Aluminium plaatje Aluminium plaatje Aluminium plaatje Aluminium plaatje
Aluminium plaatje Aluminium plaatje Aluminium plaatje Aluminium plaatje
Aluminium plaatje
0 Reviews | Review toevoegen
Upgrade voor de energieplaat naar 5G functie door toevoeging aluminium plaatje

Verzendkosten

€ 0,00

€ 1,95
Prijs per stuk

Voorraad : 237

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Upgrade Radisafe voor wifi router, wifiversterker, slimme meter, dect telefoon en babyfoon door toevoeging aluminium plaatje


Stralingsbescherming bij wifi router, wifiversterker, slimme meter, dect telefoon en babyfoon kunnen nu worden gedaan met een RadiSafe sticker met een aluminium plaatje die u zelf met een plakbandje vastpakt op het apparaat zodat de sticker niet meer opgeladen hoeft te worden en u er geen omkijken meer naar heeft.

Het maakt niet uit of de het algemene plaatje op de boven of de onderkant zit van de sticker, (u kunt dus bestaande stickers op eerder genoemde apparaten gewoon laten zitten en daar het aluminiumplaatje opplakken) het gaat erom dat de neutraliserende straling wordt geweerkaatst zodat de sticker ontladen blijft. 

Houd er wel rekening mee dat een RadiSafe sticker zonder aluminiumplaatje op de mobiele telefoon (zoals steeds aangegeven bij de productinformatie) wel een keer per maand 5 minuten in contact met de aarde moet zijn of dat er zakje zand wordt opgelegd zodat de straling die de sticker heeft opgenomen kan ontladen.

Met de upgrade is het opladen niet meer nodig omdat het aluminium de straling weerkaatst en de sticker de straling neutraliseert. Je kunt het aluminiumplaatje ook wel toepassen op de mobiele telefoon maar dan moet je deze onder het hoesje doen (omdat er geen plakstrip op zit). De dikte van de sticker wordt met het plaatje erbij totaal 3 mm en dat kan voor sommige telefoons te dik zijn.


Vriendelijke groet,
Jay Uijttewaal

Heerlijk Water

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies