krachtige aardende energieplaat tegen straling en 5G Aardende energieplaat tegen straling voor positieve energie in huis - Leliveld Bescherming bij hoogspanningsmasten Energieplaten in een driehoek
krachtige aardende energieplaat tegen straling en 5G Aardende energieplaat tegen straling voor positieve energie in huis - Leliveld Bescherming bij hoogspanningsmasten Energieplaten in een driehoek
Aardende energieplaat tegen straling voor positieve energie in huis - Leliveld
36 Reviews | Review toevoegen
Deze energieplaat beschermt tegen straling, geeft een krachtige energie af die uw lichaam helpt ontspannen en aarden. Beschermt 4m rondom tegen 5G.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 139,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Aardende energieplaat met 5G bescherming - Leliveld

Voor positieve, ontspannende en rustgevende energie in huis. Voor aarding en vitaliteit.


Deze energieplaat met 5G bescherming:

 • geeft een krachtige energie af die uw lichaam vitaler maakt en helpt bij aarding.
 • geeft extra krachtige 5G bescherming.
 • neutraliseert en breekt hoog- en laagfrequente straling.
 • neutraliseert en versterkt de energie in huis.
 • geeft een verdieping in uw meditatie.
 • is verbonden met een hoog bewustzijnsveld en geeft de trillingen door die aansluiten bij je eigen bewustwording.
 • is veilig en sluit aan bij de energie van de gebruiker.
 • heeft een gunstig effect op de luchtkwaliteit in huis.
 • Heeft vele andere toepassingen.

Mogelijke toepassingen zijn:

 • Plaatsing bij elektrische apparaten.
 • Het vitaliseren van water (bv waterfilterkan erop plaatsen of bij waterfilterapparaat)
 • Verdieping bij meditatie door plaatsing onder de stoel, of naast u
 • Rust en ontspanning tijdens autorijden door plaatsing onder de autostoel.
 • Prettiger werken achter de computer door plaatsing onder de bureaustoel.
 • Beter slapen door plaatsing onder het bed.
 • Gebruik tijdens een (energetische) behandeling door plaatsing in de buurt van de cliënt.
 • Ontspannen sfeer en aarding in een ruimte door plaatsing op de grond, op een kussentje (de plaat versterkt de energie van de gekozen kleur) in de ruimte.
 • het opladen van edelstenen (plaatsing op de energieplaat).
 • Plaatsing op uw CV-systeem voor aangenamere warmte.


Bij een bestelling van drie platen krijgt u automatisch 10% extra korting.

Energieplaatspecificaties: 

Deze energieplaat bestaat uit één enkele plaat (diameter 30 cm), heeft een rubberen beschermrand en is voorzien van een 5G Radisafe antistralingsticker (met aluminium plaatje) in het middelpunt. De energieplaat vergt geen onderhoud en hoeft niet te worden opgeladen. De Boviswaarde is 182.000.Op dit product zit een 30 dagen niet-tevreden-geld-teruggarantie mits het product schoon en onbeschadigd blijft.


Uitleg werking aardende energieplaat

De energieplaat functioneert als een energetisch bewustzijn die via het metaal van de plaat diep verankerd is in het stoffelijke. Je kunt het zien als een brug tussen kosmos en aarde die vanuit de aarde negatieve (gunstige) ionenstromen aantrekt en stabiliseert en vanuit de kosmos de energie naar de aarde toe ook aantrekt en stabiliseert. De mens heeft ook een aardse minpool en een kosmische pluspool en deze worden dan uitgelijnd en gestabiliseerd. Door het gebruik van de aardende energieplaat verandert de sfeer van de hele woning ten goede. Dit heeft een positief effect op u. De mens heeft (bewust of onbewust) de neiging zich af te stemmen op en mee te gaan resoneren met de meest gunstigste omstandigheden/energie in zijn omgeving. Daardoor voelt hij zich beter in harmonie. De aardende energieplaat heeft een Bovis waarde van 182.000. De energie van de plaat kan de levensenergie in het huis verhogen, gemiddeld tot tussen de 85.000 en 182.000 Bovis. De plaat heeft op 10 m afstand nog een uitstraling van 85% en op een afstand van 20 m nog 40%. Mocht energie ernstig verstoord zijn, dan kan het lager zijn of kan het zijn dat er een huiszuivering (zie onder) nodig is.

U kunt ‘spelen’ met het gebruik van de plaat en deze bijvoorbeeld eens bewust plaatsen op een plek die onprettig voelt of in de slaapkamer neerleggen, in de auto onder de stoel leggen of er gewoon eens mee gaan zitten om te ontspannen. De plaat werkt ook heel krachtig voor het omzetten van aardstralen en laagfrequente straling. U kunt hem bijvoorbeeld tijdens uw werk in de buurt plaatsen in de wetenschap dat de plaat u ondersteunt en straling omzet. Bij het bellen met een mobiele of DECT-telefoon komt de straling zo sterk bij u binnen dat het aan te raden is naast de energieplaat ook telefoonstickers voor op de telefoon te gebruiken.

Als het moeilijk voor u is om te bepalen hoe de energie in huis te verbeteren, is het mogelijk een afspraak te maken voor een stralingsmeting/huiszuivering en te kijken welke verstorende invloeden er in uw woonomgeving zijn en hoe deze te transformeren.

Deze aardende energieplaat geeft een krachtige energie af die uw lichaam vitaler maakt. De meeste mensen voelen de kracht van de plaat direct. Het is belangrijk om de energieplaat bij ontvangst even bewust en ontspannen vast te houden, om op deze manier energetisch contact met de plaat te maken om een goede wisselwerking te creëren tussen uw eigen energieveld en het bewustzijnsveld dat de plaat doorgeeft. Wij hebben vele positieve reacties ontvangen waarbij diverse effecten werden beschreven. De één krijgt rust, de ander ervaart het loslaten van emoties, weer een ander ervaart een aardende werking. De plaat blijkt op meerdere niveaus te werken.
 

Extra 5G stralingsbescherming

Deze 5G energieplaat is voorzien van een Radisafe antistralingsticker (met aluminium plaatje) in het middelpunt. Door deze combinatie en het brede spectrum aan trillingsinformatie is de plaat extra krachtig en geschikt om 5G straling te neutraliseren. Eén enkele energieplaat beschermt tegen 5G vier meter vanaf het midden. U kunt ook 5G straling uit uw lichaam ontladen door 5 minuten op de plaat te gaan staan. Wanneer er een 5G zender in de buurt is kan de plaat geplaatst worden tussen de zender (zendmast) en de plaats waar deze straling uw huis binnen komt. Een enkele plaat beschermt dan 4 meter rondom, dus in een diameter van 8 meter in totaal. De combinatie van drie enkele platen in een driehoek met een afstand van 3 meter tot elkaar, beschermen 18 m en bij 9x9x9 m zelfs 27 meter rondom het middelpunt.
 

Harmonisering en stralingsbescherming voor het hele huis

De aardende energieplaat werkt het krachtigste als er drie van deze platen in een driehoek in huis worden gelegd. Dan zal spanning/stress en onrustige energie in huis en ook straling van Wifi worden omgezet. Ook geeft de plaatsing van drie energieplaten een goede bescherming tegen de straling van zonnepanelen. De plaat neutraliseert ook aardstralen en buigt deze om tot kosmische energie. Er ontstaan dan zogenaamde zonneplekken waar kosmische energie geïntegreerd is in de aarde.

Het blijkt dat het plaatsen van drie energieplaten in een driehoek 3 x 3 x 3 m is optimaal de energie in uw huis aanzienlijk rustiger en veel sterker maakt. Er ontstaat een zeer positieve aanwezige kracht. Daarnaast bent u goed tegen straling beschermd. Er ontstaat in het midden van de driehoek dan een soort energieknooppunt, ook wel vortex genoemd. Het is heerlijk om in het midden van deze driehoek te liggen of ontspannen te zitten. De platen kunnen voor de optimale energie-opbouw op een afstand van 3 m van elkaar geplaatst worden. Het is ook mogelijk de platen wat verder uit elkaar te plaatsen (tot 9 meter). Het is optimaal om de verhouding van de driehoek gelijkzijdig te houden. Is dit praktisch niet haalbaar, dan is een andere driehoeksvorm ook versterkend.

Als er een zendmast in de buurt staat kunt u een energieplaat in de baan van deze zendmast neerleggen of ophangen om vroegtijdig de straling te breken/neutraliseren, zodat de straling uw lichaam niet kan belasten. U kunt de energieplaat ook ophangen op plaatsen waar hoogfrequente straling het huis binnenkomt en zal de pieken in deze straling die schadelijk voor de mensen zijn ombuigen zodat u er minder of geen last meer van heeft. U kunt bij uw bestelling onderaan bij 'opties' een energieplaat-houder toevoegen om de plaat op te hangen. De kosten van de houder zijn 15 euro.

Voor extra krachtige effect raden wij de dubbele energieplaten aan. Heeft u advies nodig voor uw specifieke situatie (type energieplaten, hoeveelheid en optimale plaatsing), neem gerust contact met ons op.


Afnemende werking bij combinatie energieplaten en Bioprotectproducten

De volgende producten dienen op een bepaalde afstand van de energieplaat te blijven om afnemende werking te voorkomen:

 • De Bioprotect stralingsbeschermende card (40 cm)
 • De Bioprotect stralingsstickers (15 cm)

De energieplaat verdraagt andere anti-stralingsproducten (zoals energiering/armband, 5G hanger, 5G protect en de Radisafe stralingssticker) wel goed.
 

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.


Gebruik en werking van de Leliveld Energieplaat
 

 

Deze aardende energieplaat beschermt tegen straling en geeft een krachtige positieve energie af die uw lichaam helpt ontspannen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Sander Viergever - 07-01-2023 20:55

Toen ik de disk ontving dacht ik als eerste, ik heb spijt van dit ding... dit zal niet helpen. Maar ik zette een kan met water op de plaat en een uur later dronk ik het lekkerste, zachtste, prettigste water sinds tijden.. die me eens geen buikpijn gaven. Ik voel ook dat de energie in huis meer harmoniseert, ach ik heb de plaat nog maar een paar dagen. Ik ben er blij mee. Ik vind dit fijner en beter dan waterflessen gebruiken.

Nancy - 29-07-2022 22:01

Allereerst dank voor de super service en snelle levering. De energieplaat zorgde meteen voor meer energie en een helder hoofd. De brain fog was weg en maakte plaats voor rust en ontspanning.

Angelique - 04-06-2021 21:28

ben erg blij met de energieplaten aangeschaft voor straling van wateraders. Energie voelt stuk beter aan en voelde het direct in mijn lichaam bij het vasthouden van de plaat.

Louise v. Duijl - 14-07-2020 14:39

De energie van de dubbele plaat was voor mij te heftig in mijn hoofd.We hebben nu 6 enkele in huis ..Over een tijdje weer proberen.

Ingrid - 10-07-2020 15:52

Ik ga er regelmatig even aan het eind van de dag met mijn vermoeide voeten op zitten, ze worden dan al snel warm en gaan tintelen.
Na 10 minuten is de vermoeidheid in mijn benen en voeten een stuk minder.
Ik heb nu een dubbele plaat en dat werkt veel sterker.

Marieke - 24-05-2020 13:05

Ik heb nu ruim 14 dagen de aardende energie plaat nu in huis. Wat n verandering, zeer positief, diep kunnen slapen, heerlijk thuis komen. Zet er ook kristallen en etenswaren op. Ben blij dat ik het aangeschaft heb

Helma - 16-05-2020 19:15

Aardende plaat gekocht om ons tegen de straling te beschermen in huis. Energie in huis. voelt fijner aan. Ook is het fijn om even de plaat vast te houden of op te zitten na een stressvolle dag. Vele mogelijkheden zijn er en het is ook zo. Het voelt heel goed.

Niek - 16-05-2020 19:13

De plaat geeft een overduidelijk voelbare positieve energie af. Ik gebruik het tot nu toe vooral om edelstenen mee op te laden maar ook om te gebruiken tijdens werk achter een pc, dat maakt dat ik minder moe ben aan het eind van een werk dag, echt een fantastisch product!

Berny Rikkers - 13-01-2020 14:07

Nog net voor het nieuwe jaar een 2e energieplaat besteld. Voel net als bij de eerste plaat niets als ik hem in mijn handen neem en er even voor ga zitten. Ik heb echter wel de ervaring dat ik de energie van de eerste plaat na een tijdje in mijn woonkamer begin te voelen, het woord wat daar bij hoort is harmonie.Wellicht gaat het met de 2e plaat in mijn slaapkamer ook zo. Ik gebruik de plaat om water te vitaliseren, kristallen op te laden. Ook leg ik er voedsel en medicijnen op. Ik kan het iedereen aanbevelen de plaat aan te schaffen, want de energie in huis wordt er stukken beter van, en ik zelf ook.

deena karabell - 03-11-2019 18:00

i love this !!!!! everything about it pleases my body, my soul and my spirit....

mostly the consciousness that it is conscious!!!!!!....

that thrills me....

deena

SWS - 17-10-2019 14:49

Slaap normaal als een roos, maar doe letterlijk geen oog meer dicht met die plaat in huis.

Lotje - 05-09-2019 09:18

Erg tevreden over de service en over de platen. Ik heb er eentje onder mijn bed, waardoor ik fantastisch slaap. Fijne energie!

Maartje - 01-10-2018 12:40

In het begin, nadat ik er contact mee had gemaakt, had ik heel even het gevoel 'wat moet ik hier nu mee?' 'Wat moet ik nu voelen?' Nu na een aantal weken realiseer ik mij dat de plaat een krachtig energieveld heeft. Het is een fijne energie voor mij om op een centrale plek in het huis te leggen. Niet te dicht bij voor de dagelijkse dingen omdat het voor mij een zeer krachtige aardende energie is. Ik voel de plaat ook heel nadrukkelijk maar ik kan haar ook vragen om iets meer afstand te houden. Voelt dus heel goed. Ik ben wel heel benieuwd hoe drie platen dan voelen.

Willem - 11-09-2018 17:46

De hele energie in huis is veranderd. En ik heb mijn aarding terug. Super product!

Beatrix Willemse - 30-08-2018 10:48

Tja Jay, dan kom ik bij de energie plaat, deze zal altijd mijn grootste "vriend "zijn en blijven voor de komende 20 jaar..� . Gisteravond had ik het onder mijn kussen gelegd omdat ik zo in mijn hoofd zat. Was flink aan het stoeien daarmee en zeker ook géén goed plan en heb het weggelegd. Het werd alleen maar erger. Maar vanochtend met de meditatie wist ik niet wat me overkwam. Zo gecenterd en vredig. Normaliter voel ik me zo ná een héél lange meditatie retraite van 10 dgn..

Ik heb een lichaam vol met atrose en kan heel kort rechtop zitten met medtatie , maar ik ademde niet "HET" ademde en voelde me zo verbonden met Gaia.En voelde mijn lichaam ook niet meer....En allemaal In het prachtige UNIVERSELE LICHT....Zoals deze ervaring vanochtend heb ik het tot nu toe slechts 2 X ervaren in mijn leven. In India 25 jr, geleden, met een Darshan van (mijn toenmalige) GOEROE en 10 jr. terug met een BDE ervaring. Ik had wel uren kunnen zitten, maar moest weg. Wat een cadeau...Vergeet dit nooit meer en vraag me af wat voor persoon dit heeft uitgevonden. Deze man verdient de NOBEL prijs vindt je niet. Ik gun ieder mens ook al dit moois...

Chantalle Buckx - 28-07-2018 10:39

Vijf sterren voor deze super energieplaat!

Wauw wat een verschil in huis voor mij, nadat ik een airco had laten plaatsen in huis, was mijn huis uit balans en werd ik ziek van de zware elektra prikkels in huis van deze nieuwe unit. Drukkende hoofdpijn, en elektra prikkels in handen en voeten als in mijn tanden, ik ben letterlijk mijn huis ontvlucht om van deze nare prikkels verlost te worden.

Een dag later in overleg deze platen en stickers besteld bij vitaaldrinkwater.nl

En inmiddels heb ik mijn huis voorzien van 4 extra aardpinnen die 8 meter dieper in de grond zijn geslagen dan de aanwezige aardpin die op 2 meter diep in de grond zat.

En tevens heb ik in mijn woonkamer onder mijn slaapkamer een plaat op de grond liggen en direct onder mijn bed.
Alle elektra prikkels welke ik in mijn lichaam voelde zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Wat een cadeautje is deze plaat voor mij geweest!

M. Miltenburg - 28-06-2018 12:17

Ik heb nu 2 energieplaten inmiddels. De ene ligt midden onder mijn bed, de andere in de woonkamer of keuken. Toen ik nog 1 energieplaat had, vergat ik hem wel eens mee naar de slaapkamer te nemen voor de nacht. Die paar keer had ik dan een zware nacht, waarin ik telkens wakker werd en pas later begreep waarom. Daarom heb ik er nog een bijgekocht, dan hoef ik daar niet meer op te letten.
Overdag leg ik de andere plaat op tafel en zet mijn voedsel of drank erop. Of leg hem op de grond onder mijn voeten of onder de zitting van de bank als ik mediteer. Ik voel dat ik dan beter aard. Tijdens autoritten leg ik de plaat onder de stoel. Dan ben ik iets minder vermoeid.

Karen Bootsma - 01-12-2017 15:52

De energieplaat is goed voor de sfeer in huis , en ik gebruik um op allerlei plaatsen : onder mijn stoel / bank , onder mijn bed of hoofdkussen etc etc Ik heb er een heel persoonlijke band mee en bedank de plaat regelmatig , met mijn re hand meestal. De plaat werkt op mij en het hele huis ontspannend en geeft mij en het hele huis positieve energie ! Ik ben erg blij met deze aankoop , niets dan lof ! Vr. gr. Karen
PS Het draagt ook bij aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling , heb ik het idee / gevoel !

Bram - 08-11-2017 11:45

Ik heb een half jaar geleden een energieplaat gekocht. Al snel ervoer ik een prettige sfeer in huis, waarop ik besloot nog twee platen aan te schaffen. Nu heb ik drie energie platen in huis en ik ben er super blij mee! In mijn beleving neutraliseren ze niet alleen negatieve energie stromen, maar versterken ze ook positieve energieën. Dit heeft er bij mij toe geleid dat mijn persoonlijke proces in een stroomversnelling is gekomen. Ik kan de energie plaat aan iedereen die een fijne sfeer in huis wil warm aanbevelen. Het is een waardevolle investering in je leven.

Mieke - 17-10-2017 10:18

Ik heb de Energieplaat nu een aantal maanden in huis en ben tevreden. De eerste keer dat ik er een glas water op gezet had, proefde ik duidelijk verschil tussen dat water en een gewoon glas uit de kraan. Daarna proefde ik dat niet meer, heel vreemd. Ik heb vooral profijt van de plaat als ik hem onder mijn bed plaats, dan slaap ik beter. De 2 keren dat ik het vergeten was, was dat duidelijk te merken. Verder ligt hij onder de bank of stoel waar ik op zit. En op vakantie is hij meegegaan.

Patricia Dierks - 12-10-2017 14:43

Ik word rustiger van de energieplaat. Heel fijn om na een drukke werkdag even mee te mediteren. Alle stress lost op. Je voelt het meteen. Heerlijk ontspannend.
Ook voel ik het na enige tijd duidelijk tintelen in benen en voeten. Als ik voel dat het genoeg is geweest leg ik hem weg. Ik gebruik de plaat dagelijks. Op vakantie gaat ie mee. Ook laad ik mijn bloesemremedies op, op de plaat. Wil 'm niet meer missen.

Sylvie Brown - 24-09-2017 08:47

Ik gebruik de energieplazt voornamelijk voor mezelf bij het werken aan de computer.
Vaak na een volle werkdag met ik toch nog wag administratie doen en dat is er meestal teveel aan.
Ik leg de energieplaat op mijn stoel en voel dat ik beter, langer en geconcentreerder kan werken. Als ik luister naar een meditatiecd of een opnamen met binaurale golven, leg ik het onder mijn hoofd, wat een ervaring 😱, intens met veel meer kleuren en gewaarwordingen.
Ik ben tevreden en gelukkig dat ik jullie via een vriendin ontdekt heb.

🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Fam. Van der B. - 15-09-2017 12:35

We zijn uiterst tevreden over de werking van zowel de energieplaten als de (Aqua Oriente) hele huis vitaliser en eveneens met de straling stickers. Dat blijkt wel uit de orders die u soms binnenkrijgt of nog zult ontvangen. Ook als we met vakantie gaan, gaan de energieplaten mee. We komen duidelijk minder moe aan.

Belinda Essing - 08-07-2017 12:11

Ik heb nu de energieplaat in huis het lijkt erop dat ik beter slaap ik wil nog wat meer ervaring opdoen om het definitief te kunnen zeggen wel word ik erg rustig als ik in bed lig groet Belinda Essing

Martine Nijenhuis - 01-05-2017 12:08

Ik ben ook erg blij met de energieplaat! Ik leg hem regelmatig op schoot en voel dan de energie duidelijk stromen in mijn benen en voeten.
Ook wordt ik er rustiger van. Prima hulpmiddel bij het mediteren!
Zelf combineer ik het ook met diverse kristallen, liggend in bed en op schoot, hetgeen nog krachtiger lijkt te zijn.
Twee anderen die recent de energieplaat op hun schoot hadden gelegd voelden ook dat de plaat een fijne uitstraling had.
Hij ligt ook als ik ga slapen onder mijn bed en onderweg in de auto. Soms moet ik hem even wegleggen, dan is het blijkbaar genoeg!
Samen met uw Radisafe sticker op mijn telefoon voel ik me beter beschermd tegen straling.
Dus bij deze: zeer hartelijk bedankt!

Carla den Dulk - 30-04-2017 17:56

Ik heb de energieplaat 2 weken en ik moet zeggen dat het lijkt alsof het helpt , ik ben minder moe en ik ben helderder in mijn hoofd.
Ik ben er blij mee!

Celine - 04-01-2017 11:23

Afgelopen jaar heb ik verschillende producten via uw website besteld.
Hier heb ik tot nu toe al erg veel baat van gehad. Dat wil ik u toch echt laten weten, omdat er geen dag voorbij gaat zonder dat ik geen gebruik maak van de producten. Ik zou echt niet zonder meer kunnen. Dat komt omdat ik erg stralingsgevoelig ben (ik voel en hoor de stralingsfrequenties) en ik had al zo veel geprobeerd voordat ik bij uw website uitkwam.

De energieplaat heb ik altijd bij mijn bed liggen, maar dat niet alleen: Als het even kan dan neem ik de energieplaat mee in een rugzak als ik weg moet. Deze gaat mee als ik in de auto rijd, ik neem deze mee de klas in bij mijn studie, in de supermarkt, etc. Ik ga het liefst niet zonder energieplaat de deur uit, al is het natuurlijk niet altijd mogelijk om met een rugzak rond te lopen. Maar als ik de energieplaat vergeten ben voel ik direct het verschil en dan mis ik deze ontzettend! In de auto voel ik dan veel meer alle zendmasten en voel ik me meer opgejaagd. Laatst voelde ik een migraine opkomen tijdens een studiedag omdat ik alle smartphones om me heen voelde (als ik daar een aantal uren in blijf zitten dan krijg ik uiteindelijk migraine). Toen ben ik de energieplaat uit de auto gaan halen en ik voelde de migraine gewoon wegtrekken, heel wonderlijk.

Diolène - 25-06-2016 16:08

Na een telefoongesprek waarin ik de vraag had wat ik het beste kon aanschaffen, heb ik deze plaat gekocht.
Voordat de plaat kwam had ik mijn filter al gevuld met water, ik was klaar met vullen en de postbode kwam, ik voelde de energie door de envelop heen [later toen ik de beschrijving las was het dus bewustzijn].
Ik pakte de plaat uit en het eerste wat ik deed was met 2 handen voor mijn hart houden, en gaaf, gaaf, was wat er opkwam en even later tranen, en dat kon ik niet meteen plaatsen de plaat heb ik toen achter de filter gezet en ben wat anders gaan doen en toen kwam er door thuiskomen [verbinding met de kosmos en moeder aarde] de verbinding had ik al dus dit was een bevestiging. Nou en toen het eerste glas water uit de filter in een woord ZAAAAALLIIIIIG. Ik ben toen gaan drinken, drinken, drinken, jah wc bezoek hoorde er ook bij, teken dat mijn lichaam reinigt en er goed op reageert, het water drinkt zo heerlijk weg net of al mijn cellen het willen hebben,
en elke keer is het zalig om te drinken, je hebt zo een paar liter water op, Yes,Yes, ik drink nu gefilterd, gevitaliseert, bewustzijnswater mmmmmmm.

Lisiane - 07-06-2016 20:55

. Ik heb al eerder door een wichelaar laten vaststellen dat ik precies met mijn hart op een aardstraal lig. Heb een tijdje het bed verzet en sliep een stuk beter en was fitter overdag. Heb het bed daarna weer op de oude plaats gezet wegens plaatsgebrek en toen is het dus weer fout gegaan. ik heb veel last van hartritmestoornissen .De laatste keer waren het er drie nachten van de vier, Toen ben ik op zoek gegaan en bij deze webside uitgekomen. IK heb de plaat nog geen maand in huis en de wichelaar is nog eens langs geweest omdat ik zeker wilde zijn dat de plaat ook dienst doet en er garantie was van een maand om ze terug te zenden. Het resultaat met wichelen is: Als de plaat onder het bed ligt is er geen straling en nam ik ze weg dan was er straling. Dus de plaat blijft nu onder het bed......

Geja - 19-02-2016 20:33

Als ik voor de energieplaat ga staan voel ik direct mijn energie stromen en het voelt alsof mijn handen magnetisch worden.

Marieke - 08-02-2016 18:31

Ik heb de energieplaat nu zo'n anderhalf jaar in huis en ik gebruik hem nog steeds heel vaak. Ik merk dat de plaat centrerend werkt wanneer ik hem bij mijn voeten leg of onder mijn stoel als ik ga zitten. Het brengt me dichter bij mezelf en meer in het leven van nu. Het is voor mij een goed hulpmiddel om te aarden.

Ik was nieuwsgierig naar de werking van de energieplaat bij anderen. Daarom heb ik hem een keer meegenomen naar een workshop. Ongeveer tien mensen hebben hem toen uitgeprobeerd. Het opvallende was dat iedereen er heel positief over was terwijl ze allemaal iets anders voelden.

Ik heb de plaat ook gebruikt tijdens sessies. Hierdoor zitten cliënten beter in hun lichaam en stroomt de energie beter door. Ik zit er vaak op als ik achter de computer werk. Daarnaast gebruik ik de plaat om mijn stenen mee schoon te maken en te openen. Ze gaan meer glimmen, krijgen meer regenbogen en voelen sprankelender en krachtiger aan.

Chinta - 06-02-2016 11:19

De twee platen die ik al wat jaartjes in mijn bezit heb doen vele diensten.
Ik heb er eentje in keuken liggen waar ik altijd alle etenswaar opleg als ik uit de super of bio winkel kom. Vooral de verse spulletjes laat ik er wat langer dan een uurtje op liggen en je ziet dat ze opbloeien, b.v de diverse soorten sla, kruiden, tomaten, daarna gaan ze de koeling in.

Ik laad er ook mijn kristallen op en als ik soms een paracetamolletje moet slikken leg ik eerst het tabletje 'n poosje op de schijf..Dagelijks staat er ook een flinke kan drinkwater op en de andere plaat gaat bij lange autoritten altijd mee de auto. "Ze" zeggen dat het benzine bespaard. Ik weet het niet maar altijd leuk zo'n gedachte..

Beide schijven doen hier dienst als een vast gezelschap..

Bastiaan - 31-01-2016 15:24

Sinds jaren woonde ik tot volle tevredenheid op een schip ,totdat er naast mij een hotel werd gebouwd en er zendmasten bovenop het dak kwamen. Intuïtief meed ik het verblijf op het dek van het schip en met mooi weer ging ik altijd de ochtendkrant lezen op de wal. Nu ligt de wal lager dan het scheepsdek. Dit is van belang , omdat bij meting door een stralingsdeskundige bleek , dat de straling van de zendmasten net over het dek scheerden , maar de wallekant daarvan gevrijwaard bleef..........

Na de nodige aanpassingen, waarbij drie energieplaten die in een gelijkzijdige driehoek hoog boven het dek zijn bevestigd, is het een stuk aangenamer geworden en kan ik gewoon op het dek verblijven zonder een gevoel van onbehagen. Het zij overigens nog vermeld , dat het wonen binnenin het schip geen hinder ondervindt van straling wegens het principe van de Kooi van Faraday, omdat het schip van ijzer / staal is en dus de straling afbuigt.

Marieken - 25-01-2016 10:44

De energie plaat heeft een bijzondere werking voor mij. Normaal ligt ie gewoon in huis zijn werk te doen, het gezond ombuigen van negatieve straling, maar als ik me ziek begin te voelen of oververmoeid raak of me emotioneel niet lekker voel, dan pak ik hem vast, ga erop zitten, of leg hem onder mijn voeten. Het verbetert mijn toestand keer op keer. Bij mijn vriend thuis kon ik nooit goed slapen. Zijn huis staat vol met elektronische aparatuur en wireless modems en telefoons. Sinds ik de energie plaat bij hem in huis gebracht heb kan ik er heerlijk slapen. Ik gebruik de plaat ook voor andere doeleinden dan waarvoor die bedoeld is. Het is heerlijk om te mediteren. Hij lijkt het effect enorm te versterken. Ook moest ik laatst een reis van 10 uur in de auto maken. Normaal zou ik regelmatig moeten uitstappen en rusten en als ik aankom ben ik doodmoe. Ik heb de plaat tegen de rugleuning geplaast met een kussentje ervoor en heb 10 uur aan een stuk gereden; alleen gestopt om benzine te pompen en iets te eten. Ik kwam op mijn eindbestemming aan met zoveel energie dat ik totaal geen vermoeidheid voelde.

Wil Damen, Baarle Nassau - 02-12-2015 12:18

Het gebruik van de energieplaat:

Pijntjes trekken eerder weg en moeheid ook. Ik voel mij beschermd door de energieplaat. ’s Nachts op bed voel ik de effecten minder (helaas). Ik kan meer onbevangen en blij zijn.

Vrienden van mijn jongste zoon, hebben een baby gekregen en, durfde dit eerst niet aan. De moeder heeft te slappe pezen en dacht, als ik zwanger word kom ik in een rolstoel terecht. Toch wilde ze dolgraag kinderen. Ze hebben de energieplaat gekocht en de vitaliser. Pijntjes van de zere pezen bij haar gewrichten trokken grotendeels weg. Na 9 maanden was ze zwanger en is er een jongetje geboren. Heel gelukkige ouders met een pittig ventje, hij vraagt heel veel aandacht, maar hun hartenwens is uitgekomen, dankbaar, mede door de vitaliser en de energieplaat. Bij de moeder was de angst verdwenen voor de rolstoel.

De energieplaat heb ik uitgeleend aan een vriendin deze werd rustiger van de energieplaat en voelde zich in harmonie. De oudste zoon had een zeer been gekregen, het kwam vanuit zijn rug, de pijn. Energieplaat in de auto naar het werk tegen de rugleuning van de stoel gelegd. Na een week was de pijn volledig weggetrokken. Heerlijk toch.

Als ik met de auto wegga, leg ik de energieplaat in de auto met langere ritten, ik voel mij dan minder moe. Ik begrijp steeds meer van het leven. Ik word mij meer bewust van hoe het werkt. Ik lees ook veel.

Sean - 24-01-2015 15:07

Sinds ik met de energieplaat onder mijn kussen slaap zijn er echt veranderingen opgetreden in mijn bewustzijn. Ik slaap er dieper door maar vooral ‘’anders’’. Het effect is echt te voelen wanneer de plaat zolang dichtbij het hoofd blijft. Verder heb ik de plaat vaak onder mijn stoel als ik op de laptop aan het werk ben. Waar ik voorheen na een kwartier al last begon te krijgen van mijn ogen lijkt het nu alsof dat verleden tijd is. Nu is het niet bezwarend om langere tijden achter de laptop door te brengen.
In de plaat heb ik een soort ‘’vriend’’ gevonden die ik graag om me heen heb en waarvan ik voel dat hij me veel goeds doet. Het voelt gewoon goed. punt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water