Je lichaam ondersteunen om te ontzuren en te ontgiften Je lichaam ondersteunen om te ontzuren en te ontgiften.

Een paar maanden geleden heb ik een vitaliteitsmeting laten doen in Groningen bij een vriendin (website: zie onder). Zo’n meting verheldert veel over je lichamelijk en geestelijk functioneren. Daaruit bleek dat ik behoorlijk verzuurd was.

Gelukkig bevind ik mij in kringen met mensen die veel bezig zijn met gezond leven en bewustzijn. Ik kwam bij een andere vriendin terecht die voor mij ging uittesten hoe ik mijn lichaam weer het beste basisch kon maken.

Ik had zelf ooit acerola poeder (een Zuid-Amerikaanse bes met een heel hoog vitamine c gehalte) gekocht omdat ik wist dat dit veel anti-oxidanten bevat die vrije radicalen (dat zijn afvalstoffen in het lichaam) binden en helpen af te voeren.

Nu bleek dat de combinatie van deze bes samen met zuiveringszout (natriumbicarbonaat, baking soda) mij optimaal zou helpen om mijn lichaam weer in balans te brengen.

Ik ben dit dus gaan gebruiken en ik merk dat ik me lichamelijk de afgelopen maanden beter en sterker ben gaan voelen. Ik doe ook aan yoga, maar het afvoeren van afvalstoffen heeft me voor mijn gevoel echt geholpen.

TIP:
Om je lichamelijke gezondheid op een eenvoudige manier te verbeteren kun je elke ochtend zuiveringszout in een halve liter (vitaal) water doen met een halve uitgeperste citroen en dit opdrinken.

Je kunt ook poeder bestellen in plaats van de citroen te gebruiken. Zelf heb ik het poeder gekocht bij de LeefBewust Webwinkel, als je deze code: 01001 gebruikt bij het bestellen krijg je ook nog eens 5% korting.
 
Links:
Acerola poeder: https://www.leefbewust.com/webwinkel/product-categorie/acerola/

Vitaliteitsmeting voor lichamelijk en geestelijk welzijn: http://www.vitalclinics.nl/

Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk advies/consult om je gezondheid te verbeteren door te ontgiften/ontzuren dan kun je contact opnemen met Imelda Mud: 0599 653 298, zij kan heel goed testen wat je kan ondersteunen.
      30-11-2017 11:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.