Douche-waterwervelaar Douche-waterwervelaar Douche-waterwervelaar
Douche-waterwervelaar Douche-waterwervelaar Douche-waterwervelaar
Douche-waterwervelaar
1 Review | Review toevoegen
De douche-waterwervelaar is een simpele toepassing die wordt geïnstalleerd aan het einde van de douchekraan. De wervelaar creëert een water vortex in het water vlak voordat het de douche verlaat.

Verzendkosten

€ 2,95

€ 49,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Douche-waterwervelaar

Fris en gezond water is belangrijk voor ons welzijn en helpt om jezelf en je familie fit te houden. Het maakt niet uit wat de bron van het water is, water verliest zijn vitaliteit gedurende de lange weg naar je huis. De kwaliteit en smaak van ons leidingwater wordt negatief beïnvloed door het constant rechtuit statisch stromen van het water in de waterleiding.

De douche-waterwervelaar  is een kleine simpele toepassing die wordt geïnstalleerd aan het einde van de douchekraan. De wervelaar creëert een water vortex in het water vlak voordat het de douche verlaat. De intense vortex beweging stelt het water in staat de in de natuur voorkomende structuur en vitaliteit aan te nemen. Het water kan door het wervelen meer zuurstof opnemen, het voelt zacht, energiek en fris.
 

De Douche-waterwervelaar werkt:

  • zonder elektriciteit

  • zonder messing

  • wordt geleverd met standaard 1/2 duims koppeling voor de douchekraan

  • zonder slijtage en onderhoud

  • slechts door het gebruik van de waterdruk in de waterleiding

  • zonder ooit reserve onderdelen nodig te hebben.

  • discreet en altijd!

Hoe het werkt

De vortex ontstaat door de binnenvorm van de douche-waterwervelaar, er zijn geen bewegende delen! Het water uit de kraan stroomt door een conisch boorgat in het midden, waar het wordt gedwongen om spiraalwaarts naar binnen te stromen waarbij een sterke vortex beweging wordt gecreëerd. Voordat het water de douche-waterwervelaar verlaat wordt het onder extreem hoge druk door een reeks kleine gaten gestuwd, waardoor de intermoleculaire ruimte is veranderd en het uiteindelijke niveau van vitaliseren wordt bereikt.

De douche-waterwervelaar is via standaard koppelingen verbonden met een adapter en het geheel ziet eruit als een verlenging van de bestaande douchekraan. U gebruikt de douchekraan op de gewone manier zoals altijd, alleen nu komt er zacht, energiek en fris water rechtstreeks uit de douche.
 

Simpele installatie

U hebt geen professionele monteur nodig om deze waterwervelaar te installeren, in een paar eenvoudige stappen schroeft u hem op de douchekraan.
 

Installatie instructies

1. Schroef de doucheslang van uw douchekraan af.
2. Schroef de waterwervelaar met de rubberen ring wijzend naar de douchekraan.
3. Schroef de doucheslang op de waterwervelaar.
 

NB.

De waterwervelaar heeft een gunstig effect op de energie en de zuurstof opname van het water, echter de werking is puur fysiek en niet gelijkwaardig aan die van een Leliveld watervitaliser omdat deze frequenties trillingen uitzendt die behoren bij bronwater van de hoogste zuiverheid en trillingen die algemene en specifieke weerbaarheid vergroten, wat de waterwervelaar niet doet.

U kunt deze wervelaar gebruiken als u een waterfilter achter de watervitaliser voor het hele huis heeft geplaatst. Daarnaast is het een mooi product om kennis te maken met water met een natuurlijke structuur die een andere ervaring geeft. Of als u low-budget toch beter water wilt gebruiken.

U krijgt het beste resultaat als u de kraan volledig openzet, zodat de werveling maximaal is.
U kunt gewoon uw water gebruiken zoals altijd, terwijl het nu is verlevendigd.
 

Verzending

  • Dit product heeft normaal gesproken een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
  • Bij een totaal bestelbedrag vanaf € 100 is de verzending gratis.

De douce-waterwervelaar is een simpele toepassing voor een verbeterde waterkwaliteit!

Sorteren op:

Review toevoegen
Christien Boosten - 28-03-2017 15:38

De waterwervelaar in de douche geeft een andere straal; iets sneller en verdichter. Is fijn om onder te douchen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Beste lezer,

Na bijna 15 jaar heb ik besloten om te gaan stoppen met Heerlijk Water. Ik heb al lange tijd lichamelijke klachten waardoor ik in het werk veel afhankelijk was van anderen wat me veel energie heeft gekost. Afgelopen jaren waren zwaar door enerzijds verhuizing/verbouwing, mantelzorg en overlijden in de familie. En aan de andere kant niet op tijd voldoende rust nemen en te ambitieus geweest. Dat heeft geleid tot een zware burn-out vooral op fysiek niveau. 

Daar ben ik van aan het herstellen en wanneer ik in de loop van volgend jaar voldoende sterk ben ga ik op zoek naar een geschikte opvolger voor Heerlijk Water. 

Voor het bestellen van waterfilterpatronen verwijs ik u door naar: www.aquaphor-waterfilters.be/online-store/Wisselpatronen-c41254210 

Ik heb het werk met heel veel liefde en plezier gedaan en vind het erg jammer. En aan de andere kant gaat er natuurlijk weer een andere deur open en in de toekomst zal ik me gaan bezighouden met het geven van lezingen en retraites voor innerlijke verdieping


Dank voor uw begrip en de fijne samenwerking. 

heart 

Jay Uijttewaal, Heerlijk Water