Disclaimer Heerlijk Water
Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op deze webshop. Door deze webshop te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 
Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webshop is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webshop zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
Heerlijk Water aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze webshop.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze webshop kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webshop zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
 
Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Heerlijk Water of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Heerlijk Water. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Heerlijk Water.

Informatie van derden
Heerlijk Water is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de doorlinks op deze webshop naar derden. Heerlijk Water neemt geen verantwoording voor de geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks op deze externe websites.
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.