Energetische ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld Energetische ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld
Energetische ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld Energetische ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld
Energetische ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld
12 Reviews | Review toevoegen
De energetische ring helpt u beter in verbinding met uw gevoel en lichaam te zijn en de aandacht meer bij uzelf te houden. Beschermd tegen straling, ook tegen 5G!

Verzendkosten

€ 2,95

€ 21,00
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Energetische ring - Anello Lifonodo 4,5 cm - Leliveld

Deze energetische ring helpt u centreren in uzelf. Daardoor blijft uw energie beter bij uzelf en bent u beter beschermt tegen straling.

Uw lichaam herkent de energie/informatie van de ring, die de natuurlijke stroom van levensenergie in uw lichaam stimuleert.

De energie ring heeft een kleine opening. Dit brengt de energie van opengaan, loslaten en verder groeien.

De ring helpt u beter in contact met uw gevoel en lichaam te zijn en de aandacht meer bij uzelf te houden. Veel mensen ervaren dat spanningen in hun lichaam loskomen en weg beginnen te stromen.

De energie ring geeft extra energetische bescherming, vooral in situaties van drukte en stress.

U kunt zelf voelen of u de armband aan de linkerkant (de kant van het meer ontspannen en loslaten) of de rechterkant (de kant van meer doen) van het lichaam in de broekzak, of op een andere manier, wilt dragen.
 

Voordelen Energetische ring

  • Wanneer de ring gecombineerd wordt met een radisafe antistralingsticker en ze allebei in het aura/in de buurt van het lichaam aanwezig zijn, dan beschermt deze ring ook effectief tegen 5G uit de omgeving. Tevens wordt straling uit het lichaam verwijderd.
  • Slijtvast

  • Blijvende werking, hoeft niet te worden opgeladen

  • De energie van de ring is ook veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces wat al gaande is

  • De energetische ring heeft een Bovis waarde van 126.000

  • Op dit product zit een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie
     

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.
 

Verzending

  • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
  • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Dorien Rooth - 25-12-2019 10:53

top!

Y. Wever - 30-06-2018 12:02

Sinds ik de ring gebruik voel ik mij veel rustiger en meer in balans. Voor mijn gevoel ga ik meer mee in de stroom van hoe alles zich aandient. Ik had nogal eens last van angst- of paniekgevoelens, en deze zijn heel erg verminderd. 's Morgens word ik veel rustiger wakker dan voorheen. Ik ben dus heel erg blij met deze ring en draag hem iedere dag in mijn broekzak.

M. Miltenburg - 28-06-2018 12:18

Ik plaats de ring onder mijn kussen, aan de linkerkant. Geeft iets meer rust ´s nachts. Of ik draag hem in mijn broekzak.

Erna - 11-06-2018 13:11

Al blijft het vreemd om te vatten, deze ring geeft mij nu al een paar weken een gevoel dat ik werkelijk beter bij mezelf blijf. Ik ben me bewuster van mijn gevoel en reageer rustiger op de 'buitenwereld'. Ik draag hem (met een veter aan de BH) ter hoogte van de zonnevlecht. Ben er erg blij mee.

Linda - 19-04-2018 06:49

Ik heb de armband sinds een dag of 10 en merk duidelijk verschil, ik draag m vooral aan de linkerarm, dit geeft een gerust gevoel, rechts heeft een andere energie. De armband heb ik niet meer afgedaan, hij brengt mij meer tot mezelf

Jetty - 20-02-2018 11:53

Ik heb de energie ring sinds een kleine week en slaap nu al beter. Ook ervaar ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lichaam.

Martine Koomen - 06-01-2018 12:49

Mijn dochter vindt het heel fijn om de ring bij zich te hebben. Ik vind het zelf niet echt prettig, iets te dwingend, te sterk.

Celine - 04-01-2017 11:22

Afgelopen jaar heb ik verschillende producten via uw website besteld.
Hier heb ik tot nu toe al erg veel baat van gehad. Dat wil ik u toch echt laten weten, omdat er geen dag voorbij gaat zonder dat ik geen gebruik maak van de producten. Ik zou echt niet zonder meer kunnen. Dat komt omdat ik erg stralingsgevoelig ben (ik voel en hoor de stralingsfrequenties) en ik had al zo veel geprobeerd voordat ik bij uw website uitkwam.

Nu heb ik de energiering vrijwel altijd aan, als ik de deur uitga voel ik nog eens extra of ik deze wel om heb. Het voelt goed voor mij en blijft goed voelen, ook na een half jaar, terwijl anderen stralingsproducten heel snel lijken vol te raken.

Mark - 21-06-2016 12:39

Sinds ik de energie ring draag merk ik dat dingen, spanningen en lastige situaties makkelijker van mij afglijden, het komt wel langs maar het is rustiger omdat ik dichter bij mezelf blijf.

Toos - 25-05-2016 13:11

De ring heb ik onder mijn kussen gelegd en ik slaap nu veel beter. Toen mij hulp mijn bed opmaakte had ze de ring op de plank er boven gelegd. Die nacht en de nacht er op sliep ik heel slecht en vroeg mij af hoe dat toen kwam en opeens bedacht he ik mis de ring. Nadat ik hem er weer neergelegd had sliep ik weer goed.

Marianne - 01-02-2016 17:08

De eerste dag had ik hem in m'n linker broekzak gedaan voor meer rust en s'nachts onder m'n kussen gelegd,ik heb toen wel beter doorgeslapen.

Nu na enkele weken merk ik dat ik weer wat toegankelijker ben en m'n emotie's beter de baas ben,dus zit ik ook beter in m'n vel. Ik draag hem nu een paar weken bij me en ik moet zeggen dat ik weer wat positiever in het leven sta en me niet meer zo depressief voel en eenzaam. Ik ga gewoon verder met dragen,soms rechts en soms links en zie wel of het me nog meer verbetering geeft.

Rosemarie - 22-01-2016 15:11

Mijn ervaring met de energiering is een holistische ervaring: Op hetzelfde moment vergroot hij mijn energiesysteem, ik voel dat ik open ga voor nieuwe gebieden in het leven – en op hetzelfde moment helpt de ring me om met beide benen op de aarde te staan, zeker en stabiel. Het heeft een integrerend effect op vele niveaus van bestaan. Een ander aspect dat verbazend voor me is: De energiering heeft geen ‘schoonmaak’ nodig, de ring heeft het vermogen in zich (voor mij) om te helpen accepteren en het laten gaan van weerstand. Dus het ondersteunt om stabiel te zijn in deze processen. Schoonmaak van de energiering is niet nodig voor mij, de ring omarmt alle ervaringen en helpt om ze allemaal te integreren.’’

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water