Informatie over verzending, retourneren en levering producten van Heerlijk Water


Informatie over retour zenden
Informatie over levering

Informatie over verzending


De producten worden zoveel mogelijk op de dag van bestelling of anders de dag erna verzonden. Via DHL vindt normaal gesproken de bezorging de volgende dag plaats, maar het komt ook wel voor dat het een dag langer duurt daar hebben wij helaas geen invloed op.

Bestellingen boven de € 100 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 100 zijn de verzendkosten € 3,95.

Pakketten worden standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid en persoonlijke aflevering kunt u tijdens het bestelproces bij een bestelling boven de € 50 gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.

Producten die door de brievenbus kunnen worden in een gefrankeerde enveloppe verzonden.
Bestellingen boven de € 100 in een envelop versturen wij altijd met een Track & Trace code.

U kunt er ook voor kiezen om het pakket te laten versturen naar een DHL locatie waar u vervolgens uw pakket kunt afhalen. Geef daarvoor bij de bestelling aan bij welke DHL locatie u het pakket wilt laten bezorgen. U kunt via deze link een keuze maken voor een DHL afhaalpunt bij u in de buurt.

Uw bestelling wordt bij u thuis geleverd via DHL. In het geval dat u niet thuis bent, en u hebt gekozen voor ''aangetekende verzending'' kunt u op dezelfde dag voor 22:00 op de website van DHL aangeven waar en wanneer u uw zending wilt laten bezorgen; op uw adres, bij uw buren of op het postkantoor. Maakt u geen keuze dan wordt de zending de eerstvolgende dag (zon- en feestdagen uitgezonderd) opnieuw aangeboden.

Met uitsluiting van grove aanwijsbare nalatigheid door de klant blijft Heerlijk Water verantwoordelijk voor de zending tot u deze heeft ontvangen.
Bij een bestelling ontvangt u altijd via de orderbevestiging in de e-mail informatie voor als u het product mocht willen retourneren. Zie voorwaarden hier onder. 

Voor verzending naar België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg zijn de verzendkosten onder de € 50, -  € 4,95 per zending en boven de € 50 - € 8,95 per zending

Voor verzending naar onderstaande landen zijn de kosten € 11,95:

Denemarken
Italië
Oostenrijk
Spanje
Verenigd Koninkrijk
Zweden

Onze bestellingen worden zonder pakbon verzonden.


Een product retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een product of bestelling aan ons retour wil zenden of een (gedeelte van uw) bestelling alsnog wilt annuleren; dit is geen probleem. Wij vragen u wel om dit aan ons te melden, zodat wij uw retour kunnen verwachten en u een creditfactuur kunnen mailen.

Retour voorwaarden

Bij levering van producten: 
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Om de overeenkomst te ontbinden vult u het model retourformulier, dat u kunt downloaden onderaan op onze website, in en stuurt u dit ingevuld en ondertekend naar Heerlijk Water.

2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Specificaties voorwaarden voor het retourneren van producten Heerlijk Water:

Daarbij dient u de plakzijde van de sticker van de volgende producten: Radisafe - Straling beschermende mobiele telefoon sticker, Bioprotect Straling ontstoringssticker, bedekt en ongeschonden te houden. Anders kunnen wij deze producten niet terug nemen. Gebruikte waterfilters, filterpatronen en een gebruikte watervitaliserfles kunnen wij niet terug nemen.
 
Speciale niet tevreden geld terug garantie van Heerlijk Water om u de gelegenheid te geven bepaalde producten beter te leren kennen en ervaren. Wij vragen u om in deze periode voorzichtig om te gaan met de producten en beschadigingen te voorkomen.
Hierbij geldt voor de onderstaande producten de volgende retour termijn vanaf de ontvangst datum:
  • 30 dagen voor de volgende Leliveld producten: Energieplaat, Energetische-ring en Energetische-armband. Daarbij dient u de Energieplaat tegen krassen, vingervlekken en druppels (ook niet schoonmaken met een nat doekje) te beschermen, anders zijn wij genoodzaakt 50% van de verkoopprijs vanwege waardevermindering in rekening te brengen.
  • 3 maanden voor de Kraan-watervitaliser, Douche-watervitaliser, Aanrecht-inbouwvitaliser en de Brandstofvitaliser.
  • 4 maanden voor de Kalkbreker waterontkalker.
  • 1 jaar voor de Leiding-watervitalisers.
     
Heerlijk Water betaalt binnen 14 dagen na ontvangst van het product het volledige aankoopbedrag plus de verzendkosten terug (indien de gehele bestelling wordt geretourneerd). Wordt een bestelling gedeeltelijk geretourneerd dan zijn de retour verzendkosten voor de klant.

Eventuele installatie en dé-installatie kosten van een Leiding-watervitaliser of waterfilter blijven voor rekening van de klant.

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.

Retourzendingen als standaard pakket retour sturen. Retourzendingen die door de brievenbus passen gewoon met postzegels frankeren. 

De algemene voorwaarden en privacyverklaring waarmee u akkoord bent gegaan vindt u op de website: https://www.heerlijkwater.nl/

Wij proberen in verband met economisch handelen en milieu zoveel mogelijk verpakkingen en vullingen van dozen te hergebruiken. Bovendien sturen wij geen pakbon mee! 

Welke levertijd heeft mijn bestelling?

De producten worden zoveel mogelijk op de dag van bestelling of anders de dag erna verzonden. Via DHL vindt normaal gesproken de bezorging de volgende dag plaats, maar het komt ook wel voor dat het een dag langer duurt daar hebben wij geen invloed op.
Bij enkele artikelen in onze shop staat vermeld dat ze een andere levertijd hebben.
Het kan een enkele keer voorkomen dat een product even niet leverbaar is, daarover zullen wij u z.s.m. informeren.

Wat als de bestelde producten niet op voorraad zijn?

Het komt zelden voor, maar het zou kunnen dat een fabrikant zijn producten niet tijdig kan leveren, wij zullen u dit zo spoedig mogelijk laten weten en in overleg met u treden.
Heerlijk Water zal alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk te leveren.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.