Hoe komt het dat water informatie opslaat en zo als het ware een geheugen heeft? Hoe komt het dat water informatie opslaat en zo als het ware een geheugen heeft?
Wat gebeurt er met water als het wordt gevitaliseerd?

Een watermolecuul (H2O) bestaat uit 2 negatief geladen atomen waterstof (symbool H) en 1 positief atoom zuurstof (symbool O). Een watermolecuul is niet symmetrisch en heeft een positieve en een negatieve kant, twee polen. Dit zorgt ervoor dat de moleculen als een massa magneetjes tot een soort kristalrooster ‘aan elkaar klitten’. Ze vormen zogenaamde waterstofbruggen. Daardoor is water een vloeistof tussen 0 en 100 graden. Moleculen van andere samenstelling en ongeveer hetzelfde gewicht zoals ammoniak en koolzuur zijn daarentegen symmetrisch. De moleculen bewegen vrij van elkaar in gasvorm.

Veel stoffen, zoals bijvoorbeeld zouten, splitsen ze zich in positief en negatief geladen delen, zogeheten ionen, als ze oplossen in water. Die verbreken de waterstofbruggen en veranderen de kristalstructuur van het water.  Die kristalstructuur is redelijk stabiel. Zelfs als die ionen verwijderd worden (bijvoorbeeld als het water wordt gefilterd), neemt het water niet zijn oude vorm weer aan. Dit is de zogenaamde homeopathische informatie die in het water achterblijft.  

Deze informatie kan zowel gunstig als ongunstig zijn voor een organisme. In het geval van homeopathische geneesmiddelen is het bijvoorbeeld positief, in ons normale kraanwater echter is veel negatieve informatie aanwezig. De verontreinigingen (zoals zware metalen, geneesmiddelen, prozac, oplosmiddelen, bestrijdingsmiddelen) zijn er weliswaar in de waterzuivering uitgehaald, maar de informatie van deze stoffen is nog gewoon aanwezig in het water. Deze wordt er niet uitgehaald door de drinkwaterzuiveringsinstallaties. Organismen reageren niet alleen op de daadwerkelijk aanwezige stoffen, maar ook op deze informatie. Dus net zoals we reageren op homeopathische geneesmiddelen, reageren we ook op informatie van ex-verontreinigingen in ons kraanwater.

Door de vitaliser wordt deze kristalstructuur als het ware gereset waardoor de herinnering aan de belastende informatie omgezet.  De watermoleculen worden door de vitaliser stabieler en ordenen zich in negatief geladen zeshoekige structuren waardoor deeltjes en oplossingen nog wel in het water oplossen maar niet meer de vitale waterstructuur verstoren. (zie artikel over de vierde fase van water). Hierdoor krijgt de mens die het gevitaliseerde water drinkt geen belastende informatie binnen en kan de stofwisseling zich richten op de werkelijk aanwezige stoffen in het water en deze effectiever gebruiken of afvoeren. De vitalisers werken door overdracht van de trillingen die behoren bij bronwater van de hoogste zuiverheid en trillingen die algemene en specifieke weerbaarheid vergroten.
      29-06-2016 10:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is in ieder geval tot 1 September gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het merendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor:
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.

Vragen over bovenstaande producten en/of bestellingen kunt u mailen naar info@thuisbron.nl.

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.

Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 September  terug te zien. Graag tot ziens.


heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water