Met de verschillende waterbehandeling combinaties van Heerlijk Water wordt uw water op meerdere lagen gezuiverd en geïnformeerd met hoog vitale energie. Je krijgt daardoor een fysiek en energetisch ondersteunend product dat de potentie van het water optimaal kan activeren. 

U heeft altijd baat bij één van de door ons aangeboden waterbehandelingen. Echter, we adviseren waar mogelijk, om te kiezen voor een combinatie van filteren en vitaliseren, eventueel aangevuld met ontkalken. De reden is dat beide oplossingen complementair werken. Kortgezegd, filteren werkt namelijk op grofstoffelijk niveau en vitaliseren op fijnstoffelijk/etherisch niveau. Tezamen werken ze optimaal voor je welzijn.
 

Hoe kies ik de juiste filter-vitaliser combinatie?

De keuze voor een waterfilter en/of watervitaliser hangt af van het beoogde doel en uw beschikbare budget. Wilt u zich voornamelijk richten op uw drinkwater? Of wilt u al uw huishoudelijk water filteren en vitaliseren? Voor elk budget hebben we filter-vitaliser combinaties en speciale combikortingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan filterkannen en een vitaliserpen. Of een keuken/aanrecht filter-vitalisersysteem dat uw drinkwater behandelt.

Ook kunt u kiezen voor ons hele-huissysteem waarbij ál uw water gefilterd en gevitaliseerd wordt. Dit systeem heeft een extra sterke harmoniserende werking op de energie in huis. U kunt daarbij kiezen uit combinaties van verschillende filters en typen vitalisers.

Eventueel kunt u elke combinatie verder uitbreiden met stralingsbeschermende producten. Daardoor wordt voorkomen dat het water door elektromagnetische straling wordt belast. Hierbij kunt u denken aan de straling van een WIFI-router of slimme meter in de buurt van een waterleiding, elektrisch fornuis of een quoocker. Om het huis energetisch te optimaliseren en ook tegen (5G)straling te beschermen adviseren wij de plaatsing van een energieplaat. Deze werkt complementair met de watervitalisers.

Heeft u advies nodig over de verschillende productcombinaties, neem gerust contact met ons op.

Hier vindt u de verschillende waterbehandeling combinaties met korting:

Waterbehandeling combinaties voor gebruik in de keuken
Waterbehandeling combinaties voor douche, keuken en hele huis
Waterbehandeling combinaties voor het hele huis


Waterfilterkannen met een penvitaliser

Inbouwsystemen voor in de keuken op en/of onder het aanrecht.
 


 

 

 


 
Water per kraan vitaliseren + filtersysteem voor het hele huis   Hele huis watervitaliser + keuken inbouw filter

 

Watervitaliser + filtersysteem voor het hele huis
 


Meer informatie over de verschillende soorten waterbehandelingen
Magneet waterontharder

Zoek op internet wat de hardheid van uw water is, is dit lager dan zeven Duitse graden (hardheidsaanduiding), dan is alleen een vitaliser voldoende, als het water harder is dan zeven Duitse graden kunt u een combinatie van een vitaliser met een magneet waterontharder te gebruiken om het water zachter te maken. Daardoor vermijdt u ook schadelijke effecten van de kalk in het lichaam. Daarnaast bespaart u energie en kunt u de kalkaanslag in de douche,  afhankelijk van de waterhardheid, aanzienlijk verminderen. 

De magneet waterontharder wordt gemonteerd achter de watermeter maar altijd vóór de vitaliser.

De kosten van een magneet waterontharder is voor een 15mm leiding € 109 en voor een 22mm leiding € 209.  
 

Zoutwater ontharder

Wanneer u erg hard water heeft en veel kalkaanslag heeft en daar beslist vanaf wilt dan kunt u een zoutontharder gaan gebruiken. Heerlijk Water heeft verschillende modellen zoutontharders in het assortiment, installatie van een zoutontharder kunt u door een lokale looodgieter laten doen of wij helpen u een goede installateur te vinden, onze eigen monteur installeert geen zout ontharders.

Prijzen zijn exclusief installatie en reiskosten (bij installatie van een leidingvitaliser zijn de eerste 100km reiskosten gratis).


Volgorde van plaatsing

Als u een combinatie wilt van een waterfilter, waterontkalker en een vitaliser dan wordt eerst geplaatst, de ontkalker vervolgens het waterfilter of/en de vitaliser.

Optioneel kan er, als het filter voor het hele huis niet past, een filter onder het aanrecht geplaatst worden. 

U kunt ons offerteformulier invullen dan nemen wij contact met u op voor een passende offerte.
 

Voorbeelden van combinaties
  
Voorbeeld van een combinatie van een hele huis
waterfilter, ontkalker en watervitaliser
 
Keuken aanrecht waterfilter
 
Aanrecht-inbouw-watervitaliser
 
Kraan-watervitaliser 
  Waarom zou ik een combinatie van een vitaliser, waterfilter en ontkalker bij u kopen?


Watervitalisers

De unieke energietrillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren, waarbij een veel dieper krachtiger effect word gerealiseerd dan bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.
Daarnaast wordt het water door de vitaliser zachter en is er aanzienlijk minder kalkaanslag.
 

Over onze waterfilters

Onze Aquaphor waterfilters hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Door de speciale Aqualen vezel matrix die ervoor zorgt dat de koolstofkorrels goed op hun plek blijven voorkomen de filters dat het filterpatroon voortijdig dichtslibt. Dit geeft in tegenstelling tot veel andere filters die alleen actieve kool gebruiken, een hoge en stabiele filterprestatie gedurende de gehele gebruiksperiode. Er is een optimale opname van schadelijke stoffen door een zeer groot actieve kool contactoppervlak. 


Onze waterfilters werken bij: 

  • chloor en afbraakproducten van chloor
  • organische verbindingen,
  • pesticiden en pesticidenresiduen
  • residuen van medicijnen
  • deeltjes en zwevende deeltjes
  • zware metalen zoals lood en koper
  • asbestdeeltjes 
  • ijzer
  • met geactiveerd zilver tegen bacteriegroei
  • optioneel tegen bacteriën en parasieten


Ontkalker

De waterontkalker die wij bieden is effectief en eenvoudig te installeren aan de buitenkant van de waterleiding en gebruikt in tegenstelling tot veel andere ontkalkers geen onthardingszout. De kalk in het water en de leidingen wordt gebroken en verandert in de lichte ongebonden vorm van kalkaragoniet. Het water krijgt daardoor een lichte afdronk waardoor het makkelijker drinkt. Deze ontkalker heeft geen onderhoud nodig.

De waterontkalker zal in het begin de leidingen schoonmaken waardoor het tijdelijk meer kalk zichtbaar wordt in de douche. Na verloop van tijd wordt dit minder en zal de kalk op een minder hardnekkige manier aanslaan in de douche en verdwijnt de kalk gemakkelijker bij het schoonmaken. Voor maximale vermindering van aanslag kunt u een combinatie van een  ontkalker  met een  vitaliser voor het hele huis gebruiken.

Wanneer u erg hard water heeft en veel kalkaanslag heeft en daar beslist vanaf wilt dan kunt u een zoutontharder gaan gebruiken.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de werking van een ontkalker met uw waterhardheid.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water