Oma's huishoud tips

Oma's huishoud tips

Waarom is het belangrijk alles in huis goed te ordenen en schoon te maken?

Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Ongeveer een maand geleden keek ik dit filmpje op internet, en dat raakte mij, ik besloot dus (hoewel ik best wel redelijk georganiseerd ben omdat ik anders uberhaubt niet kan functioneren met mijn bedrijf) opeens om alles in mijn huis supergoed te gaan ordenen, en alles beter schoon te houden. Het gevolg is dat ik nu gewoon meer tijd heb, alles functioneert gewoon beter omdat ik me rechtstreeks kan richten op mijn werk, of op datgene in huis wat ik nodig heb en ook is de psychologische druk weg om het huis nog schoon te moeten maken :). De energie die over is kan ik gewoon besteden aan zijn, aan de zon en allemaal nieuwe ontwikkelingen:)

 

Een paar tips over energie en huis schoonhouden:

  • Over het algemeen denken we dat we wanneer we ons huis moeten schoonmaken, dat het iets buiten onszelf is. Maar we zijn vergeten dat wij ons huis zijn! De grenzen van ons bewustzijn houden niet op met de grenzen van het fysieke lichaam. Dus eigenlijk is het huis in ons, evenals je partner, de bank waar je op zit en de buurman. Wanneer je wat gevoeliger bent zul je dat ook rechtstreeks kunnen voelen, in de vorm van energie. En wanneer je boos bent op iemand zul je gelijk aan jezelf merken hoeveel ruimte die persoon eigenlijk in jou inneemt. Dus wanneer je je huis schoonmaakt en organiseert, maak je eigenlijk jezelf schoon en organiseer je eigenlijk je geest.
     
  • Zoals waarschijnlijk bij jullie bekend, is water een levend geheugen en daarom is het belangrijk om niet allemaal rotzooi in je keukenkastje te hebben staan zoals ontstopper en andere chemische troep. een klant vertelde me laatst dat ze ook de stofzuiger uit de kast heeft gehaald waar de vitaliser was geïnstalleerd, puur omdat dit qua trilling gewoon niet klopte. Nu kan de vitaliser dat wel omzetten maar toch symboliseert de stofzuiger de plek waar alles wel uit het hele huis samenkomt en heeft deze een zeer negatieve trilling. Zo gauw iets chaotisch, vies wordt of in disharmonie komt wordt de energie gelijk negatief. Dus kost het jou energie om het om te zetten en trekt het ook weer andere negativiteit aan.
  Jay Uijttewaal     16-03-2020 10:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.