Krachtige producten die beschermen tegen straling bij gebruik van mobiele telefoon, wifi, zendmasten, 5G, laptop, tablet, slimme meter en aardstralen.


Naast Leliveld watervitaliserproducten die uw balans en gezondheid bevorderen bieden wij ook producten aan die u beschermen tegen elektromagnetische stralingsbronnen in uw omgeving. Welke uw lichaam kunnen belasten.
 

Stralingsbelasting en de mens

Draadloze en elektrische toepassingen zijn niet meer weg te denken in de technologisch ontwikkelde wereld van vandaag. Maar het is een bewezen feit dat die ons blootstellen aan potentiële gezondheidsrisico's.

Je lichaam is een heel gevoelig instrument wat met hele subtiele elektromagnetische trillingen functioneert.

Als je gezond bent kan het lichaam straling vaak beter afvoeren. Als er spanning of stress is in het leven vormt straling weer een extra barrière om ontspannen en gelukkig te kunnen zijn.
 
Onderzoek naar de effecten van straling wijst uit dat slechts een paar minuten na het gebruik van een mobiele telefoon het weefsel in de hersenen begint op te warmen, wat de oorzaak kan zijn van celbreuken die kunnen leiden tot ernstige klachten.
 

Stralingsbronnen

Bronnen van straling zijn: mobiele en draadloze telefoon, het 5G netwerk wat nu wordt uitgerold, babyfoon, wifi (versterkers), slimme meter, zendmasten, laptops, tablets, kunststof knuffels, lampen, niet geaarde stroomkabels, ijzeren bedden, elektronica in de auto, en andere stralingsbronnen.

Mobiele telefoons, draadloze (Dect) telefoons en babyfoons zenden voor de mens zeer intense belastende elektromagnetische straling uit die simpelweg te heftig voor het lichaam is en het normale functioneren verstoort.
 

Beschermende oplossingen bij divers stralingsbronnen
 

 • Voor op een mobiele of draadloze telefoon, babyfoon, wifi modem en slimme meter en microgolven (magnetron) beschermt ook goed tegen 5G in combinatie met de energetische armband/ring:
  Radisafe - Stralingsbeschermende mobiele telefoon sticker
   

 • Voor extra bescherming bij gebruik van 5G netwerken of het hoogste niveau van bescherming mogelijk op de mobiele telefoon.
  5G Protect Stralingsbeschermde Sticker
   
 • Voor op een laptop, tablet, computer, beeldscherm, lampen, kabels, bluetooth, gps navigatie, waterkoker en oven. Meer toepassingen vindt u bij het product:
  BioProtect anti-straling sticker
   
 • Om bij u te dragen ter bescherming tegen straling, tegen statische elektriciteit van kunststof knuffels in bed bij kinderen en apparaten zoals radio, TV en lampen neutraliseren vanuit de meterkast:
  BioProtect card
   
 • Om dichter bij uzelf te blijven in het dagelijks leven en weerbaarder te zijn bij straling, beschermt ook goed tegen 5G in combinatie met de RadiSafe telefoonsticker:
  Energetische armband of ring
   
 • Stralingsbeschermende en harmoniserende 5G hanger, ideaal voor wanneer u naar de stad gaat of bij situaties waar het druk is of waar veel straling is:
  Stralingsbeschermende 5G hanger
   
 • Voor het ontstoren van ruimtes met elektrische apparatuur of andere stralingsbronnen het verhogen van de energie en het verbeteren van de sfeer:
  Energieplaat tegen straling - Lamina Radiazione
   
 • Voor het neutraliseren van 5G, zwaar belaste ruimtes en praktijken en het extra verhogen van de energie en het behandelen van mensen.
  Extra krachtige dubbele 5G energieplaat - Leliveld
   
 • Voor het afvoeren van straling in uw lichaam kunt u water drinken dat is gevitaliseerd. U vindt verschillende vitalisers via de volgende link:
  Watervitaliser.
   

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.

Als u vragen heeft over het combineren van deze producten of andere producten die u in gebruik heeft, neem dan contact met ons op.
 

Verschillende soorten straling
 

Er zijn verschillende soorten elektromagnetische straling:
 

 • Hoogfrequente straling: zendmasten, mobiele en draadloze telefoon, wifi, slimme meter, Bluetooth, babyfoon.

 • Laagfrequente straling: uw laptop/computer/televisie wanneer niet aangesloten op een geaard stopcontact geeft veel laagfrequente straling af. Een digitale wekker, stekkerdoos of leeslampje dichtbij uw bed kan uw welzijn belasten.

 • Statische elektriciteit: Kunststof materialen bijvoorbeeld knuffels en ander speelgoed, Polyester en andere kleding van kunststof.

 • Statische magnetische velden: Ijzeren bed of andere ijzeren meubels.
   

Belastende effecten door straling

Toelaatbare stralingsnormen worden door industrie en overheid vastgesteld zonder inachtneming van het gehele spectrum waarin belasting door straling plaatsvindt. Zo wordt er bij onderzoek naar de effecten van straling van mobiele telefoons een zoutoplossing gebruikt waarvan de opwarming gemeten wordt.

Het menselijk lichaam gebruikt elektromagnetische energie om energie te verplaatsen en informatie over te brengen van het ene lichaamsdeel naar het andere. Elk onderdeel van ons lichaam functioneert en vormt zich door elektromagnetische interacties, van atomair niveau tot aan ons tastbare fysieke lichaam. 

Straling werkt in op de elektromagnetische interacties in het menselijk lichaam waar het biologische verstoring veroorzaakt. Deze verstoring die ons lichaam en ons functioneren vaak onbewust belast wordt elektrostress genoemd. Het verband tussen straling en gezondheidsklachten wordt vaak niet gelegd. Als straling is geneutraliseerd heeft dat vaak een positeve uitwerking.
 

Hoe herken ik belastende effecten van straling?

Symptomen en klachten door straling kunnen zijn: moeheid, kramp in de kaken, hoofdpijn, slapeloosheid, onrust, moeite met ademen.
Of, en de mate waarin, straling belastend voor u is hangt van verschillende factoren af zoals: hoeveel beweging en rust u neemt, aan hoeveel stress u blootstaat en ook of u zich teveel zorgen maakt over straling.
 

Hoogfrequente straling gecombineerd met laagfrequente straling

De meest belastende bron van elektrostress is hoogfrequente straling die gebruikt wordt om informatie over te dragen waarbij ook laagfrequente straling wordt gebruikt (er is dus een dubbele belasting), deze straling wordt via zendmasten door het hele land gestraald, binnenshuis wordt vaak nogmaals gebruik gemaakt van deze straling.

Bij draadloze technologie spreken we van gepulste straling die los van een draad bestaat boven de 50 megahertz, draadloze en mobiele telefoon, babyfoon, wifi en zendmasten. Gepulst wil zeggen dat er een hoogfrequente draaggolf wordt gebruikt die voortdurend kortstondig wordt onderbroken door een laagfrequent veld. Deze korte pulsen, bij een mobiele telefoon 217 keer per seconde, worden als zeer schadelijk ervaren door het lichaam.

Bij een draadloze huistelefoon tijdens het bellen is dit 100 keer per seconde en bij WIFI 10 keer per seconde. Daarnaast heeft een draadloze of een mobiele telefoon een sterk opwarmingseffect (magnetroneffect). Daarom is het beter de telefoon niet of heel kort aan uw oor te houden of een goede beschermingssticker te gebruiken.

U kunt een stralingsmeting/energiecheck uit laten voeren door Heerlijk Water om zeker te zijn van een goede energie in huis.

Informatie over soorten straling, aardstralen, wateraders en negatieve energie

Wat kunt u doen ter bescherming tegen straling (voorzorg)

Veel gestelde vragen over straling en producten ter bescherming

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies