Blog over 5G straling

Blog over 5G straling

De overheid en de traditionele wetenschap beweert dat elektromagnetische straling en ook vier en 5G straling geen belastende effecten geeft voor het lichaam. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt dat wanneer de hersenen minder dan één graad opwarmen door het gebruik van een mobiele telefoon er geen kans is op gezondheidsklachten. Daarmee gaat de WHO eigenlijk alleen maar uit van de thermische effecten van straling. Helaas zijn er ook rechtstreekse effecten. Naast de normale transversale golven die gebruikt worden om informatie te zenden, bijvoorbeeld op de lagere frequenties AM en FM, maar ook op de hoge frequentiegolven van 0,7 GHz waar het 4G netwerk gebruik gemaakt. Zijn er ook zogenaamde longitudinale golven, deze golven zijn door Nicolas Tesla ontdekt en hebben een sterk verstorend effect op het menselijk lichaam. 

Met de komst van 5G gaan we dus hogere frequenties gebruiken. Deze hogere golf frequenties hebben de eigenschap om meer informatie te kunnen dragen. Bij 5G gaat dat over de golflengtes 0,7 tot 26 GHz. Het nadeel is dat om de capaciteit van het netwerk te kunnen waarborgen er veel meer antennes geplaatst moeten worden en er letterlijk op iedere straathoek 5G antennes komen om ervoor te zorgen dat er overal dekking is. En dan is er nog steeds lastig om het bereik te waarborgen omdat bijvoorbeeld planten en bomen het bereik weer verminderen.

In onderstaand filmpje kunt u zien hoe wetenschappers vasthouden aan het verhaal dat straling alleen maar schadelijke thermische effecten kan hebben: 

 In het filmpje wordt daarnaast wel gezegd dat het niet wordt uitgesloten dat de straling toch schadelijk kan zijn voor mens en dat ze daarom onderzoek moeten blijven doen. Hieruit blijkt dat het voorzorgprincipe niet wordt toegepast.

Om nog even iets verder op in te gaan: Mensen die klachten hebben of bezwaar tegen de komst van 5G krijgen van de overheid reactie vanuit het Ministerie van economische zaken en niet van het ministerie van volksgezondheid. Dat toont de partijdigheid aan waarmee deze materie wordt behandeld.
 

Straling en het menselijk lichaam

Een menselijk lichaam bestaat uit allemaal energiecentrales, de zeven chakra's en allemaal fijnere energiebanen die door het hele lichaam lopen. De energiecentra zijn weer allemaal verbonden met de verschillende hormoonstelsels. Onze gedachten en emoties beïnvloeden de chakra's en op die manier de productie van hormonen en hoe we ons voelen.

Het menselijk lichaam gebruikt elektromagnetische energie om energie te verplaatsen en informatie over te brengen van het ene lichaamsdeel naar het andere. Elk onderdeel van ons lichaam functioneert en vormt zich door elektromagnetische interacties, van atomair niveau tot aan ons tastbare fysieke lichaam. 

Door de mens gecreëerde electromagnetische straling werkt in op de elektromagnetische interacties in het menselijk lichaam waar het biologische verstoring veroorzaakt. Deze verstoring die ons lichaam en ons functioneren vaak onbewust belast wordt elektrostress genoemd. Het verband tussen straling en gezondheidsklachten wordt vaak niet gelegd. Als straling is geneutraliseerd heeft dat vaak een positeve en rustgevende uitwerking.

Het lichaam functioneert als een uiterst subtiel, verfijnd en uitgebalanceerd geheel. Het werkt van zichzelf perfect maar wanneer het wordt blootgesteld aan onnatuurlijke straling moet het gaan compenseren.

De mineralen in het lichaam geleiden ook deze elektromagnetische impulsen (daarom is belangrijk om natuurlijke voeding en water tot je te nemen waar deze mineralen in zitten, dit onderhoudt namelijk je eigen elektromagnetisch veld. Wanneer bijvoorbeeld planten eet in de vorm van salades, eet je eigenlijk ook gunstige elektromagnetische velden). Wanneer je een ander onnatuurlijk elektromagnetisch veld interfereert met het elektromagnetisch veld van het lichaam, dan kan het niet anders dat je een verstoring creëert.

We leven in een maatschappij waar veel mensen en zeker veel wetenschappers nog in beperkt kennisbewustzijn leven. Ze kunnen niet de subtiele verschillen ervaren in energie, bijvoorbeeld: het gebruik van de mobiele telefoon en het gevoel dat je hebt wanneer je deze niet gebruikt.

De producten van Heerlijk Water balanceren eigenlijk de belastende negatieve effecten van straling zodat wanneer de straling binnen het werkingsgebied van het product komt, deze eigenlijk een andere vorm aanneemt die meer organisch is en daardoor het lichaam niet of minder belast.

Eigenlijk creëren de producten een verhoogd energieveld waarin de zogenaamde longitudinale  golven worden geabsorbeerd en getransformeerd. De transversale golven blijven wel functioneel waardoor er wel gewoon gebruik van apparaten mogelijk is. 

Planten en bomen werken ook beschermend tegen straling, net als de mens is het een levende organische vorm, die de straling opneemt, daardoor  verminderd en ook omzet. Helaas is deze straling wel belastend en schadelijk voor planten en bomen.

Meer informatie en diverse producten ter bescherming bij straling: https://www.heerlijkwater.nl/Over-straling
 
    25-04-2021 13:18     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Piet -  12-03-2023

Wist je dat zonlicht vele malen gevaarlijker is dan 5g? Of een röntgenfoto bij het ziekenhuis? Straling uit het stopkontakt? Televiesie? Zogenaamde antie straling stikkers? deze bevatten vaak radioachtief matriaal. En radiozenders die met 20 tot 40kw vermogen uitzenden? Hier hoor je niemand over Kortom kan je dan niet beter in een kooi van faraday gaan wonen?

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is tot 1 December gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het meerendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.
- Radisafe stralingstickers
 

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl onder vermelding van uw volledige adres. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 December terug te zien. Graag tot ziens.

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water