Straling beschermingsmaatregelen


Negentig procent van de gevaren van straling is redelijk eenvoudig te vermijden.
Vermijd alle hoogfrequente stralingsbronnen, WLAN en DECT telefoon (echt gevaarlijk, straalt constant) en gebruik uw mobieltje spaarzaam, bij voorkeur met een straling beschermingssticker en op de luidsprekerstand.
Laat een meting uitvoeren om zekerheid te krijgen, vooral als er zendmasten in de buurt staan. Hoogfrequente straling is af te schermen met speciaal afschermmateriaal.

Als u de afgelopen jaren een nieuw internetmodem hebt gekregen kunt u beter laten controleren of deze niet straalt, vaak zendt de router ongevraagd een draadloos signaal de kamer in, zelf als u internet ontvangt via een kabel. Laat dit controleren en laat als het nodig is het draadloze signaal uitzetten door uw provider, anders is het echt beter een modem te nemen zonder draadloosfunctie. Voor de zekerheid kunt u een draadloos modem inpakken met konijnengaas of speciaal afschermdoek, of u plakt er bovenstaande straling beschermingsticker op.

Vermijd kunststoffen en synthetische materialen. Het is belangrijk om snoeren van apparaten waar u veel mee werkt of veel aan bloot staat geaard zijn. Vermijd verder elektrische apparaten of installaties die niet noodzakelijk zijn. Zorg verder dat uw slaapplaats minimaal een meter verwijderd is van radiatoren, apparaten of elektrische leidingen. Laagfrequente elektrische velden zijn af te schermen met bijvoorbeeld geaard aluminiumfolie of kippengaas, maar er bestaan ook verven die kunnen afschermen. U kunt u zelf ook beschermen met onze stralingsbeschermende producten.

Hoogfrequente straling kan worden afgeschermd met folie of speciaal antistralingsgaas. Onze Energieplaten werken ook uitsteken om straling te neutraliseren en zelfs 5G. 


Uw slaapplek

Zorg ervoor dat uw bed minimaal een meter vanaf verwarmingsradiatoren staat. Probeer te voorkomen dat u in een ijzeren bed slaapt, het bed zal statische elektriciteit en/of magnetische velden geleiden. Gebruik bij voorkeur een houten bed. Gebruik geen elektrische deken, elektrisch verstelbare bedden of waterbedden. Doet u dat toch, trek dan in elk geval de stekker er bij het slapengaan uit. Kunt u niet voorkomen dat u in een elektrisch veld ligt, dan kunt u een netvrijschakelaar laten installeren. Daarmee kunt u de stroomgroep van de slaapkamer uitzetten. Schakelt u een schakelaar aan, dan komt de spanning automatisch weer op het net.

Gebruik als beddengoed natuurlijke materialen, de matras ook als het mogelijk is. Zorg er ook voor dat de vloerbedekking in de kamer niet van synthetisch materiaal is.
Gebruik geen televisie of andere elektrische apparatuur in uw slaapkamer. Dergelijke apparaten beïnvloeden de luchtionen negatief, verminderen de luchtvitaliteit en trekken ziektekiemen, stof en rookdeeltjes aan.

Om zeker te zijn van een stralingsveilige leefomgeving kunt u een stralings/energiecheck laten uitvoeren.

 


 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is in ieder geval tot 1 mei gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het merendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor:
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.

Vragen over bovenstaande producten en/of bestellingen kunt u mailen naar info@thuisbron.nl.

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.

Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 mei terug te zien. Graag tot ziens.


heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water