K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor Het filter in een paar seconden verwisselen met een kliksysteem filterhouder De fijnheid van de actieve kool in het AQUALEN filter K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor installatie compleet K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor afsluitkraan waterfilter
K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor Het filter in een paar seconden verwisselen met een kliksysteem filterhouder De fijnheid van de actieve kool in het AQUALEN filter K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor installatie compleet K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor afsluitkraan waterfilter
K7M Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem - Aquaphor
1 Review | Review toevoegen
Het K7M mineralisatie filtersysteem wordt gebruikt om belangrijke mineralen weer toe te voegen aan het water bijvoorbeeld na behandeling door een osmose-apparaat of bij gebruik van een zoutontharder.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 139,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mineralisatie inbouw waterfiltersysteem K7M - Aquaphor


Eenvoudig te installeren en te vervangen hoog kwalitatief waterfilter systeem.

Het K7M mineralisatie waterfiltersysteem wordt gebruikt om belangrijke mineralen weer toe te voegen aan het water bijvoorbeeld na behandeling door een osmose-apparaat of wanneer het water onthard is door een zoutontharder en praktisch geen mineralen meer bevat.

Het is belangrijk dat het water deze mineralen bevat omdat het ervoor zorgt dat het water structuur krijgt. Het bevordert ook de opname van het water door het lichaam omdat via de mineralen er als het ware een elektrische uitwisseling is tussen het lichaam en het water. De mineralen functioneren als een geleider. Daarnaast worden ook zware metalen en chemicaliën effectief uit het water gefilterd.

Voordelen van het K7M mineralisatie waterfiltersysteem

 • Optimale balans van mineralen
 • Mineralen in actief opneembare vorm
 • Magnesium voor ondersteuning van het hart
 • Creëert een gunstige zoutbalans
 • Bevat natuurlijke mineralen
 • Verwijderd chemische verontreinigingen en zware metalen uit het water


Een unieke technologie om de balans van nuttige elementen in het water te optimaliseren. Het gezuiverde water gaat een interactie aan met het mineraal dolomiet, bestaande uit de natuurlijke mineralen calcium en magnesium. Het water komt in contact met de mineralen in het filter waardoor het water optimaal in balans komt.

De K7M-module bevat samen met actieve kool het mineraal: dolomiet (een mengsel van calcium-, magnesium-, natrium- en kaliumcarbonaten). Wanneer water in contact komt met dolomiet, komen calcium-, magnesium-, natrium- en kaliumionen in het water terecht.

 • Sterke structuur, een sterke bescherming tegen verontreinigingen.
  De Aqualen® structuur filter het water gelijkmatig  door een ionen uitwisseling vezel gemaakt van kokos schaal die is verweven met de fijnere koolstof korrels.

 • Er ontstaan geen waterkanalen in het filterpatroon.
  De filterstructuur met Aqualen® houdt het filterpatroon qua werking stabiel en heeft een goede doorstroom gedurende de hele levensduur.

 • Langdurige werking.
  De Aquaphor filters hebben een capaciteit tot 10.000 liter.

 • Beschermt tegen bacteriële aanvallen en bind veel schadelijke stoffen.
  Bevat zilver ionen in actieve vorm, geen andere filter heeft deze gecombineerde kracht.

  Dit mineralisatie waterfilter K7M combineert een breed opnamespectrum van schadelijke stoffen. Het filter verwijdert onder andere chemische verontreinigingen, bestrijdingsmiddelen,  zware metalen, troebelheid, zwevende delen en andere deeltjes tot aan de filter fijnheid toe. Ook worden smaakbeïnvloedende stoffen en chloor verwijderd.

Dit waterfilter verwijdert:

 • chloor en afbraakproducten van chloor

 • organische verbindingen,
 • pesticiden en pesticidenresiduen

 • deeltjes en zwevende deeltjes

 • zware metalen zoals lood en koper

 • asbestdeeltjes

 • medicijnresten

 • ijzer
 • en nog meer stoffen (zie bijlage)

Gefilterd en gevitaliseerd water met voldoende mineralen heeft een gunstig effect op ons lichaam en ondersteund lichamelijke processen zoals optimale verterings- en uitscheidingsfuncties, temperatuurbalans, reproductie van de cellen etc.

Dit mineralisatie inbouw waterfilter wordt geplaatst op de plek waar het ook wordt gebruikt, meestal onder het aanrecht in de keuken.
 
Dit waterfilter systeem is volledig BPA vrij.
 

Technische gegevens:


K7M mineralisatie filter met actieve kool fijnheid 0,8 micron

Doorstroom capaciteit

7,6 l per minuut*

Capaciteit**             

10.000 l*** 

Water temperatuur      

 40°


*: Bij vier bar statisch
**: Afhankelijk van de waterkwaliteit en de hoeveelheid deeltjes
***: Uitgetest in 83646 Bad Tölz (bij München in Duitsland) waarbij er geen vermindering van de doorstroomsnelheid van het leidingwater aantoonbaar was.
 

Plaatsing

 

Het filterpatroon kan worden geplaatst op de koud waterleiding onder het aanrecht.
 

Hygiënisch filter wisselen


Het geïntegreerde in en uit kliksysteem van het QC filter is heel gemakkelijk in een paar seconden uit te voeren. De waterfilters bestaan uit een filter kop/deksel en een filterpatroon Ze leveren een hoog niveau van hygiënische bescherming.
 

Het waterfilter wordt geleverd met: 

 • QuickChange K7M mineralisatie filterpatroon met actieve kool.

 • Een filter deksel waardoor het filterpatroon makkelijk kan worden ingeklikt waardoor het snel te verwisselen is.

 • Slangen en benodigde koppelingen.

 • Een filterhouder waarin het filterpatroon met de daaraan gekoppelde deksel wordt geplaatst.

 • Optioneel voor een meerprijs van € 49,50 euro kunt u een aparte kraan toevoegen.
   

Aandachtspunten

 • Water doorstroomsnelheid wordt normaal gesproken met ongeveer 1/3 verminderd en is afhankelijk van de druk in de waterleiding en de lengte van de gebruikte slang.
 • U kunt ook kiezen voor het plaatsen van een aparte kraan op het aanrecht.
 • Het filter moet na maximaal acht maanden worden vervangen. Kosten van een nieuwe filterpatroon zijn € 27 (5% korting bij twee stuks en 10% korting bij drie stuks)

 • Maat van de leiding waar de slang van het filter op wordt geplaatst (3/8 (10 mm) of half duims (15 mm), kunt onderaan de pagina aangeven bij 'opties'

 • Dit product wordt geleverd met een stap voor stap installatie handleiding.

 • Niet plaatsen voor, maar na een afwasmachine

 • U kunt ook het filter (eventueel met kraan) laten installeren door een lokale betrouwbare ervaren klusjesman

 • Aquaphor waterfilters zijn gecertificeerd door de TUV (zie bijlage)
   

Tijdens het bestelproces kiest u:

 • De juiste maat via de volgende afbeelding, u kunt kiezen uit de volgende twee maten (halfduims 1/2 links, 3/8 rechts):

 

 • Of u een extra T-stuk met extra slang en koppelingen erbij wilt voor een bestaande aparte filterkraan op het aaanrecht.
 • Of u een extra T-stuk met extra slang en koppelingen een aparte kraan wilt die te monteren is op het aanrecht voor het gefilterde water.


Een filter in combinatie met een watervitaliser?

Wij adviseren altijd een combinatie met een watervitaliser. Water werkt namelijk, ook al zijn de fysieke chemische verontreinigingen eruit door het filteren, als een soort homeopathisch middel dat toch de belastende trillingen van deze verontreinigingen vasthoudt en daardoor je lichaam belast. Door de vitaliser wordt het water als het ware gereset en het smaakt ook direct veel zachter, het is veel voller, drinkt veel makkelijker weg, beter opneembaar voor het lichaam en bovendien is er ook minder kalkaanslag. Onderaan of naast deze pagina staan filter/vitaliser combinaties (met korting).
 


Wij kunnen dit waterfilter voor u installeren, installatiekosten zijn ongeveer € 100-150 afhankelijk van de complexiteit en of er een aparte kraan nodig is, reistijd en materiaalkosten.

U kunt het filter ook zelf installeren of dit
 door een lokale loodgieter of klusjesman laten doen.

Neem contact met ons op als u wilt dat wij de installatie voor u uitvoeren, wij maken dan een offerte op maat.

Verzending

 • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
 • Verzending is gratis.


Installatie instructie video aanrecht inbouw-waterfilter
 


Installatie combinatie waterfilter en vitaliser onder het aanrecht
 


Video over de kwalitatief hoogwaardige Aquaphor waterfilters


 

Een eenvoudig te installeren K7M mineralisatie inbouw waterfilter voor onder het aanrecht in de keuken dat het water naast roest en zand ook van chloor, organische chemicaliën, pesticiden, medicijnen en zware metalen zoals lood zuivert.

Sorteren op:

Review toevoegen
Martijn - 15-02-2021 11:30

Samen met vitalizer en hele huis filter, hebben we ons oude omgekeerd osmose waterfilter vervangen met de KM7. Naast dat het geen extra spoelwater kost zoals bij osmose en de waterdruk niet lager wordt, hebben we nog frisser en smaakvoller water in de keuken. Zo is het helemaal af.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is tot 1 December gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het meerendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.
- Radisafe stralingstickers
 

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl onder vermelding van uw volledige adres. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 December terug te zien. Graag tot ziens.

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water