Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld
Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld
Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld
10 Reviews | Review toevoegen
Deze 5G energieplaat heeft een dubbele wand en is extra krachtig. Ook geschikt voor praktijken en ruimtes die energetisch zwaar belast worden.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 239,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dubbele extra krachtige energieplaat met 5G bescherming - Leliveld

Voor het harmoniseren en verhogen van de energie van zwaar belaste ruimtes en praktijken.

Voor het versterken van het energieveld in de (praktijk)ruimte en het neutraliseren van 5G. Ook zeer geschikt voor mensen die voelen dat ze energetisch extra sterke bescherming of aarding nodig hebben.


Deze dubbele extra krachtige energieplaat met 5G bescherming:

 • is voorzien van een 5G Radisafe antistralingsticker (met aluminium plaatje) in het middelpunt.
 • geeft een zeer krachtige energie af die uw lichaam vitaler maakt.
 • is zeer geschikt voor mensen die energetisch extra bescherming of aarding nodig hebben.
 • neutraliseert en versterkt de energie van belaste ruimtes en praktijken.
 • is zeer geschikt om direct in een energetische behandeling te worden gebruikt.
 • geeft een extra krachtige verdieping in uw meditatie.
 • heeft ook een gunstig effect op de luchtkwaliteit in huis.

De energieplaat:

 • bestaat uit twee enkele platen en heeft een rubberen beschermrand.
 • heeft een diameter 30 cm.
 • heeft een Bovis waarde van 173.000 (Deze waarde is weliswaar iets lager dan de enkele plaat, maar deze plaat is veel sterker omdat massa veel hoger is en de hogere trilling sterker wordt geaard).
 • vergt geen onderhoud.
 • hoeft niet te worden opgeladen/ontladen.
 • heeft een sterke energieverhogende werking.
 • de energie van de energieplaat is veilig en sluit aan bij de energie van de gebruiker.
 • Heeft diverse andere toepassingen zoals het vitaliseren van water of opladen van edelstenen (zie hieronder)

Op dit product zit een 30 dagen niet-tevreden-geld-teruggarantie mits het product schoon en onbeschadigd blijft.

Bij een bestelling van drie platen krijgt u automatisch 10% extra korting.

 

Werking van de energieplaat

Deze dubbele energieplaat functioneert als een extra krachtig energetisch bewustzijn die via het metaal van de plaat diep verankerd is in het stoffelijke. Je kunt het zien als een brug tussen kosmos en aarde die vanuit de aarde negatieve (gunstige) ionenstromen aantrekt en stabiliseert en vanuit de kosmos de energie naar de aarde toe ook aantrekt en stabiliseert. De mens heeft ook een aardse minpool en een kosmische pluspool en deze worden dan uitgelijnd en gestabiliseerd. Door het gebruik van de aardende energieplaat verandert de sfeer van de hele woning ten goede. Dit heeft een positief effect op u. De mens heeft (bewust of onbewust) de neiging zich af te stemmen op en mee te gaan resoneren met de meest gunstigste omstandigheden/energie in zijn omgeving. Daardoor voelt hij zich beter in harmonie.

U kunt ‘spelen’ met het gebruik van de plaat en deze bijvoorbeeld eens bewust plaatsen op een plek die onprettig voelt of in de slaapkamer neerleggen, in de auto onder de stoel leggen of er gewoon eens mee gaan zitten om te ontspannen. De plaat werkt ook heel krachtig voor het omzetten van aardstralen en laagfrequente straling. U kunt hem bijvoorbeeld tijdens uw werk in de buurt plaatsen in de wetenschap dat de plaat u ondersteunt en straling omzet. Bij het bellen met een mobiele of DECT-telefoon komt de straling zo sterk bij u binnen dat het aan te raden is naast de energieplaat ook telefoonstickers voor op de telefoon te gebruiken.

Als het moeilijk voor u is om te bepalen hoe de energie te verbeteren, is het mogelijk een afspraak te maken voor een stralingsmeting/huiszuivering en te kijken welke verstorende invloeden er in uw woonomgeving zijn en hoe deze te transformeren.

Wij hebben vele positieve reacties ontvangen waarbij diverse effecten werden beschreven. De één krijgt rust, de ander ervaart het loslaten van emoties, weer een ander ervaart een aardende werking. De plaat blijkt op meerdere niveaus te werken.
 

5G stralingsbescherming

Medio 2020 hebben we de 5G-frequenties getest en aanpassingen gedaan aan bestaande producten. Deze 5G energieplaat bestaat uit twee enkele platen (dubbele wand) en is voorzien van een Radisafe antistralingsticker (met aluminium plaatje) in het middelpunt. Door deze combinatie en het brede spectrum aan trillingsinformatie is de plaat extra krachtig en geschikt om 5G straling te neutraliseren. U kunt ook 5G straling uit uw lichaam ontladen door 5 minuten op de plaat te gaan staan. Wanneer er een 5G zender in de buurt is kan de plaat geplaatst worden tussen de zender (zendmast) en de plaats waar deze straling uw huis binnen komt. Eén dubbele plaat beschermt dan 6,5 meter rondom, dus een diameter van 13 meter in totaal.
 

Therapeutische toepassing

Deze 5G energieplaat met een dubbele wand is ook geschikt voor therapeuten. Naast dat in zijn of haar praktijkruimte het energieveld wordt versterkt, geeft de energie van deze plaat de therapeut de mogelijkheid om op een diep niveau te werken met zijn of haar cliënt. De behandelaar kan zich verbinden met de energie van de plaat en tegelijkertijd afstemmen op degene die behandeld wordt. Zo kan de behandelaar bewust worden van weerstanden in het energieveld van deze persoon. In deze energie kunnen de weerstanden in verbinding en zachtheid naar boven komen en dan door deze bewustwording automatisch oplossen. Daarbij kunnen de handen op een intuïtieve manier boven of op de plaat bewogen worden, maar andere vormen zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld dat degene die behandeld wordt zelf op de plaat gaat staan of zitten of dat de therapeut, de plaat onder zijn stoel heeft. Het gaat om het voelen van de energie en van daaruit helen in verbinding.
  
U ontvangt bij deze plaat een oefening om de aarding en de verbinding tussen de verschillende lichaamsdelen te verbeteren.
 
Verder is op deze plaat alle informatie van toepassing die u bij de ‘gewone’ energieplaat kunt vinden (enkele wand).

Deze dubbele energieplaat  en daarnaast specifieke extra krachtige werking voor het oplossen van weerstanden op fijnstoffelijke niveaus.
 

Verdere informatie en toepassingen

Andere toepassingen zijn:
 • het vitaliseren van water.
 • het opladen van edelstenen.
 • voor verdieping van uw meditatie.
 • plaatsing onder de stoel in de auto voor rust en ontspanning.
 • plaatsing onder het bed voor beter slapen.
 • tijdens een behandeling (zie eerdere uitleg).
 • tegen hoogfrequente, laagfrequente straling en aardstraling.
 • Plaatsing op uw CV-systeem voor aangenamere warmte.

De meeste mensen voelen de kracht van de plaat direct. Het is belangrijk om de energieplaat bij ontvangst even bewust en ontspannen vast te houden, om op deze manier energetisch contact met de plaat te maken om een goede wisselwerking te creëren tussen uw eigen energieveld en het bewustzijnsveld dat de plaat doorgeeft.
 

Aanwijzingen voor plaatsing (1 tot 3 platen)

De 5G energieplaat werkt het krachtigste als er drie van deze platen in driehoek in uw huis/ruimte worden gelegd. Dan zal spanning/stress en onrustige energie in de ruimte en ook straling van Wifi worden omgezet. Plaats de drie platen voor de optimale energie-opbouw op een afstand van 9 meter van elkaar. Met de dubbele energieplaat wordt 5G straling in een straal van 6,5 meter rondom de dubbele plaat volledig omgezet. Bij een driehoeksopstelling van drie dubbele platen (3x3x3 m), is de bescherming 25 meter rondom het centrum en zelfs 39 meter bij een driehoek van 13x13x13 m.

Een andere mogelijkheid is om bij twee verdiepingen op het middelpunt van elke verdieping een energieplaat neer te leggen of op te hangen.

Als er een zendmast in de buurt staat kunt u de energieplaat in de baan van deze zendmast neerleggen of ophangen om vroegtijdig de straling te breken/neutraliseren, zodat de straling uw lichaam niet kan belasten.
 

Afnemende werking bij combinatie energieplaten en Bioprotectproducten

De volgende producten dienen op een bepaalde afstand van de energieplaat te blijven om afnemende werking te voorkomen:

 • De Bioprotect stralingsbeschermende card (40 cm)
 • De Bioprotect stralingsstickers (15 cm)
Andere anti-stralingsproducten (zoals energiering/armband, 5G hanger, 5G protect en de Radisafe stralingssticker) verdragen elkaar goed.
 

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.

De 5G energieplaat voor therapeuten heeft een dubbele wand en is geschikt bij 5G in praktijken en ruimtes die energetisch zwaar belast worden. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Moniek - 25-01-2023 20:25

Ik kende Heerlijk Water helemaal niet, maar wat ben ik blij en dankbaar dat ik dit bedrijf gevonden heb! Ik heb de twee dubbele 5G-energieplaten nu een paar dagen in huis. Wow, wat een krachtpatsers! Ik woon in een klein stadsappartement vol straling en andere prikkels. Dankzij de platen is er nu veel meer rust en harmonie in huis. Ik voel me rustiger, geaarder en energieker. Zelfs lopen door het huis gaat makkelijker; voorheen voelde het alsof ik me heel de dag door energetische modder moest ploeteren. Ik heb nooit eerder zo'n sterke aarding ervaren als met dit product. Ik ben heel benieuwd welk effect deze nieuwe 'huisdiertjes' op lange termijn gaan hebben.

Jay beantwoordt vragen snel en vriendelijk. Je voelt de bezieling voor zijn bedrijf en producten, super.

Irene - 27-10-2022 21:58

We hebben heb al jaren een watervitalizer en 3 enkele energieschijven in huis. De laatste tijd had ik sterk verergerde doorslaapproblemen (soms sliep ik maar 1 uur in een nacht) Ă©n een 5G mast op een flat op zo'n 150 meter afstand. Een stralingsmeter bij mijn bed op zolder sloeg in het rood. De dubbele 5G-energieschijf aangeschaft, en eerst geen resultaat. Totdat ik las dat je hem even moet aanraken om een contact ermee tot stand te brengen. Na dit gedaan te hebben slaap ik over het algemeen stukken beter. Ben er erg mee geholpen!

Linda - 16-10-2022 09:57

Ben erg blij met de dubbele energieplaten, voel me energieker. De platen liggen in een driehoek en om de dag houd ik 1 van de energieplaten vast dan begin ik altijd te gapen en ontspant mijn lichaam. Blij ben ik dat ik dit product heb aangeschaft het is het verschil tussen prettig en onprettig , reuze dank daarvoor.

Marjolein de Lange - 26-09-2022 15:59

Echt een fantastisch product! Sinds ik de plaat heb, kan ik weer uren geconcentreerd achter mijn computer werken op zolder. Op ons dak liggen zonnepanelen, dus denk dat dat de klachten gaf. En natuurlijk meer 5g overal, maar nu in huis echt veel beter geaard en daardoor fijne positieve vibe (energie) en gedachten daardoor! Echt een aanrader!!! Ik heb er nu eerst een maar wellicht in de toekomst de twee extra voor een krachtige driehoek in huis. Maar dit levert al veel positiviteit en energie op.

Sophia - 25-08-2022 12:06

Na 12 jaar eindelijk weer lekker slapen! Jarenlang gebroken, korte nachten met ook nog eens nare dromen gehad, maar dat is nu sinds ik deze plaat heb zeer sterk verbeterd. Ik had alles al geprobeerd maar met weinig resultaat. De plaat ligt onder mijn bed, recht onder mij. Ik ervaar nu eindelijk rustige, diepe slaap. En het belangrijkste: kunnen doorslapen. Zo fijn!

Lisette - 24-01-2022 11:50

Erg fijn product, de plaat helpt mij goed om te aarden en ik voel dat de energie prettiger is in huis. Erg blij mee!

Frank - 17-02-2021 19:36

Neemt een boel stress weg in de psychiatrie. Ik heb nu 1 dubbele en 3 enkele platen op mijn kamer. Ik zit vaak ook even met de voeten op de dubbele plaat.

Chris - 01-02-2021 20:26

I first bought one disc and felt the energy of the disc immediately. Therefore I bought 2 more and placed them as recommended in a triangle on the ground floor of the house. Sitting within or close to this triangle, I feel like being put on a re-charging equipment! Very energising and uplifting.

Karen - 25-06-2020 15:25

Een bron van rust,

Sinds een aantal jaren heb ik 3 energie platen in een driehoek liggen in de huiskamer en een plaat onder mijn bed. In verband met het 5G netwerk heb ik de platen een upgrade gegeven ik heb nu 4 dubbele platen met een radisafe stralingssticker in het midden. Het is ongelofelijk hoeveel rust deze combinatie mij geeft al vanaf het eerste moment ernaar ik complete rust in mijn huis. Ik ben er zeer blij dat ik deze upgrade heb gedaan.

Arjan - 17-01-2019 21:20

Nu een kleine week in gebruik en ik merk duidelijk verschil. Behandelingen gaan makkelijker en dieper, energetisch zeker van waarde! De ruimte voelt zachter en energieker aan, mede door de 2 energieplaten die ik er bij heb gekocht.

Erg blij met de aankoop en zeker een aanrader.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water