Vitaliser voor het hele huis op de waterleiding
Voordelen van vitaal water
Planten en bloemen test
Vitaal water onderzoek
Industriële toepassing
Vraag en antwoord watervitaliser

 

Wat is water?

Water wordt ook wel het bloed van de aarde genoemd, een energie die de verbindende factor is voor de verschillende elementen die samenkomen als de levensvormen die we kennen. Water slaat informatie van stoffen en indrukken waarmee het in aanraking is geweest op als een structuur. Als water niet vrij kan stromen verliest het zijn natuurlijke vitaliteit.
 

Waarom water vitaliseren?

In principe is de structuur van water in de menselijke lichaamscellen vitaal. Het lichaam vitaliseert zelf het water dat het lichaam inneemt, alleen dat onttrekt energie aan het lichaam, daarom de vitalisers! Het lichaam kan het water alleen goed gebruiken en zonder inspanning opnemen als het een natuurlijke structuur heeft. Het  is voor de opname van water ook belangrijk dat mineralen in het drinkwater behouden blijven.
 

Waarom is ons leidingwater niet vitaal? 

Elke fysieke stof heeft een bepaalde unieke trillingsfrequentie.
Uw leidingwater is voor het uit uw kraan kwam met veel verschillende soorten (belastende) stoffen in aanraking geweest. Daardoor is de oorspronkelijke structuur van het water aangetast.

Als belastende fysieke stoffen uit het water verwijderd worden blijven wel de trillingsfrequenties van deze stoffen achter in de structuur van het water als clusters - aan elkaar geklitte moleculen.

Trillingsfrequenties van stoffen kunnen zowel gunstig als ongunstig zijn voor een organisme. In het geval van homeopathische geneesmiddelen is het positief, in ons normale kraanwater echter is dus veel belastende informatie aanwezig.

De verontreinigingen (zoals zware metalen, geneesmiddelen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen) zijn er weliswaar fysiek grotendeels door de waterzuivering uitgehaald, maar de informatie van deze stoffen is dus nog aanwezig in het water. Deze wordt er niet uitgehaald door de drinkwaterzuiveringsinstallaties of een waterfilter.

Daarnaast houden we via het water in ons lichaam ook informatie van belastende straling vast van bijvoorbeeld DECT- en mobiele telefoons, draadloos internet en zendmasten.
 Het water krijgt door chemische stoffen en straling onnatuurlijke, disharmonieuze structuren. Dat resulteert in water met een lage vitaliteit die het lichaam belast. De vitale kracht van natuurlijk water ontbreekt.

Het kost het menselijk lichaam energie om water op te nemen dat geen natuurlijke vitaliteit heeft en informatie van belastende stoffen bevat.

Daarom is het belangrijk om het water te vitaliseren en waar nodig te filteren, waardoor het weer levenskracht krijgt en het menselijk lichaam weer ondersteunt wordt.
 

De watervitaliser

De vitaliser heeft een geometrische vorm van roestvrij staal dat is geinformeerd met frequenties/trilling van oerwater zoals het in de natuur voorkomt.

De vorm, het materiaal en de gebruikte verhoudingen maken de Leliveld vitaliser geschikt voor het overdragen van krachtige, harmoniserende frequenties van natuurlijk oerwater, op het leidingwater. Achtergrond van de Watervitaliser 


Kristalanalyse van water, voor en na behandeling met filter en vitaliser

De Duitse onderzoeker Dr. Wilhelm Höfer heeft Gronings leidingwater vergeleken met hetzelfde water na filteren (standaard Aquaphor hele huis waterfilter) en vitaliseren (Leliveld Aqua d'Oro watervitaliser). Waren er verschillen in de innerlijke structuur zichtbaar? Bekijk hier het onderzoek


Voor behandeling
 
Na behandeling
 
© Copyright Heerlijk Water

 

Hoe werkt de vitaliser?

Stel je bijvoorbeeld een lamp voor, deze lamp drukt de elektrische energie van het stroomnet uit in de vorm van licht. De lamp is niet de elektrische energie, maar brengt deze wel tot uitdrukking. Op dezelfde manier geeft de vitaliser uitdrukking aan een energieveld dat energie trillingen uitzendt, net zoals de lamp licht en warmte uitstraalt.

Gedachten en emoties kun je zien als energietrillingen die door de mens worden geordend en uitgedrukt in de vorm van (lichaams) taal. Daardoor kunnen we met elkaar communiceren. Deze gedachten en emoties zijn universeel, iedereen deze kan ze denken of ervaren. Ze zijn voor ieder mens toegankelijk omdat deze aanwezig zijn als een energetisch veld waarmee we in afstemming kunnen zijn. Via onze hersenen ontvangen en zenden wij (bewust of onbewust) gedachten en emoties uit.

De vitaliser is permanent in afstemming met een positief krachtig energieveld met trillingen die buiten onze zintuiglijke waarneming vallen. Net zoals een geestelijk gezond mens ernaar streeft negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten, zo zet de vitaliser ongezonde trillingen in het water om in trillingen die het lichaam ondersteuning en vitaliteit geven. Deze trillingen bevatten informatie van specifieke stoffen zoals: mineralen, planten, goud, zilver en schelpenkalk.

Het water krijgt daardoor een structuur die overeen komt met stromend water in de natuur (uitleg). Het heeft weer een natuurlijke vitaliteit en is vrij van de belastende informatie van chemische verontreinigingen .

Bij het drinken van dit gevitaliseerde water zuivert dat ook uw lichaam, bovendien treedt er ook een verbetering van het energieveld in de woning op.

Voor maximaal effect wordt de Leliveld vitaliser, geplaatst in uw hoofdwaterleiding.
 

De Oriente ‘d Oro vitalisator (vergulde halve bol) tussen de waterleiding bevalt prima! In huis voelt het rustig en zacht, water voelt en smaakt zacht en vol. Je bent er niet altijd zo bewust van maar we waren een weekje weg en toen ik thuis kwam voelde ik echt wel het verschil, heel apart hoor. Veel zachter, ik voel het vooral met douchen als het water zo over je heen stroomt.
Donalda


In deze video een korte impressie in het laboratorium van en met Boudewijn Leliveld, de ontwikkelaar van de watervitaliser.


Wij verkopen de volgende vitalisers:


Penvitaliser - Voor het vitaliseren van water of andere dranken in een glas
Kraan-watervitaliser - voor gebruik aan bijvoorbeeld de keukenkraan
Douche-watervitaliser - voor gebruik in de douche, op een 15 mm leiding, in de tuin of op vakantie
Aanrecht-inbouw-vitaliser - voor installatie in het aanrechtkastje of anderszins
Tuinslang-vitaliser - voor gebruik in de tuin, voor het vitaliseren van bodem en planten
Verschillende leiding-watervitalisers - voor installatie op de hoofdleiding, voor vitaal water en een goede krachtige energie in en om het hele huis

Een belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat een vitaliser voor het hele huis door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op de complete energie van de omgeving. Daardoor wordt het welzijn van de mensen, dieren en planten positief beïnvloed.
 

Groei test van planten met vitaal water

Dit is een test waarbij 35 veldsla plantjes werden gezaaid in potgrond in een neutrale omgeving op een vensterbank, de ene pot werd vitaal gefilterd en ontkalkt water gegeven en de andere gewoon Gronings leidingwater.
 

 

Het resultaat


Bloemen en vitaal water

We hebben een test gedaan met twee bossen bloemen, rozen en lelies door elkaar. De bos bloemen aan de linkerkant heeft in vitaal water gestaan en de bos bloemen aan de rechterkant in gewoon Gronings leidingwater. Het water is niet gefilterd of ontkalkt.
 

 
 

Dit is een afbeelding die een klant maakte van een vaas tulpen die slap hingen.
 

Nadat er in het water was geroerd met een watervitaliser-pen richten de bloemen zich weer op.

Een tijdje geleden kocht ik een bosje tulpen. De bloemen gingen vrij snel hangen.Ze leken dood te zijn. Ik deed er nieuw schoon water in en roerde met het staafje.En zie... plaatje 2... staan ze gewoon weer overeind! Ranjana
  

 

Vitaal water is gestructureerd water.


Het water in onze lichaamscellen is niet hetzelfde water als het water wat uit de kraan komt.

Dr. Pollack ontdekte dat het water in onze cellen een ander soort fase heeft dan normaal kraanwater water, hij noemt dit water H3O2. Dit water ontstaat als een zone aan de oppervlakte van een water aantrekkend materiaal. Door de negatief geladen structuur van het water in deze zone worden oplossingen en deeltjes buitengesloten, het water heeft een soortgelijke organisatie als ijskristallen.
Net zoals ijs kan het deeltjes en oplossingen buitensluiten. Het water bestaat uit zeshoekige (hexagonale) kristallijne structuren, het is een gelachtige tussenvorm tussen gewoon water en ijs. Dit verklaart ook waarom gevitaliseerd water dikker aanvoelt en meer samenhang heeft.

Video van Dr. Pollack op youtube.

Een uitgebreid artikel in het Nederlands over het werk van Pollack en waarom vitaal water bijdraagt aan onze gezondheid. Vitaal water, de vierde fase van water?

 


Masaru Emoto fotografeerde ijskristallen en laat zien dat als het water met liefde wordt behandeld er een zeshoekige structuur ontstaat!
 


Deze foto is een ijs kristal van verontreinigd water.

 

Deze foto is van hetzelfde water opnieuw bevoren nadat een helend ritueel met het water was gedaan. Je kunt duidelijk zien dat we het vermogen hebben het water op een positieve manier te beïnvloeden met ons bewustzijn.

Gevitaliseerd water vertoont als het ware weer een natuurlijke organische structuur. Deze structuren vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld het blad van een varen, ijsbloemen of in de schil van een vrucht. Het is een teken van natuurlijke harmonie.
 

ongevitaliseerd leidingwater
(10 000 x vergroot)

gevitaliseerd water
(10 000 x vergroot)

 gevitaliseerd water
(10 000 x vergroot)


Zie een recentelijk voorbeeld van een klant waarbij de waterstructuur veranderde onderaan deze pagina. 


Delta vormige structuren in Marrokaans gebergte. 


 

bladnerf

 ijs structuur op een raam

ijs structuur op een auto

 

Waarom zou ik een watervitaliser bij u kopen?

 
De unieke energie trillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren waarbij een veel dieper krachtiger effect word gerealiseerd als bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.
 

Vraag van een klant: Ik begrijp dat het creëren van een vortex het water revitaliseert maar hoe kan er extra informatie aan de vitaliser worden meegegeven?
 

Het is een lastig onderwerp, omdat we spreken over energetische velden. Om het uit te leggen moet je begrijpen dat alle materiële vorm ook een immateriële vorm heeft. Dit zou je kunnen zien als de blauwdruk van iets.

Een plant heeft bijvoorbeeld een etherisch lichaam die er voor zorgt dat de materie waarmee de plant is opgebouwd wordt onttrokken aan de zwaartekracht, dit veld geeft het plant zijn eigenschappen.

De informatie van planten, of mineralen hebben invloed op mensen, als je bijvoorbeeld wortels en rode bieten eet, heb je de neiging om beter te aarden, de kracht die er voor zorgt dat de plant wortelt werkt door in de mens.

Boudewijn die de vitaliser heeft ontwikkeld is iemand die de trilling informatie van allerlei stoffen energetisch kan vastpakken en de werking van een bepaalde stof ter ondersteuning van bijvoorbeeld een orgaan verbinden met een mens.

Wat hij gedaan heeft met de vitaliser is experimenteren met het vasthouden van informatie in holle ruimte. Het roestvrij staal van de vitaliser is bros en heeft een grote intermoleculaire ruimte.

Daardoor kan de vitaliser sferen vasthouden en trillings informatie doorgeven van specifieke stoffen.
Boudewijn heeft eigenlijk informatie van allerlei stoffen gecombineerd en energetisch verbonden met het roestvrij staal van de vitaliser. Door de grote massa van de vitaliser kunnen de trillingen heel effectief worden uitgestraald.

Daarnaast is Boudewijn iemand die de vitaliser kan verbinden met energetische velden waarin geen conflict is en een grotere harmonie heerst, die zijn ook gekoppeld aan de vitaliser, waardoor er naast alle frequenties er een sterke energetische kracht is.

Eigenlijk kennen we allemaal wel een dergelijk veld als we een ervaring hebben van liefde, vrede, verbinding, we beseffen dat we verbonden zijn met iets dat groter is als wij zelf.

Zelf doe ik aan meditatie en daardoor kan ik ook steeds permanenter deze velden ervaren.

Als mensen een vitaliser installeren verbetert daardoor de sfeer in huis omdat deze velden de mens helpen om meer te ontspannen, ontgiften en negativiteit los te laten.

Vriendelijke groet, Jay Uijttewaal, Heerlijk Water


Verder lezen:

Informatie over de optimale combinatie van waterbehandelingen voor het beste drinkwater, zoals ontkalken, filteren en vitaliseren. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies