Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Smile Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Smile
Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Smile Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Smile
Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Smile
2 Reviews | Review toevoegen
Waterfilterkan Aquaphor Smile altijd lekker gezuiverd drinkwater. Een beter en goedkoper alternatief voor het gebruik van plastic flessen. Verwijdert chemische verontreinigingen en zware metalen.

Verzendkosten

€ 4,95

€ 23,90
Prijs per stuk

Voorraad : 20

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Waterfilterkan voor zacht en zuiver water - Aquaphor Smile 

Momenteel is deze filterkan niet op voorraad, waarschijnlijk weer leverbaar vanaf 1-10-22.

Deze Aquaphor waterfilterkan zuivert veilig en effectief uw water. Niet alleen organische vervuiling, maar ook ijzer, zware metalen en andere soorten schadelijke verontreinigingen. Het waterfilter maakt gebruik van, Aqualen, een unieke samenvoeging van adsorbtiematerialen en hoogwaardige actieve koolstof. Het B100-6 filterpatroon verwijdert overtollige waterhardheid en voorkomt kalkaanslag. Er wordt actief zilver gebruikt om bacteriegroei tegen te gaan, het zilver is veilig verweven met de structuur van het filter, zodat het niet kan uitspoelen.

Voor water vanaf water hardheid 8 Duitse graden wij het patroon B100-6 aan, onder de hardheid 8 kunt u het patroon B100-5 (of A5, nieuw type) gebruiken. U kunt even googelen op waterhardheid in uw woonplaats om een idee te krijgen.

U kunt ook het filmpje onderaan de pagina bekijken waarin de filterkan met daarin een vergelijkende test met een Brita filter.
 

Een filter in combinatie met een watervitaliser?

Wij adviseren altijd een combinatie met een watervitaliser. Water werkt namelijk, ook al zijn de fysieke chemische verontreinigingen eruit door het filteren, als een soort homeopathisch middel dat toch de belastende trillingen van deze verontreinigingen vasthoudt en daardoor je lichaam belast. Door de vitaliser wordt het water als het ware gereset en het smaakt ook direct veel zachter, het is veel voller, drinkt veel makkelijker weg, beter opneembaar voor het lichaam en bovendien is er ook minder kalkaanslag. Onderaan deze pagina staan filter/vitaliser combinaties.
 

Levering

  • Dit product wordt standaard met 1 filter patroon B100-5 (of A5, nieuw type) of B100-6 (bij hardheid vanaf 8 duitse graden (veel) kalkaanslag).

  • Bovenaan de pagina kunt u aangeven hoeveel extra waterfilterpatronen u wilt bestellen bij deze waterfilterkan

  • U kunt bovenaan de pagina kiezen om een energieplaat of een watervitaliserpen aan uw bestelling toe te voegen, zodat het water naast gezuiverd ook vitaal wordt.

    De penvitaliser kunt u gebruiken om na het filteren het water in de kan te vitaliseren door er 10 seconden mee in het water te roeren. De energieplaat kan op of bij de waterfilterkan geplaatst om het water te vitaliseren.

    Onderaan of naast deze pagina staan filter/vitaliser combinaties (met korting).

Losse filterpatronen bestellen

  • Aquaphor waterfilters zijn gecertificeerd door de TUV. (Technischer Überwachungsverein, English: Technical Inspection Association) dit is een certificerende wereldwijde technische inspectie organisatie (zie bijlage).

Vergelijking tussen Brita en Aquaphor waterfilterkannen
 

 

Vraag en antwoord Aquaphor waterfilters

Verzending

  • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
  • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.

De waterfilterkan is een beter en goedkoper alternatief voor het gebruik van plastic flessen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Petra - 10-08-2020 16:30

Hele goede en betaalbare waterfilter, heel blij mee. Ik gebruik al ruim 25 jaar de andere filter uit het filmpje, en was al best lang op zoek naar een betere. Dit water is echt zoveel lekkerder en zachter! En het ruikt niet meer naar chloor. Onze hond vindt het ook lekker water, die komt nu thuis water drinken als ze bij de buurvrouw op bezoek is. Ze heeft daar ook een drinkbak, maar loopt er gewoon langs als ze dorst heeft :)

Mieke - 11-07-2019 13:36

Makelijke gebruiksvriendelijke kan met heerlijk water!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bezoek. Na een intense privéperiode heb ik behoefte om een tijdje rust te nemen. Heerlijk Water is tot 1 December gesloten. Dit betekent dat ik tijdelijk niet beschikbaar ben voor vragen, offertes en ook bestellen via deze website tijdelijk niet mogelijk is.

Voor het meerendeel van de producten kunt u terecht bij firma Leliveld. O.a. voor
- Vitalisers
- 5G Energieplaten
- Waterfiltersystemen in combinatie met (hele huis) vitalisers.
- Radisafe stralingstickers
 

Waterfilterpatronen kunt u bestellen op: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210

Andere producten zijn op dit moment niet leverbaar.

Voor een offerte en/of aankoop van hele huis watervitalisers, eventueel in combinatie met een waterfilter, kunt u terecht bij mijn collega's van de firma Leliveld. Bel daarvoor Johan 0620059346 of mail naar info@thuisbron.nl onder vermelding van uw volledige adres. Ik zou het waarderen als u laat weten dat u via Heerlijk Water komt.


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. We hopen u na 1 December terug te zien. Graag tot ziens.

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water