Standaard hele huis waterfilter voor op de hoofdleiding - Aquaphor
14 Reviews | Review toevoegen

Dit Aquaphor standaard hele huis waterfilter voor op een hoofd waterleiding zuivert het water in het hele huis van roest, zand, chloor, organische chemicaliën en zware metalen zoals lood en koper.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 229,00
€ 199,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Standaard hele huis waterfilter voor op een hoofd-waterleiding - Aquaphor


Met een standaard hele huis waterfilter bent u overal verzekerd in huis van zuiver drinkwater! Schoon water voor wassen, baden en drinken zorgt ervoor dat iedereen de voordelen kan genieten van een verbeterd welzijn.

Een standaard hele huis waterfilter of appartement zuivert het water niet alleen van roest of zand, maar ook van chloor, organische chemicaliën, pesticiden, medicijnen en zware metalen. Ook achtergebleven deeltjes en installatie residuen uit leidingen van nieuw gebouwde huizen worden eruit gefilterd.

Dit filter wordt geleverd met een filterpatroon voor het filteren van koud water van een heel huis. De module bestaat uit Aqualen vezels met een doorlaatbaarheid van 5 micron.

Dit standaard hele huis waterfilter is gemaakt van hoog kwalitatief Noryl plastic en bestand tegen hoge druk en hoge temperatuur. Ondanks alle voordelen zijn de filters zeer compact.
Het filterhuis is nagenoeg onverslijtbaar en kan in ieder geval 10 jaar mee.

De Aquaphor filterpatronen die wij leveren zijn voorzien van Aqualen. Dit is een adsorptie ionen uitwisselingsvezel gemaakt van kokosschaal. Deze vezel is verweven met fijnere koolstof korrels zodat ze op hun plek blijven. Het is als het ware een soort net met ionen die de schadelijke stoffen binden. Dit net bevat actieve koolstof korrels en heeft een hoog contact oppervlak. Het kan op hoge snelheid het water bevrijden van verontreinigingen zonder snel dicht te slippen. Daarnaast bevat het speciale anti zware metalen vezels die zware metalen en ijzer binden en geactiveerd zilver tegen bacteriegroei.

Al onze filters hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Al onze filters leveren in tegenstelling tot veel andere goedkopere filters die alleen actieve kool gebruiken een hoge en stabiele filterprestatie gedurende de hele gebruiksperiode.
 

 

 Indicatie filterprestatie

 Chlorine:

 100%

 Chloroform:

 99,5%

 Phenol:

 98%

 Pesticides:

 97%

 Lead:

 99,5%

 Copper:

 98%

 Cadmium:

 99%

Dit waterfilter verwijdert: 

 • chloor en afbraakproducten van chloor

 • organische verbindingen,

 • pesticiden en pesticidenresiduen

 • deeltjes en zwevende deeltjes

 • zware metalen zoals lood en koper (zie het onderzoek in de bijlage)

 • asbestdeeltjes

 • ijzer

 • medicijnresten

 • en nog veel andere stoffen


Belangrijke mineralen zoals natrium, kalium, magnesium en calcium blijven voldoende in het water aanwezig.
Het water zal daardoor geen mineralen aan je lichaam onttrekken.
 

Voordelen van dit waterfilter zijn: 

 • Sterke behuizing

 • Kan goed tegen hoge temperaturen

 • U voorkomt schade aan apparaten

 • Eenvoudig te verwisselen terwijl het filter in de leiding blijft

 • Vanwege de meegeleverde filterhuissleutel heeft u geen gereedschap nodig bij het vervangen
 • Dit waterfilter systeem is volledig BPA vrij
 • Ter illustratie van het filter vermogen vindt u in de bijlage een test gedaan met een vergelijkbaar waterfilter (voor een kleinere waterleiding). Het gaat hier ook om een 5 micron koolstof filter patroon met de speciale Aquaphor aqualen vezel. Deze test is representatief voor dit waterfilter
   

Een filter in combinatie met een watervitaliser?

Wij adviseren altijd een combinatie met een watervitaliser. Water werkt namelijk, ook al zijn de fysieke chemische verontreinigingen eruit door het filteren, als een soort homeopathisch middel dat toch de belastende trillingen van deze verontreinigingen vasthoudt en daardoor je lichaam belast. Door de vitaliser wordt het water als het ware gereset en het smaakt ook direct veel zachter, het is veel voller, drinkt veel makkelijker weg, beter opneembaar voor het lichaam en bovendien is er ook minder kalkaanslag. Onderaan deze pagina staan filter/vitaliser combinaties.
 

Waterfilter wordt geleverd met: 

 • Filterpatroon B520-12
 • Filter huis

 • Filterhouder (beugel)

 • Maat: één duims( 28 mm) duims binnendraad, wordt geleverd met 28 mm buitendraad montage koppeling

 • Filterhuis sleutel

 • Gebruiksinstructies
   

Afmetingen B x L x H: 26,0 x 18,0 x 60,6 cm
 

Filter patroon B520-12 

 • Filter capaciteit: 20 l / min

 • Temperatuur van het te filteren water: 5 - 40 C

 • Filterfijnheid: 5 micron

 • Kleur filter patroon: blauw

 • Vervangen na: 60.000 l
 • Minimale druk 1 bar
 • Het filterpatroon is gemaakt van polypropyleen (dat is een onschadelijke stof zonder belastende chemicaliën die ook wordt gebruikt bij waterfilters) en is BPA vrij.

Verkoopprijs is inclusief filterpatroon. De verkoopprijs van het filterpatroon is: € 59 (en extra korting bij grotere afname)

 • Aquaphor waterfilters zijn gecertificeerd door de TUV. (Technischer Überwachungsverein, English: Technical Inspection Association) dit is een certificerende wereldwijde technische inspectie organisatie (zie bijlage).


Wij kunnen dit waterfilter voor u installeren, installatiekosten zijn ongeveer € 250 afhankelijk van de reistijd en materiaalkosten. U kunt het filter ook door een bekwame lokale loodgieter laten installeren (dit is waarschijnlijk goedkoper, in de bijlage vindt u enkele installatiebedrijven waar wij vertrouwen in hebben qua installatie).

Neem contact met ons op als u wilt dat wij de installatie voor u uitvoeren, als service contacten wij dan een bekwame loodgieter bij u in de buurt en maken een offerte op maat.


Informatie over wanneer en waarom water te filtreren

Vraag en antwoord Aquaphor waterfilters

Instructie video installatie hele huis waterfilter


Instructie video vervanging hele huis waterfilter


Video met algemene informatie over Aquaphor waterfiltersVerzending

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.

 • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending.

 • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.

Een standaard hele huis waterfilter is een duurzame inverstering!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Wouter - 19-10-2020 21:55

Dit waterfilter geeft ons een heel goed gevoel bij gebruik van het gefilterde water.
Het water smaakt duidelijk beter en doet frisser aan. Even op zoek naar de juiste koppelingen en dan makkelijk aan te sluiten in het bestaande systeem. Al met al super tevreden en goed geholpen door Jay

Bettina - 12-10-2020 12:15

Perfect water!
Sinds vorig jaar filter en energetiseer ik ons water met uw systeem.
Het smaakt daardoor schoon en levendig en ik heb het idee dat ik en mijn gezin daardoor anders in het leven staan en meer kracht hebben onszelf te zijn.

René - 23-09-2020 20:59

Goed werkend filter. Snelle verzending.

Rob Roelofswaert - 29-07-2020 20:25

super filter !!

Amad - 20-04-2020 10:13

Telefonisch contact is goed, duidelijke informatie vanuit Jay. Top service op alle gebieden! De installatie verliep uitstekend en het belangrijkste: het water smaakt zacht, zuiver en heeeerlijk!!

jos - 21-02-2020 14:02

Makkelijke montage en goede smaak van het water

MC - 01-09-2019 17:07

Product ontvangen. Moet nog geïnstalleerd. Ziet er goed uit. Snelle levering .

M.Smit - 03-07-2019 22:51

Dit filter heb ik als voordeelpakket besteld met een douche en keuken inbouw vitaliser.
We hebben dit filter nu een week of 2 in gebruik. Zelf geïnstalleerd, met wat knel koppelingen is dit vrij eenvoudig zelf te doen.
Ik heb een redelijke kelder dus had hier plaats genoeg voor, hij zit voor mijn onderhouds-vrije waterontharder welke met zout werkt die we al een jaar of 5-6 gebruiken.
Met dit filter valt ons op dat het water veel beter smaakt en frisser is, het filtert ook alle troep eruit dus dat is mooi meegenomen.laurens - 18-02-2019 15:55

wij zijn heel blij met het waterfilter

Veronique - 12-11-2018 16:02

super service en wij zijn zeer tevreden van de filter. Belgie scoort ondermaats qua zuivering water dus iedereen kan best een filter installeren.

Dick Teunissen - 10-09-2018 11:59

Goede duidelijke website...overzichtelijke informatie...uitstekend product en goed contact met Jay...
Filter haalt allerlei troep uit het water, heb nieuwe en oude filter naast elkaar gezet (zie foto nr:6 hierboven), en oude filter is ronduit vies en goor. Zonder de filter hadden wij die troep opgedronken!!

Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx - 16-03-2017 14:57

Voor ons een besparing van honderden kubieke meter water per jaar doordat we nu veilig ons putwater kunnen gebruiken voor sanitair en wasmachine zonder schadelijke elementen.
Blij dat we dit aangekocht hebben.

Miek Prinsen - 04-01-2017 10:35

Wat fijn dat we nu eindelijk echt schoon water hebben! Wilde dit al heel lang. Bestelling en verzending ging moeiteloos. Wij hebben zelf een installateur laten komen. Het is een groot apparaat, dus wel even kijken vooraf waar deze geinstalleerd wordt. Voordeel is dat we ook douchen met schoon water, nadeel is dat we de wc er ook mee doorspoelen, maar dat nemen we op de koop toe!

Jan de Hoon - 22-12-2016 16:03

Ik woon in de Filipijnen het water halen wij uit de grond dat gaat naar een tank van 1000 liter maar het is niet schoon, enkel voldoende voor de was, de kwaliteit laat hier te wensen over maar niet te spreken over het drinkwater.
Ik heb bij vitaaldrinkwater een filter en een watervitaliser gekocht ik moet zeggen ben zeer tevreden erover, ik heb nu schoon helder water. Ik kan het water uit de kraan gewoon drinken nu, ik geef hier een 5 voor. Ik zou de mensen willen aanraden als ze problemen hebben met schoon water neem kontakt op met vitaaldrinkwater deze mensen geven een goed advies en helpen jullie goed.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.