Heerlijk zuiver en vitaal drinkwater, goede energie in huis en effectieve bescherming bij straling.In deze webshop verkopen wij  krachtige en betrouwbare Leliveld watervitaliser producten en waterfilters voor de beste waterkwaliteit.

Daarnaast hebben wij krachtige producten in ons assortiment die goed beschermen tegen straling van telefoons en andere apparatuur, die de sfeer in huis rustig maken en helpen om lichaam en geest te ontspannen.
 

Gezond water drinken

We kunnen geen dag zonder water. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen.

Water. Zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan?

Maar als u uw lichaam het beste gunt, blijkt dat leidingwater toch niet zo optimaal van kwaliteit. Het bevat onder andere allerlei resten van bestrijdingsmiddelen en gebruikte medicijnen van andere mensen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen.

Water neemt informatie op. Daarom zitten de trillingfrequenties van uitgezuiverde verontreinigingen nog steeds opgeslagen in de structuur van de verbindingen tussen de watermoleculen. Deze trillingfrequenties belasten op deze manier het drinkwater en dus uw lichaam.

Het is deze vervuiling en belastende informatie die voorkomt dat het water een natuurlijke structuur en vitaliteit heeft. In plaats van dat het lichaam wordt gevoed door het water, wordt het lichaam belast en kost het uw lichaam energie om het water op te kunnen nemen.
 

Hoe weet ik nu dat de smaak en kwaliteit van mijn drinkwater kan verbeteren?

De belangrijkste indicatie is dat u vanuit uzelf weerstand hebt om het water uit uw kraan te drinken. Een andere indicatie kan zijn dat het water een bijsmaak heeft die onprettig is. Ook als het water dun of slap smaakt is dat een reden om het water te gaan verbeteren.

Bronwater (soms zelfs in plastic flesjes waarvan sommige ongezonde bestanddelen weer oplossen in dat water) is geen alternatief voor kraanwater. Het is vele malen duurder.

Een gemiddeld gezin dat water uit flessen drinkt geeft tussen de 1000 en € 1500 per jaar uit. Dat betekent dat de investering van een vitaliser/filter combinatie voor het hele huis binnen één à anderhalf jaar eigenlijk al is terugverdiend. Ook het vervoer over honderden kilometers is slecht vanuit milieuoogpunt.

De Leliveld vitaliser, geplaatst in uw waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug.  De structuur van gevitaliseerd water vertoont een natuurlijke, organische structuur. Deze natuurlijke patronen vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld in het blad van een varen.Door water te vitaliseren worden de mineralen in het water goed verdeeld en beter benut. Het water krijgt weer levenskracht, harmonie en zachtheid. Wanneer het water beter (en efficiënter) wordt opgenomen, zorgt dit niet alleen voor een gezonder lichaam, maar ook voor een beter algeheel functioneren.

Voortaan hoeft u geen chemisch belast water meer uit plastic flessen te drinken, er komt nu gewoon vitaal water uit de kraan.


Topkwaliteit zuiver en vitaal water drinken

De Leliveld watervitalisers werken door overdracht van de trillingen die behoren bij bronwater van de hoogste zuiverheid en trillingen die algemene en specifieke weerbaarheid vergroten. Wij raden in ieder geval aan om het water te vitaliseren.

Vaak combineren we de watervitaliser met een hoge kwaliteit actieve koolstoffilter van het merk Aquaphor. Daardoor wordt een breed spectrum aan chemische stoffen, zware metalen en deeltjes uit het water gehaald. Daardoor wordt de smaak neutraal en drinkt u heerlijk water. 
 

Wij adviseren een vitaliser te combineren met een waterfilter. Het water is dan fysiek zuiver en heeft daarnaast een hoge energie waarde.
 

Achtergrond informatie over het ontstaan en de werking van de Leliveld watervitaliser

Vraag en antwoord watervitaliser

Vraag en antwoord waterfilters
 


Kristalanalyse van water, voor en na behandeling met filter en vitaliser

De Duitse onderzoeker Dr. Wilhelm Höfer heeft Gronings leidingwater vergeleken met hetzelfde water na filteren (standaard Aquaphor hele huis waterfilter) en vitaliseren (Leliveld Aqua d'Oro watervitaliser). Waren er verschillen in de innerlijke structuur zichtbaar? Bekijk hier het onderzoek


Mineralen in het water

Wij bieden geen omgekeerde osmose systemen aan omdat we daarmee alle mineralen uit het water zouden halen terwijl juist deze mineralen het water een unieke opbouw geven en het mogelijk maken dat het water een hoge energetische waarde kan opnemen. Langdurig dit water drinken kan leiden tot een mineralentekort. Omdat de mineralen in het water, net als de mineralen in ons lichaam, elektrische prikkels geleiden vindt er gemakkelijker uitwisseling en opname plaats tussen het drinkwater en de organen van het lichaam.


Extra voordelen van een vitaliser op de waterleiding

Het voordeel van een vitaliser op de waterleiding ten opzichte van een kraan- of douchevitaliser is dat deze niet alleen het water en het huis maar ook de complete energie van de omgeving vitaliseert. Daardoor wordt het welzijn van de mensen, dieren en planten positief beïnvloed.
 

  • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en gaan veel mensen vanzelf meer water drinken. Het lichaam kan beter afvalstoffen afvoeren, hierdoor wordt het lichaam ontlast en kan beter ontspannen, zo kunt u beter bij uzelf blijven.

  • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig in de zin dat ze niet barsten, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Zodat ze niet kunnen breken en de waterdruk goed aan kunnen. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij!

  • De Leliveld watervitalisers staan bekend om hun blijvende diepe en krachtige vitaliserende werking.

  • De energie van de vitaliser is veilig in de zin dat het aansluit bij de energie van de gebruiker. Het geeft uw welzijn en vitaliteit extra ondersteuning.

  • De energie van de vitaliser creëert een krachtig en voedend  energieveld in uw leefomgeving.

  • De vitaliser transformeert de stralingsbelasting in het water en het lichaam, daarnaast ondersteunt het om verstoringen in uw lichaam en in uw energie op te lossen.

  • Smakelijk en gezonder hoogvitaal water dat ook heerlijk is om mee te douchen. De vitaliser heeft (afhankelijk van het type) een bovis (levensenergie) waarde van 122.000 tot wel 240.000! Het water dat wordt gevitaliseert krijgt daardoor ongeveer dezelfde waarde. Wij adviseren om ook straling te neutraliseren, zeker in de buurt van de waterleiding, water blijft gevoelig voor straling namelijk.

  • Drie maanden niet tevreden geld terug garantie op kleine vitalisers en één volledig jaar op leidingvitalisers!
     

Het installeren van een watervitaliser voor het hele huis biedt nog meer voordelen.

Uitgebreide informatie over de optimale combinatie van waterbehandelingen zoals ontkalken, filteren en vitaliseren. Voor drinkwater van de topkwaliteit dat smaakt als gletsjerwater. 
 


Klanten ervaringen

Na de installatie van de verstelbare Watervitaliser:

Wat de energie betreft het volgende. Nu ga ik met plezier onder de douche. Mijn huid voelt erna zacht aan. Heb geen last van irritaties bij mijn polsen. Het water proeft smaakvol. In huis zijn wij nu ook aardiger voor elkaar. Tot nu toe alleen maar positief, in alle opzichten.
Jose

*
Na aankoop van een kraanvitaliser:

'Best tevreden met mijn aankoop.
Mijn partner stond zeer sceptisch over deze aanschaffing, maar ondertussen is er toch een overeenkomst dat we nu lekker water kunnen drinken.
Geen gesleep meer met flessen, een echte vooruitgang.
In een glazen kan doe ik er nog extra kristallen en mineralen in. Super.'
Agnes


Na aankoop van de hele huis watervitaliser Aqua Oriënte 'd Oro:

Het is nu 6 weken geleden sinds de installatie van de vitaliser (en hele huis waterfilter), en ik merk zeker dat het water in kwaliteit veel beter, lekkerder, zachter en "voller" smaakt. Ik vind het lastig te omschrijven wat er in het huis is veranderd. Het eerste wat opkomt is fluweel. Alsof de atmosfeer zachter, fluweelachtig, wollig is geworden. Op dit moment logeren mijn dochter, echtgenoot en drie kinderen bij ons. Dat gaat altijd in harmonie, maar nu lijkt het nog vrediger te zijn. Kan het niet zo goed omschrijven, een warme zachte deken?!

Dolly van Donk 17-8-2016

Lees meer ervaringen van gebruikers van onze producten.

Veel gestelde vragen over vitaal water.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water