Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker
Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker
Aluminium plaatje voor upgrade van uw RadiSafe sticker
0 Reviews | Review toevoegen
Upgrade voor uw RadiSafe sticker door toevoeging aluminium plaatje

Verzendkosten

€ 0,00

€ 1,95
Prijs per stuk

Voorraad : 202

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Upgrade van Radisafe sticker voor wifi router, wifiversterker, slimme meter, dect telefoon en babyfoon door toevoeging aluminiumplaatjeDit aluminium plaatje is bedoeld als upgrade voor de door u eerder aangeschafte Radisafe stickers zodat de stickers niet meer ontladen hoeven te worden en u er geen omkijken meer naar heeft.

Stralingsbescherming bij wifi router, wifiversterker, slimme meter, dect telefoon en babyfoon kunnen nu worden gedaan door op eerder aangeschafte RadiSafe stickers met een aluminium plaatje te upgraden. U kunt dit zelf doen door met een plakbandje het aluminium plaatje vast te plakken op de Radisafe sticker.

Het maakt niet uit of het aluminium plaatje op de boven- of de onderkant zit van de sticker, (u kunt dus bestaande stickers op eerder genoemde apparaten gewoon laten zitten en daar het aluminiumplaatje opplakken). Het gaat erom dat de neutraliserende straling wordt geweerkaatst zodat de sticker ontladen blijft. 

Houd er wel rekening mee dat een RadiSafe sticker zonder aluminiumplaatje op de mobiele telefoon (zoals steeds aangegeven bij de productinformatie) wel één keer per maand 5 minuten in contact met de aarde moet zijn of dat er zakje zand op wordt gelegd zodat de straling die de sticker heeft opgenomen, kan ontladen.

Met de upgrade is het opladen niet meer nodig omdat het aluminium de straling weerkaatst en de sticker de straling neutraliseert. U kunt het aluminiumplaatje ook wel toepassen op de mobiele telefoon maar dan moet u deze onder het hoesje doen (omdat er geen plakstrip op zit). De dikte van de sticker wordt met het plaatje erbij totaal 3 mm en dat kan voor sommige telefoons te dik zijn.


Vriendelijke groet,
Jay Uijttewaal

Heerlijk Water

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies