Samenvatting wateronderzoek Heerlijk Water

Kristalanalyse van water, voor en na behandeling met filter en vitaliser

De Duitse onderzoeker Dr. Wilhelm Höfer heeft Gronings leidingwater vergeleken met hetzelfde water na filteren en vitaliseren. Waren er verschillen in de innerlijke structuur zichtbaar? Beide monster werden op dezelfde manier geprepareerd. Druppels ervan werden ingedroogd en daarna onder de microscoop bestudeerd. De 3 mm grote beelden werden 20-, 40-, 100- en 200-voudig vergroot. Zie foto’s hieronder.
 


Gewoon leidingwater voor het behandelen

Voor het grootste deel niet gestructureerde neerslag, een paar grote, platte kristallen.Voor een beter beeld werd de procedure herhaald met een hogere verdunning van het monster.Nu werd de energetische belasting van het water nog duidelijker. Onregelmatige vormen hadden de overhand, kleine en grote korrels zijn niet duidelijk begrensd.Bij water van hoge kwaliteit zou het beeld ordelijk, transparant moeten tonen, met grote, goed begrensde kristalstructuren. Een vinoloog (wijndeskundige) kan zelfs door te proeven het verschil klasseren.
 

Het monster van Heerlijk Water, gefilterd en gevitaliseerd leidingwater in de stad Groningen


Zelfs de 20-voudige vergroting toont regelmaat, aan de buitenrand een ring van ovale kristallen.Verdere vergrotingen tonen plantachtige structuren, naalden, sterren en bloesems.


Dit wijst op een intensief activerend effect van de behandeling.


Overzicht en conclusie van de kristalanalyse


De neutrale test wordt gekarakteriseerd door vele fijne korrels en een paar grote, natuurlijke kristallen die lijken op dennentakken. Aan de zijkanten een paar grote naalden, die de intensiteit van de waterstructuur onderstrepen. Deze formaties zijn een uitdrukking van een heel intensieve informatiedichtheid van dit water, en daarom werd een verdunning gemaakt. Dit leverde compleet nieuwe informatie. Het toont een belasting, een energetisch ongewenste situatie van het neutrale monster.

Bij monster 2, het gefilterde en gevitaliseerde monster, was dit probleem vrijwel opgelost, omdat de platte, metaalachtig glanzende structuren weg waren; daarvoor in de plaats waren er natuurlijk uitziende plantachtige structuren met aan de uiteinden heldere kristallen als bloesems.

Het complete vertaalde wateronderzoek bekijken

© Copyright Heerlijk Water
  Wilhelm Höfer     13-07-2020 14:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is in ieder geval tot 1 September gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het merendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor:
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.

Vragen over bovenstaande producten en/of bestellingen kunt u mailen naar info@thuisbron.nl.

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.

Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 September  terug te zien. Graag tot ziens.


heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water