Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld
 Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld
Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld
12 Reviews | Review toevoegen
Een krachtige keuken inbouw watervitaliser voor het vitaliseren van water in de keuken (onder het aanrecht), tuin, vijver, op vakantie en in het cv. systeem.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 185,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld

Een krachtige vitaliser voor het vitaliseren van water in de keuken (onder het aanrecht), tuin, vijver, op vakantie/reis/boot.
 

Basisinformatie

 • Vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan.

 • In sommige gebieden waar het water geen bijsmaak heeft en uit de grond wordt gewonnen kunt u overwegen om alleen een watervitaliser te gebruiken.Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het smaak en voelt weer zacht en vol.
  Voor het lekkerste water combineert u deze vitaliser met een filter zodat ook de fysieke en chemische verontreinigingen zijn verwijderd en de smaak volledig neutraal wordt. Onderaan of naast deze pagina staan filter/vitaliser combinaties (met korting). 

 • Hoeft niet te worden opgeladen

 • Eenvoudig te installeren

 • Blijvende krachtige werking

 • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing

 • Zonder risico. Niet tevreden: geld terug (binnen drie maanden). Wel tevreden? Dan houdt u hem of ruilt hem in tegen een nog krachtiger leidingvitaliser. U krijgt dan ook de volle aanschafprijs terug.

U kunt het water met de mensen om u heen delen zodat ook zij de positieve effecten ervan kunnen ervaren. Daarnaast hoeft u niet meer naar de winkel om flessen bronwater te kopen.

Deze aanrecht-inbouwvitaliser geeft vitaliserende energie/informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, wordt hierdoor getransformeerd.

De aanrecht inbouw-watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel omdat we voor 70% bestaan uit water.
Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van balast.
De energie van de aanrecht inbouw watervitaliser heeft ook een positief effect op de energie van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Dit komt doordat de trillingen die de vitaliser uitzendt inwerken op zowel het water als de ruimte er omheen.  

Lengte: 8 cm (exclusief schroefdraad)
Gewicht: 0,5 kg
 

Installatie

Meestal zijn er twee leidingen, één voor warm en één voor koud. De aanrecht-inbouwvitaliser wordt bij voorkeur op de leiding voor het koude water geplaatst en heeft voldoende uitstraling om ook de warme leiding, die ernaast ligt, te bereiken met zijn vitaliserende kracht.

De aanrecht-inbouwvitaliser is redelijk makkelijk te installeren. U moet dan alleen even weten hoe de slang van de kraan in of achter het aanrechtkastje op de waterleiding is geschroefd. Over het algemeen heeft de waterleiding een 3/8 maat (12 mm) of 1/2 (15mm) schroefdraad buitenkant (mannetje), en de slang een 3/8 maat (12 mm) of 1/2 (15mm) schroefdraad binnenkant (vrouwtje). Normaal gesproken kan de vitaliser dan met een binnendraad verloopkoppeling op de waterleiding worden geschroefd en de slang past weer dan op de vitaliser. 

Tijdens het bestelproces kiest u:

 • De juiste maat via de volgende afbeelding, u kunt kiezen uit de volgende twee maten (halfduims 1/2 links, 3/8 rechts):  

Andere plaatsingsmogelijkheden

Wilt u de aanrecht-inbouwwatervitaliser plaatsen op een 15 mm standaard waterleiding, dan doen wij er twee knelkoppelingen bij. Wilt u de aanrecht-inbouwvitaliser voor op de tuinslang gebruiken, laat ons dit dan weten, dan doen we er twee tuinslangkoppelingen bij.

U kunt bij "opties" boven aan de pagina aangeven voor welke maat waterleiding u heeft of voor welk type aansluiting wij koppelingen mee moeten sturen.

De aanrecht-inbouwvitaliser wordt met de brede kant naar de watertoevoer geplaatst.
 

Watervitaliser houder bij combinatie aanrecht inbouw keuken waterfilter. 

Optioneel kunt u voor een meerprijs van € 12,50 een houder voor de inbouw vitaliser toevoegen aan uw bestelling.
 

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.


Installatie video aanrecht inbouw-watervitaliser
 


Installatie combinatie waterfilter en vitaliser onder het aanrecht

 

Krachtige keuken inbouw watervitaliser voor het vitaliseren van water in de keuken (onder het aanrecht), tuin, vijver, boot, op reis/vakantie en cv systeem.

Sorteren op:

Review toevoegen
Chris Huiskamp - 03-06-2021 08:36

Makkelijk in te bouwen met (de juiste) bijgeleverde verbindingsmateriaal. Water is zachter, ronder en neutraler van smaak. merk echt verschil tussen het water uit de wasbak in de douche (geen vitalisator) en de keukenkraan (wel een vitalisator).

Peter - 29-10-2020 06:41

Ik kan eerlijk gezegd het verschil niet echt merken , maar ik geloof er wel in dat het goed voor je is .

Tilly - 10-04-2020 17:38

Heel blij en tevreden met het filter en vitaliser. Het water is veel helderder dan anders.
Zeker de aanschaf waard!

Nieck - 05-10-2019 18:00

Heerlijk zacht en fijn water. Precies zoals het bedoeld is!

Mimie - 06-01-2018 19:14

Snelle levering en het water smaakt inderdaad zachter en lekkerder. Tevreden!

Miek Prinsen - 04-01-2017 10:37

Wat heerlijk om water te drinken wat is gevitaliseerd. Heel zacht en vol voelt het. En daardoor smaakt de thee en koffie natuurlijk ook lekkerder. Wij hebben de vitaliser icm de waterfilter, zodat we echt schoon en gevitaliseerd water drinken. De investering dubbel en dwars waard!

Carine - 10-10-2016 21:46

Ik heb de vitaliser nog maar een weekje in gebruik en merk nu al dat ik meer zin heb om water te drinken. Het smaakt fris en zacht. Of het mijn energielevel opkrikt weet ik nog niet, maar ben alvast blij dat ik mijn ecologische voetafdruk verklein door geen petflessen water meer aan te schaffen.

Anja en Johan Sanders - 29-09-2016 10:11

Zoals afgesproken, zouden wij onze ervaringen met de geĂŻnstalleerde filters en vitalisers na enkele weken met jou delen.
Inmiddels maken we hiervan al weer vier weken gebruik en tot onze volle tevredenheid.

Mijn vrouw kan zonder problemen dagelijks douchen zonder last te krijgen van haar huid.
Dit is voor haar elke dag weer een belevenis!

Ook smaakt het water heerlijk. Wij vinden het zelfs lekkerder dan het bronwater uit de supermarkt.
Het geeft ook veel gebruikersgemak nu het gezuiverde water gewoon uit de kraan komt.
Is het niet voor directe consumptie dan wel wordt onze maaltijd ermee bereid. Kortom alles is een stuk makkelijker en gezonder.

Je zult begrijpen, dat wij erg blij zijn met onze filters en vitalisers.
Het is ons de investering meer dan waard!

Nogmaals onze dank voor jouw deskundige advies en begeleiding bij de aankoop hiervan.

Mari Vrijhof - 07-07-2016 19:26

De montage is eenvoudig bij/achter een waterzuiverings apparaat, er komt geen loodgieter aan te pas.
Maar bovenal smaakt het water heerlijk zacht!

Wiekje - 13-02-2016 19:08

Ik wil je even laten weten dat ik HEEL bij ben met de vitaliser en met het Heerlijke Water.

Birgitte - 21-09-2015 18:09

Voor de douche en de keuken had ik tegelijk een vitaliser gekocht. Het plaatsen in de douche was bij mij geen probleem. In het keukenkastje was het echter wat lastiger. Dat lag vooral aan de kwaliteit van mijn waterleiding, die bungelden los onder het aanrecht.
Omdat de vitaliser best zwaar is, heb ik iemand laten komen om de leiding stevig vast te laten zetten zodat het de vitaliser kan dragen.

Kraanwater is weer drinkbaar, het is heerlijk! Ik ben heel blij dat ik het heb. Wij drinken weer met plezier water uit de kraan.

Gatha Meijer, Westerbroek - 24-01-2015 15:04

De water vitaliser bevalt ons prima!
Het water voelt krachtiger, geaarder en zuiverder... het water smaakt ook veel beter dan normaal kraanwater.
Het is net alsof het water meer water is... snap je wat ik bedoel?
Water zoals het moet zijn!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water