Visie, eigen ervaring en achtergrond Heerlijk Water

Heerlijk Water heeft een holistische benadering waarbij verschillende soorten diensten en producten samenkomen als een integraal geheel voor de ondersteuning van de mens.

Alles is energie. Op een bepaald niveau zijn wij als mens in bewustzijn verbonden met alles. Het leven is een wederkerig gebeuren dat voortdurend op zoek is naar balans. In deze tijd is de balans tussen mens en de natuur verstoord.

De oplossing ligt in het transformeren van de onbalans. In de eerste plaats in onszelf, om van daaruit bij te dragen aan het grotere geheel. Wanneer het individu zorgt voor het geheel, gaat het geheel zorgen voor het individu.

Wanneer de balans wordt gevonden verdwijnt de behoefte aan de overmaat die de balans verstoorde.

De vitaliser producten zijn niet dood of statisch. Het zijn dragers van levende energie, van bewustzijn. De energie die de Leliveld producten uitzenden is verbonden met een groter geheel. Door hiermee te verbinden wordt de mens ondersteunde leven vanuit balans, welzijn en innerlijke wijsheid. 

We hopen u te kunnen ondersteunen en inspireren.


Eigen ervaring en achtergrond Heerlijk Water

Op een gegeven moment was ik op zoek naar iets wat de kwaliteit van mijn drinkwater kon verbeteren omdat ik weerstand voelde op het drinken van het gewone leidingwater. Ik gebruikte een Brita waterfilter en later kocht ik ook een water vitalisatieplaat van Grander waardoor het zachter van smaak werd. 

Eind 2005 maakte ik tijdens een excursie contact met Boudewijn Leliveld, de uitvinder van de watervitaliser. In zijn werkruimte, vol met watervitalisers en energieplaten, voelde ik duidelijk een rustige, prettige sfeer. Het water dat ik hier dronk smaakte vol en zacht. Ook mijn lichaam reageerde sterk op water uit een vitaliser. Ik werd als het ware op mijn hakken getrokken door de energie van het stromende water en ervoer ontspanning. Naar water met deze energie was ik al die tijd op zoek geweest.

Nadat ik een Leliveld watervitaliser op mijn waterleiding had laten installeren, werd het water veel zachter en ik begon vanuit mezelf meer water te drinken. Ook douchen werd een heerlijk ontspannende ervaring met dit water. Wat mij ook opviel was dat mijn huid ongewoon zacht was sinds ik vitaal water gebruikte.

De watervitaliser had ook een effect op de energie in mijn huis. De energie in het hele huis voelde heel prettig en rustig. Daarnaast kocht ik een Leliveld energieplaat, die ik gebruikte om mee te ontspannen in meditatie. Het gevolg was dat ik sneller bij mijn gevoel kwam, minder in conflict was, meer rust begon te ervaren en meer geaard raakte. Ik kon veel langer achter de computer werken zonder moe te worden.

Nu ik met de watervitaliser mijn water had gevitaliseerd, besloot ik de zuiverheid van het water verder te verbeteren. Omdat het waterleidingbedrijf in mijn regio 25% oppervlaktewater gebruikte als de basis van het drinkwater, zaten er relatief veel vervuilende stoffen in. Daarom installeerde ik naast de vergulde watervitaliser ook een ontkalker en een waterfilter voor het hele huis. Het water smaakte nu nog beter dan toen ik alleen een vitaliser gebruikte. Ook gaf het me een heel prettig gevoel dat ik de vervuiling in mijn drinkwater drastisch had kunnen terugbrengen.

Door het ontkalken smaakte het water heel licht en was daardoor makkelijk drinkbaar. Daarnaast loste de bestaande kalkaanslag in de leidingen op en ontstond er geen nieuwe hardnekkige kalkaanslag.

Vanuit alle ervaring die ik opdeed met de gecombineerde waterbehandelingen, besloot ik dat ik meer wilde gaan doen met deze producten. Ik begon met de website heerlijkwater.nl en deze webwinkel.

De watervitaliser met zijn krachtige en zachte, positieve energie is nog steeds de basis van mijn bedrijf, maar inmiddels verkoop ik ook diverse soorten waterfilters en waterontkalkers, zodat een zeer hoge waterkwaliteit gerealiseerd kan worden.

Daarnaast realiseerde ik me dat we niet alleen van binnenuit door vervuild en niet-vitaal drinkwater belast worden, maar ook van buitenaf door allerlei soorten straling. De stralingsbelasting zal in de komende jaren alleen maar toenemen en een steeds grotere groep mensen heeft hier veel last van.

Ons stralingsbeschermende assortiment bestaat o.a. uit de stralingsbeschermende Leliveld producten, zoals de energieplaten, die een upgrade hebben gekregen, waardoor ze goed tegen 5G werken. Verder bieden we producten aan die bescherming bieden bij het gebruik van mobiele telefoon en tegen straling afkomstig van Wifirouters, tablets, laptops en andere apparaten.

Ik krijg veel positieve ervaringen van mensen te horen over de producten die wij verkopen. Dat inspireert me om Heerlijk Water verder te laten groeien.Wij als bedrijf en u als klant dragen alleen al door het gebruik van deze producten bij aan bewuste en daarmee een duurzame wereld.

De visie van Heerlijk Water

‘Onze visie is mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven. De verbetering van de kwaliteit en vitaliteit van (drink)water, en daarmee de hele omgeving, is daarbij een belangrijke factor. De vitaliserende kracht van de Leliveld Vitaliser heeft een in de praktijk bewezen blijvende positieve invloed op de natuur en heel het leven. Vitaliteit, balans en kracht beginnen met gezonder water en een goede energie in huis.’

Met dank aan Boudewijn Leliveld voor het ontwikkelen van de vitaliser producten.

U bent van harte welkom voor advies, om het  water zelf te komen proeven en/of mee te nemen om het zelf te ervaren.

Jay Uijttewaal, eigenaar van Heerlijk Water.

Meer achtergronden over mijn bewustwordings-trainingen en spirituele werk

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water