Krachtige producten die beschermen tegen straling bij gebruik van mobiele telefoon, wifi, zendmasten, 5G, laptop, tablet, slimme meter en aardstralen.


Naast Leliveld watervitaliserproducten die uw balans en gezondheid bevorderen bieden wij ook producten aan die u beschermen tegen elektromagnetische stralingsbronnen in uw omgeving. Welke uw lichaam kunnen belasten.
 

Stralingsbelasting en de mens

Draadloze en elektrische toepassingen zijn niet meer weg te denken in de technologisch ontwikkelde wereld van vandaag. Maar het is een bewezen feit dat die ons blootstellen aan potentiële gezondheidsrisico's.

Je lichaam is een heel gevoelig instrument wat met hele subtiele elektromagnetische trillingen functioneert.

Als je gezond bent kan het lichaam straling vaak beter afvoeren. Als er spanning of stress is in het leven vormt straling weer een extra barrière om ontspannen en gelukkig te kunnen zijn.
 
Onderzoek naar de effecten van straling wijst uit dat slechts een paar minuten na het gebruik van een mobiele telefoon het weefsel in de hersenen begint op te warmen, wat de oorzaak kan zijn van celbreuken die kunnen leiden tot ernstige klachten.
 

Stralingsbronnen

Bronnen van straling zijn: mobiele en draadloze telefoon, het 5G netwerk wat nu wordt uitgerold, babyfoon, wifi (versterkers), slimme meter, zendmasten, laptops, tablets, kunststof knuffels, lampen, niet geaarde stroomkabels, ijzeren bedden, elektronica in de auto, en andere stralingsbronnen.

Mobiele telefoons, draadloze (Dect) telefoons en babyfoons zenden voor de mens zeer intense belastende elektromagnetische straling uit die simpelweg te heftig voor het lichaam is en het normale functioneren verstoort.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies