Stralingsmeting en Energetische huiszuivering


Een stralingsmeting is bedoeld om te kijken waar de energie in uw huis ten gevolge van  hoogfrequente straling niet in balans is, deze wordt standaard gratis uitgevoerd  bij de installatie van  een leiding watervitaliser. We zullen op een eenvoudige manier uitleggen wat het probleem is en de goedkoopste oplossing helpen vinden, waarbij u goed beschermd bent tegen straling.

Energetische huiszuivering

Bij een energetische huiszuivering stem ik mijzelf af of het huis en ga ik kamer voor kamer door om zware of belastende energieën op te lossen en naar het licht te brengen. Wanneer ik aankom kan ik even kort door het huis lopen en aangeven welke ruimtes belast zijn en bij u checken of dat klopt.

Bovendien wordt er naar hoogfrequente en laagfrequente straling gekeken en eventueel andere schadelijke invloeden waardoor het huis niet in balans is. Een huis waar u zich prettig voelt resulteert in een verhoogd welzijn.

Straling

Vormen van straling die uw gezondheid negatief kunnen beïnvloeden zijn:
laagfrequente elektrische velden, laagfrequente magnetische velden, hoogfrequente elektromagnetische velden, aanwezigheid van materialen die statische elektriciteit opwekken en statische magneetvelden. Deze stralingsbronnen worden in kaart gebracht en geneutraliseerd. Daarnaast  kijken we bij een energetische huiszuivering hoe het energieveld in uw huis in het algemeen is en welke belastende invloeden de energie verstoren.


Algemene energie

Met een stralingsmeter, wichelroede en mijn persoonlijke gevoeligheid voor het waarnemen van energievelden kunnen we tijdens een energetische huiszuivering onderzoeken wat voor negatieve, belastende energie in huis aanwezig is. Traumatische gebeurtenissen uit het verleden op uw woonplek, wateraders, aardstralen of negatieve energieën kunnen oorzaken zijn van een onprettige sfeer in huis. Vaak is het een combinatie van deze factoren, en lost het probleem op als negatieve energie uit het verleden met een huiszuivering wordt getransformeerd. De energie kan dan weer op de natuurlijke oorspronkelijke manier stromen die als harmonie ervaren wordt. Verstoring van de energie in uw huis kan klachten geven, zoals slapeloosheid, angst en gebrek aan energie. Als u zich niet op hun gemak voelt in een ruimte is er meestal wel iets aan de hand, en is er ook een oplossing.

Uniek aan mijn benadering is dat ik in algemene zin met de wichelroede zichtbaar kunnen maken of de energie positief of negatief is voor de mensen die er leven. Ik vraag ook aan de bewoner of mijn bevindingen kloppen (met de wichelroede kan ik visueel zichtbaar maken wat ik en mogelijk ook u al voelt). Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er energieën hangen die een negatieve sfeer creëren. Deze zal ik voor u 'naar het licht brengen' zodat de energie weer in balans komt.

Aardstralen en de verschillende soorten straling in huis wordt vaak al geneutraliseerd en omgebogen in positieve energie door het aanbrengen van de vitaliser en/of energieplaat.

Echter, met een  energetische huis zuivering/reiniging wordt uw huis daarnaast ook helemaal vrij van andere energieën uit het verleden die meestal de oorzaak zijn van een vertrek dat niet prettig aanvoelt. Daardoor kunnen de producten op een effectievere manier worden ingezet.

Bij negatieve elektrische velden of energie in het algemeen kan er altijd een energieplaat geplaatst worden ter verbetering van de energie. Bij het plaatsen van een vitaliser wordt er standaard een stralingsmeting uitgevoerd (hierbij wordt alleen naar  hoogfrequente straling gekeken).  

Wilt u meer informatie of weten of de energie bij u thuis in balans is, neem dan contact met ons op.

De kosten van een stralingscheck incl. energetische  huiszuivering zijn € 159,-. Duurt het langer dan een uur, dan is het verdere tarief € 90,- per uur, excl. reiskosten à 25 ct/km en bij een reisafstand na 100 km € 10 per reisuur extra.
Extra (reis)kosten worden naderhand gefactureerd.

Lees verder: voorzorg: wat u kunt doen om straling te verminderen.
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water