Foto's water structuren                

Op deze pagina vindt u foto's van waterstructuren, die zichtbaar worden door het neerslaan van mineralen als het water verdampt is. Een druppel water wordt dan ingedampt en 10.000 keer vergroot gefotografeerd. De manier waarop de mineralen in het water zijn georganiseerd zegt iets over de energie en vitaliteit van het water.

Als u geïnteresseerd bent in een vitaliser op uw waterleiding of al besloten hebt een vitaliser te gaan kopen kunt u ons foto's laten maken van uw water om zodoende een beeld te krijgen van de vitaliteit van het water.
 
Drie maanden nadat de vitaliser is geïnstalleerd zullen wijopnieuw een monster nemen en zo het verschil in de waterstructuur, waaraan we de vitaliteit kunnen aflezen, zichtbaar maken. Meer informatie vindt u in deze pdf 

Neem daarvoor contact met ons op als u meer vragen heeft.

Vitaal water met lage hardheids graad

 
Gevitaliseerd water
Hier ziet u gevitaliseerd water met een organische waaierstructuur.
 

foto van gevitaliseerd water met krachtige harmonieuze structuur

Gevitaliseerd water met een krachtige harmonische structuur.

 

 Ongevitaliseerd water onder zware druk van straling: Het natuurlijke organische patroon is verdwenen. Er zijn alleen rechte en hoekige patronen waar te nemen. Iets dat normaal niet voorkomt in de natuur.

 

 
Ongevitaliseerd water onder druk, er zijn organische structuren waar te nemen maar het water blijft vervormd door disinformatie die niet in het water thuishoort.

 

foto van natuurlijk gezond berg water uit de natuur
Natuurlijk gezond water

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.