelling van materialen, maar ook in de kwaliteit van de fles. Persoonlijk was ik al reeds bekend met het vitaliseren van water en voor mijzelf is deze fles dan ook een mooie aanwinst. Het gebruikers gemak van de fles bevalt mij zo goed, dat ik besloot om nog twee flessen te gaan bestellen, om als cadeau te doen aan twee dierbare vriendinnen. Een gezond cadeau, waar zij dagelijks in hun verder leven plezier aan zullen beleven. Ook de service van deze site is uitstekend, daar in de bestelling eerst iets fout ging, maar de eigenaar van deze site heeft dat netjes en vlug voor mij opgelost. En zelfs een cadeau erbij gedaan voor het ongemak, wat helemaal top is. Nogmaals bedankt daarvoor. De werking van de fles zelf is perfect. Ook tijdens het koken of anders zij, je hoeft in feite maar een scheutje water uit deze fles in het pan water te doen en gelijk is de gehele pan water of soep gevitaliseerd. Of een scheutje in je bloemgieter, gelijk tien liter gezond water voor je tuin. Gemak onderweg, ergens spa water kopen, in de fles gieten en drinken maar. Gezond bezig.

Frey - 13-04-2022 12:17

Ook even kort getest met iemand anders en haar ervaring met het vasthouden van de fles was dat ze direct meer aarding voelde.
Ook kon ze het water uit de watervitaliserfles makkelijk onderscheiden van het gewone kraanwater.
Ik zelf merk vooral ook meer uithoudingsvermogen met hardlopen.

Daisy Herman - 22-01-2022 19:58

Je proeft echt verschil in vergelijking met andere bidons

Frans - 03-12-2021 16:38

Je merkt meteen dat het water anders is! Dit is geen placebo, aangezien ik dit ook blind heb getest met mijn broertje!

Caroline - 06-10-2021 19:43

Fijne solide fles. Het water smaakt inderdaad anders, zachter. Wil tzt ook een vitalizer laten installeren.

Marjolein - 27-07-2021 23:34

Echt een aanrader deze fles, het water is heerlijk.

B.Bucks - 27-07-2021 16:45

Ik ben heel blij met deze watervitaliser. Het water drinkt gemakkelijker op de een of andere manier en de fles voelt prettig aan. Klinkt ook mooi wanneer je ergens tegen stoot. Ik gebruik hem ook om mijn planten water te geven en om mijn haar te spoelen na het douchen. En het water blijft er ook koel in wanneer de fles heet geworden is in de zon. Nu sparen voor een grotere vitaliser.

Hennie - 21-07-2021 10:01

Een fijne fles ,ik drink veel meer heerlijk zacht water
heb de fles naast mij in bed ,en slaap beter,

Layla - 19-06-2021 18:33

Heel erg fijne fles. Het allereerste slokje voelde als een energetisch-booster…
Hij staat ook al naast mijn bed ‘s nachts en ik gebruik het water ook voor mijn thee…

Mandy - 18-04-2021 19:13

Top!

Renee - 17-03-2021 09:01

Erg tevreden met mijn waterfles. Goede en snelle service, na het aangeven dat mijn dop lekte gelijk een nieuwe dop opgestuurd gekregen, die de volgende dag geleverd werd.

Monique - 21-02-2021 17:50

Blij mee, fijn dat je met je hoofd recht uit de fles kan drinken. Wel uitkijken voor slurpgeluiden. Maar geluidloos kan het zeker.

Nicola - 02-02-2021 17:53

I got this as a gift and they were very pleased with it, so pleased that I will be ordering another one for myself

Ilja - 30-12-2020 14:15

Heel erg blij mee en ook ideaal voor mijn zoon van 2 om uit te drinken

Sandra - 10-12-2020 15:31

Had al eerder 2 flessen besteld en nu wederom 2. Ik gebruik ze overal, thuis, op werk, onderweg. Helaas dacht mijn vader slim te zijn en de fles met water en zout weg te zetten om te reinigen NOOIT doen! De wand was gelijk beschadigd aan de binnenkant dus die fles kon ik niet meer als drinkfles gebruiken. Het drink-tuitje is zo handig.....tijdens het autorijden kun je de fles gewoon laag voor je houden en blijft je zicht veilig op de weg gericht. Eén fles gebruik ik om gekookt water voor thee in te bewaren op m'n werk (het rietje heb ik er dan uitgehaald) uren later is het nog steeds kokend heet. Voor mij geen andere drinkfles meer.....ik gun iedereen zo'n fijne drinkfles.

Tetsje Dijkstra - 27-11-2020 13:15

Mijn eerste fles heb ik weggegeven aan kleindochter van 2. Zij drinkt er graag uit en mocht hem van me meenemen. Voor mezelf heb ik een nieuwe aangeschaft. Het doet me goed dat we nu allebei een fles hebben.

paula - 18-10-2020 16:29

het water smaakt echt veel zachter en blijft heerlijk fris. Ik heb een blauwe fles gekocht en helaas raakt die al snel beschadigt aan de buitenkant , dat is wel jammer

W. van der Burgh - 23-08-2020 14:36

Geweldig! Mooie fles met gevitaliseerd water. Lekker mee te nemen naar het strand of waar dan ook naar toe. Makkelijk net drinktuitje.

Elly van den Berg - 16-08-2020 11:00

Ben blij met de fles,onbreekbaar en een fijn gevoel dat ik water van een goede trilling binnenkrijg..Ook het rietje dat in de dop verwerkt zit werkt uitnodigend om water uit deze fles te drinken.Prima produkt

Gody - 09-08-2020 11:25

Prima fles. Prima water. Smaakt goed. Alleen zou de sluiting beter kunnen. Fles lekt behoorlijk wanneer het omvalt in, bv. een tas.

Paula - 22-06-2020 12:13

Je proeft en voelt echt het verschil !
Jammer dat de buitenkant snel beschadigd.

Bertine - 20-06-2020 15:05

De vorige was ik verloren dus nu weer een nieuwe besteld, dit keer een blauwe. Prima levering.

J Dijkstra - 18-06-2020 09:49

Sinds ik deze waterfles heb drink ik weer met gemak 2 liter water. Ik vind het water lekkerder en neem de fles overal mee naar toe.

Freddy - 01-04-2020 13:58

Dit is een mooi alternatief voor een dure vitaliser voor in huis. Die zal er ook nog wel een keertje komen. Water is echt veel lekkerder. Had al gefilterd water maar met deze fles wordt het nog beter.

Janco - 24-03-2020 12:30

sluiting zou iets beter kunnen.

maar dan nog, heel fijne fles met fijn water.

Rika van der Meer - 22-03-2020 22:31

ik vind het goed de de smaak is anders voelt lichter ook kijk je helderder in het glas water

Ruud Kersten - 12-01-2020 19:21

Fijne fles! Het is een fijne maat om mee te nemen. Dranken blijven lang warm/ koud door dubbele wand.

Dorien Rooth - 22-12-2019 10:09

Lekker altijd gevitaliseerd water bij je!!!!

Janosh Paul - 18-10-2019 23:38

De informatie zorgt in mijn systeem voor een krachtige aarding. Verder voelt het water zacht. Een prachtig product en zeer toegankelijk.

Mima - 28-08-2019 12:26

Heel blij mee. Mijn dochter neemt hem overal mee naar toe. Water blijft lekker koel en fles is warm bij vast houden.

Tineke - 10-07-2019 20:13

Lichte fles, makkelijk hanteerbaar. Even wennen aan de 'drinktuit'.

Marrie Hanemaaijer - 09-07-2019 22:48

Fijne drinkfles, wij zij er blij mee heerlijk water heb er een paar cadeau gedaan zij waren heel tevreden willen de fles niet meer missen.

Mieke - 25-06-2019 20:22

Prachtig mooie fles; heeerlijk water, ik knap ervan OP

Bianca De graaf - 24-06-2019 15:25

Fijne drinkfles. Lekt niet. Tuitje drinkt makkelijk

Judit - 18-06-2019 20:39

Heerlijk fles, het water blijft lang koud en smaakt lekker.

Johan van der Kooij - 02-06-2019 12:18

De Leliveld Watervitaliserfles ziet er goed uit en is handzaam in gebruik. De eerste dagen dat ik de fles gebruikte met leidingwater kreeg ik buikpijn na het drinken en voelde ik een sterk effect van trilling in m'n lichaam (buikgebied). Ik vind het water uit Watervitaliserfles niet bijzonder zacht of mild smaken, eerder net als gewoon leidingwater. Daarna ben ik het water uit de Watervitaliserfles gaan mengen: 50% uit de Watervitaliserfles en 50% uit bronwaterflessen. Nu heb ik geen last meer van buikpijn en minder last van trilling. Jammer dat in de bijlage bij de Watervitaliserfles niets staat over de wijze waarop de Watervitaliserfles geïnformeerd is. Het lijkt nu en soort 'hocus pocus', terwijl ik open sta voor hoe het water geïnformeerd wordt, dan kan ik daar op 'afstemmen' en zodoende beter aansluiten op het effect van de Watervitaliserfles. Het gaat er toch niet om dat het water alleen maar zacht en vol smaakt? Dan kan ik net zo goed bronwater kopen en drinken. Vriendelijke groet, Johan van der Kooij

Aukje - 17-04-2019 15:55

Ik ben werkelijk super enthousiast over deze drinkfles. Het water smaakt heerlijk zacht, fles goed schoon te houden en niet te veel zwaarder dan andere flessen.

Mariet - 06-04-2019 20:44

Uit deze fles drink ik met gemak voldoende water op een dag. Ben super tevreden met dit h (e e r l i j k e) water. 👍

Ben - 26-01-2019 13:59

Makkelijke flessen,
ben er blij mee deze flessen.
Alleen al het verschil plastic flesjes
...dit drinkt nog eens lekkerder ook.
Heerlijk water 💦 👍

Jeanne - 10-12-2018 08:48

het water smaakt heerlijk en is ook veel zachter van smaak. Als ik de fles in het midden vasthoud, voel ik een bepaalde warmte. Ik gebruik hem elke dag.

Maartje - 01-10-2018 12:34

Het is een fles die makkelijk in gebruik is. De drinktuit werkt als rietje. Of het water nu gevitaliseerd smaakt ben ik nog steeds niet over uit. Het water lijkt zachter te zijn. Vriendelijker. Ik geef wel een positief score omdat er iets is waardoor ik het gevoel heb dat het water wel anders 'aanvoelt'. Ook het vasthouden van de fles geeft een bepaalde vibe wat ik zou kunnen omschrijven als krachtig. Ik heb ook de twee roestvrij stalen waterflessen gekocht. Het verschil voel je wel.

Yolanda - 24-08-2018 22:30

Mooie fles en maakt het water lekkerder. Vasthouden van de fles voelt goed aan. Ik ben er blij mee

Petra van Eijsden - 09-08-2018 21:25

We gebruiken de flessen alle dagen en zijn er blij mee

Linda - 03-07-2018 21:40

Heerlijk, zacht, water.
Snelle levering.

Lilian - 10-05-2018 21:58

Heerlijk water uit een prachtige RvS fles.. Ik ben er blij mee!

Margot - 29-04-2018 13:58

Ik heb in 2017 een review geschreven over de watervitaliserfles en koop ze nu om als mooi geschenk te geven.

Mirella - 25-04-2018 21:49

Ben zeer tevreden

Rowie - 02-04-2018 11:49

Hallo! Ben altijd wel geinteresseerd in nieuwe dingen, maar ben ook altijd wel gezond sceptisch. De vitaliser zelf is objectief gezien spot goedkoop, ook al zou er totaal geen werking zijn. Maar we vinden het water sowieso heel lekker smaken en we halen het gevitaliseerde water er uit in een blinde test. Er werd gesproken over weerstand om leiding water te drinken, dat hadden wij ook altijd. Dus we drinken nu meer en dat is altijd goed. Mijn vriendin zag zelfs even een ultramarijn achtige gloed toen zij de vitaliser vulde en vast had. Terwijl zij normaal gesproken geen aura of energie ziet. Ook wat mij gisteren opviel was dat de fles ondanks het feit dat hij gevuld was met koud water toch warm aanvoelde.

Lia - 22-03-2018 13:45

Vlugge toezending
Mooie fles
En water uit de fles voelt voor mij zachter aan
Ben er tevreden over
Dank je wel voor de fles

Gerda - 14-03-2018 11:15

Super , voor niet al te veel geld kan je toch gevitaliseerd water drinken , en dat is belangrijk voor je gezondheid.

Erik - 01-03-2018 11:31

Prachtig product, heerlijk water!

Karen van Leer - 24-02-2018 13:29

Sinds ik het water uit deze fles drink proef ik het verschil met kraanwater en merk dat ik s’nachts rustiger slaap.

Teun - 31-01-2018 23:36

Fijne fles, lekker zacht water. Ben er blij mee.

Martine Koomen - 06-01-2018 12:57

Heel blij met deze fles. Het water smaakt echt anders, lekkerder alsof er een fluwelen laagje over het water zit. Toen ik hem uitpakte heb ik er een tijdje mee op de bank gezeten, ik voelde dat ik diep aan het ontspannen was, m'n lichaam werd in eerste instantie heel zwaar. Leg hem ook wel eens onder mijn bed dan slaap ik dieper. En als ik hem bij me heb in drukke situaties voel ik me soms (niet altijd) dichter bij mezelf.
Praktisch gezien vind ik hem niet super lekker drinken: je drinkt uit een tuutje. Er zit een rietje in zodat je hem rechtop kan houden als je drinkt. Het rietje kan er ook uit, dan kantel je hem als je drinkt, voelt wat natuurlijker. Maar zonder dop drinken, zoals je uit een glas zou drinken is niet prettig omdat de rand daar iets te dun/scherp voor is.

Margot - 30-10-2017 12:23

Zeer fijne drinkflessen. Ik heb er inmiddels 6 gekocht en 5 weggegeven en krijg daar goede reacties op terug.

swarna - 06-10-2017 14:37

Super product heel erg blij mee!!
Inmiddels 2 gekocht :-)

Margo - 06-09-2017 08:16

Heerlijk product: mooie fles, ligt goed in de hand en het water smaakt heerlijk. Gebruik hem constant; niet alleen om uit te drinken maar ook omdat ik het prettig vind de fles bij me te hebben.

Margot - 30-08-2017 15:43

Ik weet niet hoe het werkt.
Wel dat het werkt voor mij.
Ik blijf dichterbij mezelf en neem de waterfles nu altijd mee als ik op pad ga. Het water smaakt zacht en heeft een verfrissende werking. Het sprankelt.
Ik heb er ook een aan mijn partner (gelooft hier niet in) en een vriendin gegeven en ben benieuwd wat zij met dit water gaan ervaren. De katten drinken opvallend meer en de kamerplanten krijgen het ook.
Ik gebruik de penvitalisator al een tijd en ervaar als verschil met de drinkfles dat het dan voller in de mond aanvoelt.
Al met al. Ik ben er heel blij mee en dank aan Boudewijn Leliveld.
P.s.
Mijn handpalmen worden vrijwel meteen warm als ik de fles omvat.

ber10 - 27-07-2017 12:08

mooie fles. Water smaakt lekker. Ik neem de fles overal mee naar toe.

Richard - 22-07-2017 03:04

Het zijn hele mooie flessen. Ik heb er 2 besteld omdat ik genoeg water bij mij wil hebben en ook voor als ik weer naar mijn werk ga. Ik moet zeggen dat het water niet zo vitaal smaakt als de vitalisator het maakt. Maar ondanks dat ben ik er tevreden mee en geniet ik van goed water.

Diolène - 15-07-2017 15:54

Deze waterfles is een hele goeie investering voor jezelf, de fles was de volgende dag binnen lekker snel dus. Hij ligt lekker in de hand ziet er mooi uit en je hebt nu rvs en bewustzijn en gevitaliseerd water
en het is blijvende investering waar je niks aan hoeft te doen. {het bewustzijn blijft, het vitaliseren blijft}.
Ik heb het water uit de kraan erin gedaan {grote vulopening} even laten staan en toen........jah zalig water.
Het water in de fles een nacht laten staan en de smaak was hetzelfde gebleven. Ik heb een filter met
een bewustzijnsplaat erachter, en nu tap ik dit water in de fles ennnnn nu is het topkwaliteit, de fles
neem ik nu mee naar boven en zo heb ik dus bewustzijnswater, gefilterd en gevitaliseerd bij de hand
zaaallliiig. Als ik wegga neem ik um lekker mee zodat ik altijd topkwaliteit water bij de hand heb, dankzij deze fles, de onderkant is zacht afgewerkt zodat andere oppervlaktes niet beschadigen.
Heb ook het bewustzijn gevoeld, deed mijn ogen dicht en heb me op mijn hart afgestemd en mijn handen om de fles en mijn handen werden uiteen geduwd totdat het stopte op een bepaalde afstand ik schat meer als 20cm.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water