Is uw huis goed geaard?

Is uw huis goed geaard?


Iets wat je in huis kan doen om te zorgen dat het huis goed geaard is gebruik te maken van aardpennen. Dit kun je doen door een koperen buis een halve meter tot een meter in de grond in te graven en deze dan via een koperen kabel te verbinden met de waterleiding of een andere aarding in het huis.

Wanneer je erg veel last hebt van straling kun je (indien praktisch mogelijk) ook twee of zelfs meer aardingspennen gebruiken. De aarde is namelijk normaal gesproken (of het energieveld moet al op een bepaalde manier energetisch verstoord zijn) negatief geladen. Op die manier worden onnatuurlijke positieve + ladingen die in huis ontstaan door apparatuur, maar ook door storingen van het energieveld van de bewoners, beter afgevoerd naar de aarde. Het gevolg is dat je beter aanwezig kunt zijn in je eigen lichaam. Daardoor heb je minder de neiging om je hoofd te gaan en kun je wellicht beter ontspannen blijven. Jouw lichaam hoort namelijk ook negatief geladen te zijn.

Alle afvalstoffen, urine, ontlasting, zweet is positief geladen, je lichaam voert voortdurend positieve lading af, in feite voert je lichaam een overschot aan protonen af.


Je kunt je lichaam ook helpen om negatief geladen te worden door basisch voedsel bijvoorbeeld veel vers fruit en groente te eten, op die manier breng je levend voedsel van de aarde in je lichaam wat weer neutraliserend werkt op verstoringen die ontstaan door verkeerd voedsel of stress.


Is het niet mogelijk om huis te aarden?
 

Misschien kun je dit laten bekijken door de woningbouw of iemand die weet hoe leidingen in huis geaard moeten worden. Een Energieplaat is in ieder geval zeker een aanrader.


Lees de volgende ervaring maar eens:

Vijf sterren voor deze super energieplaat!
Wauw wat een verschil in huis voor mij, nadat ik een airco had laten plaatsen in huis, was mijn huis uit balans en werd ik ziek van de zware elektra prikkels in huis van deze nieuwe unit. Drukkende hoofdpijn, en elektra prikkels in handen en voeten als in mijn tanden, ik ben letterlijk mijn huis ontvlucht om van deze nare prikkels verlost te worden.

Een dag later in overleg deze energieplaten en stickers besteld bij Heerlijk Water.

En inmiddels heb ik mijn huis voorzien van 4 extra aardpinnen die 8 meter dieper in de grond zijn geslagen dan de aanwezige aardpin die op 2 meter diep in de grond zat.

En tevens heb ik in mijn woonkamer onder mijn slaapkamer een plaat op de grond liggen en direct onder mijn bed.
Alle elektra prikkels welke ik in mijn lichaam voelde zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Wat een cadeautje is deze plaat voor mij geweest!

Chantalle Buckx - 28-07-2018
 
  Jay Uijttewaal     20-12-2019 16:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.