Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld
Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld
Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld
6 Reviews | Review toevoegen
De 5G energieplaat voor therapeuten heeft een dubbele wand en is geschikt bij 5G in praktijken en ruimtes die energetisch zwaar belast worden.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 229,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dubbele extra krachtige 5G energieplaat - Leliveld


Voor het neutraliseren van 5G, zwaar belaste ruimtes en praktijken en het energetisch behandelen van mensen.

Deze 5G energieplaat heeft een dubbele wand en is voorzien van een radisafe antistralingsticker in het middelpunt. Door deze combinatie en het brede spectrum aan trillingsinformatie is de plaat extra krachtig en geschikt om 5G straling te neutraliseren. U kunt ook 5G straling uit uw lichaam ontladen door 5 minuten op de plaat te gaan staan.

Wanneer er een 5G zender in de buurt is kan de plaat geplaatst worden tussen de zender (zendmast) en de plaats waar deze straling uw huis binnen komt. Een enkele plaat beschermt dan 6,5 meter rondom, dus 13 meter in totaal.

Deze 5G energieplaat met een dubbele wand is ook geschikt voor therapeuten.
De energie van deze plaat geeft de therapeut de mogelijkheid om op een diep niveau te werken met degene die behandeld wordt.
 
Een onprettig gevoel is een innerlijke weerstand of energetische/emotionele blokkade in de mens die aanwezig is omdat er weerstand wordt geboden tegen dit gevoel. De weerstand en de mens die deze weerstand ervaart zijn gescheiden. Behandeling met de energie van deze plaat helpt de weerstand te accepteren waardoor deze opgelost en de Mens met een hoofdletter overblijft.
 
De cirkel staat voor de energie van de aarde en de plaat bestaat uit twee cirkels met ruimte er tussen. Getal twee staat voor tegenstelling of dualiteit. Door deze tegenstelling 'rond' te maken kan de verstoring in de energie van degene die de plaat gebruikt of ermee wordt behandeld worden losgemaakt en losgelaten.
 
De behandelaar kan zich verbinden met de energie van de plaat en tegelijkertijd afstemmen op degene die behandeld wordt. Zo kan de behandelaar bewust worden van weerstanden in het energieveld van deze persoon. In deze energie kunnen de weerstanden in verbinding en zachtheid naar boven komen en dan door deze bewustwording automatisch oplossen. Daarbij kunnen de handen op een intuïtieve manier boven of op de plaat bewogen worden, maar andere vormen zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld dat degene die behandeld wordt zelf op de plaat gaat staan of zitten of dat degene die behandelt de plaat onder zijn stoel heeft. Het gaat om het voelen van de energie en van daaruit helen in verbinding.
 
Het is essentieel dat degene die behandelt en degene die behandeld wordt zich vooraf verbinden met de onderkant van de voeten en beiden in een ontspannen houding aanwezig zijn, waarbij het mogelijk is dat er wordt gestaan.
 
U ontvangt bij deze plaat een oefening om de aarding en de verbinding tussen de verschillende lichaamsdelen te verbeteren.
 
Verder is op deze plaat alle informatie van toepassing die u bij de ‘gewone’ energieplaat kunt vinden.

Deze dubbele energieplaat heeft een Bovis waarde van 173.000 en daarnaast specifieke extra krachtige werking voor het oplossen van weerstanden op fijnstoffelijke niveaus.

Verdere informatie en toepassingen

 • Drie platen met 10% korting
 • Geen onderhoud
 • Hoeft niet te worden opgeladen

 • Sterke energieverhogende werking

 • De energie van de energieplaat is veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces dat al gaande is

 • Op dit product zit een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie mits het product schoon en onbeschadigd blijft
 • Wordt geleverd met rubberen beschermrand
 • Om water te vitaliseren
 • Edelstenen op te laden
 • Bij meditatie
 • Onder de stoel in de auto
 • Tijdens een behandeling
 • Tegen hoogfrequente, laagfrequente straling en aardstraling.
 • Deze dubbele plaat in combinatie met de radisafe sticker beschermt 6,5 meter rondom tegen 5G
 • Drie platen in een driehoek van 9x9 meter beschermt tegen 5G in een straal van 25,5 meter (totaal 51 meter) rondom de platen, op een afstand van 3x3 meter beschermen ze 19,5 meter rondom (totaal 39 meter).

Deze dubbele energieplaat (diameter 30 cm) geeft een zeer krachtige energie af die uw lichaam vitaler maakt. De meeste mensen voelen de kracht van de plaat direct. Het is belangrijk om de energieplaat bij ontvangst even bewust en ontspannen vast te houden, om op deze manier energetisch contact met de plaat te maken om een goede wisselwerking te creëren tussen uw eigen energieveld en het bewustzijnsveld dat de plaat doorgeeft.
 

Plaatsing

De 5G energieplaat werkt het krachtigste als er drie van deze platen in driehoek in huis worden gelegd, dan zal spanning/stress en onrustige energie in de ruimte en ook straling van Wifi worden omgezet. Plaats de drie platen voor de optimale energie-opbouw op een afstand van 9 meter van elkaar. Met deze opstelling beschermen de drie platen tegen 5G in een straal van 25,5 meter rondom de platen. Een enkele plaat beschermt 6,5 meter rondom tegen 5G.

Een andere mogelijkheid is om bij twee verdiepingen op het middelpunt van elke verdieping een energieplaat neer te leggen of op te hangen.

Als er een zendmast in de buurt staat kunt u de energieplaat in de baan van deze zendmast neerleggen of ophangen om vroegtijdig de straling te breken/neutraliseren, zodat de straling uw lichaam niet kan belasten. De energieplaat heeft ook een gunstig effect op de luchtkwaliteit in huis.

 De plaat kan ook op de grond, op een kussentje (de plaat versterkt de energie van de gekozen kleur) in de ruimte of onder een stoel geplaatst worden. De plaat helpt om te aarden en te ontspannen.

 

Niet alle straling/energetische producten combineren goed met elkaar.

De Bioprotect stralingsbeschermende card valt niet goed te combineren in directe nabijheid met de Energieplaat,  Energiering/armband en de Radisafe telefoonsticker. De card kan wel prima in hetzelfde huis worden gebruikt, maar wel met een minimale afstand van 40 cm van andere energetische producten. Daarbij dient u de card niet tegelijkertijd met andere producten op het lichaam te dragen. De Bioprotect anti-stralingsstickers moeten op minimaal 15 cm afstand van een ander product (behalve de Bioprotect card) worden gebruikt om verstoring te vermijden. De andere producten verdragen elkaar goed.
 

Verzending

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen

 • Wordt als pakket verzonden

 • Verzendkosten € 3,95

De 5G energieplaat voor therapeuten heeft een dubbele wand en is geschikt bij 5G in praktijken en ruimtes die energetisch zwaar belast worden. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Sophia Bos - 22-06-2022 07:44

Na 12 jaar eindelijk weer lekker slapen! Jarenlang gebroken, korte nachten met ook nog eens nare dromen gehad, maar dat is nu sinds ik deze plaat heb zeer sterk verbeterd. Ik had alles al geprobeerd maar met weinig resultaat. De plaat ligt onder mijn bed, recht onder mij. Ik ervaar nu eindelijk rustige, diepe slaap. En het belangrijkste: kunnen doorslapen. Zo fijn!

Lisette - 24-01-2022 11:50

Erg fijn product, de plaat helpt mij goed om te aarden en ik voel dat de energie prettiger is in huis. Erg blij mee!

Frank - 17-02-2021 19:36

Neemt een boel stress weg in de psychiatrie. Ik heb nu 1 dubbele en 3 enkele platen op mijn kamer. Ik zit vaak ook even met de voeten op de dubbele plaat.

Chris - 01-02-2021 20:26

I first bought one disc and felt the energy of the disc immediately. Therefore I bought 2 more and placed them as recommended in a triangle on the ground floor of the house. Sitting within or close to this triangle, I feel like being put on a re-charging equipment! Very energising and uplifting.

Karen - 25-06-2020 15:25

Een bron van rust,

Sinds een aantal jaren heb ik 3 energie platen in een driehoek liggen in de huiskamer en een plaat onder mijn bed. In verband met het 5G netwerk heb ik de platen een upgrade gegeven ik heb nu 4 dubbele platen met een radisafe stralingssticker in het midden. Het is ongelofelijk hoeveel rust deze combinatie mij geeft al vanaf het eerste moment ernaar ik complete rust in mijn huis. Ik ben er zeer blij dat ik deze upgrade heb gedaan.

Arjan - 17-01-2019 21:20

Nu een kleine week in gebruik en ik merk duidelijk verschil. Behandelingen gaan makkelijker en dieper, energetisch zeker van waarde! De ruimte voelt zachter en energieker aan, mede door de 2 energieplaten die ik er bij heb gekocht.

Erg blij met de aankoop en zeker een aanrader.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies