Douche watervitaliser - Leliveld Douche watervitaliser - Leliveld
 Douche watervitaliser - Leliveld Douche watervitaliser - Leliveld
Douche watervitaliser - Leliveld
19 Reviews | Review toevoegen
Een krachtige douche watervitaliser voor het vitaliseren van water in de douche, tuin en op vakantie.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 185,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Douche-watervitaliser - Aqua Cosino Conico - Leliveld

Een krachtige vitaliser voor het  vitaliseren van water in de douche, tuin en op vakantie.
 

Basisinformatie

 • Vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan
 • In sommige gebieden waar het water geen bijsmaak heeft en uit de grond wordt gewonnen kunt u overwegen om alleen een watervitaliser te gebruiken. Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het smaak en voelt weer zacht en vol.
  Voor optimaal water combineert u deze vitaliser met een douchefilter zodat ook de fysieke en chemische verontreinigingen zijn verwijderd en zowel de geur als smaak neutraal worden. Onderaan of naast deze pagina staan vitaliser/filter combinaties (met korting). 
 • Hoeft niet te worden opgeladen

 • Eenvoudig te installeren in de badkamer

 • Blijvende krachtige werking

 • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing

 • Zonder risico. Niet tevreden, geld terug (binnen drie maanden). Wel tevreden? Dan houdt u de vitaliser of ruilt hem in tegen een nog krachtiger leidingvitaliser. U krijgt dan ook de volle aanschafprijs terug.

 Werking

Deze douchevitaliser geeft vitaliserende energie/informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, worden hierdoor getransformeerd.
Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het wordt zacht en vol en smaakt weer heerlijk.

De douche-watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

                                                                                                                                                

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel, omdat we voor 70% bestaan uit water.

Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van ballast.
De energie van de douchevitaliser heeft ook een positief effect op de energie van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Dit komt doordat de trillingen die de vitaliser uitzendt inwerken op zowel het water als de ruimte er omheen.   
 
De douchevitaliser (ook wel camping- of tuinvitaliser genoemd) is ideaal om mee te nemen op vakantie, maar is ook te gebruiken op de tuinslang, zodat u de tuin kunt besproeien met vitaal water.

Vraag en antwoord watervitaliser

Lengte: 8 cm (exclusief schroefdraad)
Gewicht: 0,5 kg
 

Installatie

De douchevitaliser wordt met de brede kant naar de watertoevoer geplaatst. Hij wordt naar keuze geleverd met een roestvrijstalen koppeling (passend bij de kleur van de douchekraan) om hem in de douche tussen de kraan en de doucheslang te monteren, met twee knelkoppelingen voor tussen een 15 mm waterleiding of met twee Gardenakoppelingen zodat hij in de tuin kan worden gebruikt. In het geval dat u een Gardena koppeling toevoegt aan uw bestelling, sturen wij de roestvrij stalen koppeling voor montage in de douche los mee. U kunt bovenaan de pagina een keuze maken.

Wij leveren graag de douche vitaliser met de verloopkoppelingen er al opgeschroefd zodat u deze direct op de douche kan schroeven.

U kunt ook zelf de koppelingen monteren. 

Maak bovenaan de pagina uw keuze.
 

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.

Een krachtige douche watervitaliser voor het  vitaliseren van water in de douche, tuin en op vakantie!

Sorteren op:

Review toevoegen
Marcel - 28-06-2021 19:07

Iets schrijven over de douche vitaliser. Wij hadden in de keuken al een vitaliser, hier hebben wij goede ervaringen mee. Minder kalk en het water smaakt zoveel beter, zoveel frisser en je voelt verandering van de energie. Je voelt het in je benen als je de kraan even laat lopen. wij willen niet meer zonder.
Hierdoor ook de gedachte om voor de douche een vitaliser aan te schaffen. We hadden geen idee wat we er van zouden kunnen verwachten.
Allereerst merkbaar minder kalkaanslag. Natuurlijk wel een beetje maar echt heel veel minder. Het water is voelbaar zachter. En het is heerlijk om na een drukke dag alles even weg te spoelen. Ik vind het echt een aanrader.

Chris - 02-04-2021 09:04

Zowel douche als leidingaansluiting keukenkraan voorzien van een Vitaliser. Ze waren snel geleverd en hij gaf nog goede installatietips. Het water smaakt lekkerder en douchen is fijn.

Jan Ouwehand - 09-01-2021 20:41

Douchewater tinteld lekker beste aankoop van vorig jaar en geen kalkaanslag meer

Jaap - 25-03-2020 21:06

Met de vitaliser in de keuken hebben we heerlijk drinkwater dat hopelijk vrij is van schadelijke stoffen die het waterleiding bedrijf er niet uit kan halen. Ook het douche water voelt lekkerder aan met de vitalizer.

Beatrix Willemse - 30-08-2018 10:46

Het douchen is NU een feest. Wauwww...mijn huid glanst (zelfs zonder insmeren v. lotion) en moet bekennen dat ik dit werkelijk ook nog NOOIT heb meegemaakt. Mijn verwondering is dan ook groot.

Frank - 20-03-2018 15:27

Wat duidelijk veranderd is, is dat ik nu langer douche omdat het prettiger is.

Jan - 30-11-2017 20:43

had na het douchen een droge huid vooral in mijn gezicht .
na het plaatsen van vitaliser in de douche is dat verleden tijd
het schijnt dat je lichaam via de huid 1 liter water opneemt
mercie

Margot - 05-11-2017 18:23

Tegelijk met de kraanvitalisator de douchevitalisator aangeschaft. Met douchen merkte ik niet zoveel verschil, en toen ik het bad vulde met de douchekop wel. Wat een heerlijk ander water. Ga nu vaak in bad en daarvoor weinig. Tandenpoets water neem ik ook uit de douchekop, dat is een hemelsbreed verschil met dat uit de kraan van de wasbak.
Doucheruimte is prettiger geworden.

Adriana - 20-07-2017 13:55

Tweede helft van juli 2017 is de douche-vitaliser gemonteerd.
Wat opvalt bij het douchen is dat het water voller aanvoelt en het meer kracht heeft en zeker een stuk zachter is.
In de keuken hadden wij al een paar jaar een kraan-vitaliser en daar ben ik ook heel erg blij mee.

Mona Smit - 13-12-2016 19:20

Zacht water. Na een paar dagen kreeg ik meer contact met het water en ging ik de kracht van het water voelen, ook op mijn huid en in mijn lichaam. ( de ene keer meer dan een andere keer... )

Wilma - 10-12-2016 20:05

Twee weken geleden is hier de douchevitaliser aangesloten. Het voelt goed, alsof er meer eenheid is met alles mij mij heen, mooie liefdevolle gedachten. Kortom: heel blij om te kunnen douchen met dit gevitaliseerde water.

Margriet - 07-12-2016 17:22

Snel in huis en snel gemonteerd. We merkten het meteen, heerlijk zacht water over je lichaam. En het voelt ook heerlijk aan voor je haar. We blijven hem altijd gebruiken. Top product.

Anja en Johan Sanders - 29-09-2016 10:10

Zoals afgesproken, zouden wij onze ervaringen met de geĂŻnstalleerde filters en vitalisers na enkele weken met jou delen.
Inmiddels maken we hiervan al weer vier weken gebruik en tot onze volle tevredenheid.

Mijn vrouw kan zonder problemen dagelijks douchen zonder last te krijgen van haar huid.
Dit is voor haar elke dag weer een belevenis!

Ook smaakt het water heerlijk. Wij vinden het zelfs lekkerder dan het bronwater uit de supermarkt.
Het geeft ook veel gebruikersgemak nu het gezuiverde water gewoon uit de kraan komt.
Is het niet voor directe consumptie dan wel wordt onze maaltijd ermee bereid. Kortom alles is een stuk makkelijker en gezonder.

Je zult begrijpen, dat wij erg blij zijn met onze filters en vitalisers.
Het is ons de investering meer dan waard!

Nogmaals onze dank voor jouw deskundige advies en begeleiding bij de aankoop hiervan.

lida - 02-08-2016 16:10


Ik heb een penvitaliser een zilverkleurige ong 12 jaar oud. Ik gebruikte het eigenlijk al niet meer, daar ik er niets van merkte. (w.s door teveel aan ernstige klachten) Maar alle dgn neem ik een koud bad, waarna ik me nog eens koud afspoel. (schijnt gezond te zijn) Daar ik niet alle dgn dat water wil weggooien, haal ik er alle dgn ong 20-30 liter uit om de wc mee door te spoelen. Dus alle dgn komt er 20-30 liter vers water in . Na 1 week ververs ik alles, echter na een paar dgn gaat het water flokken en niet zo'n beetje ook. Het was dat ik me uitgebreid naspoel, maar zelfs dan had ik er nog weleeens moeite mee.
. Er toen die pen toch maar ingelegd, wat bleek het flokte veel minder.
Dus maar de dochvitalizer aangeschaft met hetzelfde goede resultaat, ben ik blij mee.
Helaas kan ik niet zeggen dat ik zelf een andere ervaring bemerk.
Ook niet met eten en drinken (ik gebruik daar water uit de douch voor , deze ligt toch direct aan de keuken) maar mijn hond heeft de eerste paar weken wel 2x zoveel water gedronken als anders...dat was toch wel opvallend.

Wim Minten - 12-01-2016 15:16

Hier een aantal fragmenten uit de beschrijving van de ervaring van Wim Minten, die naar het waterlaboratorium van de uitvinder van de vitalisers, Boudewijn Leliveld, in Dalfsen ging.
De camping-vitaliser heeft me in elk geval al meer basis gegeven; meer met twee voetjes op de grond gezet (in de klei zou je kunnen zeggen..) Ik begin wat "aardiger" te worden...
Ik heb de camping vitaliser op de douche-slang (boven) gemonteerd 2 dagen voordat ik naar Dalfsen ging; vervolgens wat tapwater beneden uit de kraan meegenomen om te laten analyseren. Johan zei meteen:" er is iets vreemds aan de hand, alsof het water al behandeld is."... De enige conclusie die we konden trekken was dat de vitaliser een veld neerzet waardoor de kwaliteit van het water in huis verandert, zelfs als het niet specifiek door de vitaliser stroomt.
Normaal gesproken krijg ik bij verblijf in Eindhoven altijd last van jeuk na het douchen. Dat was nu niet het geval; het water voelt een stuk zachter aan. Het water in de CV in dit huis en bij de buren is nu vervangen door gevitaliseerd water, zodat ook dat kan helpen om een veld neer te zetten. Er is nogal wat electro-smog vervuiling in Eindhoven. Vooral bij de buurman was de harmoniserende werking al tijdens het vullen voelbaar, alsof een aantal mensen zat te mediteren; de atmosfeer werd lichter en aangenamer.
Al met al denk ik dat de camping-vitaliser te klein is om in zwaar vervuilde gebieden een goed veld neer te zetten; Lissabon is een stuk aangenamer op dat vlak. Wat ik vooral gemerkt heb is dat dit model je met twee benen op de grond zet. Het contact met de mensen direct om me heen verliep makkelijker dan voorheen; vooral merkbaar in de houding naar familie, buren, vrienden...

Antoine - 21-12-2015 11:01

Douche vitaliser; dat is een winner, echt een beleving, alsof je in de regen doucht. Vindt het nu al jammer dat die gevoel van sensatie verdwijnt, daar je na dagelijks gebruik aan dat gevoel gewend raakt.

Gerard Verhoosel Tilburg - 26-11-2015 16:09

Om te beginnen werd mijn bestelling keurig en snel afgehandeld.
Het product was eenvoudig met b.h.v. wat teflon-tape te monteren en heb bij de 1e keer douchen meteen het verschil opgemerkt dat na het wassen van mijn haar, omdat deze aanzienlijker zachter aanvoelde.
Heb tevens in de keuken een vitalizer aangeschaft en vooraf bij het monteren het water geproefd en daarna.
Het water smaakt inderdaad zachter en merkte bij het afwassen dat het water minder schuimde ( waarschijnlijk omdat de oppervlaktespanning van het water nu lager is)

Kortom....een tevreden klant nog jaren hoopt plezier te beleven aan deze geweldige producten! :-)

Birgitte - 21-09-2015 18:02

Mijn eerste gevoel bij het stromende water over mijn lichaam was: Heerlijk water!
En dat is het. Heerlijk water.

Ans van Nisselroy - 05-08-2015 12:57

Wij hadden al eerder een kraan en douchevitaliser gekocht en merkten gelijk hoe zacht en vol het water werd.
Na te zijn verhuisd, heeft onze zoon de woning overgenomen en zijn vrienden vertelden
hem hoe goed zij zich voelen in dit huis( mooie energie!)

In de nieuwe woning was het eerste wat ons opviel dat het water "zurig" smaakte, dus
gelijk een nieuwe vitaliser besteld en jawel hoor!, nadat de vitaliser geplaatst werd smaakte het water weer zacht en vol.

Wij wilden onze zoon de mooie energie niet ontnemen en hebben de andere vitalisers
laten zitten zodat ook hij mag genieten van dit mooie produkt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water