Effectieve goede kwaliteit waterfilter oplossingen voor iedere situatie 


Eenvoudig te installeren en vervangen waterfilter mogelijkheden, zowel voor onder het aanrecht als voor het hele huis.

In de natuur is er een natuurlijke zuivering van water aanwezig door waterplanten waarin talloze micro-organismen werkzaam zijn die mineralen opnemen en afvalstoffen omzetten om opnieuw opgenomen te kunnen worden als voedingsstof. Ook ons lichaam heeft goede kwaliteit water nodig dat mineralen bevat. Onze waterfilters laten voldoende mineralen in het water achter en maken het daardoor mogelijk dat het lichaam water met een hoge energiewaarde beter kan opnemen. 

Onze waterfilters zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit actieve koolstof, afkomstig van kokosschaal. Het filtermedium bevat vele hele fijne poriën waarin chemische bestrijdingsmiddelen, medicijnen, chloor en stoffen die gemaakt zijn van aardolie zoals plastics uit het drinkwater worden verwijderd. Ook halen onze waterfilters zware metalen zoals lood en koper maar ook ijzer uit het drinkwater. Daardoor smaakt het water weer helemaal zuiver. Het filtermedium bevat zilverionen die niet kunnen uitspoelen. Deze zilverionen in het filter zorgen voor een antibacteriële werking en dus extra hygiëne.
 

Wanneer een waterfilter voor drinkwater gebruiken?

Om te voorkomen dat het grondwater opraakt wordt er tegenwoordig steeds vaker oppervlaktewater toegevoegd aan grondwater. Dat zorgt er vaak voor dat het water een onprettige bijsmaak krijgt en dat er meer residuen van schadelijke stoffen achterblijven in het drinkwater. Ook grondwater raakt in toenemende mate vervuild met een enorme diversiteit aan onnatuurlijke stoffen.

Over onze waterfilters

De Aquaphor filterpatronen die wij leveren zijn voorzien van AQUALEN®. Dit is een ionen uitwisseling vezel gemaakt van verkoolde kokos schaal. Deze vezel is verweven met fijnere koolstof korrels zodat ze op hun plek blijven en optimaal in contact komen met de verontreinigingen in het water. Het is als het ware een soort netwerk met fijne poriën die de schadelijke stoffen binden.

Bovendien bevatten onze waterfilters zilverionen waardoor ze antibacterieel zijn en extra bijdragen aan water van goede kwaliteit. Ze voldoen aan hoge normen voor drinkwater.

Algemene informatie over Aquaphor waterfilters met een vergelijking tussen Brita en Aquaphor waterfilterkannen.

Het filterpatroon kan op hoge snelheid het water bevrijden van verontreinigingen zonder snel dicht te slippen.

Al onze filters hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Al onze filters leveren in tegenstelling tot veel andere goedkopere filters die alleen actieve kool gebruiken een hoge en stabiele filterprestatie gedurende de hele gebruiksperiode.

Onze waterfilters filteren ondermeer: 

  • chloor en afbraakproducten van chloor
  • organische verbindingen
  • bestrijdingsmiddelen zoals pesticiden en pesticidenresiduen
  • residuen van medicijnen
  • deeltjes en zwevende deeltjes
  • zware metalen zoals lood en koper
  • asbestdeeltjes 
  • optioneel tegen bacteriën en parasieten
  • ijzer

Klantenervaringen

Wij hebben het Tweevoudig keuken inbouw waterfilter + Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld geplaatst. Het water smaak heerlijk zacht. Prima producten. Plus een super service. Ik had wat technische vragen, plus een klein lekkage maar deze is ook verholpen na contact via WhatsApp. ? Roy
*
Na het hele huis filter ingebouwd te hebben, hebben we voor de zekerheid ook nog een keuken inbouw waterfilter in de aanrechtkast ingebouwd. Ook dit tot grote tevredenheid. Een en ander zelf ingebouwd en ook dit is zeer goed te doen. We hebben nu een extra kraan op de aanrecht waar dit extra gefilterde water uit komt. Smaakt heerlijk. Een echte aanrader! Mathieu 
 *
Perfect water!
Sinds vorig jaar filter en energetiseer ik ons water met uw systeem.
Het smaakt daardoor schoon en levendig en ik heb het idee dat ik en mijn gezin daardoor anders in het leven staan en meer kracht hebben onszelf te zijn. Bettina
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water