Douche waterfilterpatroon - Purepro
Douche waterfilterpatroon - Purepro
2 Reviews | Review toevoegen
De douche waterfilterpatroon verwijdert chemicaliën uit het water dat bij het douchen via verdampte stoffen via de luchtwegen kan worden opgenomen. Vanaf twee stuks krijgt u 13% korting.

Verzendkosten

€ 4,95

€ 10,90
Prijs per stuk

Voorraad : 19

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Douche waterfilterpatroon - Purepro

Bij het douchen krijg je chemicaliën binnen. Dit komt omdat verschillende stoffen verdampen en ook via de luchtwegen worden opgenomen. Daarnaast gaan de poriën van de huid open, waardoor je makkelijker deze stoffen opneemt. Dit waterfilterpatroon plaatst u in het douche waterfilter.
 

KDF 55 proces medium is een zeer zuivere koper-zink legering. Als dit medium wordt gebruikt in een waterbehandelingsysteem ondergaat het een chemisch proces dat bekend staat als redox. In het kort betekent redox; oxidatie-reductie. Het is een chemische reactie waarbij elektronen worden uitgewisseld tussen moleculen. Daarbij wordt bijvoorbeeld chloor omgevormd tot chloride en daarna gebonden door het filter.

Op dezelfde manier wordt ook koper, lood, kwik en andere zware metalen vastgehouden aan de oppervlakte van het filtermedium en daardoor effectief verwijderd uit het water. 98% van de voor het lichaam belastende anorganische wateroplosbare zware metalen worden uit het water gefilterd.
 

De actieve kool in het filter verwijdert o.a.:

  • chloor en afbraakproducten van chloor

  • organische verbindingen,

  • pesticiden en pesticidenresiduen

  • residuen van medicijnen

Daarnaast vermindert dit filter kalkaanslag in de douche.

Verder heeft het filter een sterke antibacteriële werking. Het doodt sommige micro-organismen en het zorgt ervoor dat bacteriën zich niet kunnen vermeerderen.

KDF 55 proces medium is volledig veilig volgens de standaarden van de USEPA en de Us Food and Drug Administration (USFDA) wat betreft de hoeveelheid zink en koper in drinkwater.
 

Vervangen

Het douche waterfilterpatroon wordt vervangen na 57000 liter of maximaal 1 jaar.
 

Verzending

  • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
  • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Susan - 16-12-2020 16:26

đź‘Ť

Linda - 05-04-2018 20:31

Ik heb het idee dat het douchewater zachter is. Het is fijn om nu ook gezonder te douchen, hoewel ik geen onafhankelijke beoordelingen over dit filter gelezen heb. Als er wel onafhankelijke testen bekend zijn, is het waarschijnlijk een goed idee om daarvan referenties op de website te vermelden!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water