Hoe kies ik de juiste watervitaliser?

Een aantal vragen ter oriëntatie voor het kopen van de juiste watervitaliser.

Besef dat alle leliveld watervitalisers het water herstructureren en zacht doet smaken. Het water krijgt door iedere vitaliser weer een natuurlijke organische structuur zoals afgebeeld op het plaatje hieronder. Tevens zal iedere vitaliser aarding en ontspanning brengen. Om een goede keuze te maken voor een vitaliser vindt u hieronder wat vragen ter oriëntatie:


 
Ik ben op zoek naar goede eenvoudige watervitaliser voor het hele huis.
Aqua Ouroboros

 Ik heb behoefte om meer vanuit het hart te kunnen verbinden en ontspannen in het leven.
Aqua Orient ‘d Oro (extra krachtig in verband met de vergulde laag)


 

Ik heb de behoefte om vanuit aarding en ontspanning mijn kwaliteiten in het leven neer te zetten en blokkades die mij beperken op te laten lossen.
Aqua ‘d Oro (extra krachtig in verband met de vergulde laag) 

Ik ben op zoek naar een watervitaliser die alle energieën integreert en samenbrengt.
Aqua Mondiale (extra krachtig in verband met de vergulde laag)


 
Ik ben zijn op zoek naar een sterke verbinding met de aarde.
Aqua Goccia
 

 
 Ik ben op zoek naar een watervitaliser die met mij mee kan bewegen in mijn bewustwordingsproces.
Aqua Regolare verstelbare watervitaliser Het is belangrijk dat de persoon die impuls heeft om een watervitaliser te kopen ook degene is die de keus maakt. Andere personen in het gezin zijn met deze persoon in afstemming waardoor de energie doorwerkt.

Een andere goede manier om erachter te komen welke watervitaliser goed bij u past is door de afbeelding van de vitalisers van uw keuze uit te printen en er dan op gaan staan en te voelen hoe het lichaam reageert. De watervitaliser waar het lichaam het meeste behoefte aan heeft zal dan de sterkste uitwerking op u hebben in de vorm van dat de energie sterk gaat stromen. Of dat u het gevoel heeft meer in uw lichaam te komen en bijvoorbeeld tintelingen, ontspanning, kippenvel, et cetera ervaart.

Mocht u er niet uitkomen, neem gerust contact met ons op, wij kijken graag met u mee.

Voor meer informatie bezoek onze pagina: watervitalisers voor het hele huis (met uitgebreide, specifieke en praktische informatie).

  Jay Uijttewaal     18-02-2019 11:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water