Krachtige producten die beschermen tegen straling bij gebruik van mobiele telefoon, wifi, zendmasten, 5G, laptop, tablet, slimme meter en aardstralen.


Naast Leliveld watervitaliserproducten die uw balans en gezondheid bevorderen bieden wij ook producten aan die u beschermen tegen elektromagnetische stralingsbronnen in uw omgeving. Welke uw lichaam kunnen belasten.
 

Stralingsbelasting en de mens

Draadloze en elektrische toepassingen zijn niet meer weg te denken in de technologisch ontwikkelde wereld van vandaag. Maar het is een bewezen feit dat die ons blootstellen aan potentiële gezondheidsrisico's.

Je lichaam is een heel gevoelig instrument wat met hele subtiele elektromagnetische trillingen functioneert.

Als je gezond bent kan het lichaam straling vaak beter afvoeren. Als er spanning of stress is in het leven vormt straling weer een extra barrière om ontspannen en gelukkig te kunnen zijn.
 
Onderzoek naar de effecten van straling wijst uit dat slechts een paar minuten na het gebruik van een mobiele telefoon het weefsel in de hersenen begint op te warmen, wat de oorzaak kan zijn van celbreuken die kunnen leiden tot ernstige klachten.
 

Stralingsbronnen

Bronnen van straling zijn: mobiele en draadloze telefoon, het 5G netwerk wat nu wordt uitgerold, babyfoon, wifi (versterkers), slimme meter, zendmasten, laptops, tablets, kunststof knuffels, lampen, niet geaarde stroomkabels, ijzeren bedden, elektronica in de auto, en andere stralingsbronnen.

Mobiele telefoons, draadloze (Dect) telefoons en babyfoons zenden voor de mens zeer intense belastende elektromagnetische straling uit die simpelweg te heftig voor het lichaam is en het normale functioneren verstoort.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water