Wat is water?

Water wordt ook wel het bloed van de aarde genoemd, een energie die de verbindende factor is voor de verschillende elementen die samenkomen als de levensvormen die we kennen. Water slaat informatie van stoffen en indrukken waarmee het in aanraking is geweest op als een structuur. Als water niet vrij kan stromen verliest het zijn natuurlijke vitaliteit.
 

Waarom water vitaliseren?

In principe is de structuur van water in de menselijke lichaamscellen vitaal. Het lichaam vitaliseert zelf het water dat het lichaam inneemt, alleen dat onttrekt energie aan het lichaam, daarom de vitalisers! Het lichaam kan het water alleen goed gebruiken en zonder inspanning opnemen als het een natuurlijke structuur heeft. Het  is voor de opname van water ook belangrijk dat mineralen in het drinkwater behouden blijven.
 

Waarom is ons leidingwater niet vitaal? 

Elke fysieke stof heeft een bepaalde unieke trillingsfrequentie.
Uw leidingwater is voor het uit uw kraan kwam met veel verschillende soorten (belastende) stoffen in aanraking geweest. Daardoor is de oorspronkelijke structuur van het water aangetast.

Als belastende fysieke stoffen uit het water verwijderd worden blijven wel de trillingsfrequenties van deze stoffen achter in de structuur van het water als clusters - aan elkaar geklitte moleculen.

Trillingsfrequenties van stoffen kunnen zowel gunstig als ongunstig zijn voor een organisme. In het geval van homeopathische geneesmiddelen is het positief, in ons normale kraanwater echter is dus veel belastende informatie aanwezig.

De verontreinigingen (zoals zware metalen, geneesmiddelen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen) zijn er weliswaar fysiek grotendeels door de waterzuivering uitgehaald, maar de informatie van deze stoffen is dus nog aanwezig in het water. Deze wordt er niet uitgehaald door de drinkwaterzuiveringsinstallaties of een waterfilter.

Daarnaast houden we via het water in ons lichaam ook informatie van belastende straling vast van bijvoorbeeld DECT- en mobiele telefoons, draadloos internet en zendmasten.
 


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water