Basis watervitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld Basis watervitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld Basis watervitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld
Basis watervitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld Basis watervitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld Basis watervitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld
Basis watervitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld
18 Reviews | Review toevoegen
Deze vitaliser is de blauwdruk/basis van alle vitalisers en bevat alle informatie die nodig is om gezond water uit uw kranen te laten stromen.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 1.490,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Basis watervitaliser voor het hele huis - Ourosboros - Leliveld    

Deze basis watervitaliser is de blauwdruk/basis van alle vitalisers en bevat alle informatie die nodig is om gezond water uit uw kranen te laten stromen. De vitaliser voorziet in een krachtige vitale energie die de sfeer in uw leefomgeving verbeterd.

Ourosboros is de slang die in zijn eigen staart bijt zodat er een cirkel ontstaat. Deze cirkel staat voor de cyclische werking van de natuur en de eenheid van alles. De cirkel staat ook symbool voor de aarde.

De informatie van deze vitaliser, die in alle vitalisers zit, stimuleert dat uw energie en de energie waar u leeft beter gaat stromen. De energie brengt als het ware weer leven terug.

 

 


Kernwoorden: rust, ontspanning, balans, basis, ruimte creëren

De Ouroboros watervitaliser heeft een bovis waarde van 139.000.

 

Optioneel kunnen wij deze vitaliser anders informeren, bijvoorbeeld voor mensen die hypergevoelig zijn en baat hebben bij zeer zacht makkelijk opneembaar water.


Materiaal en afmetingen watervitaliser

 

Materiaal

RVS

L x B

7,5 x 7,5 cm

Hoogte

40 cm

Diameter

7,5 cm

Gewicht

2 kg

 

De basis watervitaliser heeft een geometrische vorm van roestvrij staal dat is geïnformeerd met frequenties/trilling van oerwater zoals het in de natuur voorkomt.

Deze frequenties worden via de vitaliser uitgezonden naar het water dat via het leidingstelsel door het huis stroomt.

Het effect is een rustigere sfeer in huis. Deze energie van de vitaliser is van blijvende waarde voor alles wat leeft. De aarde, het water en de werk- en leefomgeving van de mens komen daardoor in harmonie.

Door het gebruik van vitaal water kunnen lichaamsvreemde stoffen en stress sneller worden afgevoerd.  

Een belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat een vitaliser voor het hele huis door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit.

Stelt u zich voor dat u uit een drukke stad het bos inloopt. Dat geeft u een heel andere rustigere gevoelsbeleving. Op dezelfde manier geeft de vitaliser u en uw huis ook een veel harmonieuzer gevoel.

De leiding-watervitaliser creëert dus een permanente, krachtig voelbare, positieve invloed heeft op de complete energie van de omgeving. Daardoor wordt het welzijn van de mensen, dieren en planten positief beïnvloed.
 

Waarom een basis watervitaliser voor het hele huis gebruiken?
 

 • Om al het water in uw huis te voorzien van een hoge vitaliteit.

 • Om te leven in een omgeving die uw welzijn en gezondheid op alle niveaus stimuleert en ondersteunt.

 • Om te zorgen voor betere verbinding tussen de mensen in de woning/leefomgeving.

 • Om u meer op uw gemak te voelen in huis en meer vanuit uw gevoel in het moment te leven.

 • Als de energie in uw huis zwaar of onprettig aanvoelt en u het gevoel heeft dat er ‘iets’ op u drukt.

 • Om een betere verbinding tussen uw woning en de natuur er omheen te krijgen en uw woonplek rustgevend te laten zijn.
   

Specifieke voordelen van de basis watervitaliser voor het hele huis
 

 • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zodat ze niet kunnen breken en de waterdruk goed aankunnen.

 • Aanzienlijk minder kalkaanslag in de douche, apparaten en in de waterleidingen.

 • De energie van de vitaliser is veilig en geeft uw gezondheid en vitaliteit extra ondersteuning.

 • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en gaat u vanzelf meer water drinken. Uw lichaam kan beter afvalstoffen afvoeren, hierdoor wordt het lichaam ontlast en kan beter ontspannen, zo komt u meer en meer in uw lijf en kunt u beter bij uzelf blijven.

 • De informatie van de vitaliser stimuleert dat uw energie en de energie waar u leeft beter gaat stromen.

 • Smakelijk hoogvitaal water. De vitaliser heeft (afhankelijk van het type) een bovis (levensenergie) waarde van 122.000 tot wel 240.000! Het water dat wordt gevitaliseert krijgt daardoor ongeveer dezelfde waarde.

 • Vitaal water is heerlijk om onder te douchen.

 • Transformeert de stralingsbelasting in het water.

 • Gebruikt geen elektriciteit.

 • Blijvende krachtige werking.

 • De watervitaliser hoeft niet te worden opgeladen en heeft geen onderhoud nodig.

 • Kan meegenomen worden bij verhuizing.

 

Waarom zou ik een watervitaliser bij u kopen?

De unieke energie trillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren waarbij een veel dieper krachtiger effect wordt gerealiseerd dan bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.

Hoe een keuze te maken voor een watervitaliser?

Wij raden aan te kijken naar welke vitaliser u vanzelf toe wordt getrokken, de keus die het eerst bij u opkomt is vaak de juiste. U kunt ook kijken of er een bepaalde vitaliser bij u 'blijft hangen' nadat u de verschillende vitalisers bekeken heeft.
Bezoek anders onze pagina met een aantal vragen ter oriëntatie.

U kunt ons natuurlijk altijd raadplegen voor advies bij uw specifieke situatie.
 

Meer informatie, garantie en installatie
 

 • Omdat wij vertrouwen in onze producten hebben en alleen tevreden klanten willen, bieden wij 5 jaar garantie op de werking en installatie van de vitaliser. Daarnaast geven we een één jaar geld terug garantie als u niet tevreden bent met de werking (los van installatie, reis en de-installatiekosten).
   

 • Plaatsing: de vitaliser wordt in de waterleiding achter de watermeter geplaatst (bij voorkeur loodrecht op de aarde, met de brede kant als instroomkant naar beneden en smalle uitstroomkant naar boven) of op bijvoorbeeld de vijverpomp. In uw huis of bedrijfsgebouw vitaliseert hij al het water. Meer informatie over de watervitaliser installatie
   

 • Voor de installatie van een leidingvitaliser kunt u kiezen om een watermonster te laten nemen om zodoende een beeld te krijgen van de vitaliteit van het water. Drie maanden nadat de vitaliser is geïnstalleerd zullen we opnieuw een monster nemen  en zo het verschil in de waterstructuur, waaraan we de vitaliteit kunnen aflezen, zichtbaar maken. Meer informatie vindt u in deze pdf 
   

 • De vitaliser heeft normaal gesproken geen filter nodig. Als u voor extra zuiverheid toch graag een filter wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat u oppervlaktewater (wat over het algemeen meer vervuild is dan grondwater) als basis voor uw drinkwater heeft, of als het water een bijsmaak heeft.
  Dan kunt u dit combineren met een waterfilter voor het hele huis zodat zowel al het warme als al het koude water uit de kraan gefilterd is. U kunt dit aangeven in de offerteaanvraag.
   

 • Het is ook mogelijk een combinatie aan te schaffen van een vitaliser met een waterfilter voor onder het aanrecht in de keuken in het geval een waterfilter voor het hele huis niet past.
  Onderaan of naast deze pagina staan vitaliser/filter combinaties (met korting).

 • Maat van de vitaliser: 1 duims (28 mm), kan via koppelingen op 22mm en 15 mm waterleiding worden aangesloten.


  Installatiekosten
   

  De hieronder genoemde installatiekosten zijn inclusief btw.  installatie, materiaalkosten,  watermonster, hoogfrequente stralingsmeting, advies en de eerste 100 km aan reiskosten vanaf Dalfsen (Overijssel).  

  Enkele vitaliser
  De installatiekosten voor een enkele vitaliser zijn € 229,00.  

  Vitaliser in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht
  De installatiekosten van een waterfilter onder het aanrecht in combinatie met een vitaliser zijn € 299,00.

  Leiding watervitaliser met een waterfilter voor het hele huis
  De installatiekosten van een combinatie van een vitaliser met een waterfilter voor het hele huis zijn € 379,00.

  Voor België zijn er 50 euro extra voorrijkosten.

  De eerste 100 reis kilometers vanaf Dalfsen (10 km ten noorden van Zwolle) zijn gratis daarna zijn de reiskosten € 0,23 per kilometer inclusief btw, deze worden achteraf gefactureerd) In het geval dat de installatiekosten vanwege lagere materiaalkosten lager uitvallen dan de standaard installatiekosten, worden deze niet gefactureerd of krijgt u deze terug.

  U kunt de watervitaliser ook door een plaatselijke loodgieter laten installeren. 

  U kunt deze installatie rechtstreeks bestellen en betalen via deze link
   

  Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.
 • Dit product wordt standaard aangetekend en verzekerd met een Track & Trace code verzonden.

Basis hele huis watervitaliser 

Sorteren op:

Review toevoegen
Ali Balkema - 04-05-2022 23:11

04--05 ' 22 Twee maanden geleden is deze vitaliser geplaatst, en een Aquaphor waterfilter
Wij zijn er zo blij mee!
Het is wel een uitgave, maar is het zeker waard :)
Heerlijk gevitaliseerd en gezond water. Voelt goed!
Jay, bedankt voor jouw goede advies, en het geduldig antwoord geven op al mijn vragen
De instalatie van de Ouroboros was ook een feestje. Een waardevol gesprek gehad met Johan de monteur

Marije - 31-10-2021 19:44

We hebben sinds een halfjaar deze vitaliser en zijn dik tevreden. Het water is heerlijk! We drinken nu veel meer water.
Het in bad gaan is echt een feestje, de eerste keer wist ik niet wat me overkwam!
We voelen ons allemaal vitaler en fitter en bij ziekte herstellen we sneller.
Echt een aanrader!

Geert Hemmes - 25-01-2021 19:06

Wij hebben de ouroboros in oktober 2020 gekocht . Het heeft even geduurd voor de vitaliser door een installateur is geplaatst. Sinds 8 januari 2021 is de vitaliser dan eindelijk in gebruik genomen. En......
Naar volle tevredenheid, het water is zachter. De smaak is heerlijk. Al zolang naar uitgekeken en nu willen we hem niet meer missen.
Na het douchen is in smeren met bodylotion eigenlijk overbodig, het is wel lekker maar niet noodzakelijk.
Wij hebben voor een Ouroboros vitaliser gekozen omdat er geen toevoegingnen, zoals zout, noodzakelijk zijn. zoals je veel in reclames ziet.
Het effect is hetzelfde, dus ook nu geen kalk aanslag, lekker zacht water met de Ouroboros.
Puur genieten.Vriendelijke groet
Geert Hemmes

Maria van Alten - 02-10-2020 19:52

Ik ben heel blij met de vitaliser.
Het water smaakt Heerlijk . Mijn wasgoed komt schoner uit de wasmachine.
Ook lichamelijk herstel gaat sneller.
Op de dag dat de vitaliseren geplaatst werd ben ik op straat vol op mijngezicht gevallen tanden door mijn lip mijn neus stuk
en mijn gezicht vol met schaafwonden.
Door het zuiveren water was mijn gezicht binnen een week weer hersteld.
Ik ben dankbaar dat ik in de gelegenheid was om dit aan te schaffen

John - 24-06-2020 13:32

Ik heb die afgelopen weekend kunnen installeren, dus een beetje te vroeg. 'T is wel zo, m'n bak kraanwater die ik buiten heb staan voor m'n kamerplanten om te "ontchloren", had de volgende dag géén "melkachtig" filmpje op de wateroppervlakte zoals gewoonlijk. 'T ziet er mooi helder uit.

Freya-Lissia - 09-05-2020 08:47

Ik heb een paar weken geleden een vitaliser op de waterleiding laten plaatsen en een ontkalker in badkamer en de keuken.
Er komt nu heerlijk zacht water uit de kraan.
Het eerste wat me opviel was dat mijn katten gelijk van dit water gingen drinken. Ze dronken nooit leidingwater, dronken altijd buiten.
Mijn planten reageren ook heel erg, mijn citroenboompje die ik binnenshuis heb staan begon na een week knoppen te ontwikkelen en stond de week daarna volop in bloei. Hij bloeit nog steeds, ben benieuwd of er nu ook vrucht aan komt.
Na een paar weken douchen in dit water voel ik dat mijn huid veel zachter is geworden , ook mijn haren zijn veel minder droog en pluizig.
Ik drink nu ook veel meer kraanwater, het is gewoon erg lekker en hoef geen flessenwater meer te kopen.
Mijn kinderen proefden meteen het verschil en komen nu af en toe hier wat water tappen...hihi..
Ik ben erg tevreden met de snelle levering en de installatie. Zeer vriendelijke en duidelijke service. Bij installatie hebben ze ook gelijk de straling gemeten in mijn huis en me goede tips gegeven hierover. Ook heel erg blij mee.
Ik ben erg blij dat ik deze beslissing heb genomen, zal er mijn levenlang plezier en profijt van hebben.

Amad - 20-04-2020 12:50

Telefonisch contact is goed, duidelijke informatie vanuit Jay. Top service op alle gebieden! De installatie verliep uitstekend en het belangrijkste: het water smaakt zacht, zuiver en heeeerlijk!!

Fred Struik - 28-03-2020 09:12

Ik had al een vitaliser op de kraan maar heb onlangs een waterfilter en vitaliser op de leiding laten plaatsen. Had ik eerder moeten doen, nooit gedacht dat het zo'n verschil zou maken met douchen. Heerlijk!

Monique Ranjani Bogaers - 14-10-2019 10:19

Ik ben zeer blij met de Ourobos. Energetisch schudt het zaken uit, en mensen, die niet meer bij mij passen. Daar werkt het ondersteunend in.
Meest mooie is dat ik vanaf maart dit jaar de tuin ben gaan aanleggen(want ik werd diep ongelukkig bij het idee een hele zomer tegen steen en zand aan te moeten kijken...) en door droogte veel heb moeten bewateren. Mensen zijn verbaasd over hoe mooi het erbij staat( ik ben zelf erg verheugd, zie het ook) vooral ook de geraniums in potten want die werden wat meer begoten. Die waren heel zielig toen ik ze kocht, want verpieterd en daarom bijna gratis :-D. Het nieuw aangeplante fruit doet het ook goed. Er kwamen ook al heel snel vogels in de tuin, insecten, vlinders en een kikker. Voorheen was deze tuin een zandvlakte met een paar verdwaalde planten. De aangrenzende buurvrouw benoemde dat ze meer energie kreeg en een groot verschil ervoer met de vorige buren qua energie.

Bastiaan en Vanessa - 23-01-2019 10:36

Wij zijn zeer tevreden met onze water Vitaliser en ontkalker.
Het installeren was zo geregeld door een uiterst bekwame vakman die ook veel te vertellen had over de werking van het gevitaliseerde water.
Het water smaakt veel zachter en puurder.
Ook merken we de invloed in de sfeer in huis.
Die is merkbaar beter geworden.
Douchen zonder kalk is ook een stuk prettiger voor het haar.
Ook merken we dat onze apparaten zichzelf beginnen te schonen,
Onze wasmachine spuugde laatst een hele lading drab uit de vuil waterslang vandaan.
Bedenk dan maar eens wat er in je lichaam gebeurd😏
Al met al zeer tevreden en willen niet meer zonder!

Jeroen postma - 22-01-2019 21:14

We hebben de Ourosboros gekocht en alles transformeerde meteen. Voordat ik m zelf heb geinstalleerd vroeg ik de watermoleculen in m’n lichaam zich af te stemmen op de informatie in de Ourosboros. Wat gebeurde valt niet te omschrijven, alsof er een herkenning, uitlijning en vitalisatie plaatsvond, voorbij woorden 🙏💞 Nu hij in huis is geinstalleerd voelt het erg goed om te douchen, te drinken en de huisdieren water te geven. We hebben voor het drinkwater nog een Alkalinisator erbij voor het zuurstof verhogen en het spelen met de Ph tussen de maaltijden door. Deze zuivert het water nog eens extra op fysiek niveau. Beide onmisbaar zo voelden wij. Nog Rozekwarts bij de waterleidingen gelegd en het is compleet. Een 5 dimensionaal huis met briljant water in het bos, dank jullie wel voor deze prachtige creatie!!!

Connie - 31-05-2018 21:01

Heel tevreden over de Ouros boros die Johan bij ons heeft geïnstalleerd. Het water smaakt zachter, de bloemen in de vaas blijven langer goed en mijn huid voelt zachter aan. Daarnaast heeft Johan de straling in ons huis gemeten en een aantal adviezen gegeven die we hebben opgevolgd. Heel blij met zijn bezoek en de Ouros boros.

Ik had al jaren het idee voor een water vitaliser ( door verschillende natuurgeneeskundige en dhr. Hans Moolenbergh aangeraden) maar het is er nooit van gekomen totdat ik de website en verhalen van een vriendin over Jay en heerlijk water hoorde. Het voordeel is dat ons gehele huis wordt voorzien van kwalitatief hoogwaardig water zonder verdere inspanning en onderhoud) Helder en duidelijke informatie en een goed onderbouwd verhaal.

Bedankt Johan en Jay!!

Erna Verlinden - 20-03-2017 15:06

Ik ben benieuwd hoe mijn lieve water zich zal laten fotograferen over enkele maanden... ik voel me alleszins meer gekoesterd, meer gedragen, meer verwelkomd, meer betrokken, meer beschermd... overal rondom mij die zalige aandacht van het enthousiast, speels en blij stromende water met al zijn natuurlijke eigenschappen!

Kan je je voorstellen wat het met een mens doet... als je er dan ook nog eens kan/mag van drinken? Dankbaar om in elke druppel te mogen zijn... Verenigd... zo binnen, zo buiten... je kern en je omgeving ervaren... Het Al-Water... dat Jou tot Oceaan maakt...

Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx - 16-03-2017 14:33

Prachtig produkt - duidelijk onmiddellijk positieve verandering.
Plaatsing betaalbaar, snel en proper.
Zeer tevreden.

Celine - 04-01-2017 11:28

We waren in september verhuisd en vervolgens hadden we een watervitalisator en filter bij u besteld. Helaas voelde het water erg zwaar, zoals mijn moeder u toen had verteld. Het lukte me niet goed om er van te drinken, ik moest er echt moeite voor doen. Ik weet zeker dat de vitalisator me hielp met aarden (ik had altijd een hekel aan rood en opeens koos ik overal rood en is het een kleur die ik ontzettend mooi vind), maar voor mij was het een te zware energie.

U heeft toen verschillende kannen opgestuurd en druppeltjes, wat ik ontzettend fijn vond en heel aardig dat u zo meedacht met ons. Het was echt een hele goede service dat we de vitalisator konden omruilen en dat dit al zo snel kon. Nu is er een andere vitalisator (speciaal geïnformeerde Ouroboros) geplaatst en hier zijn we erg tevreden mee! Het water voelt heel licht en ik drink nu heel graag van het water. Laatst moest ik een paar dagen weg en toen heb ik een aantal liters van het water mee genomen. En met de druppels ben ik ook erg geholpen, deze gebruik ik elke dag door voeding heen, omdat het dan ook lichter en makkelijker verteerbaar lijkt te worden, het is niet meer zo zwaar.

Ik wilde u dus ontzettend bedanken voor de goede service van het afgelopen jaar en de mooie producten die u aanbiedt. Ik ben er in elk geval dagelijks mee geholpen en dat wilde ik u nog even laten weten.

Tika - 16-01-2016 12:30

Wij lieten de Ourosboros, in combinatie met een waterfilter onder het aanrecht, plaatsen in ons appartement in Zuid Frankrijk op onze waterleiding. Het duurde even maar inmiddels is er een groot verschil. Het water smaakte erg naar chloor. Wij proeven geen chloor meer en het water smaakt heerlijk. Wij vullen lege flessen met dit water als we weg gaan. Want ander water drinken we niet meer. We zullen zeker de voordelen gaan opmerken in de komende tijd, wat betreft de planten. Dank aan mijn zus die mij de vitaliser aanraadde.

Arno - 25-02-2015 15:16

Na goed invoelen hebben we gekozen voor de Ourosboros,
We hebben hem direct bij de hoofdkraan aan laten sluiten door de gene die ook de waterontharder (het water heeft hier een hardheid van 42 °f ) heeft geplaatst.
Omdat twee systemen bij elkaar komen was het in eerste instantie moeilijk om het te proeven.
Gelukkig was de monteur enorm benieuwd hoe het water zou smaken.
Hij zelf was de waterontharder al jaren gewend dus hadden we toch een soort graadmeter.
Deze monteur was aangenaam verrast door zijn smaakbeleving. Hij zei dat er weer een bite in het water zat en hij wilde alle gegevens van deze producten hebben om voor zichzelf ook zoiets te kopen.

Het is nu bijna een jaar later en we zijn nog steeds heel blij dat we dit gedaan hebben.
We nemen het water dan ook bijna overal mee naartoe. Het voedt je en het smaakt lekker, je wordt schoon en opgeladen onder de douch of in bad. De planten doen het beter dan ooit. Absoluut een aanrader. Een van de beste investeringen in jezelf en je directe omgeving!
We gebruikten het ook voor het verdunnen van de muurverf en het cement bij de verbouwingen. Het huis voelt stukken lichter dan voorheen. Dank voor deze prachtige techniek.

Annemarieke - 04-02-2015 14:11

Ik heb de Ourosboros nu al bijna 3/4 jaar op de hoofdkraan zitten. Het is nog elke dag een plezier om onder de douche te staan. Het water voelt veel zachter aan en ik weet nog dat ik in het begin vaak dacht aan de keren dat ik als kind bij een regenbui in de zomer expres het water op mijn gezicht liet regenen want dat voelde zo heerlijk! Die sensatie geeft de douch nog steeds.
Mijn vader die te oud werd om zijn goudvissen goed te kunnen zien, laat ze sinds ruim een jaar bij mij logeren en het is me opgevallen dat ik de bak veel minder vaak hoef te verschonen dan eerder. Er ontstaat makkelijk een soort natuurlijk evenwicht.
Ook de gedachte dat ik iets heb aangeschaft dat me van binnen en buiten goed doet stemt me heel tevreden. De installatie is prima verlopen en leverde nog een paar mooie gesprekken op bovendien. Dank je wel

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water