Visie, achtergrond Heerlijk Water en eigen ervaringHeerlijk Water is een holistische benadering van het leven waarbij verschillende soorten diensten en producten samenkomen als een integraal geheel voor de ondersteuning van de mens.

Alles is energie. Op een bepaald niveau zijn wij als mens in bewustzijn verbonden met alles. Het leven is een wederkerig gebeuren dat voortdurend op zoek is naar balans. In deze tijd is de balans tussen mens en de natuur verstoord.

De oplossing ligt in het transformeren van de onbalans, in de eerste plaats in onszelf, om van daaruit bij te dragen aan het grotere geheel. Wanneer het individu zorgt voor het geheel, gaat het geheel zorgen voor het individu.

Wanneer de balans wordt gevonden verdwijnt de behoefte aan de overmaat die de balans verstoorde.

De vitaliser producten zijn niet dood, statisch, het zijn dragers van levende energie, van bewustzijn. De energie die de Leliveld producten uitzenden is verbonden met een groter geheel. Door hier mee te verbinden wordt de mens ondersteunt te leven vanuit balans, welzijn en innerlijke wijsheid. 

We hopen u te kunnen ondersteunen en inspireren.
 

Eigen ervaring

Op een gegeven moment was ik op zoek naar iets wat de kwaliteit van mijn drinkwater kon verbeteren omdat ik weerstand had om het gewone leidingwater te drinken. Ik gebruikte een brita waterfilter en later kocht ik ook een water vitalisatieplaat van Grander waardoor het zachter van smaak werd. 

Eind 2005 maakte ik via een excursie contact met Boudewijn Leliveld, de uitvinder van de watervitaliser. In zijn werkruimte, vol met watervitalisers en energieplaten, voelde ik duidelijk een rustige, prettige sfeer. Het water wat ik hier dronk smaakte vol en zacht. Ook mijn lichaam reageerde sterk op water uit een vitaliser, ik werd als het ware op mijn hakken getrokken door de energie van het stromende water en ervoer ontspanning. Naar water met deze energie was ik naar op zoek geweest.

Nadat ik een watervitaliser op de leiding had laten installeren voelde ik meer rust in huis. Daarnaast kocht ik een energieplaat, die ik gebruikte om mee te ontspannen in meditatie. Het gevolg was dat ik sneller bij mijn gevoel kwam, minder in conflict was en meer rust begon te ervaren en meer geaard raakte.

Ik kon veel langer achter de computer werken zonder moe te worden, mijn doekjes in de keuken bleven veel langer fris. Het water werd veel zachter en ik dronk vanuit mezelf meer water, ook douchen werd heerlijk ontspannende ervaring met dit water. Wat mij ook opvalt is dat mijn huid ongewoon zacht is sinds ik vitaal water gebruik.

Vanuit alle ervaring die ik opdeed besloot ik dat ik meer wilde gaan doen met deze producten. Ik begon met de website heerlijk-water.nl en begon daarna met deze webwinkel.

Omdat het waterleidingbedrijf in Groningen 25% oppervlaktewater gebruikt als de basis van het drinkwater, zitten er relatief veel vervuilende stoffen in en daarom gebruik ik naast een vergulde watervitaliser ook een ontkalker en een waterfilter voor het hele huis. Het water smaakt nu  nog  lekkerder als toen ik alleen een vitaliser gebruikte. Het is nu net alsof je gletsjer water drinkt.

De energie in het hele huis voelt heel prettig en rustig. Door het ontkalken smaakt het water heel licht en is daardoor makkelijk drinkbaar, daarnaast lost de bestaande kalkaanslag in de leidingen op en ontstaat er geen nieuwe hardnekkige kalkaanslag.

Ik krijg veel positieve ervaringen van mensen te horen over de producten die wij verkopen. Dat inspireert me om Heerlijk Water verder te laten groeien.

De watervitaliser met zijn krachtige en zachte positieve energie is nog steeds de basis van mijn bedrijf maar inmiddels verkoop ik dus ook water ontkalkers, en waterfilters zodat een zeer hoge waterkwaliteit gerealiseerd kan worden.

Wij als bedrijf en u als klant dragen alleen al door het gebruik van deze producten bij aan bewuste en daarmee een duurzame wereld.

De visie van Heerlijk Water

‘Onze visie is mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven. De verbetering van de kwaliteit en vitaliteit van (drink)water, en daarmee de hele omgeving, is daarbij een belangrijke factor. De vitaliserende kracht van de Leliveld Vitaliser heeft een in de praktijk bewezen blijvende positieve invloed op de natuur en heel het leven. Vitaliteit, balans en kracht beginnen met gezonder water en een goede energie in huis.’

Met dank aan Boudewijn Leliveld voor het ontwikkelen van de vitaliser producten.

U bent van harte welkom voor advies, om het  water zelf te komen proeven en/of mee te nemen om het zelf te ervaren.

Jay Uijttewaal, eigenaar van Heerlijk Water.

Meer achtergronden over mijn bewustwordings-trainingen en spirituele werk

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies