Energetische huiszuivering - Stralingsmeting
Energetische huiszuivering - Stralingsmeting
3 Reviews | Review toevoegen
Bij een energetische huiszuivering worden invloeden waardoor het huis niet in balans is, bijvoorbeeld oude belastende energieën, getransformeerd. Thuiskomen, ontspanning en rust in je eigen huis! 

Verzendkosten

€ 0,00

€ 159,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Energetische huiszuivering - Stralingsmeting 

Bij een energetische huiszuivering worden invloeden waardoor het huis niet in balans is, bijvoorbeeld oude belastende energieën, getransformeerd. Dit creëert een gevoel van thuiskomen, ontspanning en rust in je eigen huis. 

Een huis waar u zich prettig voelt resulteert in een verhoogd welzijn!


Voordelen:

 • Totale oplossing van negatieve energie (velden) in huis
 • Plekken waar kou is opgehoopt verdwijnen
 • Het huis voelt weer goed geaard aan
 • De sfeer in huis gaat rustiger en harmonieus aanvoelen
 • Betere verbinding tussen de gezinsleden door de harmonieuze energie.
 • U ontvangt van mij een krachtige ontspannende energie overdracht om uw eigen energie te integreren met die van het huis.


Traumatische gebeurtenissen uit het verleden op uw woonplek, wateraders, aardstralen of negatieve energieën kunnen oorzaken zijn van een onprettige sfeer in huis. Vaak is het een combinatie van deze factoren, en lost het probleem op als negatieve energie uit het verleden met een huiszuivering wordt getransformeerd. 

De energie kan dan weer op de natuurlijke oorspronkelijke manier stromen die als harmonie ervaren wordt. Verstoring van de energie in uw huis kan klachten geven, zoals slapeloosheid, angst en gebrek aan energie. Als u zich niet op hun gemak voelt in een ruimte is er meestal wel iets aan de hand. Mijn ervaring tot nog toe is dat het altijd kan worden opgelost.

Met mijn gevoeligheid kan een haarfijn aanvoelen waar de energie in huis verstoord is. Uniek aan mijn benadering is dat ik in algemene zin met de wichelroede zichtbaar kan maken of de energie positief of negatief is voor de mensen die er leven. Ik vraag ook aan de bewoner of mijn bevindingen kloppen (met de wichelroede kan ik visueel zichtbaar maken wat ik en mogelijk ook u al voelt). Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er energieën hangen die een negatieve sfeer creëren. Deze kunnen dan worden omgezet zodat de energie weer in balans komt.

Aardstralen en andere vormen van negatieve energie en de verschillende soorten straling in huis wordt vaak al geneutraliseerd en omgebogen in positieve energie door het aanbrengen van een vitaliser en/of energieplaat.

Echter, met een energetische huis zuivering/reiniging wordt uw huis daarnaast ook helemaal vrij van andere energieën uit het verleden die meestal de oorzaak zijn van een vertrek dat niet prettig aanvoelt. Daardoor kunnen de producten op een effectievere manier worden ingezet.
 

Straling

Qua stralingsmeting wordt er naast de hoogfrequente straling ook gekeken naar laagfrequente straling.
 

Vormen van straling die uw gezondheid negatief kunnen beïnvloeden zijn:

 • Laagfrequente elektrische velden
 • Laagfrequente magnetische velden
 • Hoogfrequente elektromagnetische velden
 • Aanwezigheid van materialen die statische elektriciteit opwekken
 • Statische magneetvelden.

Ik geef tijdens mijn bezoek advies over hoe specifieke situaties op te lossen die belasting bij de mens veroorzaken.

Bij negatieve elektrische velden of voor verbetering van de energie in het algemeen kan er altijd een energieplaat geplaatst worden ter verbetering van de energie. 
 

Stralingsmeting hoogfrequente straling bij installatie hele huis leiding watervitaliser

Een hoogfrequente stralingsmeting is bedoeld om te kijken waar de energie in uw huis ten gevolge van hoogfrequente straling niet in balans is, deze wordt standaard gratis uitgevoerd bij de installatie van een leiding watervitaliser en is niet apart aan te vragen. We zullen op een eenvoudige manier uitleggen wat het probleem is en de goedkoopste oplossing helpen vinden, waarbij u wel veilig bent tegen straling.

Wilt u meer informatie of weten of de energie bij u thuis in balans is, neem dan contact met ons op.

De kosten van een stralingscheck incl. energetische  huiszuivering zijn € 159,-. Duurt het langer dan een uur, dan is het verdere tarief € 90,- per uur, excl. reiskosten à 25 ct/km en bij een reisafstand na 100 km € 10 per reisuur extra.

Extra (reis)kosten worden naderhand gefactureerd.

Sorteren op:

Review toevoegen
M. Miltenburg - 28-06-2018 12:19

Een aantal weken na de plaatsing van de vitaliter is Jay langsgeweest voor het zuiveren van ons huis. Het is mooi om dat op die manier te doen, en eerst te wennen aan de vitalizer.
Ik vond het een bijzondere ervaring, zeer aan te raden. Jay heeft eerst alles doorgemeten via zijn eigen wijze van meten en zuiver voelen.
Er was een forse belasting in de woonkamer, iets waar ik zelf altijd van dacht dat het aan de tv-computer straling lag. Dat had dus een andere oorzaak en dat kon hij oplossen. Het voelt nu heel anders en ik kan nu veel prettiger op die plek zitten en ook mediteren op de bank.
Ik voel me nu veiliger en meer thuis.

Gatha - 31-10-2015 19:30

Na jouw huiszuivering voelt het in ons huis veel ruimer en vrediger.
We kunnen er nu echt Zijn... voelt goed! Zelfs de kelder!

tamara rietveld - 23-10-2015 15:03

geen straling meer, geen zware energie meer. We voelen ons veel fijner hier.
Dank je wel

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is tot 1 December gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het meerendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.
- Radisafe stralingstickers
 

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl onder vermelding van uw volledige adres. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 December terug te zien. Graag tot ziens.

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water