Ode aan de Energieplaat


Ik had het gevoel om een nieuwsbrief eruit te willen doen waarin ik de Energieplaat uitlicht. De energetische effecten die de Energieplaten hebben op de mens en zijn omgeving, zijn dermate sterk en bewustzijnsverruimend, dat het gebruik ervan bijna altijd een krachtige transformatie teweeg brengt. 

Zelf gebruik ik de Energieplaat al vanaf 2006 en in eerste instantie heeft mij dat een krachtige verdieping gegeven in mijn meditatie. Het gevoel van onveiligheid en angst in mijn basis, waar ik in mijn meditatie zelfs met mijn ademhaling er niet doorheen kon komen, kwam door de kracht van de Energieplaat toch in beweging.

Wat de Energieplaat in essentie doet is dat er een vrije doorstroom ontstaat tussen jouw essentie en je fysieke lichaam. Hij bevordert integratie van je eigen hogere bewustzijn in de stof. Daardoor onstaat er ook automatisch een beschermende werking en hebben storende energetische invloeden minder impact. Waar namelijk bewustzijn is, is de ervaring van de ruimte en is er automatisch oplossing van pijn, weerstand of verstoringen. Er ontstaat dan een soort overstijgende toestand van Zijn.

Van oudsher werden in India tempels gebouwd die bedoeld waren om alleen maar in te zijn zodat je energetisch werd opgeladen en je bewustzijn werd versterkt. Het was niet een plaats die bedoeld was om te bidden maar meer om te zijn en gewoon te ontvangen. En daarmee is het energieveld van de plaat ook vergelijkbaar. Zeker door het gebruik van meerdere platen op een locatie waar de energie een krachtveld dat een sfeer van rust en heling en harmonie neerzet.

Ook werkt de Energieplaat heel specifiek bij storende elektromagnetische frequenties die worden uitgezonden door zendmasten en andere draadloze of bedrade apparatuur. 

Medio 2020 hebben we de 5G-frequenties getest en aanpassingen gedaan aan de Energieplaten. De energieplaten zijn nu gecombineerd met een Radisafe-sticker die shungiet en een aluminiumplaatje bevat. De enkele energieplaat beschermt tegen 5G vier meter vanaf het midden. De combinatie van drie enkele platen in een driehoek met een afstand van 3 meter tot elkaar, beschermen 18 m en bij 9x9x9 m zelfs 27 meter rondom het middelpunt. Met de dubbele energieplaat kan bescherming tegen 5G nog worden verhoogd. 5G straling wordt in een straal van 6,5 meter rondom de dubbele plaat volledig omgezet. Bij een driehoeksopstelling van drie dubbele platen (3x3x3 m), is de bescherming 25 meter rondom het centrum en zelfs 39 meter bij een driehoek van 13x13x13 m.

Het verschil tussen een enkele en een dubbele plaat is dat een dubbele plaat energetisch sterker is omdat hij een hogere massa heeft, deze is dus zeer geschikt als er een grote verandering in de energie gewenst is. Of als er veel moeite is om te aarden of in het lichaam aanwezig te zijn.
 

Deze energieplaat met 5G bescherming:

 • geeft een krachtige energie af die uw lichaam vitaler maakt en helpt bij aarding.
 • geeft extra krachtige 5G bescherming.
 • neutraliseert en breekt hoog-.  en laagfrequente straling.
 • neutraliseert en versterkt de energie in huis.
 • geeft een verdieping in uw meditatie.
 • is verbonden met een hoog bewustzijnsveld en geeft de trillingen door die aansluiten bij je eigen bewustwording.
 • is veilig en sluit aan bij de energie van de gebruiker.
 • heeft een gunstig effect op de luchtkwaliteit in huis.
 • Heeft vele andere toepassingen.
   

Diverse toepassingen van de 5g beschermende energieplaat zijn:

 • Plaatsing bij elektrische apparaten.
 • Het vitaliseren van water (bv waterfilterkan erop plaatsen of bij waterfilterapparaat).
 • Verdieping bij meditatie door plaatsing onder de stoel, of naast u.
 • Rust en ontspanning tijdens autorijden door plaatsing onder de autostoel.
 • Prettiger werken achter de computer door plaatsing onder de bureaustoel.
 • Beter slapen door plaatsing onder het bed.
 • Gebruik tijdens een (energetische) behandeling door plaatsing in de buurt van de cliënt.
 • Ontspannen sfeer en aarding in een ruimte door plaatsing op de grond, op een kussentje (de plaat versterkt de energie van de gekozen kleur) in de ruimte.
 • het opladen van edelstenen (plaatsing op de energieplaat).
   

Energieplaat ervaringen van klanten


Hieronder licht ik enkele recente ervaringen uit met de Energieplaat en bied ik een kortingsactie aan.

Allereerst dank voor de super service en snelle levering. De energieplaat zorgde meteen voor meer energie en een helder hoofd. De brain fog was weg en maakte plaats voor rust en ontspanning.
Nancy, 29-07-2022
*

Na 12 jaar eindelijk weer lekker slapen! Jarenlang gebroken, korte nachten met ook nog eens nare dromen gehad, maar dat is nu sinds ik deze plaat heb zeer sterk verbeterd. Ik had alles al geprobeerd maar met weinig resultaat. De plaat ligt onder mijn bed, recht onder mij. Ik ervaar nu eindelijk rustige, diepe slaap. En het belangrijkste: kunnen doorslapen. Zo fijn!
Sophia, 25-08-2022
*

(…) Even later stond ik tussen de energieplaten, vitalisers en andere producten, die allemaal heel bijzonder aanvoelden. Al snel had ik e.e.a gekocht. (…) Hetzelfde geldt voor de energieplaat: Het is niet goed in woorden te vatten maar de sfeer in huis is beslist verbeterd sinds die plaat in het midden van mijn studiowoninkje ligt! Rustiger, harmonieuzer.
Met talloze wifi routers, slimme meters etc. in de buurt waar ik woon is het sowieso een fijn idee een soort van beschermd te zijn tegen alle energetische ruis. Ik slaap ook beter. Dus later nog maar één bijgekocht voor in de auto, één voor mijn zwangere dochter etc.  En nu maanden later schrijf ik deze recensie. Inmiddels ben ik helemaal gewend aan goed water in mijn lijf en meer rust in mijn huis.
En het mooie is dat de producten eindeloos blijven werken, dus ik hoef me geen zorgen te maken ooit weer zonder te moeten. Mijn beginnersenthousiasme is inmiddels veranderd in grote tevredenheid. Ik schrijf niet vaak een recensie, maar deze producten zijn het beslist waard.
Hugo, 04-08-2022 (via Kiyoh klantenbeoordeling)

Bestel nu de enkele energieplaat
 
Bestel nu de dubbele energieplaat
  Jay     05-09-2022 10:33     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water