Wat is het verschil tussen water filteren en water vitaliseren? Vaak krijgen we de vraag: wanneer kies ik voor een waterfilter(systeem) en wanneer voor een watervitaliser? Graag leggen we eerst uit wat het verschil is tussen beide waterbehandelingen.
 

Waterfilteren

Bij het filteren van water komen chemische, organische verontreinigingen vast te zitten in de fijne poriën van de actieve koolstof van het waterfilter, waardoor deze uit het water worden gehaald. Denk hierbij aan stoffen als chemische bestrijdingsmiddelen, medicijnen, chloor en stoffen die gemaakt zijn van aardolie, zoals plastics. Ook halen onze waterfilters zware metalen, zoals lood en koper uit het drinkwater. Onze filters voldoende mineralen in het water achter waardoor het lichaam een betere elektromagnetische verbinding met het water maakt en het daardoor beter kan opnemen. De zilverionen in de Aquaphor filters zorgen voor een antibacteriële werking en dus extra hygiëne.
Kortom, door het uitfilteren van bovengenoemde stoffen, wordt uw lichaanm hier niet meer door belast en smaakt uw water weer helemaal zuiver.
 

Watervitalisatie

Watervitalisatie is een innovatieve waterbehandeling die te maken heeft met het neutraliseren van de trillingsinformatie van de genoemde verontreinigingen. Namelijk, ook na het filteren van water blijft deze trillingsinformatie in het water achter. De gecombineerde trillingsinformatie vormt een homeopathische cocktail die je lichaam belast en je immuunsysteem verwart. Dit kan bijdragen aan bijvoorbeeld onvruchtbaarheid of ondermijning van je immuunsysteem. En juist om de trillingsinformatie te neutraliseren, gebruiken we de watervitaliser. De watervitaliser doet dit d.m.v. het her-informeren van het water met vitale ondersteunende energie.
Dus als u zich zorgen maakt over dergelijke stoffen in het drinkwater, dan is ons advies om het water zéker te vitaliseren.

U heeft altijd baat bij één van beide waterbehandelingsopties. Echter, we adviseren waar mogelijk, om te kiezen voor een combinatie van filteren en vitaliseren. De reden is dat beide oplossingen complementair werken. Kortgezegd, filteren werkt namelijk op grofstoffelijk niveau en vitaliseren op fijnstoffelijk/etherisch niveau. Tezamen werken ze optimaal voor je welzijn.
 

Hoe kies ik de juiste filter-vitaliser combinatie?

De keuze voor een waterfilter en/of watervitaliser hangt af van het beoogde doel en uw beschikbare budget. Wilt u zich voornamelijk richten op uw drinkwater? Of wilt u al uw huishoudelijk water filteren en vitaliseren? Voor elk budget hebben we filter-vitaliser combinaties en speciale combikortingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan filterkannen en een vitaliserpen. Of een keuken/aanrecht filter-vitalisersysteem dat uw drinkwater behandelt.

Ook kunt u kiezen voor ons hele-huissysteem waarbij ál uw water gefilterd en gevitaliseerd wordt. Dit systeem heeft een extra sterke harmoniserende werking op de energie in huis.

Eventueel kunt u elk watersysteem verder uitbreiden met stralingsbescherming, om te voorkomen dat water door elektromagnetische straling wordt belast. Hierbij kunt u denken aan de straling van een WIFI-router in de buurt van een waterleiding, elektrisch fornuis of een quoocker.

Heeft u advies nodig, neem gerust contact met ons op.

 
    01-07-2022 11:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water